Jag lever, tro det eller ej.

 
Tror aldrig någonsin att jag har varit såhär dålig på blogga och jag vet inte av vilken anledning jag har slutat heller. Menmen, nu har jag bloggat om de senaste tävlingarn iallafall vilket förmodligen ingen av er tycker är speciellt intressant men det är kul att kunna gå tillbaka att läsa om sen.
 
Hur som helst tänkte jag försöka blogga lite oftare, har ju faktiskt sommarlov och trots mycket jobb så händer det ju lite mer roliga saker än när jag går i skola. För att uppdatera läget i övrigt så kan jag meddela att jag mår bra, sover ikapp hela skolårets missade timmar och är kärare än vad jag trodde att man kunde bli.

En klass i Övik.

Bild från skellefteåtävlingen.

Idag drog vi ner till Övik över dagen för att tävla för tredje helgen i rad. Red bara en 1 metersklass idag och trots lite stress, en väldigt överspänd häst och massa farligheter runt omkring så skötte sig hästen bra. Var felfri fram till sista hindret som vi rev, alltid lika tråkigt att riva sista men har absolut ingenting att klaga på. En erfaranhet rikare och en trevlig dag blev det hur som helst!
 
Imorgon jobbar jag och på söndag följer jag bara med Sandra som hästskötare när hon ska tävla. Sen efter den här helgen är det två veckor kvar till nästa tävling som är i Vindeln där första omgången med laget går! 
 

Tävling i umeå.

 
 
I helgen har det varit tävlingar igen, den här gången i umeå och med väldigt fint väder. Igår hoppade jag först 1m - slutade med 8 fel i omhoppningen men snabbast tid vilket var lite tråkigt med tanke på att det var en jätte bra runda med bra känsla. Därefter hoppade jag 110 cm - rev första hindret och det tar jag på mig helt själv och resten av banan var klockren så var helt klart nöjd med dagen. Har dock inga filmer från fredagen.  Lördagens runda (som ni ser på filmen) var dock minst lika bra om inte bättre, hade samma känsla som dagen innan och trots två pet så överväger resten av sprången det. Vill så gärna debutera 120 och forsätter vi så här känns det inte så långt bort. Åh, bästa häst♥

Filmerna från helgens tävling.

 

Vårterminens slutprojekt.

De här är det jag har pysslat med i skolan de senaste veckorna och idag tar jag sommarlov.