Min världshelg nr 2.

 
Båda mina fina systrar bor i stockholm och ingen av dom hade möjlighet att komma hem på min födelsedag, istället fick jag massa hemliga lappar som ledde mig till flygplatsen och en vecka senare fick jag alltså spendera en weekend i huvudstaden. Fredagskvällen spenderades i soffan med idolmys och godis. På lördagen shoppade vi på dagen följt av en obeskrivligt god middag på kvällen på en väldigt mysig resturang dessutom. Blev kvar där i flera timmar, drack massa gott och pratade om livet med mina två största förebilder. Söndagen inledde vi med en hotellfrukost och ännu lite mer snack innan det var dags att åka hem igen. På flygplatsen blev jag upphämtad av världens finaste pojkvän och umgick med honom resten av kvällen. En helt klart välbehövlig och mysig helg på alla sätt.

Min världshelg.

 
Jag har tyvärr blivit helt värdelös på att ta bilder nu för tiden, jag är ju dock ingen stjärna på att blogga heller längre så det kanske hör ihop. Hur som helst så hade jag verkligen en super bra helg, på fredagskvällen rockade jag och mina bästa tjejer hemma hos min bror fram tills tolvslaget, därefter rockade vi resten av kvällen på five. Avslutade kvällen på max för att sedan somna i min favoritfamn. 
 
Själva födelsedagen började med att städa upp efter gårdagen för att några timmar senare möta upp familjen över en lunch på Allstar. Tog hand om hästen på eftermiddagen och hann ta en välbehövlig powernap innan jag skulle in till staden igen för lite mer äventyr. Blev överraskad av grabben min och en hel hög med ännu fler vänner på bowlinghallen där vi spenderade kvällen. Trodde det var slut där men jag blev bortskämd med en hotellnatt, badade i rosenblad och käkade chicken nuggets i sängen med min prins, kunde inte fått det så mycket bättre. 
 
På söndagen röstade jag för första gången i mitt liv, övningskörde och var nervös inför dagen efter då både körkortsteorin och uppkörningen väntade. Efter att jag hade klarat teoriprovet över förväntan på morgonen så firade jag och babe med lunch, några timmar senare klarade jag även uppkörningen och där satt jag överlycklig ett körkort senare. En världshelg alltså, minst sagt. 

En lycklig towe.

Känns som om det inte var så längesen jag skrev men helt plötslilgt har det gått en månad igen, det har dock hänt en hel del så kanske därför tiden har sprungit iväg. Skolan har dragit igång så jag har spenderat många kvällar med mina favoritbrudar, har blivit sambo på halvtid och spenderar alltså de flesta kvällarna med emmiz. De har blivit väldigt många myskvällar framför idol, massvis med körkortsplugg och om allting går som det ska så har jag körkort inom en vecka(!!!). 
 
Sista utetävlingen för säsongen har varit, hästen har skött sig super och jag är så motiverad inför vad hösten har att erbjuda. Har hunnit med ovanligt mycket kvalitétstid med vänner - varit på bio, käkat pizza och druckit drinkar. Om 3 dagar fyller jag 18 och i helgen väntar förhoppningsvis en världshelg. Är dessutom återförenad med mannen i mitt så med andra ord skulle jag nog inte kunna vara så mycket lyckligare än vad jag är nu.