Min världshelg.

 
Jag har tyvärr blivit helt värdelös på att ta bilder nu för tiden, jag är ju dock ingen stjärna på att blogga heller längre så det kanske hör ihop. Hur som helst så hade jag verkligen en super bra helg, på fredagskvällen rockade jag och mina bästa tjejer hemma hos min bror fram tills tolvslaget, därefter rockade vi resten av kvällen på five. Avslutade kvällen på max för att sedan somna i min favoritfamn. 
 
Själva födelsedagen började med att städa upp efter gårdagen för att några timmar senare möta upp familjen över en lunch på Allstar. Tog hand om hästen på eftermiddagen och hann ta en välbehövlig powernap innan jag skulle in till staden igen för lite mer äventyr. Blev överraskad av grabben min och en hel hög med ännu fler vänner på bowlinghallen där vi spenderade kvällen. Trodde det var slut där men jag blev bortskämd med en hotellnatt, badade i rosenblad och käkade chicken nuggets i sängen med min prins, kunde inte fått det så mycket bättre. 
 
På söndagen röstade jag för första gången i mitt liv, övningskörde och var nervös inför dagen efter då både körkortsteorin och uppkörningen väntade. Efter att jag hade klarat teoriprovet över förväntan på morgonen så firade jag och babe med lunch, några timmar senare klarade jag även uppkörningen och där satt jag överlycklig ett körkort senare. En världshelg alltså, minst sagt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback