Rensat garderoben lite.


<- Vitt linne med silvrigt tryck, köpt i Danmark. Strl XS - 20 kr. Vit transparent armlös skjorta, köpt på H&M. Strl 36 - 50 kr. ->
<- Vinrött(är mörkare i verkligheten) linne, köpt på H&M. Strl XS - 20 kr. Vitt linne med transparent rygg. Strl S - 50 kr. ->
 
 
 

Lite svar sådär.

 Det var ju väldigt längesen jag bloggade "ordentligt" och har därför inte svarat på några kommentarer heller. Nu när systemkameran är tillbaka känns allting tusen gånger roligare så jag tänkte passa på och förhoppningsvis håller det i sig! 
 
 Hur många jobb har du? 
- Jag har två stycken, jobbar både som servetris på ett hotell och på ett café.
Visst har du gått ut skolan? 
- Nej, jag går andra året på Lilja. 
Någonstans du vill flytta? 
- Göteborg, helt klart. 
Hur tror du att ditt liv kommer se ut om 10 år? 
- Ingen aning, håller förhoppningsvis fortfarande på med hästar, har flyttat ifrån vännäs och är lyckligt kär.
Nån kille du är intresserad av just nu? 
Intresserad skulle jag väl inte direkt säga, det är mest kaos just nu, haha.
Har ni Vilmas Baylo? Om ja, varför?
Ja, det är dock Sandra som äger honom nu och anledningen till det är för att Vilma slutade rida. 
Vem är familj nr 2 som du alltid skriver om? 
- Haha det är Sandra, Tony och Rasmus. Alltså Sandra som äger Zion där jag spenderar häflten av min tid. :)
Vad har du fäst bilderna med?
- Vanlig häftmassa!

Mitt nya fina rum!

Före:
Efter:
 
 

Mekade ihop en fotovägg!

Det här är ungefär vad jag har pysslat med ikväll och jävligt bra blev det också. 
 

Pluspoäng till livet idag.

Igår när jag hade gjort klart allting i stallet blev jag upphämtad av Coffe och sedan spenderade jag resten av kvällen där med kladdkaka och soffhäng. Imorse lyxade vi till det på skolan med en mysig frukost, hade sylektion hela förmiddagen och resten av dagen har flytit på bra. Fick högsta betyg på ännu en inlämning och fått bort massa annat på min to-do-list. Efter skolan rullade jag in till stan med bästis för att köpa lite nödvändigheter, hämtade även ut massa bilder jag har framkallat till min blivande fotovägg och sedan tryckte vi en subwaymacka på tåget hem. Min systemkamera är tillbaka igen så imorgon tänkte jag visa hur fint det blev när jag gjorde om i rummet och efter det lär det förhoppningsvis bli bättre uppdatering här igen.
 

Lite ifrån helgen osv.

I Torsdags blev jag bjuden på lyxmiddag av min fina bästis, pluggade det sista inför talet och myste framför teven. I fredags invigde jag mina nya byxor, redovisade talet som gick hyfsat bra och på kvällen jobbade jag några timmar. På lördagen var jag vaken 16 timmar varav 13 jag jobbade, var ganska död efter jobb nr två så jag gav mig själv en välförtjänad sovmorgon på söndagen. Spenderade hela dagen hos Sandra, red ut en sväng i skogen med solen som sällskap och sedan blev det en tidig kväll för att orka kliva upp 04.00.
 
Igår rullade vi mot Timrå halv sex på morgonen, väl där så dansade min fina häst igenom besiktningen utan anmärkningar så jag kunde åka därifrån lycklig. När jag kom hem storstädade jag hela rummet och avslutade kvällen med några avsnitt Andra Avenyn. Imorse gjorde vi bort del 2 av nationella proven och ikväll har jag två andra inlämningar jag måste bli klar med. WIHOOOOOOOOO, fast nej. Älskar den människan som skickar ett jullov på posten, tack på förhand.
 
 
 

Bilder från senaste veckorna.

 
 

Uppdatering om livet.

 
Livet går faktiskt ganska upp och ner, det är mestadels bra och jag har egentligen ingenting att klaga på. Jobbar fortfarande mina timmar i veckan, kämpar mig igenom skolan och tar hand om min fina häst. Tankarna förstör vissa kvällar och mörkret gör ingenting bättre heller, men som sagt, det är egentligen ganska bra. 
 
Igår lämnade jag in tre uppgifter jag har legat efter med i skolan, tidigare i veckan fick jag högsta betyg på en svenska nlämning och imorgon väntar första delen av nationella proven som är tal. Jobbar även 20 timmar i helgen, på måndag rullar vi till Timrå för vetrinärbesöket och de två andra delarna i NP har vi nästa vecka. Med andra ord har jag fullt upp som vanligt, men trivs bra som fan med det.

Höstlov ala towiz.

Började det här lovet med en tävlinghelg i skellefteå och annars har jag mest bara jobbat. Däremellan har jag iallafall hunnit få upp mina nya möbler med hjälp av fina vänner, en heldag i stan och myskväll med hjärtat. Lyckades klämma in en middagsdejt med mina favoritbrudar och ännu lite mer jobb. Är verkligen helt slut efter en tävlingsdag, har inte haft en lugn stund sen halv sex imorse så nu tänkte jag dö av i min säng. Imorgon väntar några timmar i skolan och sedan ett 6 timmarspass på jobbet. Och ja, mitt liv rockar verklilgen just nu!
 
 

Sista tävlingen för säsongen.

Första klassen, 1 m: Zion var mest stark på framhoppningen, fick inte riktigt ihop honom heller och han var likadan inne på banan. Försökte mest bara göra det bästa utav situationen, han var inte riktigt var igång till första hindret men efter det klarade vi det ändå på hyfsat bra. Vi kämpade oss igenom hela banan felfritt vilket resulterade i en 2a placering, skulle inte kunna haft en bättre häst alltså.
 
 
Andra klassen, 110 cm: Inför den här klassen hade jag en mycket bättre känsla, zion var med mig vilket även visade sig inne på banan. Hade super bra flyt igenom hela grunden och när vi väl kom till omhoppning var jag inte riktigt med eftersom jag inte hade räknat med att vara felfri. Blev lite taskiga språng men jag har verkligen en häst som ställer upp i alla lägen, slutade med 4 fel vilket var helt mitt fel och är ändå hur nöjd som helst. 
 
Det här blev sista tävlingen för den här säsongen, nu är det bara en två-dagars hoppträning kvar om två veckor sen väntar vetrinärbesök för båda hästarna innan de får vintervila. Från att knappt komma runt 90 cm har vi nu klättra oss upp till 110 cm, har finaste hästen på denna planet och jag är så lycklig som har honom. Bäst i hela jävla världen är han, min fina prins!♥

Halloween 2013.

Kvällen igår blev mer än godkänd. Började hos sofia med lite drinkar och fix innan vi rullade in till staden. Där bjöds det på halloweenfest ala mimmi med bra folk och ännu fler drinkar. Hamnade på någon lokalfest där jag fick umgås med babe och skratta mig igenom timmarna. Avlutade med en standard på max vilket satt jävligt fint i magen, landade hemma efter 3 någongång och nu är jag vaken för att fara till stallet. Där väntar ett dressyrpass på Norrmalm, tvätt av hästar och massa andra förberedelser inför morgondagens tävling.