Alltså min fina, fina pojkvän.

 Efter en obeskrivligt bra resa tillsammans så ska jag för första gången på 12 nätter somna utan hans godnattpussar, utan världens bästa famn och utan hans fina ord. Jag är så inåthelvetes kär i den här grabben så jag vet inte vart jag ska ta vägen,♥

Alanya 2014.

En bild säger mer än tusen ord. Har verkligen haft en helt otroligt bra vecka med mitt fina hjärta och jag vet inte ens vart jag ska börja berätta?! Träffade som sagt sveriges skönaste gäng redan andra dagen som vi hängde med resten av veckan, dansade till klockan 5 på morgonen och solade hela dagarna. Levde på pommes, badade i polen, gick på mysiga promenader, njöt av ledigheten och var obeskrivligt kär. Spenderat lite för mycket pengar, skrattat tills magen värker och rökt några cigaretter för mycket. Men vad gör det om hundra år? Tack till alla som gjorde den här resan oförglömlig - ni ä-g-e-r.♥
 
 
 
 

Några bilder från resan.

 

Uppdatering från turkiet.

Tänkte bara kika in och säga hej, min plan var att försöka blogga nästan varje dag men gav upp det. Har det jädrans bra iallfall, hittilis har vi kört fyrhjuling, varit på turkiskt spa, solat, pussats massor och druckit drinkar med nå sköna svenskar. Ikväll väntas de utgång ännu en gång med dom, jag lever livets liv och just nu vill jag aldrig hem.
 
 

19 April 2014.

Stockholm har idag bjudit på 15 grader varmt och strålande sol, hur underbart?! Vi har varit och hälsat på min "halvbror" där vi blev bjuden på grillat tilll middag. Käkade ute i solen, myste med deras lilla bebis och åt en jätte god efterätt. Resten av kvällen har vi bara myst, varit en sväng på ica och träffat några av milans kompisar. Imorgon ska vi äta lunch inne i stan med min syster och förhoppnigsvis äre lika fint väder då. Har förövrigt världens finaste pojkvän bara så alla vet, så det så.

18 April 2014.

Började dagen med en sista ridtur med sandra, pussade ihjäl min fina springare för att sedan fara hem och packa. Vi tog oss iväg vid två ungefär och nu 8 timmar senare har vi landat i min systers lägenhet där vi ska bo över helgen. Är helt slut båda två så ska väl inte göra så mycket mer än att sova nu, känns helt stört fint att ja ska få somna bredvid min fina grabb 12 nätter i rad. Som ni ser har jag systemkameran med mig så förhoppningsvis kan jag bjuda på lite roligare bilder under resan.

17 April 2014.

Började min dag med att fixa mina naglar hemma hos amanda, blev 20 minuter till i solariumet och hann även förbi apoteket för att köpa lite nödvändigheter inför resan innan jag rullade hemåt. Kastade i mig nå lunch för att fara till stallet där jag har spenderat resten av min kväll, var på norrmalm ännu en gång och tanken var att vi skule hoppa men efter en ambulansolycka så vart det inte så mycket av. Istället käkade vi pizza som avslut på kvällen innan min bejbi kom och gjorde mig sällskap.
 

16 April 2014

Idag har jag haft min första riktiga sovmorgon på flera månader vilket firades med en ordentlig frukost. Finns det något bättre än att äta frukost i soffan framför teven? Svar Nej. Skulle inte upp till stallet förrän klockan tre när sandra slutade jobbet så jag passade på att städa lite, tvätta massa kläder och börja packa lite smått. I stallet skrittade vi som sagt ett varv runt sjön med alla tre hästarna, väldigt välbehövligt och väldigt mysigt. Efter middagen såg jag ett avsnitt top model i väntan på madde som hämtade upp mig, rullade in till vännäs för att sola en 20-minutare innan ett pass på gymmet. 
 
 

15 April 2014.

Igår var vi som sagt en hel dag på Norrmalm. Började med ett dressyrpass på stora utebanan i solen för första gången i år vilket var hur härligt som helst, zion var även super fin ännu en gång, bästa häst. ♥ Efter det rullade vi hemåt, delade en pizza i bilen på vägen hem och lämnade de två första hästarna för att byta till nummer 3. Följde med Sandra på hennes dressyrträning och 10 timmar senare landade jag hemma. Tryckte i mig någon middag innan jag tog en powernap på en timme för att sedan hinna med ett gympass med min bästa madde. Efter 40 minuters intensivt pass dog jag av hemma i min säng och idag har vi varit på Norrmalm igen. Hoppade bara lite småhinder idag för att rida igenom hästarna, imorgon ska vi skritta ett varv runt sjön och på Torsdag ska vi hoppa igen en sista gång innan jag far utomlands. Har precis landat hemma nu efter en lite onyttigare lunch, haha vilket jävla liv man lever.
 
 

13 April 2014.

Några bilder från min helg som förövrigt har varit väldigt mysig. Igår vart det långbord här hemma med god middag innan jag och baby avrundade kvällen med en kopp te med sandra. Den här dagen började med några timmar i stallet, lyckades äntligen få milan att rida och han var bäst som även hjälpte mig i stallet. Vi har också varit en sväng i stan där vi blev bjuden på kinamat och resten av kvällen har vi mest myst - invigde våran nybyggda bastu och såg film. Imorgon åker hjärtat hem och en heldag på norrmalm väntar för mig, vi hörs när vi hörs.
 

12 April 2014.

Efter praktiken och ett varv runt sjön med min fina häst rullade jag vidare in till vännäs. Blev bjuden på världsgo middag hemma hos sofia och hängde på balkongen med några cider innan vi fick sällskap av två grabbs. Snackade mest bara skit någon timme för att sen avsluta kvällen hemma hos alle med massa trevligt folk, blev dock en tidig kväll eftersom det väntade jobb idag men kul hade jag iallafall. Och ja, idag har jag som sagt jobbat - som de flesta andra lördagar. Red zion ett varv runt sjön även idag och han var verkligen finare än någonsin, min fina grabb.♥ Halva släkten är här några dagar så ikväll väntas det familjemiddag ala engströms, hjärtat mitt är också här så ska få spendera resten av helgen med honom - vilken jävla lyx alltså.
 
 

Följ mig på instagram.

 

5 veckors praktik avklarade.

Idag har jag gjort min sista dag av 5 veckors praktik, med blandade känslor. Har verkligen trivts jätte bra, jobbat med världens bästa personal och för det mesta skrattat mig igenom dagarna men eftersom att det nu väntar en veckas påsklov och sen en vecka i turkiet med min babe så känns det inte så jobbigt ändå - lär dock bli värre när jag ska tillbaka till skolan, men de är länge dit. Hade iallfall en väldigt rolig sista dag, chefen hade köpt godis och fick säga hejdå med massa kramar. 
 

10 April 2014.

Har haft en jätte bra dag på praktiken idag, fick dessutom pussar av min fina babe så det gjorde ungefär hela min dag. Hur som helst, zion hade ju sin vilodag idag så efter att jag hade gjort klart stallet rullade jag hemåt för att äta middag med mor&far vilket händer väldigt sällan. Efter maten parkerade jag i soffan med en kopp te, läste lite bloggar och tog det allmänt lugnt. (varför ger jag inte mig själv fler sånna här dagar???) Vid 8 åkte jag in till vännäs för att kämpa mig igenom ett gympass med bästa madde, älskar verkligen känslan efteråt och jag hatar att jag inte har tid att gymma så mycket som jag vill. Jaja, nu ska jag avsluta min kväll med popcorn, en film och min fina pojkvän i telefon.
 

9 April 2014.

De två senaste dagarna har sett i princip likadana ut. Varit på praktiken på dagen och i stallet på kvällen. I tisdags red vid ett varv runt sjön och idag har vi varit på norrmalm för att att hoppa småhinder. Zion fortsätter att vara super fin och jag skulle inte kunnat vara lyckligare. Imorgon ska han få en välförtjänad vilodag innan vi kör hårdträning en vecka till innan jag far utomlands.
 

#såmycketkärlek

Har världens finaste vägg och världens finaste pojkvän. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?
 

7 April 2014.

Inledde min sista vecka på praktiken med en sjukdag, när klockan ringde halv sex så hade jag lyckats sova ungefär 2 timmar på grund av min jävla hosta så jag stannade hemma. Sov några timmar till innan jag lyxade till det med god frukost i soffan framför teven, cyklade upp till stallet därefter och motionerade min fina springare som verkar va inne i en väldigt bra period för tillfället, han är så himla fin varje dag!! 
 
Efter några timmar i stallet väntade några timmar på jobbet. Har jobbat in drygt 20 timmar den senaste veckan vilket äger, konstigt nog blir jag mer beroende av pengar desto mer jag tjänar haha. Nog om det, min kväll fortsatte med några timmar i en buss - med bra musik och en bra bok. Landade i robertsfors efter åtta någongång och då överraskade jag bejbi efter hans träning. Hur fint är det inte att få somna bredvid den man tycker om mest i hela världen på en måndagskväll när det inte ens var planerat? Jävligt fint tycker jag, är så jävla kär i grabben.

En helg med bra brudar.

Som bilderna visar så har min helg bestått av två mysiga middagar. Igår var det som sagt kalas för min fina madde, överraskade med middag och kvällen fortsatte med efterrätt, kortspel och mycket skratt. Idag klev jag upp lite för tidigt, motionerade zion och gjorde klart stallet för att sedan packa iväg till övik. Det blev en väldigt rockig roadtrip med mina bruds följt av en fika, massa prat och en sväng igenom stan. Sedan bjöds det på middag hemma hos Emma innan en minst lika rockig hemresa väntade. Har precis landat hemma i min säng och tänkte försöka sova om inte min hals strejkar allt för mycket. Sleep tight♥
 

5 April 2014.

Milan hämtade mig på jobbet igår, for direkt hem till sandra där vi spenderade några timmar i stallet. Baby var bäst i världen som hjälpte mig i stallet och dessutom gick ett helt varv runt sjön med mig, hästarna och hundarna. När allting var klart ute i stallet gick vi in för att käka middag i världsklass och sedan tog vi en välförtjänad ducsh innan vi parkerade i soffan med en påse godis. Blev en tidig kväll för han for redan vid 8 imorse, klev upp med honom för att släppa ut hästarna och sedan var tanken att jag skulle mocka alla boxarna innan jobbet. Istället tog jag en lugn morgon för mig själv, har städat undan, käkat en lång frukost vilket typ aldrig händer och nu ska jag snart iväg på jobbet för tredje gången den här veckan. Ikväll blir det kalas för min fina madde och imorgon ska jag umgås med mina babes ifrån klassen. 10/10.
 

2 April 2014.

Igår klev jag upp vid 8 för att börja min dag i stallet innan jag for på jobbet. 7 timmar senare tog jag en 20-minutare i solariumet i väntan på skjuts och sen avslutade jag min kväll hos sandra där jag har sovit i natt. Blev väckt tidigt för att börja ännu än dag i stallet, mockade boxarna innan vi galopperade hästarna en timme i skogen och därefter fick jag skjuts till skolan. Lunchade med en väldigt saknad Julia, hade ett möte med min mentor och gjorde bort några uppgifter. När jag var klar där blev jag upphämtad av pallan, fick sällskap av madde och rullade hem till mig. Skrattade oss igenom några timmar innan vi styrde upp tacos till middag och när dom for hem åkte jag upp till stallet ännu en gång för att motionera häst nr 2. 
 
Efter det sprang jag hem med världens lyckorus i hela kroppen och bra musik i lurarna. Nästan 4 km blev det och sen spenderade jag resten av kvällen på sandras jobb för att snacka massa skit. Känns som att jag har hunnit med väldigt mycket idag, skulle lätt kunna vänja mig vid det lediga livet för jag älskar verkligen att fylla ut mina dagar. Imorgon har jag också massa kul inplanerat och även en väldigt rockig helg framför mig. Pluspoäng till livet idag!