godnatt.

läser eminems ord och ler för mig själv, utav en anledning jag inte heller förstår. han är bra.

i´ve lost my self


lyssnar på michael schulte, skriver några rader i den privata bloggen och gråter för mig själv utan att veta varför. bäddar ner mig själv under täcket och försvinner. orkar inte den här kvällen.


sjukdag

trotsade huvudvärken med att ta tag i mitt rum som har sett ut som ett bombnedslag
senaste månaden. har sprungit runt med dammsugaren, torka rent överallt och
renbädda i sängen.  känner mig duktig så jag ska göra en fet lunch till mig själv, lägga
mig i soffan och kolla på top model, klagar ejjj!

mitt huvud har sagt ifrån

huvudet strejkar fortfarande, överlevde hela kvällen igår med en äcklig huvudvärk men det kändes jävligt tungt med skola idag. vaknade upp för ett litet tag sen och har bara hunnit prata lite med majzi. ska vandra ner för trappen och försöka få i mig nå mat, skippar nog träningen ikväll men hästen måste motineras iaf, återkommer

låååång kväll

var egentligen inte tänkt men jag fick en plats för buster iallafall! förutom att vattenmattan var livsfarlig så skötte sig zion riktigt bra idag. han hoppar så jag flyger ur sadeln och hoppar även fast jag gör fel, lillgubben! jag kaosar alldeles för mycke och kan inte rida alls vissa stunder men målet är att hoppa en 90 1 maj så förhoppningsvis har vi fått bättre flyt tills då. är hemma nu och ska äntligen få sova, finns inge bättre!!

bilderna från idag

som sagt, världens skönaste dag med världens bästa människor!!

älskar solen

blir snart upphämtad av sandra, åker med henne till stallet och sedan vidare till norrmalm. blir ett dressyrpass till med lillen ikväll, sen tänkte jag kolla på när sandra rider oxå! maja har fortfarande inte skicka bilderna från busterträningen förra veckan, SNABBB... kommer nog hem ganska sent, men vi hörs då iallafall!

världens skönaste dag

örjade med att 5 personer försökte lära jasmine att åka slalom, efter hennes ankåkning och några utbrott gick de bättre men hon ramlade mer än va ja kan räkna till, hehe. annars så har jag ätit mer än nånsin, skrattat åt min fina pojkvän och lyckats köra in i ett elskåp vilket ledde till ett äckligt blåmärke på armen. BRA TOWE. nu är jag hemma, nerbäddad i min säng med torra kläder. bjuder på resten av bilderna senare, puss!

från filmkväll till kreativ

bild på snyggdavid  från förra året.
morgondagen bjuder på snowboardåkning med skolan, är osäker på om mina ben ens kommer palla de efter kvällens springtur. de tog 20 minuter, kanske inte världens snabbaste men sprang gjorde jag iaf. ska lägga mig och se ett avnsitt eva&adam nu innan jag somnar, btw så har ni blivit sämst på att kommentera, sleep tight.

ut och rör på fläsket

läste på maddes blogg att hon skulle ut och springa och blev råtaggad!! blev ingenting av min filmkväll, tar istället med mig mitt sexiga pannband ut på en springtur. tänkte springa till järnvägen och tillbaka vilket är typ 2,5 km, alldeles lagomt för mig och min dåliga kondition. peace!

monday- everybody hates me

-
började dagen med att faila på am-provet, igen. dock "bara" med 7 fel den här gången men de är fan värdelöst. forsatte till skolan, en lunchdejt med madde och en galen bildlektion senare satt jag på bussen till stallet. blev ett dressyrpass med zion på banan och nu ligger jag i min säng helt slut. blir en lugn kväll med massor av filmer, skeeent.

min kväll

godnatt, skriver am-provet imorrn för andra gången, önska mig lycka till!!


jag går all in för träningen

börjar nästan bli nyttig? var inte alls på topp ikväll men jag och madde kämpade oss igenom träningen iallafall. har ätit upp mitt lite överdrivet nyttiga fika och nu väntar duschen, brbbrbrbrbrbr

we made it all this way


är han inte världens finaste?

det var svinkallt på buberget, blåste en jävla massa gjorde det oxå och jag förfrös mina fötter. men här hemma bjöds det på strålande sol och en fin häst. zion gör mig jädrans glad. efter tre timmar är jag klar i stallet och har hunnit trycka i mig en välförtjänad bit pizza. träning klockan sex så jag ska snart börja byta om och fara, vi hörs efter träningen!

fin söndag

vaknade för ett tag sen, ligger fortfarande i sängen efter att ha sett några avsnitt andraavenyn. gud är på bra humör idag, ska äta pannkakor till frukost sen hörde jag någonting om buberget, låter bra det!!

the burning heart is saving all of us

hinner inte riktigt med datorn, är glad om jag hinner med att sova vilket det har blivit alldeles för lite av den senaste veckan. känns skönt med en lugn helg efter allt, och att jag får spendera den med min finaste gör inte saken sämre. ♥ nä alltså, jag vet inte riktigt vad jag försöker säga. har fixat ett inlägg nu där jag berättat om min dag och kvällen har bestått av melodifestivalenmys hos erica. blir förhoppningsvis en tidig kväll, puss!!



min dag

"du är ju snart 30 linda!!". min syster har blivit 26, 8 personer firar det med frukostbufé i en liten etta. tillbringade några timmar själv på staden oxå i väntan på min mor, förutom 12 klubbor kom jag hem tomhänt. förövrigt så hade grabbarna fixat in min blivande epa i garaget medans jag var borta, ett steg närmare iallafall. annars så har jag mest skrattat när cpungarna kom på att dom skulle hoppa från alla tak på hela gården.

just nu

har tänt massa ljus och tänkte lägga mig i sängen med min vän datorn. godiset är på sin plats och förhoppningsvis kommer min pojkvän och myser med mig oxå. tidig morgon imorrn, så godnatt!!

tur jag har en söt pojkvän


ätit oss fet på kinaresturang med min söta familj, sitter nu på tågstationen och väntar på vårat tåg som blev 30 minuter försenat. vindeln lär inte bjuda på så mycke mer än kortspel på tomas så nu vet ni vad vi ska göra ikväll, pussss!!

freeeedaag

har inte bjudit på någon bra uppdatering den här veckan, men jag skyller på coffes internet.. gårdagen var inte heller speciellt intressant så, vi var någon timme på tomas innan vi gick hem och somnade till andra avenyn.  har inte gjort så mycke vettigt idag heller, men den här veckan har varit överdrivet jobbigt så jag förtjänade en lugn dag. hästen har fått röra på sig, jag har hunnit duscha och snart väntar en bilresa in till staden, hörs senare!!

you´re my soulmate

efter träningen igår fick jag skjuts av min fina mamma till bäjbi, hade saknat honom lite för mycke så att få somna bredvid honom var guldvärt. idag har jag skrattat åt dåliga skämt, överlevt biologiprovet och nästan gjort klart min skjorta. kvällens planer som var snowboard åkning med mois blev inte som det va tänkt, istället far jag till coffe och tar det lugnt, behövs verkligen. blir upphämtad om ett litet tag så jag ska börja packa iordning lite, xoxo

busig piercareee

lekt lite med kanylen idag, ska uppdatera er om mitt senaste dygn men nu ska jag se ikapp top model. brb

jappjapp

blev aldrig att jag for till madde men ska vidare in mot vännäs nu iaf, träning till 9 ikv så vi hörs efter de!!

snöhäst

bild från igår. förövrigt ska maja skicka alla bilder från träningen senare så jag kan förhoppningsvis lägga upp dom imorrn. iallafall, for en sväng runt sjön i det fina vädret, frågan är ju när det ska sluta snöa? blev mest skritt eftersom det är så jävla halkigt men han var dukti. är bara hemma nu för att packa ihop lite saker sen far jag till madde, brrrb

en riktig hästkväll

ni vet ju redan anledning till den dåliga uppdateringen, även att maja bjöd på ett jädrans charmigt inlägg. 5 timmar senare är jag hemma, hoppat en himlarns fin häst och är nöjd med livet för tillfället. hade inga förväntningar alls eftersom vi aldrig tränat tillsammans, men han skötte sig riktigt bra utan bråk. efteråt fick han en välbehövlig dusch och nu är det min tur, sedan väntar sängen, godnatt.

maja är den snyggaste och bästa som finns!

majzan in da houseeee. ägaren till denna blogg, även kallad tove är på kvarsittning och åker direkt upp till stallet för att hoppträna efter det, så hon har inte tid att blogga. dat busy gööörl. jag skall för övrigt släpas med som en slav eller något, som vanligt, trevligt. men ja, hon bloggar la när hon kommer hem eller nåt kram.

tove gör sin sexigaste pose inklusive sängkammarblicken, raaawr!!!

orkar inge mer.


tog en oplanerad powenap i 30 min och vaknar upp i panik. måste pluggaaaaaa, prov på torsdag och jag orkar inge mer, bokstavligen. skolan dödar mig så jag lägger mig under täcket resten av kvällen.

monday again

överlevt dag 1 av skolan, ridit en sväng runt sjön och ätit middag. nu har jag landat i min säng, käkar upp godiset som blev kvar från igår och har skolångest. somnar vilken sekund som helst men jag m-å-s-t-e plugga. veckans schema är lite kaos, samtidigt som jag gillar att ha mycke att göra. jaja, ska återgå till pluggandet nu så jag får sova någongång.

lördagskvällen!!


hade en jävligt bra kväll med massor med bra folk, hade sjuka samtalsämnen med amanda, bästa sofia blev 18 på tolvslaget och dansade med min fina moa. gick förbi max på hemvägen och tryckte i oss en hamburgare på max sen fick jag ännu en gång somna bredvid min älskling. så jävla guldvärt, jag har världens finaste människor runt mig.

söndag kväll!

min helg har varit bästa på länge och avslutades nästan ännu bättre med fint sällskap och en bra film. godnatt!


vissa söndagar är bättre än andra

idag har jag äntligen varit och lämnat in min kamera och mobil som har varit sönder i över 2 månader.. inhandlade även ett par nya skor och tyg inför mitt slutarbete på syslöjden. avslutade med en lite överdriven fikapaus och nu har jag precis blivit avlämnad hos lisa. var längesen vi hann umgås så vi har mycke att ta igen, har planerat in kinamat och film senare ikväll oxå vilket inte låter helt fel.


ner på stan ev sväng

sov ju hos min bror inatt, vaknade upp här för någon timme sen, har hunnit ätit frukost och fixat oss lite smått. mamma och pappa kommer snart och hämtar oss och då ska vi på ersboda en sväng och fixa lite saker där, berättar om gårkvällen senare, puss!

påväg hem till mig!!

såg att min vän madde hade beställt massor med billigt smink så jag klickade hem lite jag oxå.
allt är från elf och gick på under 100 lappen(!!). eftersom de rullar nya pengar i övermorgon kunde jag inte låta bli att beställa hem lite piercingar, en kanyl får oxå följa med hem så de blir förhoppnigsvis en ny piercing snart!

finaste.

trots snöstormen kämpade vi oss ett varv runt sjön. blev mestadels galopp så både jag och zion var helt slut efteråt. vädret är ju kanske inte det roligaste men zion skötte sig riktigt bra ändå! nu är jag hemma och tänkte börja fixa mig lite smått inför kvällen, brb!

godmorgon lördag.

min bästavän↑♥ har fått sova åtta timmar i natt, mer än va jag har sovit på hela veckan känns det som. är så obeskrivligt jävla trött men nu måste jag pallra mig upp från sängen. ska äta en fet frukost sen vidare upp till stallet för att motionera pållen, later!

honey

tog en välbehövlig paus med lite bubble witch och nu är jag ääääntligen klar, ögonen ger upp vilken sekund som helst så ska mysa ner mig i sängen och se världens bästa film för trettielfte gången i mitt liv. vi hörs imorgon!


lolbrudarna:p:p haha

for och hälsade på min fina vän sagali en stund, sen vidare till jesper där kvällen mest har bestått av godis och skratt. slutade med att jag och pallan satt vid varsin dator ochoch försökte lära oss lol(skäms nästan). jesper var antagligen jävligt irriterad för att jag och pallan satt mest och klagade över att vi inte förstod nånting, men jag vet iallafall att min pojkvän kommer att bli stolt över mig. har plugg kvar att göra nu så lär inte få så många timmars sömn i natt heller, SKOLAN DÖDAR MIG.

sånt som gör mig glad.

 


godkväll!

far in till vännäs nu, vi hörs ikväll mina vänner!!

FREDAAAG

så äckligt skönt med fredag, har haft världens drygaste vecka så helgen är välbehövd. kom hem från stallet för inte så länge sen, zion var superfin och solen är min bästavän. har hunnit duscha och nu har jag myst ner mig i sängen med onepiecen på, väntar på mat sedan ikväll väntar mys med mina vänner.

bebis

finns inte så mycke å säga om kvällen, bara allmänt kaos och cp. har varit räddare än aldrig förr och förfrysit varenda kroppsdel. slutar iaf här där jag trivs bäst och jag ska få somna bredvid den finaste jag vet. ♥
-


dålig uppdatering. yäy

dryg skola. mycket fin hest. stress. och nu en impuls-resa till vindeln. vi hörs, heejjj

besviken på mig själv

jag tar mig ingenstans med den där jävla so-uppgiften, magen skriker som

ett lämnat spädbarn och träningsverken har redan börja kännas.

är så äckligt trött och kommer inte ta mig upp imorrn,bråka inte med mig. GODNATT!

 


träning + plugg!

6 råtaggade brudar kämpande ikväll och de blev en jävligt skön träning! körde verkligen slut på mig själv och jag kommer ha ont varenda liten jävla kroppsdel imorrn. resten av kvällen kommer jag ägna åt mitt so-arbete, lär inte bli så mycke sömn men jag ska ha vg så äre bara, hojj

towe plockar fram den seriösa sidan.

min söta oplanerade vän madde skriver ett sms och säger att vi far nuuuuu, när jag ligger obeskrivligt skönt i soffan och vi egentligen ska fara om en halvtimme. ibland är hon äckligt dryg. HAHA, jag hatar dig inte lika mycke som du tror madde, men de är jävligt tur att du är sexig iallafall!!

onsdag?

sandra red zion idag så jag har inte så mycke å göra förutom att ligga i soffan och äta ihjäl mig. jag s-k-a göra klart mitt so-arbete och plugga lite biologi. men först ska jag avnjuta ett välförtjänat glas oboy och se klart gårdagens avsnitt av top model sverige, pusss!

några fina ord, snickers och en ros

kvällen har mest spenderats i soffan, med andra avenyn och en övermysig pojkvän. blev vålgästade av några sötnosar vilken ledde till gräddkrig, haha. coffe har ju haft sin födelsedag hela dagen så vi har inte riktigt haft någon tid för alla ♥-dag. men nu har jag iallafall fixat ordning lite mys↑ till honom medans han är och duschar. hoppas alla har haft en fin kväll, godnatt!

så äckligt mycke talang

bjuder på den här medans uppdateringen inte är på topp.

stora 17-åringen

är i vindeln och firar min bebis.

will you be my valentine?

dom som har facebook har omöjligt missat att de är alla hjärtans dag imorgon?
dagen då alla par är lite extra kära och alla singlar hatar livet lite extra. haha nejdå, dagen har egentligen aldrig varit speciell för mig. men imorgon fyller min fina pojkvän 17 år så de blir dubbelmys, han ska få världens bästa dag. förövrigt ger jag upp städandet nu, går ut drar i mig lite onödig cancer och ringer bäjbi. godnatt!♥

tv-måndag

har sett sofias änglar och gråtit lite, även kikat lite på biggest loser annars har jag inte tagit mig så långt. pluggat am-frågorna men inte lyckats ta mig från sängen å städa än så de får bli nu. misslyckas varje dag med mitt försök att somna tidigare på kvällarna.. jaja, tänkte mest bara berätta att jag lever, ska ta tag i städandet nu,brb

monday´s is not my bestfriend

ligger i min säng atm, hungrar ihjäl och kollar biggest loser.
denna måndag har bjudit på ett matteprov, en redovisning och en äckligt sliten towiz. men nog har jag överlevt och zion var fin idag vilket gjorde allting lite enklare. kvällen däremot bjuder inte på så mycke, måste städa mitt rum och måste plugga am. vi hörs senare, puss!

träningsinlägg

rörde lite på fläsket hemma istället. värmde upp med 2 minuters "steppande" på en pall, fortsatte med upphopp/armhävningar och rygglyft/situps. plågade mig igenom plankan i 2 minuter och avslutade sen med "steppandet" igen med högre tempo. tog ungefär 20 minuter men är minst sagt nöjd med mig själv!! ska lägga mig i sängen, ringa älskling och se klart wallander. hörs imorgon, puss!

sundag

kanske borde skriva några rader? dagens ridtur gick åt till att försöka lugna ner en helt galen zion, han var livrädd för någonting inne i skogen, efter 30 minuters bråkande fick jag äntligen hem en genom svettig häst. hemma bjöds det på lax, lite för gott för att jag skulle orka träna så jag skippade de. har istället legat i min säng, kikat lite på topmodel sverige och pluggat på am-frågorna. pz!

från dagens promenad


12 februari

har varit ute och fotat lite, ska hem och upp till stallet nu när pappa kommer, lägger ut resten av bilderna sen. puss!

fin kväll.

godkväll, som jag sa så hamnade jag hemma hos älskling. fryser som ett cp för att han råkade slå sönder ett fönster, är så kär man bara kan bli och trött heelt utan anledning. kvällen har bjudit på mys framför brasan som bäjbi hade fixa till mig, fin musik i bakrunden och några timmars prat. har sovit lite framåt tillbaka nu i några timmar, har precis gjort ätit mat, ska lägga mig bredvid min sovande pojkvsän nu och avsluta med ett avsnitt av de bästa.♥

han är så jävla bra.


fina.

gårkvällen var helt okej och idag har vi varit tillsammans 10 månader. var en lycklig flickvän med världens finaste pojke igår, hade allmänt roligt och hängde med en fin avatar. bara myst hela morgonen, ska fara hem till stallet på ett tag, sen far jag antagligen tillbaka hit ikvälloch myser med min fina. puss!

nu drar vi ut!

for till vindeln direkt efter skolan, har bara varit hemma och ätit middag osv. uppdateringen har sugit idag, återgår till de vanliga imorrn. ha en bra kväll!

svar

Sv: Nja, lite svårt och förklara. Men jag röker iallafall hemma och dom vet om de,
finns inte så mycket att göra åt de.

sleep tight

bjuder på världens finaste låt och säger godnatt!

biffen

va på gymmet någon timme, gick 20 minuter i lutning, körde lite mage och rygg sen gav jag upp.
ska gå en sväng till tomas om ett tag annars lär inte kvällen bjuda  på så mycke mer. pusssssss!
Tumblr_ltqik2i1bn1r5yfv8o1_500_large


trött torsdag

sitter med anthonia och försöker få någonting gjort samtidigt som vi diggar brandsta city släckers. vindeln efter skolan, woopwoop

the best.

sundsvall 2011.
armarna fick ta stryk idag och jag lär ju avlida imorgon. min fina pauline är här nu vilket betyder kedjerökning och prat om livet. morgondagen bjuder på ett till nationelltprov, kanske borde sova? godnatt.

träning + huvudvärk = :(

rullar vidare till vännäs nu, ska plåga mig själv igenom träningen trots huvudvärk, yäy meee. LATER!♥

5 timmar i stallet

har verkligen blivit en heldag i stallet. har hunnit göra iordning allting i stallet, ätit lunch och varit ute en sväng med zion. fick även sitta upp på tribond ett tag, storgubben är så fin! nu när jag har kommit hem har jag hunnit käka middag och nu ska jag plåga mig igenom några tal i matteboken innan träningen. pussssaaaaar

8 februari

somnade runt två igår efter ett avsnitt andra avenyn. idag är vi lediga(tack gud!), vaknade för ett tag sen och måste väl snart dra mig upp från sängen för att äta någonting. åker med sandra upp till stallet om någon timme sen spenderar jag nog större delen av dagen i stallet, peace♥

ett inlägg till min fina

ligger mest bara och gör ingenting. har precis pratat med bäjbi ett tag och inser att vi har spenderat 10 månader tillsammans på lördag. en pojke från lilla vindeln som blev så mycket mer på bara två veckor som jag nu hållt ihop med nästan ett år. lite sjukt? eller bara fint. lycklig är jag iallafall. obeskrivligt jävla glad för att de är just han. han som skrattar med mig när jag är glad och tröstar mig när jag är ledsen. min bästavän som gör allt, ställer upp för mig vad som och bara finns där som ingen annan. han är bra, så bra att inga ord kan förklara. jag älskar dig♥



zionpion!

bilden som skulle kommit upp igår.. har varit en sväng runt sjön med sandra, gick bara fint och de otroligt skönt att få rida igen! har precis bäddat ner mig i sängen och kikar lite på topmodel sverige, ska snart hoppa in i duschen och sen springa över till grannen fär att va barnvakt en stund, hörs sen pusss

9D



jakob har gjort min dag, krigat i snön med min fina jasmine och nu har jag och anthonia plågat oss igenom en hel kvarsittning. har verkligen gjort mig välförtjänt av en kebabtallrik sen fortsätter kvällen i stallet, blir ridning för första gången på typ 2 veckor, wiiiie


taggar upp inför nationella!!


min sockertoppar

bild från idag. ska börja avrunda nu för att orka med morgondagen då vi har vårat första nationellaprov. en jävligt god middag och ett avsnitt andra avenyn har fått fylla ut denna måndagskväll, har inte så mycket mer att dela med mig av. nä som sagt, godnatt vare. pusss!

lätt de finaste jag har hört


stallet och promenad

stallet efter skolan, zion fick (äntligen) nya skor och fick följa med mig och madde på en promenad runt sjön. mina ben säger emot ganska ordentligt efter träningen igår, men imorgon är dags att sätta sig upp på hästryggen igen och på onsdag ska jag plåga mig igenom en till boxercise-träning. kvällen ska jag spendera med min säng och förhoppnigsvis lite sömn, smell ya later.

hejdå söndag

om man kollar bilderna från min dag så kan man tro att jag inte har gjort något annat än å äta, men har ju faktsikt varit å träna boxercise med mina brullor nu på kvällen som för övrigt tog död på mig. sen jag kom hem har jag hunnit fika, tagit en dusch och nu ligger jag ganska så jävla skönt i sängen. har på wallander i bakrunden så jag lär ju somna till de efter ett samtal med världens finaste älskling. måndag imorrn, woopwoop

fetmat

rörde mig ut sängen några minuter, gick över vägen och köpte en pizza och sen tillbax igen. dagen har bestått av andra avenyn och mys med bebis. mamma kommer om någon timme, då far jag direkt till vännäs och tränar med madde!!

we can fight a nightmare

gårkvällen var helt okej, sagali min fina var där och gjorde allting himla mycke bättre, fick mig några goda skratt och dansade så att jag har ont i benen idag. keltu räddade våran kväll med skjuts, nattkäket var de godaste på länge och sängen min bästavän när vi ramlade innanför dörren halv fem på morgonen. idag ska jag inte röra mig från sängen, bara ligga och mysa med min fina älskling och tagga inför träning ikväll!! pusssss

långt hår?

tog en evighet att fixa hela håret, men nu är de äntligen klart! btw så fick jag en fråga igår om hur jag satte in håret. det är med vanliga clips! jaja, far in till stan med mor och far, möter upp min pojkvän och ser vad de blir av kvällen. ha en bra kväll!!♥

bara för att ni ska veta

var hem en sväng, duschade och käka frunch. har parkerat hos maja nu, hon ska hjälpa mig att fixa håret och lite sånt. far in till staden senare och ser va den har att erbjuda ikväll bara så ni vet, stay tuned!

finally moving

godmorgon.. eller goddag? gårkvällen var bra, fick träffa min saknade joel och mysa med mina bästa grabbz.
var tillbaka i garaget runt halv två igår, helt fryst satt jag där och kollade på när dom  f.o.r.t.f.a.r.a.n.d.e
monterade extraljus. vaknade upp bredvid tommie vid tolv imorse, hade tydligen pratat massor i sömnen
igår och varit himla söt, hihi. sitter själv hemma hos sebbe atm och väntar på min kära far, hörs hemma!

precis som förut så är jag med mina grabbz


min bästa sebbe (ja, tommie du är oxå bra♥) ringde, bad mig ta med gitarren och spendera kvällen med honom. tackar inte nej till de direkt så nu sitter jag här i hans garage med han och tommie, dom roar sig med att montera extraljus i bilen medans jag försöker stämma gitarren. vet inte riktigt vad de blir av kvällen men sebbe är ju lite snål på att låna ut datorn så vi hörs imorgon istället! pusssssss

han är bäst

Sv: han var ju inte hemma speciellt ofta men nog fan äre tomt,
kommer sakna min datatekniker/bror som ett psyk.
men inte helt fel att ha en lägenhet i stan som man kan vålgästa när man vill ;)



min vapendragre!

maja är här. min ända vän som är kvar i skogen, eller ja, på halvtid iallafall. har precis kommit hem från stallet, städa halva sadelkammaren och pussade lite på min fina. ska käka tacos här hemma, ta de lugnt och se vad som blir av kvällen!

kommer aldrig gå..

for på tomas en stund, spelade lite kort och frös ihjäl på vägen hem.
ikväll är de tänkt att vi ska ligga i sängen innan halv tio, HAHA. hejja på oss!!

äntligen..

har jag satt in hårförlängningen!! var en sväng på rapunzel igår, blev 900 kr fattigare och idag är jag lång hårig. spenderade dom två sista lektionerna hos frisören, sen tog jag bussen till vindeln. har precis käka gomiddag och ska snart på tomas äre tänkt, men överväger nästan att vara hemma eftersom de är så j-ä-v-l-a kallt..

you are the one who makes me smile when no one else does

slutkörd var ordet. träningsvärken kommer plåga mig hela dagen imorgon men de var det värt, hade förbannat kul! imorgon är de torsdag, en dag närmare fredag och en förhoppningsvis skön helg. laddar in ny musik på telefonen, ska lägga mig i sängen med ett glas oboy och invänta ett samtal från min bebis. han gör mig så glad. ♥



stan, skrovmål och träning

sprang på stan med majsi ett tag och letade present till min fina pojkvän utan resultat. han fyller år om 5 dagar och jag har inte hittat ngt än = panik. käkade ett jävligt gött skrovmål med pappsen innan vi rullade hem till skogen igen. hinner bara hem, byta om och sen vända igen.  ikväll blir de träning med bezta toni! puss heydo
-
2010.

-


första februari


har haft en skön dag i skolan. sitter med ines på sista lektionen, gör inte så mycke vettigt alls och slutar om några minuter. far en sväng in till staden efter skolan så vi får se när jag kommer hem, xoxo!