-





min nya baby

av en ren impuls så gick jag och skaffade mig en systemkamera igår och det kan ju vara det bästa jag har gjort i hela mitt liv. den kommer användas flitigt och jag kommer ta hand om den som om den vore mitt barn. som ni säkert förstår kommer uppdateringen bli tusen gånger bättre också!

we can get it started

sen jag kom hem har jag bott i min onepiece, legat i min säng och dödat onödigt många timmar framför datorn - en välbehövlig kväll med andra ord. nu ska jag avsluta denna kväll med ett avsnitt oth och sen försöka somna innan tolv för första gången på hela veckan. fredag och helg imorgon, livet äger. 

dagens towis




instagram får duga


mäven fast det var helt omöjligt att ta sig upp imorse har dagen gått hyffsat fort, har skrattat i massor och solen har hälsat på lite så jag klagar inte. linda har gjort stallet idag så ovanlighetens skull har jag absolut ingenting att göra ikväll vilket iofs är jävligt skönt. blir iallafall nått avsnitt oth nu för att förhoppningsvis somna någon timme! pz♥

this time i belived in you and me

en powerwalk med bästaste vännen i telefon, livsfrågor med pappa och en film senare ligger jag äntligen nerbäddad i min säng. har knappt sovit någonting den här veckan så nu ska jag försöka hinna sova några timmar innan veckans näst sista dag, sen ska jag sova hela helgen. kan även meddela att min kamera har sagt hejdå igen så jag vet inte riktigt vad som ska hålla bloggen vid liv. en bild från sommarlovets bästa kväll får rädda det här inlägget iallafall.
 
-

my heart keeps beating

efter en lång och jobbig dag fick jag ännu en gång skjuts upp till stallet, hämtade upp hästarna från betet och sen blev det en ridtur i skogen med buszion. kan inte beskriva hur glad han gör mig, åh min fina♥ har precis parkerat i min säng efter att ha tryckt i mig middag och nu har jag faktiskt ingen aning om vad det blir av kvällen.

TI AMO

min babe är tillbaka! har letat överallt efter denna (som jag har haft som favoritparfym hur länge som helst) och i måndags när jag var i vännäs hittade jag den inne på ica för bara 60 kr(!!) 

dagens äventyr

igår gick jag ner på byn med några från klassen och inhandlade lite gott inför dagens äventyr som består av paddling med alla från min linje + svets 1orna. jag och johanna i samma kanot kan sluta lite hur som helst men förhoppningsvis kommer jag hem levande, vi har även planerat att vi ska ta årets sista dopp men vi får se hur det blir med det, haha..

den här fina brullan spenderar jag mina dagar med och det kommer jag göra de tre kommande åren också



haft en skön dag idag med bara tre lektoner varav två var sy. håller dock bara på med massa tråkiga syövningar nu i början men jag överlever. min eftermiddag spenderade jag som sagt i stallet och nu ikväll har jag varit i vännäs och sett en av världens bästa filmer med en vän. morgondagen bjuder på äventyr så nu ska jag försöka sova, sleep tight♥

hästinlägg

nicke var gullig och skjutsade hem mig idag också så jag var i stallet redan vid halv tre! mockade och gjorde fint i stallet innan ett ordentligt dressyrpass på banan, zion var så jäkla fin idag också. tränade mest avbrott men även liten galoppombyten vilket han satte hur klockrent som helst. vi gör framsteg varje dag och han gör mig så glad! efter jag var klar med allting hjälpte jag sandra när hon hoppade så nu 4 timmar senare är jag äntligen hemma!

my love is your love

 
gårkvällen bestod inte av så mycket mer än lite mys i stallet, en tripp in till vännäs med brudarna och en saftig fruksallad som blev kvällens räddning. fick även besök av en vän när jag kom hem så det blev någon timmes prat igår också, bara trevligt. idag väntar sylektioner hela morgonen och sedan slutar jag halv två men eftersom jag bor i jävla skogen kan jag inte fara hem tidigare, åh duktigt less. fint är iallafall att gud verkar bjuda på bättre väder idag!

hur jag gör för att få allt?

Ida om
you and i go hard
asså.. du verkar typ aldrig vara hemma? och du verkar få göra väldigt mycket för dina föräldrar,
med tanke på att du är borta typ hela tiden och att du får åka på massa evangemang osv hela tiden? får du verkligen allt eller åker du iväg endå? och vad tycker dina föräldrar om att du kommer hem typ 3-5 tiden på nätterna? :p du verkar då ha de jävligt chill!
 
Anonym om
från och med NU
asså, du måste typ ha världens bästa föräldrar som låter dig göra typ allt du vill,
fara på alla evangemang, vara ute tills 4 på morgonen, och du verkar alltid ha pengar.
har jag fel? hur gör du för att få allt? :O
----------------------------------
Svar: ja alltså, haha. vet inte riktigt hur jag ska svara på det men jag antar att de är för
att mina föräldrar litar på mig? jag får verkligen inte göra vad jag vill men jag har inte speciellt
mycke regler och ja, det är jävligt skönt. vet helt ärligt hur jag alltid kan ha pengar, mina föräldrar bidrar ju med endel men jag har faktiskt ingen aning hur det kommer sig för jag är värdelös på att spara. 
hur jag gör för att få allt? jag har skapat ett förtroende och därifrån är det inte så svårt. :)

gud pissar på oss

det har varit en sliten måndag med alldeles för lite sömn och alldeles för mycke regn. hann inte med bussen hem på grund av specialidrotten men nicke var gullig och skjutsade hem mig så nu har jag parkerat framför teven. kvällen ska nog spenderas i vännäs, men först ska hästen motioneras så jag hoppas verkligen att det slutar regna!

gymnasiet.

bilder från förra veckan. som jag har skrivit förut (men har fått mer frågor om det) så går jag mode/design på lilja. har hamnat i en as skön klass med bara 8 personer, förra veckan bestod mest av en jävla massa information men det blev även lite tid för mina små fina rosa skapelser och nu är jag bara taggad på att komma igång på riktigt!

min helg är mer än godkänd

invigde min helg med en fika med syster och sen spenderade jag min fredagkväll med coffe. hade världens mysigaste lördag och även kvällen var det inget fel på. blev en spontan resa in till staden för att hänga med maja, badade jacuzzi med trevligt folk och käkade pommes klockan 4 på morgonen. imorse pallrade jag mig upp efter 2 timmars sömn, vandrade runt i umeå klockan 7 på morgonen och resten av dagaen har jag spenderat i min säng. avslutade min helg med kräftmiddag och film i sällskap av finaste vännen, livet är inte så tokigt jämt.

senaste veckan.

jag tror att jag är tillbaka efter en välbehövlig paus, det känns iallafall som livet går åt rätt håll så jag ger det en chans. annars då? vännäs har inte bjudit på så mycke mer än vanligt-  eparagg, godis, hockey och regn. men med världens finaste vänner så funkar det bra ändå. 
 
idag har jag inte gjort mer än att ligga i min säng med oth på skärmen, ska väl pallra mig upp till stallet snart och ikväll kommer jag ha sällskap av min bästavän, så himla bäst bara.

i don´t want to go



återkommer när det blir bättre.

förlåt för frånvaron men jag orkar inte låtsas som att allting är bra. 

one day

 
min sista kväll av sommarlovet spenderade jag med världens finaste brudar. middag på frasses med sofia. eparagg med madde och grillning med några andra fina. pratat igenom livet ordentligt ikväll, och helt ärligt vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu. men jag har iallafall haft ett cpbra sommarlov och det har jag bara mina fina vänner att tacka för. imorgon börjar jag gymnasiet och ska få tillbringa de tre kommande åren med johanna. ÅH SÅ BÄST.

norrmalm hela dagen

tillbringat hela min dag på norrmalm, har mest bara åkt fyrhjuling med perki och ätit mat. nu rullar jag vidare in till vännäs för att umgås med sofia på min sista dag av sommarlovet. känns fint.

mitt senaste dygn

gårdagen spenderade jag med dom här brudarna uppe på hembygdsgården, styrde upp inför kvällen med volanger och en jävla massa ljusslingor. sedan blev de middag hemma hos coffe innan han blev kidnappad med en sopsäck över huvudet och fick åka bil dit där alla hans kompisar var för att överraska honom. dansade mig igenom kvällen med alla fina, coffe var glad och kvällen va bäst. klockan fyra låg jag äntligen i sängen efter en promenad genom hela vindeln. 
imorse vaknade jag upp med 3 pojkar i rummet som klockan nio gick ut på en morgonpromenad, somnade om jävligt skönt och när jag själv vaknade bjöd jag coffe på en bakispizza i det fina vädret. vi satt kvar ute någon timme innan vi började röra oss in mot byn, där träffade vi brälla som tog med oss ut på äventyr med gaymoppen.
olagliga som vi är åkte vi tre på moppen till aborrtjärn, grabbarna hann bada precis innan det började regna och hemvägen styrde jag - båda var livrädd men vi lyckades komma hem levande. efter att coffe hade bjudit på middag tog jag med mig dom och några sopsäckar för att städa upp efter gårkvällen och nu är vi tillbaka hemma hos coffe. coffe lanar med joel ikväll och jag är mest bara gullig å bjuder på kladdkaka. ska snart lägga mig med världens bästa serie på skärmen för att sedan få några timmars sömn innan sommarlovets sista dag. mitt senaste dygn har varit bäst!

från och med NU

min blogg går igenom ungefär världens tråkigaste period just nu men ändå är statistiken bättre än någonsin? hur som helst tänkte jag dra igång en frågestund (hatar ordet) i brist på annat. fråga allt ni bara kan komma på, för så jävla ointressant kan jag väl inte vara? ni kan även slänga in en kommentar på om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om, bomba mig med ideér så lovar jag att vara snäll resten av året:))))))

vila i frid farmor.

fick beskedet via telefon igår och kände en panik över att inte få säga hejdå. panik över att veta att hon försvinner ifrån mig och jag är hjälplös 90 mil därifrån. min fina farmor, som bakade världens godaste kakor och som alltid stickade till alla barnbarnen på jul. kan inte förstå mig på hur orättvist livet är, min farmor förtjänade flera år till som hon har kämpat. hon var en sån där som aldrig gav upp nånting och alltid var på bra humör. hon har gett mig så mycket kärlek till mig och jag önskar jag kunde ge minst lika mycket tillbaka. jag älskar dig farmor. ♥

torka tårarna och se glad ut

idag väntar några timmar på norrmalm för att hjälpa till på tävlingarna, rullar sen vidare till vännäs för att ta tåget till vindeln. har fullt upp hela dagen och kvällen blir förhoppningsvis lyckad så det blir nog inte så bra uppdatering här men de kommer upp två inlägg senare idag, vi kanske hörs någonting mer annars imorrn. ha det fint amigoos♥
 
Edit: lyckades inte somna förrän klockan fyra inatt, hade alldeles för mycke i huvudet och idag när klockan ringde var det omöjligt att ta sig upp. bestämde mig för att stanna hemma från norrmalm så istället åker jag direkt hemifrån till tåget. jag ska verkligen försöka göra det bästa utav den här dagen!

you´re wanted

 
har haft en sjukt bra kväll med finaste julia, varit så övertaggad på livet och skrattat mest hela tiden. hälsade på mitt andra hem för första gången på 2 månader, där blev det prat om livet och bak av chokladbollar. kvällen slutade med två telefonsamtal som förstörde mig totalt, livet vände på två sekunder och klumpen i magen kom tillbaka. imorgon ska jag försöka pallra mig upp ännu tidigare än idag så jag måste verkligen försöka sova, jävla helvete.

forever by my side

är inte snabbast på att ta mig iväg men nu rullar jag iallafall vidare mot vindeln. vi hörs när ja kommer hem!♥
 

you and i go hard

min "nyttiga" måltid blev kanske inte så nyttig ändå, var sjukt hungrig så det fick bli nå enkelt. har iallafall suttit ute på altanen någon timme, ska verkligen inte klaga på värmen nu när den äntligen är här men jag har svettats av att bara sitta still, yäy. ska hoppa in i duschen nu igen för att fräscha till mig och sen göra mig iordning, brb

helt slut

har precis landat hemma efter att ha ridit 2 hästar, sprungit 30 minuter och cyklat 5 km. värmen har plågat mig hela dagen så jag är verkligen helt död men satan så nöjd! har dock inte ätit någonting sen klockan 8 imorse så efter en välförtjänad dusch tänkte jag röra ihop nått nyttigt och sätta mig ute på altanen. näe alltså, pluspoäng till mig själv!

work hard!

huvudvärken sitter kvar, skulle kunna döda någon för att ligga kvar i sängen men nu måste jag rulla upp till stallet. båda hästarna ska ridas och sen tänkte jag hinna med ett träningspass efteråt också, hörs hemma igen!

jävla huvudvärk

hemma efter en roadtrip runt halva västerbotten. huvudvärken tar över och jag ska upp 8 imorgon så, godnatt.♥

with every move i make

blev en timme ute i skogen med min fina springare, värmen dödade oss men mysigt var det. har precis ätit gomiddag och nu tänkte jag mig väl en sväng in till vännäs, behöver tänka på annat ett tag och grabbarna brukar alltid få mig på bra humör. jag vet att bloggen är ful och tråkig men den ska fixas, senare nångång..

favoriter

 
John Mayer - In your atmosphere
Matisyahu  - Sunshine
Stiftelsen - Vart jag än går
Justin Bieber - All around the world
B.o.B - Chandelier
 

if you want it like i want it

råkade bli ett tre timmars långt telefonsamtal igår, tanken var att sova direkt jag kom hem men ringer världens bästa joel så är det svårt. tröttheten bidrog till stört mycke skratt och jag somnade inte förrän halv sju imorse. idag vaknade jag upp till sol, ligger fortfarande kvar i sängen och funderar på livet ungefär. ska snart dra mig neråt för att göra en nyttig frukost, städa rummet litegrann och sen bege mig mot stallet. vi hörs laterooo, pz

you are, my light in the dark

hängt hos tommie hela kvällen, några timmar i garaget men mest nere på bryggan. gjorde en soffa i flaket där vi roade oss med att trycka några kilo naturgodis under tiden grabbarna pillade på epan. när vi blev less vandrade vi ner till bryggan, gjorde en eld och grillade bacon till kvällsfika. offrade mig och åkte ring bakom båten där efter tolv, kolsvart och dimma men jag var nöjd ändå. på vägen hem svängde vi förbi hos paow, satt ute på hennes altan någon timme innan vi rullade hemåt. basshunter stog för musiken och vi för dansen. näe alltså livet är för bra ibland, godnatt.

tar vara på sista sommarlovsdagarna!

dagens träning blev 5 kilometers cykling upp till stallet och sedan ett dressyrpass på banan med världens finaste zion. alltså ojoj vad fin han var idag, min lilla pärla. annars så pysslade jag på med både de ena och de andra idag så det blev ganska många timmar, haha. kom hem för någon timme sen, har hunnit duscha osv och nu ska jag börja rulla mot tommie, där blir det grillning och bad ikväll med några bra. vi hörs kanske inatt någongång, peeeace

be my golden sunshine

igår glömde jag min telefon i maddes epa, lyckades få nackspärr när jag skulle lägga mig och idag vaknar jag upp med ont i ryggen också, vilken kombo. annars då? tar hand om vovvarna idag igen, njuter av det fina vädret och gör bort massa saker som ska göras. hästen ska motioneras lite senare också och ikväll hoppas jag på grillning. XOXO
 

hold me when i´m down

for som sagt in till vännäs, har inte gjort så mycke annat än å rocka några varv i maddes epa och hängt på altanen med pojkarna men jag klagar inte för en sekund, livet äger. (jag har nog dom värsta humörsvängningarna på denna jord) imorrn ska solen kika fram igen och på torsdag kommer världens bästa coffe hem. ÅH SÅ BÄST

oj va jag har vänt på dygnet

nu rullar jag in till vännäs,  har vänt på dynget alldeles för mycke men vad gör det, har en vecka kvar av sommarlovet så jag tänker ta vara på varenda sekund. ha en bra kväll, puss!♥

missbrukar instagram, solen skiner och livet äger!

'
igårkväll ställde jag mig i köket vid halv tolv, rörde ihop världens godaste kladdkaka till madde för att hon skulle hämta mig. hängde på jeppes altan några timmar in på natten för att sedan rulla hem igen. idag har jag sovit, njutit lite extra av solen och busat med vovvarna. min hals har äntligen slutat strejka så nu tänkte jag ta med mig den stora hunden ut på en powerwalk sedan väntar stallet ikväll! PEACE

give me love

 

instagram update.

nu har jag klippt gräsmattan klart och ätit ungefär världens godaste middag men ännu godare efterätt. 
det blev att jag gjorde någonting av den här dagen även fast jag inte tog mig upp ur sängen förrän klockan fem, haha. nu ska jag iallafall fortsätta upp till stallet för att motionera pållen och sen tror jag inte det blir så mycke mer ikväll.

bilderna från näsmark!


näsmark 2012

godeftermiddag? gårdagen blev stressig, åkte som sagt med nicke från stan och då hann jag bara  in och byta kläder innan jag åkte vidare på nästa äventyr. näsmark styrde igårkväll, lastbilar är väl kanske inte riktigt min grej man jag hade trevligt iallafall. efter tre någongång ramlade vi innanför dörren och en timme senare låg jag äntligen i min säng med pauline efter världens godaste nattkäk. idag gör jag ingenting vettigt så ja bjuder på bilderna senare, PEACE.
 

instagram´s fredag.


as long as you love me

en bild i väntan på bussen igårkväll är tyvärr allt jag har att bjuda på eftersom jag tråkigt nog inte tog några fler. men jag hade en skön kväll iallafall, fick en kärleksförklaring inne på toan av maja och fick avsluta kvällen med kramar av världens bästa joel. idag var det tänkt att jag skulle åka en buss hem halv åtta vilket inte vart så lyckat  när maja stängde av larmen i sömnen, ska istället åka med nicke på en liten stund men oj så onödigt det var.

fredagshäng i staden

blev en spontantripp till staden och min fina vän. spenderat några timmar på torget med  beachvolley och trocadero.  efter ett litet äventyr i bmwn är jag tillbaka hos maja och blivit bjuden på tacos. kvällen är förövrigt ganska oplanerad än så länge men solen är med oss så det kan bara bli bra. ha en bra fredag mina vänner, PEACE

tillbaka i stallet ordentligt

var uppe i stallet redan vid 10 i morse, red ut med sandra en sväng i skogen och busade med hästarna, zion var helt galen och jag kunde inte göra annat än å skratta! efteråt fick båda en rejäl dusch för att sedan springa ner på sommarbete. imorgon ska zion få gå ett dressyrpass på banan och på söndag får vi se vad vi hittar på'!

vindeln bjöd på skratt

gårkvällen var så bäst även fast jag hade extrema svårigheter med att köpa godis. men vi fick iallafall skratta åt en bankautomat, packa in 7 stycken i en epa, dricka hallonsoda blandat med tallbarr och sedan spelade vi sadist poker med massor av skadeglädje och tårar. var längesen jag skrattade så mycke och oj vad jag har saknat alla fina i vindeln.

tänker så mycke men säger ingenting.

 nu ska lilla engström sova för att gå upp igen om 6 timmar. sleep tight♥

kollat igenom garderoben igen

hittade ännu ett plagg som jag inte har använt på de senaste åren, 50 kr och den är din. (strl L)

fall down seven times, stand up eight


i can do whatever i want

trotsar min hals och rullar vidare till vindeln ändå, blir anfådd av varenda steg jag tar men jag vägrar ligga inne. PZ♥

min blogg är ful

 
de är fan inte lätt
-
finns egentligen inte ett ord att säga om den här dagen. har inte orkat kliva upp ur sängen, har sovit typ 14 timmar i streck och har så jävla ont i halsen. i helgen är det näsmark, ikväll skulle jag egentligen till vindeln men här ligger jag sjuk sista dagarna av sommarlovet. har inte ens någonting att trösta mig med, näe alltså jag fick det inte bäst.

one tree hill

världens bästa serie har gjort min kväll. förutom ett besök från grabbsen och några telefonsamtal har jag
varit för mig själv hela kvällen. ganska skönt ändå, även fast det är de jobbigaste jag vet. 

MIN PRINS

fina zion har gjort min dag igen, som så många andra dagar. blir så lycklig av den där hästen så ingen kan förstå. min hals strejkar så kvällen spenderas inne för min del, men jag har jordgubbar och en ny säsong oth så jag klagar inte!

måndagens inköp

köpte äntligen nytt löshår, 900 kr fattigare men vad gör det? fick med mig nytt schampoo och balsam också.två impulsköp på rean, de vita shortsen för 29 kr på gina och en svart transparent skjorta från h&m, 75 kr.
min nya älskling hittade jag inne på accent för 399 :-, fick även en ny sminkväska för under 50 lappen. tack mami!
 

8 augusti

gårkvällens instagram. idag väntar en ridtur i det fina vädret och ikväll blir det nog äventyr ute på vattnet.

älskade farmor

Min farmor ligger i respirator.

-

För ungefär 10 år sedan när farmor och farfar gick i pension var båda två energiska typer med stor trädgård med alla sorters blommor och det bjöds alltid på sju sorters kakor Jag har firat många av mina jular med dem, alltid med massor av mat, välkläddjulgran och många kusiner. På kvällen spelas det alltid kort. Åren gick och farfar blev svagare och sämre fysiskt och tillslut blev han dement och flyttades i våras in på äldreboende permanent. Farmor har under alla dessa år, när farfar blivit sämre, tagit hand om honom. Hemtjänst har funnits men det stora jobbet har farmor gjort. Ett jobb som är större än vad vem som helst klarar av.

-

Jag har många gånger frågat mig varför farmor har slitit så hårt med att hjälpa farfar men varje gång jag träffar dom förstår jag. Det är villkorslös kärlek som varat sen de var 19 år gamla. När de ses drar farfar nästan ned farmor i rullstolen för att kunna ha henne så nära som möjligt och de håller handen nästan hela tiden. De har varit gifta i över 50 år!

-

Med åren har farmor blivit sämre och sämre. Mer krämpor och mer ihopsjunken. Trots detta, alltid lika glad över att se oss barnbarn. För några månader sen las hon in på sjukhus efter stora smärtor. Det konstaterades att hon hade fem frakturer på ryggkotorna och att det inte gick att steloperera eftersom hon har så skört skelett. Mänger av morfin och andra smärtstillande har pumpats in i kroppen för att farmor över huvudtaget skulle kunna stå på benen. De starka medicinerna ledde till enorma magsmärtor som visade sig vara ett magsår. Detta uppdagade sig för några veckor sedan.

-

När alla diagnoser var fastställda och rätt vård och medicinering var möjlig blev farmor bättre och åkte hem. Det var ungefär i den vevan som vi kom ned för att hjälpa till att flytta. Den resan slutade med nya magsmärtor, 15 timmar på akuten och sen hemgång för farmor. 8 timmar senare åker hon in akut med ambulans och opererades för ett hål i tjocktarmen. Detta skedde natten mot lördag.

-

I morse ringde pappa och berättade att hon vid två-tiden i natt slutat andas och därför ligger i respirator just nu. Andas stabilt men ingen vet varför hon slutade andas och hur länge hon behöver respirator. Livet är orättvist. Min farmor förtjänar att leva så himla mycket längre och att äntligen få flytta till något mindre och få mer hjälp så vardagen blir mindre slitsam. Vet att en inte är rationell på något sätt när det gäller nära relationer och att det finns massor med barn som helt oförtjänt dör för tidigt vilket är än mer orättvist. Men ändå, min farmor ska leva länge. Jag är glad att jag åkte ned och hjälpte till med flyttandet och fick träffa henne och just nu hoppas jag bara att hon blir bättre och får flytta in i lägenheterna och se golvet som jag la i hennes sovrum. Älskade farmor, kämpa på!

-

Ord, skriva av min syster. Min farmor är verkligen den bästa och jag hoppas mer än allt att du får leva.♥


in your atmosphere

for upp till min fina springare direkt jag kom hem från stan, blev en sväng i skogen och sedan en cykeltur hem. hann inte mer än hem och duscha innan pojkarna stog utanför huset och tutade.(därav uppdateringen) bjöd på en burgare innan vi rullade in till vännäs och tog raggarrundan, grillade tre paket bacon och sedan följde madde också med hem. bjöd på mat för andra gången och sen skickade vi hem grabbsen för att se en film och sen blev de några timmars prat på altanen. nu har jag precis landat i sängen, myser med kissen och lyssnar på bästa john mayer. livet♥
 
 

måndag i stan

 
 
började gårdagen med en shoppingrunda med mor min innan jag mötte upp brudarna, lyssnade på elin när hon sjöng på torget och sedan blev det en efterlängtad dejt med mois. kvällen spenderade jag med maja, vi gjorde en makeover på mitt hår och sedan vandrade vi in på stan igen och tog en pizza. staden bjöd inte på mycket så vi drog tillbaka på teg, såg en film hos nicke me några grabbs för att sen bege oss hemåt och sova.

staden

igår fick jag träffa mina finaste brudar och sedan hann jag med en kebabdejt med moa. 
jag är påväg hem nu och far direkt till stallet så vi hörs hemma, puss

världens finaste sara

(klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
 
Nu har äntligen min fina Sara tagit tummen ut röven och tagit tag i bloggandet igen, tycker alla ska klicka in på hennes blogg och lämna en kommentar om hur bra hon är - för det jag kan lova att hon är! 

what´s behind the smile?


lite mer bilder från göteborg!

e
 

vad vore livet utan min bästavän?

det blev aldrig av att gå och lägga sig, istället tog tröttheten över och det slutade med att vi såg ut såhär. 
har sovit 5 timmar och nu väntar en hel dag på staden, kunde varit piggare men dagen ska bli bäst. PUSS

balkonghäng med bästis

hallonsoda, tusen filtar, nutella, melon, musik, jordgubbar och en bästavän har gjort min kväll. suttit med varsin dator ute på balkongen, ätit massa gott och bara pratat hela kvällen. imorgon väntar en heldag på staden för mig så vi ska väl börja avrunda snart, men jag måste bara säga att hon är bäst och jag skulle inte kunna ha en bättre vän.

något vettigt?

skulle försöka göra någonting vettigt av den här dagen så jag drog på mig nå kläder och gav mig ut på en långpromenad. hann prata igenom livet med två utav mina bästa, sötte på grannen när jag var påväg hem och det slutade med att jag följde med henne på en ridtur i skogen. nu har jag äntligen landat i min säng efter en jävligt efterlängtad dusch, ska dra på mig onepiecen och sen tänkte jag sitta här till pallan kommer och räddar min kväll. PEACE

stärkesmark levererade!

hade en väldigt bra kväll igår. dansade bugg med pappa och åt nudlar klockan fyra imorse. idag känner jag mig allmänt seg men vad gör det. ikväll ska jag ha myskväll med världens bästavän så livet får vara hur dåligt det vill. 

pound the alarm

 

Svar

-
Sv: Ända sen vi var i Frankrike har han varit i Göteborg och jobbat! Haha åh tack, vi är ju dock bara vänner nu men :)
 

drar vidaree

sitter färdigfixad i min säng och väntar på skjutsen. stärkesmark styr ikväll, wooop

min bästa vän♥

vaknade upp vid 12 imorse efter att ha sovit jävligt skönt i min egna säng, kastade i mig nå frukost och rullade sedan upp till en annan saknad. skrittade ut en sväng i skogen med sandra, snackade lite skit med henne sen sprang jag hem så nu är träningen bortgjord också! ;) ska hoppa in i duschen nu och börja göra mig iordning för kvällen! later amigos

världens bästa jasmine

 
fter en lååång bilresa hem landade jag i vännäs runt tio igårkväll, mötte upp världens mest saknade brulla och satt i timmar och bara pratade. pratade om allt mellan himmel och jord, kan väl säga att det blev för det mesta killsnack men vi hade en hel del att ta igen. det blev även en promenad genom vännäs, träffade några pojkar som var ute men annars så hände det inte så mycket mer. var iallafall underbart att träffa henne igen och vi måste verkligen ses oftare.

göteborg - instagram.

jag har haft två underbara dagar.

yesterday´s


en häst kan göra så mycket.

Ridningen har legat lite på sidan i sommar. Dels pågrund av hur jag har mått, och dels pågrund av det jag har varit borta men också väldigt mycke pågrund av oflyt. Men han har hållts igång på annat sätt som tur är. Var iallafall upp i stallet och hoppade på banan i torsdags, mamma följde med som fotograf och dehär ↑är bara en av tusen bilder. Zion gör mig alltid lika glad, och även om det inte har varit 100% i sommar så älskar jag honom så sjukt mycket.

köp den så skönheten kommer till användning

Nu har denna skönhet legat i garderoben alldels för länge. Köpte den i Danmark och har aldrig använt den sen dess så jag tänkte att den kanske kan komma till användning någon annanstans. Betalde 250 kr för den, vill ha 200 nu.
Så om du är intresserad, kommentera inlägget eller skicka ett sms. 076-8039448!

jävlas inte med mig.

Idag är det första augusti. För ett år sen var jag blond. Var förbannat kär i min pojkvän. Hade världens bästa kvällar med mina vänner och var allmänt lycklig. Den här sommaren har flygit förbi. Är sjukt vilsen i mig själv. Börjar gymnasiet om 3 vecko roch ska jag vara helt ärlig kunde inte livet varit med kaos. Men mellan allt det där känner jag mig ändå glad, för att jag har världens finaste människor runt mig. Men snälla augusti, va snäll med mig.

min kusin kan ju vara typ den sötaste i världen.


it´s been a long time

godmorgon, sov mindre än två timmar inatt så chansen att jag tog mig upp är minimal men förhoppningsvis sitter jag på tåget just nu. påväg till världens mest saknade människa↑, efter 6 veckor ifrån varandra ska jag nu få spendera två hela dagar med han som har fått mig le mer än någon annan - som jag har längtat.♥

INSTAGRAM STYR.

instagram får stå för bilderna idag. kvällen bjöd på godis och kortspel, ungefär som kvällarna brukar se ut här. väckarklockan ringer om 4 timmar för att imorgon rullar jag med tåget till göteborg för att träffa en saknad. BÄST.