Paus från livet.


Snowboard och plugg

Har haft en sjukt rolig kväll i backen med Madde, skrattat i mängder och kramats med träd. Senaste timmen har jag spenderat med matteboken och nu väntar sängen. Tre dagar kvar till lov, dööööör så skönt!

26 Februari 2013

Kändes ändå ganska skönt att komma tillbaka till skolan idag, allt har flytit på bra och jag har inte varit överdrivet trött heller. Efter skolan pumpade vi axlar/armar en timme på gymmet innan vi gick hem till Emma där vi nyss har tryckt i oss gomiddag. Sitter bara och väntar på skjuts just nu sen rullar jag vidare till backen för att rocka i skogen med bästa Madde! 

I belong with you, you belong with me.

Idag har jag avklarat en 9 km motionsrunda, några timmar i stallet och en god middag. Nu ikväll har jag bara städat lite på rummet, kolla på Andra Avenyn och pluggat matte i mängder. Avslutar kvällen med en telefondejt och massa fin musik. Livet är fan bra ibland.

Njuter av livet.

När jag kom från tävlingen igår var jag helt slut så jag la mig i badet några timmar, lyssnade på bra musik och ba tog det lugnt. Idag är jag hemma från skolan av personliga skäl, låg i sängen till två då jag pallrade mig ner för trappen och käkade lyxfrukost. Sebbe var här en sväng alldeles nyss och nu ska jag bara byta om för att vandra upp till stallet i det fina vädret. #livsnjut

Dagens resultat.

 
90 cm. Måste bara börja med att säga att jag är så stolt över Zion idag. Han skötte sig långt över förväntan och jag är så otroligt glad för att jag har honom! Men iallafall, efter en felfri och jätte fin grundomgång så utgick jag eftersom han skulle gå en klass till. Mest bara för att spara lite på honom och tagga upp mer till nästa klass! 
 
1 m. Han kändes klockren i grunden och var felfri även där. Blev dock en rivning på insprånget i kombinationen som var första i omhoppningen, på grund av att jag släppte iväg honom lite för mycket. När han sedan "vägrar" på näst sista hindret så var det en kratta som ramlade ner precis framför hindret så det var väl förståligt. Som tur var räknades det bort så vi  slutade med 4 fel! 

Min fina prins.

Nu bär det iväg mot Hippologum för tävlingsdebut, wish me luck!

23 Februari 2013

Som sagt så spenderade jag hela min kväll i stallet, motionerat Zion, smörjt grejor, mockat, packat, klippt och borstat hästen inför imorgon. De blev ganska många timma och sedan stannade jag kvar för att se Melodifestivalen med familj nr2! Har varit hemma någon timme nu med spotify och min godispåse som sällskap, nu väntar bara en film innan ja somnar. Godnatt!

18-års kalas.

Gårkvällen bjöd på 18-års kalas för min fina Maja vilket blev en väldigt trevlig kväll med mycke fina människor. Avslutade med bacon, tjejsnack och skratt innan vi trängde ihop oss tre stycken i Majas säng och somnade. Dagen idag började på samma sätt som gårkvällen avslutades, med bacon till frukost och massa tjejsnack. Är på G hemåt nu för att spendera resten av kvällen i stallet, hörs senare! Puss♥

Superbitch.

Fredag idag. Livet äger. Klackarna i taket ikväll. YOLO.

Film/tävlingsdebut

 
Gårkvällens hoppträning blev inställd men vi for dit och hoppade lite studs ändå. Zion var super fin från början till slut och på Söndag är det tävlingsdebut. Är anmäld 90 cm/1 m och målet är väl egnetligen bara att försöka ta sig runt med bra flyt. Är iallafall stört nervös men ändå så jävla taggad på  samma gång.

21 Februari 2013


Igår plågade vi mage/rumpa gymmet vilket känns idag kan jag lova. Efter gymmet fortsatte kvällen vidare till Anthonia för att planera lite äventyr tillsammans med henne och Jasmine (SÅ JÄVLA TAGGAD!). Idag började dagen med ett sjukhusbesök, fick inte speciellt trevliga besked så min start på dagen har inte varit den bästa. Men har nyss tryckt i mig en kycklingmacka och efter jag har överlevt skoldagen väntar en helkväll på Norrmalm som förhoppningsvis kommer göra den här dagen bättre. 

20 Februari 2013

Solen har räddat min dag, skrattat mest hela tiden och hela eftermiddagen spenderades i soffan med en film. Efter skolan blev det en sväng runt sjön med Sandra som sällskap i det fina vädret och nu ska jag avsluta med ett gympass med Emmiz. Jädrans bra dag.

Sjukling.

Spenderade halva dagen i min säng och sedan kom Joel förbi en stund innan jag vandrade upp till stallet. Galopperade ett varv runt sjön i det fina vädret med en super duktig Zion. Sen jag kom hem har jag bara hunnit med att käka middag, har precis dött av i min säng och här lär jag nog bli kvar resten av kvällen också. 

Helt okej för att va Måndagkväll.

Gårkvällen bjöd på maxdejt med bästis, underhållning av grabbsen och prat om livet med fina Mathias som även var bäst och följde med upp till stallet. Somnade ganska direkt när jag kom hem och imorse vaknade jag med huvudvärk, bestämde mig för att vara hemma och somnade om tills nu. Hästen ska motioneras lite senare men annars hade jag inte tänkt att göra så överdrivet mycket mer idag. 

18 Februari 2013

Med alldeles för lite sömn pallrade vi oss upp imorse och konstigt nog har dagen gått fort. Har mest bara skrattat mig igenom dagen, inte gjort speciellt mycket vettigt egentligen vilket inte är direkt ovanligt på Måndagar. Efter skolan vandrade vi direkt vidare till gymmet för att plåga armarna i en timme, Zion vilar idag så kvällen ska spenderas inne i staden med bra sällskap, klagar inte alls. 

17 Februari 2013


Jag har spenderat halva min dag i sängen, några timmar på Norrmalm och kvällen hemma med fina Paow. Nu väntar sängen och en film som avslut på den här veckan. Puss och godnatt!♥

Underhållningen på topp.

 
4 mongolider blev min undehållning kväll. Har varit runt överallt och ingentstans, tävlat om vem som kunde dricka mest ägg, kramats med plogkanter och jagat renar. Skratta fick jag då göra iallafall och lär ju inte glömma den här kvällen i första taget. Sen jag kom hem har jag bara legat i min säng, pratat om livet med en väldigt fin grabb och käkat chips. Har utsläppet i stallet imorgon också så nu börjar det bli dags och sova, sleep tight!♥

16 Februari 2013

Efter jag hade tagit ut hästarna imorse tänkte jag fara hem och sova några timmar till. Det blev dock några för många så planen som var att fara till Norrmalm får bli imorgon istället. For iallafall upp till stallet, red lite dressyr på banan och sedan sprang jag hem. Nu väntar god middag, duschen och lite annat fix innan jag spendera ännu en kväll med bästa Joel!

 
 

Fredagkväll.

 

Igår blev de födelsedagsfirande för Joel som precis fyllt 19. De blev en jädrans trevlig kväll med bra sällskap som dock slutade lite sämre, men vad gör de om 100 år? Somnade jävligt skönt i min säng där efter 4 någongång och nu efter 3 timmars sömn är jag uppe igen för att ta ut hästarna. VILL DÖÖ

She can fuck you good, but i can fuck you better.

Har stressat som en galning och nu ska jag ut på äventyr. Ha en bra kväll för de tänker jag ha! xoxo♥
 

4 bilder från i sommras.

Kan någon bara ge mig sommar typ NU?

Så mycke kärlek.

Min kväll har varit bäst. Fina vänner, god mat och snack om livet. 

Alla♥ansdag.

Fick en otroligt fin start på dagen när Emma överraskade mig med en alla♥ansdag frukost. Ikväll ska jag och mina brudar ha mysmiddag hemma hos mig så resten av dagen lär inte bli dålig heller. Ha en bra dag allihopa!

If your were a stone.

Min dag har varit världsbäst. Började med att Zion var stört fin att rida, fortsatte sedan med att jag fick skjuts av bästa Joel in till stan där det blev en mysdejt med Majsi. Tog igen allt vi missat och skrattade tills tårarna sprutade, hon är förjävla bra min vän. Nu har jag precis kommit hem till Emma där jag ska avsluta min kväll, godnatt alla fina!♥

13 Februari 2013.

Har haft en ganska lugn start på dagen med bra sällskap och nu ska jag överleva eftermiddagen innan jag rullar vidare till stallet. Ska motionera hästen efter 2 dagars vila och sedan vidare till stan för att spendera några timmar med världens mest saknade Maja. 

Fin Tisdagkväll.

Har haft en värdelös dag i skolan, inte fått något vettigt gjort överhuvudtaget och jag är så tragiskt skolless. Men har istället haft en himla bra kväll med mina finisar som började med ett pass på gymmet och fortsatte med en middagsdejt på La Dolce Vita. Resten av kvällen har spenderats i ishallen med hockey som underhållning och bra sällskap. Nu ska jag avsluta i min säng med en bra film, sleep tight♥

Han är ju faktiskt rätt så bra ändå!

 

Tränings-update.

Senaste dagarna har ändå varit hyffsat lugna, har dock tränat varenda dag men inte plågat mig alldels för mycke. På fredagen sprang jag innan skolan, inga rekord där hellermen är mest bara stolt för att jag tar mig upp. Lördagen blev det en svettig powerwalk till stallet och igår körde jag bara 200 situps och några minuter plankan här hemma.
-
Från och med nu är planen att vi varje vecka ska ha ett "uppdrag" på sidan av resten av träningen och den här veckan är det 1000 situps, spelar ingen roll om man gör alla sista kvällen eller sprider ut det bara man gör det och nu ikväll blev det 100 stycken för mig. Förutom det fick rumpan ta stryk på gymmet ikväll, 350 utfall sammanlagt med olika många upprepningar. Lär undvika trappor imorgon och på Onsdag kommer jag inte ens kunna gå.

Lite bilder från min Lördagkväll.





Söndagsmys med bästis.

Förlåt för frånvaron men datorn har tyvärr inte varit min största prioritering. Hade iallafall en jädrans bra kväll igår och dagen idag har inte bestått av så mycket mer än en skön sovmorgon och några timmar i stallet. Kvällen har jag tillbringat i soffan med bästis, käkat fruksallad och sett en film. Ron Pope har räddat resten av kvällen och sedan fick massa snack om pojkar och livet avsluta denna helg. 

9 Februari 2013.

 6 timmar, en 5 kilometers promenad och ett dressyrpass senare är jag hemma. Är mest bara lycklig över att Zion finns, han var så stört fin idag och gör verkligen mina dagar. Nu väntar duschen och sedan en kväll i Vännäs med min fina Emma. Blir dock ganska tomt här men det får ni leva med, ha en jädrans bra kväll så hörs vi när vi hörs!

Film från förra helgen.

 
Här har ni en film från Söndagen när jag tränade för Buster förra helgen. Idag har jag dressyrträning för Bissan klockan 3, de mycke som ska göras innan det så jag tänkte börja vandra upp mot stallet nu. Hörs igen hemma sen, puss!

I´m looking at you through the glass.

Ångrar att jag inte stannade hemma ikväll, har ändå inte gjort någonting vettigt och jag är tröttare än fan själv. Hade inte tänkt göra så mycke mer heller, ska bara se världens töntigaste barnfilm och njuta av att få sova i min egen säng vilket det har blivit alldeles för lite av den senaste veckan! Imorgon ringer väckarklockan tidigt och sedan har jag förhoppningsvis en jädrans bra dag framför mig, godnatt!♥

Inspiration.





Jag vill äta kakor och dricka sprit

Två bilder från min gårdag som förövrigt var ganska seg. Sov mig igenom halva dagen och hela eftermiddagen spenderade jag på Norrmalm som alla andra Torsdagar. När jag hade kommit hem fick jag finbesök av grabbarna, bjöd dom på mat och var kung i köket. 
-
Fredag idag, livet äger och jag har absolut inga planer ikväll. 
 

Kvällens hoppträning

 
Här har ni en kort film från kvällens träning. Hann bara få med lite av framhoppningen som egentligen bara var kaos men jag snabb-klippte ihop några språng iallafall bara för att ha någonting att bjuda på. Förövrigt så var han klockren på banan som vi hoppade på slutet, synd bara att jag inte fick film på det men jag kommer kunna leva på känslan länge. Vilken stjärna jag har!

6 Februari 2013

På gymmet blev de ett 1,5 timmes rump/benpass som förhoppningvis lär kännas imorgon. Har intagit mys-mode i sängen nu, har en uttråkad Julia bredvid mig så jag tänkte mest bara berätta att jag lever. Nu väntar bara en film och lite bästis-snack innan vi somnar. Sleep tight♥

Lite om gårkvällen och dagens planer.

 
 
 
 
Som sagt, blev en kväll med powerwalk och solarium igår. Hann även med att färga håret på varandra och ha ännu mer vardagslyx. Idag har jag fullt schema som de flesta andra dagar, efter skolan ska hästen ridas och sedan ska jag bara hem för att packa om allting innan jag drar mig vidare till Vindeln där de väntar ett pass på gymmet med Julia. Sover där inatt men sen ska jag tammefan sova i min egen säng, ba så ni vet.

5 Februari 2013.

Fick en bra start på dagen när Emma bjöd på frukost, annars så har jag överlevt en lite halvseg Tisdag som har bestått av läsning hela dagen. När vi slutade gick vi över till gymmet för att plåga magmusklerna i en timme innan vi vandrade hemåt och gjorde lyxmiddag. Nu har vi precis dött av på soffan där den närmaste timmen kommer spenderas med plugg och sedan står solarium, hårfärgning och powerwalk på schemat. En ganska så bra kväll med andra ord.

Vardagslyx.

Rullade in till Vännäs och hämtade upp min saknade Emmiz, for på gymmet och där fick armarna ta stryk idag. Kom hem till henne för ett tag sen, myskläderna är på och om ni ser på bilden lyxade vi till det lite extra ikväll. Nu ska vi parkera i soffan och se kvällens avnitt av top model innan vi somnar. Emma är världens finaste förövrigt, sleep tight! ♥
 

4 Februari 2013.

Började min lediga dag med att försova mig, missade skjutsen till stallet så jag gjorde lyxfrukost istället. Några timmar senare vandrade jag till stallet för att sköta om min fina och nu har jag precis kommit hem igen. Ska bara kasta i mig nå mat, packa väskkorna och sedan flyttar jag till Emmiz i två dagar. Hur underbart?!?!♥

Skräckfilm och ledig Måndag.

 
Gårkvällen bjöd på bio och världens äckligaste film. Förstörde Arons hörsel och klämde sönder Paulines hand. Fick iallafall en efterlängtad kram av min fina Joel efteråt och Micke räddade kvällen med skjuts. Hamnade hemma hos Mathias där de blev Eva&adam-matathon innan jag somnade så fint, landade hemma klockan 7 imorse och har sovit igen tills nu. Ledig idag vilket gör att livet äger.

3 bilder från fredagskvällen.


Häst och skoter.

Har varit i stallet sen klockan 8 imorse, tränade klockan 10 och nu är jag äntligen hemma igen. Dagens träning gick inte lika bra idag, är dock väldigt nöjd över Zion ändå som har varit super fin båda dagarna och skött sig hur bra som helst. När jag kom tillbaka till stallet väntade Robin med skotern,var ute och åkte någon timme vi dog av på soffan där jag legat tills nu. En dusch´står på schemat innan jag drar mig in till staden med nå fina! Pusshaaj♥

Träning, dag 2.

Uppe ännu tidigare än igår och nu väntar minst lika många timmar i stallet. Träning står på schemat idag också så förhoppningsvis kan jag bjuda på en film från idag istället eftersom jag lyckades ta bort allt från gårdagens träning. Hörs hemma igen, puss!♥

Början av min helg.


Började min Fredagskväll i badkaret med ett avsnitt Prison Break, för att sedan fara ut på några timmars äventyr innan sängen kallade. Idag har jag spenderat hela min dag på Norrmalm med min fina springre. Nu tänkte jag ta världens skönaste dusch och avnjuta en powernap innan de blir något kvällen, om jag ens orkar med någonting överhuvudtaget. Både film från idag och bilder från igår kommer senare iaf.

Lite av veckans träning.

 
Det var längesen jag skrev ett ritkigt tränings-inlägg, det var dock längesen någonting blev på riktigt på den här bloggen men motivationen är helt borta kan man säga. Men nu tänkte jag iallafall uppdatera er, tränar fortfarande 5 gånger i veckan på sidan av hästen. Försöker gymma 3 av gånger och de resterande blir oftast löpning. 
-
I Måndags plågade vi armarna och Torsdags plågade jag benen på gymmet i Vindeln . Igår plågade jag benen ännu lite till med en springtur på 4 km. Idag har jag först träning för Buster som sagt och sedan tänkte jag pressa mig med lite intervaller. 

Myser på skolan.

De två senaste dagarna har varit ganska slappa. Har börjat med läsvecka på skolan så vi gör inte så mycket mer än att ligga i soffan, käkar rabarberpaj och myser. Dock ganska välbehövligt med tanke på hur skolless jag är. Brudarna fortsätter iallafall fylla mina dagar med skratt och jag är så oerhört tacksam för att jag har er.♥

Ron Pope

Mannen, myten, legenden. #hangörminadagar