27 Februari 2014.

Idag har jag invigit min nya tröja som jag fick med mig hem igår, sett ut typ såhär och faktiskt haft en ganska bra dag. Har överlevt sista dagen som hästskötare, på 16 dagar har jag ridit 33 gånger och spendera mer timmar i stallet än vad jag kan räkna till. Jävligt stolt kan jag va över mig själv iallfall och även fast det har varit väldigt roligt så ska det bli skönt att återgå till det vanliga. Med andra ord så kommer Sandra hem imorgon ochj ag får mitt liv tillbaka, vilken lyx va.

26 Februari 2014.

Imorse var vi på universitet med skolan i början utav dagen, lyssnade på några föreläsningar sen åkte jag med bäjbi ner på stan för att inhandla nya byxor. Hängde med madde på hennes praktik någon timme efter det, fick med mig en jätte fin tröja hem och sedan blev det en lunchdejt på max innan jag åkte med tommie tillbaka till vännäs. Väl där mötte jag upp sofia som följde med till stallet och motionerade zion med mig när jag red tribond. Efter att hon farit hem red jag bosse och mockade alla tre boxarna, nattade hästarna för att fara hem och plåga mig igenom några sidor i matteboken och nu har jag precis landat i min säng. Ska se kvällens avsnitt av top model och ringa bejb för att säga godnatt. sleep tight♥
 

Några fina timmar med babe.

Efter att ha fått vakna upp bredvid världens finaste igår imorse så rullade jag upp till stallet med min mor, gav mig själv lite ledigt från skolan så jag hann mocka alla boxarna och dessutom rida en häst innan jag åkte med bejbi till skolan. Väl där så har det varit en lugn dag, skrattat mycket med mina bästa brudar och gjort bort några uppgifter. Några timmars jobb väntade efter skolan innan jag återigen fick sällskap av milan som även var bäst i världen och var med mig i stallet under tiden jag red häst nr 2 för dagen.
 
Som avslut på kvällen styrde jag upp kladdkaka till hjärtat mitt och frukt till mig själv som kvällsfika. Gjorde ett ärligt försök till att se en skräckfilm men även fast jag har sällskap, ligger under täcket och knappt kollar så gav vi upp lika fort. Avslutade istället kvällen med en töntig-skratt-film, tusen pussar och min favorit famn, helt okej om du frågar mig. Ikväll väntar stallet som vanligt och tre hästar ska motioneras, behöver jag ens säga att jag längtar tills Sandra komemr hem? 

Ännu en fin helg.

Har haft en vädligt bra helg som självklart har innehållit väldigt mycket häst, kalas för sofia, jobb, tävling och ännu mer häst. När jag var klar i stallet idag och hade ridit två hästar så åkte jag in till stan med erika för att kolla på tävlingarna även idag. Var där några timmar innan jag blev uppämtad av min fina bejb som jag ska få umgås med hela kvällen, han har varit i luleå i helgen så gissa om han varit saknad? Hur som helst, blir en hemmakväll med grillat till middag och kanske några filmer med världens bästa sällskap, älskar't. Förövrigt så inleder jag sista veckan i skolan på 8(!!!) veckor imorgon, kommer gråta av lycka på fredag.
 

Resultatet från igår.

 Idag gjorde vi som sagt tävlingsdebuten för den här säsongen. Hoppade bara en 1-metersklass som slutade på 8 fel. Han var ungefär lika taggad som på träningen vilket resulterar i för lite ridning ifrån min sida. Han gick på långa galoppsprång igenom i princip hela banan men bortsett ifrån det så var han ganska fin på hinder. Hur som helst så blev jag som vanligt illamående i omhoppningen, tappade fokus och visade honom inte hindret ordentligt så han sprang på sidan. Sista rivningen är jag bara arg på mig själv för, red inte på linjen och hjälpte honom ingenting alls när det blev för trångt. Men i helhet är jag ändå hyfsat nöjd för att vara första tävlingen, även fast reultatet inte blev det bästa så känns det iallfall skönt att vara igång och att jag har världens bästa häst är det ingen tvekan om.

Bilder från igår.

 

21 Februari 2014.

Hade sminklektion fram till lunch idag och efter det slutade jag, fick skjuts hem till stallet och där har jag spenderat de senaste timmarna. Eftersom gud fick för sig att ge oss snöstrom idag igen så red jag bara zion eftersom han ska tävla imorgon, de andra två fick en extra vilodag och då hann jag dessutom smörja iordning alla grejorna efter alla boxar var mockade. 
 
Har precis gjort mig iordning för att börja rulla in till vännäs där de väntas kalas för fina Sofia som fyllde 20 år i onsdags. Börjar kvällen hos henne med några skönda brudar innan vi drar vidare på perrongen för att äta middag med ett helt gäng till. Blir dock en tidig kväll för min del eftersom jag ska släppa ut hästarna imorgonbitti, ska dessutom hinna rida Tribond innan några timmar på jobbet och efter det är det som sagt tävling. Lång dag imorgon alltså, WIHOO
 
 

Kvällens hoppträning

Här är en liten film i från kvällens hoppträning. Red väldigt bra övningar som uppvärmning och även fast Zion var mest överdrivet pigg och taggad så skötte han sig riktigt bra emellanåt. Mot slutet hoppade vi lite högre och då blir han som vanligt tusen gånger bättre, fick en väldigt bra känsla inför helgens tävling som också är första för i år! 

Stay positive.

 
Åh vad jag längtar till sommaren. Jag längtar tikl Turkiet och jag längtar tills bästis kommer hem. Jag längtar till tävlingssäsongen börjar och jag längtar tills jag blir 18. Jag längtar till praktiken och tills studenten. Jag längtar efter min fina babe och allt däremellan. Men mest av allt längtar jag bort från den här känslan som förföljer mig vart jag än går, jag längtar bort från skolan och jag längtar efter att få slippa känna mig otillräcklig varenda dag. Jag längtar tills jag inte behöver stressa ihjäl mig och jag längtar tills jag kan vända på den här skiten.
 
 

19 Februari 2014.

Klev upp klockan sex för att hinna mocka innan skolan, släppte ut hästarna och gjorde klart allting i stallet. Sedan hade jag två sylektioner innan lunch, lyxade till det med mat i cafeterian med mina favoritbrudar och efter det hade vi skridskor på idrotten. Idag hann jag bara rida Tribond ett varv runt sjön innan jag skulle vara i vännäs igen för att vara på möte med jobbet. Landade hemma igen vid nio och nu tänkte jag bara lägga mig i sängen och se en film i väntan på att hjärtat ska komma hit. 

18 Februari 2014.

Fick sluta någon timme tidigare igår vilket resulterade i att jag var i stallet redan klockan 2 och hann rida två hästar när det var ljust,Tribond fick gå en lite längre sväng och Bosse fick klättra lite i backarna. Eftersom jag hade mockat på morgonen var jag klar redan klockan 5 och bestämde då för att fara ner på Norrmalm med Zion, tvingade med mig Hanna också så det blev väldigt trevligt. Efter Zions två vilodagar så var han ganska dryg från början men efter många varv på både trav&galoppbommar så var han fin på slutet.
 
Även idag har alla tre motionerats, red igenom Zion på graman med ett varv runt sjön och sedan fick de andra två ridas på banan. Blev mycket dressyr idag, grabbarna skötte sig fint iallafall och jag stortrivs med att ha mycket o göra. Rullade hemåt 5 timmar senare efter att ha gjort klart stallet, har dött av i min säng nu och skullle egentligen behöva plugga men jag orkar verkligen inte. Som det känns nu kommer jag slockna ungefär lika snabbt som igår, sååå. Godnatt♥
 
 

17 Februari 2014.

Avrundade gårkvällen med hjärtformade pannkakor, glass, sylt och oboy i sängen framför en film med min fina pojkvän. Ganska så perfekt avslut på en väldigt bra helg. Imorse lämnade jag bäjbi hemma för att fara upp till stallet och mocka innan skolan. När jag har överlevt den här dagen ska jag spendera hela kvällen i stallet och alla tre hästarna ska ridas, heja på mig.

16 Februari 2014.

I lördags jobbade jag totalt 13 timmar, 6 timmars pass på jobb nr 1 för att sedan vandra vidare till ett 7 timmars pass på jobb nr 2. Fick iallfall käka lyxmat på jobbet, tjäna ihop några hundralappar och jobba med min favorit Anthonia så helt värdelöst var det inte. När jag väl landade hemma somnade jag till en bra film för att sedan kliva upp klockan 8 för att släppa ut hästarna plus mocka alla boxarna, det var både dåligt väder och dåligt underlag så hästarna fick en extra vilodag idag. Istället har jag hängt i Robertsfors och kollat på när min babe spelat fotboll, tvingade honom att följa med hem efter det och nu efter en middagsdejt med min mor&far så ska vi bara åka upp till stallet för att natta hästarna innan vi går och lägger oss. 
 
 

Alla hjärtans dag 2014.

Efter att ha varit 8 timmar i stallet, ridit alla tre hästarna och mockat alla boxarna så for jag in till staden för att möta upp Milan. Blev bortskämd med middag på min favoritresturang, en jätte fin ros och ännu finare ord. 2 timmar senare rullade vi hemåt för att spendera resten av kvällen hemma, hade univerums mysigaste timmar med min fina grabb som jag äntligen får kalla för min pojkvän, och ja - jag är nog lyckligast på denna planet. #såjävlakär ♥

13 Februari 2014.

Bild från 2012. Har överlevt 2 av 16 dagar, det var igår sandra for till thailand så ni kanske förstår vad jag har roat mig med de senaste kvällarna. Igår motionerade jag alla tre hästarna med ett varsitt varv runt sjön, 4 timmar tog det och för de som undrar så var jag ganska död efter åt. Hade dessutom plågat magen och armarna med en timmes gympass på idrotten innan det.
 
Idag har jag som ni säkert förstår äckligt med träningsvärk, har iallafall kämpat mig igenom hela skoldagen och även idag har alla tre hästarna motionerats. Red först Tribond själv innan jag fick sällskap av min saknade Madde som följde med ut och red de andra två. När jag var klar kom bäjbi hit och nu har vi precis landat i min säng, får somna bredvid världens finaste ikväll och imorgon är jag ledig! 

Inspiration till tusen.

(klicka på bilden för att komma till inlägget)
Har ni läst inlägget som var på första sidan på blogg.se igår? Om inte, gör det! Kanske de bästa orden jag har läst på länge och tragiskt nog är jag en av dem. Hon avslutade inlägget med "Det här inlägget kan betyda allt, eller ingenting."  För mig betydde det allt, vilken jävla grym människa alltså.

Vill någon ta mig tillbaka, typ nu? #newyork2013

 

11 Februari 2014 - massa häst.

Är det normalt att ha vårkänslor i februari? När det är plusgrader, slask, sol och fågelkvitter så kan det väl iallafall inte räknas som vinter. Nog om det, skippade sista lektionen idag för att hinna hem och rida med Sandra innan det skulle bli mörkt, blev ett sista varv runt sjön innan hon lämnar mig i tre veckor för att fara till thailand och zion som har haft några dåliga dagar kändes faktiskt riktigt fin idag. 
 
Efter det hann jag även rida häst nr 2 och mocka stallet vilket kommer bli en vana nu när Sandra far bort. Jag ska ha ansvar för hela "företaget" som innebär att jag ska släppa ut dom varenda morgon och ta in dom varenda kväll, motionera tre hästar och mocka alla boxarna. Det kommer förmodligen bli sjukt jobbigt och även fast jag inte kommer ha tid med någonting annat så ser jag faktiskt framemot att spendera i princip all min vakna tid i stallet. WIHO

"När det inte vill komma ut i ord"

 
Jag har alla anledningar i världen att vara lyckligast på planeten men ändå sitter jag uppe nu och tänker på vad som är fel.
Jag hatar mig själv för att jag inte kan tro på att jag förtjänar lyckan och jag hatar mig själv för att jag låter tankarna ta över.
En blandad känsla av att inte räcka till och vilja vara någon annan. Usch fy och blä för hela den här dagen.

10 Februari 2014.

Förutom att jag fick vakna upp bredvid världens finaste imorse så har den här dagen varit allt annat än bra. Har mest bara varit trött och less hela dagen vilket inte blev bättre med några timmars jobb efter skolan. Skulle dessutom ta hand om hästen efter jobbet i det här äckliga vädret, red iallafall ett varv runt sjön innan jag nattade hästarna och rullade vidare till Sandra jobb. Snackade skit med henne någon timme över en kopp te innan jag tillslut landade hemma. Avrundade min kväll med några timmars plugg och lite för mycket tankar, verkligen ett perfekt slut på dagen? Nä usch, nu ska jag försöka sluta klaga, godnatt!

En helg i februari.

Tänkte bjuda på två värdelösa mobilbilder från min helg som faktiskt har varit den bästa på väldigt länge. Efter skolan i fredags (som förövrigt var den ovärdaste dagen jag har varit med om) väntade dressyrträning på kvällen. Tråkigt nog hade jag ingen bra känsla på hela ridpasset vilket gjorde att jag fick fara hem missnöjd. Nattade hästarna när jag kom tillbaka och sedan spenderade jag resten av min fredagskväll med en cider och mamma nr 2, ganska så festligt ändå. 
 
Igår jobbade jag ett 6 timmars pass följt av några timmar i stallet med Sandra, vi bytte hästar och red ett varv runt sjön innan jag rullade hemåt. Fick sällskap av min fina bejb på kvällen och några hundra pussar senare så fick jag äntligen somna bredvid honom igen. Idag klev jag upp tidigt för att hinna släppa ut hästarna och göra klart stallet innan vi skulle fara till Övik där vi har varit hela dagen på paradisbadet med några utav hans kompisar. 
 
Landade hemma lite före åtta och sen dess har vi bara käkat middag. Shoppade loss inne på Candy Corner innan vi for hem så kvällen kommer spenderas med mina tre favoriter - min säng, min babe och mitt godis. Egentligen lite för bra för att vara söndag men jag klagar verkligen inte, hoppas ni har haft en lika bra helg som jag. Sleep tight amigos♥

6 Februari 2014

Det har varit en äcklig seg dag i skolan idag, bebi kom ännu en gång och överraskade mig i natt (ja, han är bäst i världen) så det blev inte så mycket sömn. Jag har dock världens bästa brudar som gör skolan tusen gånger enklare. Efter skolan stressade jag iväg till stallet för att sedan stressa iväg till norrmalm, väl där lämnade vi hästarna innan vi rullade vidare för att käka på frasses som alla andra gånger innan vi ska träna. Kvällens träning gick förövrigt helt okej, har lite för höga krav på mig själv för att känna mig nöjd men zion sköter sig över förväntan alla dagar i veckan! 

Såhär blev håret.

<- Före & Efter ->

5 Februari 2014.

Med universums äckligaste träningsvärk i armarna så  körde jag ännu ett gympass imorse, plågade magen och rumpan i 30 min innan jag duschade för att vandra vidare till skolan. Hade tre mindre jobbiga lektioner idag som gick ganska snabbt ändå och sedan väntade två hästar som skulle ridas. Zion fick sin vilodag idag eftersom han ska gå i ridhuset två dagar i rad sen men jag red ändå Bosse på banan och ponnyn efter det som faktiskt visade mycket framsteg idag.
 
Kom hem lite före nio och sen dess har jag legat i min säng, har sett ikapp paradise hotel så nu ligger jag och laddar upp inför finalen samtidigt som jag väntar på att hjärtat mitt ska ringa. Imorgon har jag sovmorgon igen som jag självklart inte kan utnyttja när jag bor ute i skogen, men jag har iallfall hoppträning på kvällen vilket gör dagen tusen gånger bättre. Sleep tight♥
 

4 Februari 2014.

Var bara på de två första lektionerna på morgonen och käkade lunch innan jag vandrade ner till frisören. 3 timmar senare kände jag knappt igen mig själv, hade fått en ny hårfärg och hade klippt av några centimeter.(lägger ut bild på hur det blev imorgon) Sedan spenderade jag början av kvällen i stallet, red först igenom Zion hemma på banan  dressyr innan jag jag åkte vidare till nästa stall för att rida tokponnyn en gång till. 
 
Efter att ha bråkat med henne i en timme så var jag helt slut, åkte ändå in till vännäs för att plåga armarna och magen på gymmet med Jennifer. När jag äntligen landade hemma dog jag i min säng, har sagt godnatt till hjärtat och nu ska jag se klart gårdagens avsnitt av paradise hotel. Imorgon väntar ett gympass innan skolan och tå hästar ska ridas på kvällen så blir nog dåligt med uppdatering, PÖZZZZ

3 Februari 2014.

När vi kom till skolan imorse fick vi veta att vi inte hade någon lärare på hela dagen, så jag och mina favoritbrudar for hem till johanna för att först fixa mina naglar och snacka skit över en lunchdejt. Efter det rullade vi in till staden för att spendera yttligare lite mer pengar, hann umgås med hjärtat någon timme också innan vi tog bussen hem igen. 
 
När jag kom hem for jag direkt till stallet, red först ett varv runt sjön med hästen vilket gick väldigt bra och sedan plågade jag mig själv igenom de där 6 äckliga kilometrarna. Stannade kvar där ett tag efteråt, drack en kopp te med mami nr 2 och nu har jag äntligen landat hemma igen efter en lååååång fast väldigt bra dag. Jag har världens finaste vänner, världens finaste grabb och världens finaste häst. ♥

2 Februari 2014.

Blev en lugn myskväll igår, såg bara en film med mor&far innan vi gick upp för att somna till en annan film i sängen. Imorse var vi tvungna att kliva upp tidigt precis som vanligt, bebi skjutsade mig till en utav Sandras kompisar innan han for hem där jag red deras ponny som för tillfället är helt galen så jag ska rida den tills hon slutar med dumheterna och ungen vågar rida igen. Direkt därifrfån for jag till mitt egna stall, mockade alla tre boxarna innan Sandra kom hem från jobbet då vi gjorde iordning hästarna för att fara på Norrmalm.
 
Väl där så red vi fram på upphöjda bommar för att sedan hoppa upp hästarna, min fina prins som verkligen aldrig slutar förvåna mig flög över en oxer på 1.30 m helt utan problem. Han är helt otrolig den där hästen och ingen i världen gör mig lyckligare än vad han gör! På vägen hem stannade vi på Lagondola för att trycka en pizza innan vi rullade hemåt och nattade hästarna. Ligger helt död i min säng nu efter att ha varit i stallet i 10 timmar och försöker komma på någon anledning för att få stanna hemma imorgon, alltså usch blä och fy vilken jävla söndagsångest.

1 Februari 2014.

När vi äntligen landade hemma igår käkade vi middag som bestod av makaroner och bacon, kanske inte överdrivet romantiskt men lite för gott ändå. Myste framför teven någon timme innan vi parkerade i sängen, skrattade tills vi fick ont i magen och pussades precis lika mycket som man borde göra efter att ha varit ifrån varandra i en vecka. Imorse var jag tvungen att lämna honom hemma för att fara på jobbet, motionerade hästen med sagali efter det och nuu sitter jag nyduschad i sängen och väntar på att bebi ska komma tillbaka ifrån stan. Ha en jädrans bra kväll, miljoner pussar och kramar♥