Älsklings bravo.

Efter världens drygaste dag i skolan och en ridtur i snöstormen dog jag av på min säng. Sovit till nu och har fått besök av febern. Bravo räddar min kväll och nu tänkte jag väl typ somna om, ungefär de jag hade att dela med mig av. Inte överdrivet intressant liv direkt.
 

2 bilder till.

 

29 Januari 2013

 
Hade en värdelös start på dagen, lät mig bli nerdragen av någon onödig skit men min fina vän räddade dagen. Efter jag hade överlevt skolan och gjort klart allting i stallet for jag hem för att äta och sedan rulla vidare till Pallan. Där väntade de grillning och skoterkörning med massa fint folk. Haft en väldigt trevlig kväll, nu ligger jag nyduschad i en nybäddad säng och tänkte mest bara sova. Sovgott!♥

2 bilder från fotningen.

Här här två utav alla 200 bilder ifrån fotningen med Stephan. Tänkte bjuda på några fler ikväll men här har ni iallafall en liten sneakpeak. 

28 Januri 2013

Efter skolan idag rullade jag in till staden med några fina vänner, inhandlade mest saker till hästen men även lite nödvändigheter till mig själv. For direkt därifrå till Emmiz där jag blev bjuden på finmiddag, smälte maten någon timme innan vi vandrar mot gymmet. Plågade armarna idag vilket lär kännas ordentligt imorgon, avnöjt en fruktsallad när jag kom hem och nu känner jag inte för något annat än att sova så det är precis det jag ska göra. Godnatt♥

Söndagsångest.

Har inte haft ork till nånting ikväll, som jag sa flyttade jag mig inte från sängen någonting och har mest bara halvsovit hela kvällen. Mamma kom upp med middag på sängen tillomed och det säger väl det mesta? Var nere för att kolla på teve med morsfarsan ett tag bara annars har jag inte gjort så mycket mer. Nu tänkte jag bara avsluta helgen med lite Eva&Adam och förhoppningsvis somna så den här söndagsångesten försvinner. Fucklifeochgodnatt.

Jobb & Häst.

Gårkvällen bestod av 7 timmars jobb och lättförtjänta pengar. Lekte bartender hela kvällen, dansade runt i köket till 80-tals musik och plockade disk i mängder. Skrattade åt alla fulla och käkade världens godaste varmkorv.  Med andra ord blev de en bra kväll som sedan fortsatte hem till Robbin, blev många timmars Prison Break vilket slutade med att jag råkade somna. Började dagen med avsnitt till innan jag for till stallet. Blev en timmes ridtur med Sandra i det härliga vädret och nu har jag precis parkerat hemma i min säng där jag inte har några planer att flytta mig ifrån.

26 Januari 2013

Rullade upp till stallet vid 11, började dagen med skoterkörning till Stärkesmark för att kolla på skotervisningen som var där och körde även skoter för första gången i mitt liv. Efter det var jag dum nog och satte mig bakom Robin när han skulle busköra, höll i mig för livet och försökte mest bara överleva men kul var det! Hann med ett dressyrpass på banan för Sandra också innan jag for hemåt, har precis duschat och nu ska jag bara äta innan jag måste vidare. Jobb står på schemat ikväll så vi hörs nog inge mer. Puss!

Fredagkväll.

Hade en bra Fredagskväll igår som började i Holmsund där jag kollade på min systers spelning med Philip. Sen rullade jag vidare till Vännäs, myste med Johanna ett tag innan vi hamnade på någon fest där jag mest bara satt och skrattade med mina fina. Kvällen avslutades i mitt mysiga rum, fick oväntat besök där vid två som också blev min sovkompis.

25 Januari 2013

Förvånade mig själv med att ta mig upp för att springa imorse men efter att ha sprungit 4 km innan skolan var jag jävligt nöjd. Pallrade mig igenom hela skoldagen och efter for jag som vanligt upp till Zion. Blev bara ett lugnt pass idag eftersom han hoppade igår, han skötte sig iallafall jätte bra och nu har jag precis landat hemma. Ska bara äta och göra mig iordning så rullar jag vidare till Holmsund med mor&far senare. Ha en brao kväälll!♥

Back on track?

Amanda (och alla andra) klagar på att jag bloggar för lite så jag kanske ska ta tag i det här igen. Håller dock fortfarande på med "renoveringen" vilket inte gör mig så taggad på att blogga förrän det är klart.. Men jaja, har lovat minst ett inlägg per dag nu så jag ska försöka hålla det, wish me luuuck :P :P :P

23 Januari 2013

 
Kvällen har jag spenderat med min vapendragre. Käkat världens godaste middag, dödat någon timme i soffan och promenerat till hallen fram och tillbaka. Där körde vi 1 timmes gympapass med gamlingarna och sedan 15 minuters cardio. Ligger nyduschad i sängen nu efter ett underbart kvällsfika, väntar bara på att Emmiz ska duscha klart sen blir det en film. Godnatt♥

Grattis bästis (L)

Idag fyller min fina Sebbe hela 19 år. Min bästavän sen nästan 9 år tillbaka och vapendragare i alla lägen. Grattis bästaste, finaste, underbaste vän. Jag älskar dig.♥
 

21 Januari 2013

Idag har jag hunnit med en pizzadejt med bästa Mathias, en telefondejt med min syster och en timmes promenad med finaste Zion. Nu ikväll har jag mest bara tränat, plågat magen/armarna i över en timme och avnjutit världens godaste kvällsfika. Nu väntar bara duschen och några avsnitt Prison Break innan John Blund förhoppningsvis hälsar på. Sleep tight.♥

20 Januari 2013

Var i stallet redan vid 8 imorse, släppte ut hästarna för att sedan fara hem och lägga mig en stund igen. Några timmar senare var jag där igen, blev ett dressyrpass på banan med Sandra och red igenom hästarna ordentligt. Gårdagens hoppträning slutade i glädjetårar och Zion var minst lika fin idag. Efter jag gjort klart allt i stallet så sprang jag de 5 kilometerna hem i det fina vädret, tog världens skönaste dusch när jag kom hem och parkerade i soffan. Haft kanske världens lugnaste helg, med mycke häst och fina vänner. Helgen ska jag avsluta med en efterlängtad inne i staden, ha de fint!

Fina vänner.

 
Gårkvällen bjöd på bra sällskap. Blev upphämtad av Andre för att rulla vidare till Madde där vi mest bara satt och skrattade. Resten av folket kom förbi och sedan bar de av hem till mig med ett stopp på Statoil först. Vi trängdes 6 stycken i min säng framför en film, käkade massa onyttigt och övertrött som jag var skrattade jag åt allt. Hade det väldigt trevligt faktiskt även fast de blev en tidig kväll, efter att ha varit vaken i 19 timmar slocknade jag till slut och jag tror aldrig att  min säng har varit så skön. 

19 Januari 2013


06.00 var jag uppe i stallet imorse och 10 timmar senare var jag hemma. På den tiden har jag hunnit släppa ut hästarna, käka frukost med Sandra, packa iordning allting, farit till Norrmalm, tränat för Erik. lastat och farit hem. Väl hemma igen skulle stallet göras klart så det blev ganska många timmar idag. Direkt jag kom hem bytte jag om för att springa, blev 5 låååånga kilometer vilket dödade mig ordentligt med tanke på hur lat jag varit de senaste veckorna. Nu ska jag avnjuta en varm dusch för att sedan se vad kvällen bjuder på, puss!♥

Fredagsmys!

Jag har haft en perfekt kväll.  En mysig ridtur med Sandra, tacos med Mamma och några timmar  i badkaret med Prison Break. Nu ska jag parkera i sängen för att hinna sova lite, väckarklockan ringer 05:30 imorgon. Sleep tight!

Update om livet.

Händer tyvärr inte så mycke i livet men jag är glad ändå. Är skolless som aldrig förr. Fryser mest hela tiden, tar hand om hästen och pumpar muskler med Emma.  Gårdagens träning blev inställd på grund av kylan så istället spenderade jag kvällen med Robbin och Prison Break. Idag är det iallafall Fredag och det ska jag fira med att göra absolut ingenting. Faaaan så underbart!

Renovering pågår.

Förlåt för frånvaron men jag håller på jobba med en ny grej så snart är jag tillbaka som vanligt igen. Håll ut. Peace, eller något. HEHE.

Troublemaker.

My mind keep saying run as fast as you can.

15 Januari 2013.

Efter skolan vandrade vi över till gymmet för att köra årets första gympass, plågade magen i någon timme och la även upp träningsprogramet inför de kommande veckorna. Skyndade mig därifrån upp till stallet för att göra iordning hos hästen, sedan hem för att kasta i mig mat och stressa iväg till nästa ställe, Spenderade min kväll i backen med brädan och Anthonia. Kramats med lite för många träd och lyckades få med mig halva skogen i håre men stört kul hade jag iallafall. Ligger i sängen helt död just nu så planen är väl att sova och ladda upp för ännu en skoldag hur lite jag än vill det. Fuck lifeo. 

Sneakpeak.

Idag inviger jag mitt fina halsband och till det har jag lockigt hår.
 

Måndagskvällen.

En av hästarna i stallet blev påkörd igår och med all tur i världen så överlevde han. Där av anledningen till några extra timmar i stallet, men Zion skötte sig iallafall och allting gick jätte bra. Resten av kvällen spenderade jag hemma i min onepiece, bjöd hela familjen på mysmiddag och pratade om livet med bästa Mathias. Somnade efter en film och idag är jag tröttast i världen, skolless så in åt helvete är jag också. 

Bilderna från Lördagskvällen.



14 Januari 2013

Hade en lugn och skön kväll igår, gjorde inte mer än nödvändigt och låg mest i min säng. Avslutade helgen med en telefondejt med bästis, en bra film och en fin pojk.  Idag har vi haft sy hela morgonen, kämpade mig igenom det och nu har vi slutat. Tar mig ju ändå inte hem så lär väl parkera i soffan och se en film eller ngt. Hästen ska iallafall motioneras efter skolan och sen blir jag nog bara hemma ikväll. Puss!

Min gårkväll.

Min kväll var verkligen världsbäst. Började hemma hos Tommie med massa bra folk, körde sanning eller konsekvens och drack sommargroggar. Några timmar senare satt jag i en bil påväg mot andra äventyr, träffade världens bästa Joel vilket gjorde hela min kväll och sedan fick jag kramas med massa andra saknade också. Dansade till Björn Rosenström, sjöng som aldrig förr och skrattade åt allt. Allt slutade i Tommies kök med grabbarna, lagade nattmat åt 7 personer och sedan ramlade jag innanför dörren här hemma vid halv sex imorse.

13 Januari 2013

Hade utan tvekan världens bästa kväll igår. Legat i sängen tills nu med go jävla frukost och en bra film. Ska göra någonting av dagen och fara upp till stallet så ska jag bjuda på bilder från igår sen. Puss!

Stressad tjej drar ut.

Slår klackarna i taket så ses vi kanske i dimman :P Hahah.

Godmorgon, eller något?

Igår blev en lugn kväll med grabbarna, gjorde inte så mycke mer än att spela tvspel men det var jädrans trevligt ändå. Avslutade kvällen hemma hos Jesper med två fina flickor där vi pratade gamla minnen och skrattade tills vi fick ont i magen. Idag tog jag en liten sovmorgon vilket var välbehövligt, har mest bara legat i sängen nu någon timme och ska väl fara till stallet snart. Heirooooo♥
 

Film från gårdagens hoppträning.

 
 Igår drog hoppträningarna för Kertin igång så mina Torsdagar kommer spenderas på Norrmalm framöver, kan inte bli mer taggad inför 2013 så jag ser framemot det hur mycket som helst! Kan inte riktigt hitta ord för hur duktig Zion var igår, han är världens bästa som ställer upp i alla lägen även fast jag inte riktigt gör som man ska. Hade dock en bra känsla genom hela träningen och även fast det blir lite kaos ibland så är jag jättejätte nöjd! Idag ska han få en välförtjänad vilodag men far ändå upp efter skolan för att göra stallet och städa upp efter igår, hörs hemma igen. Puss!♥

Personlig Styling - Egyptisk sminkning.

Som vanligt på Fredagar hade vi personlig styling på morgonen. Här har ni en liten sneakpeak från dagens sminklektion där vi hade Egyptiskt tema och skulle sminka kleopatra. Ska försöka ta bättre bilder senare så får ni se hur det blev.

Livet är bra idag.

 
Min dag har varit bäst, från allt till inget och jag är bara så otroligt tacksam. Har spenderat min dag med mina fina på skolan och hela kvällen med de underbara 4 benta djuren på Norrmalm Frågan är ju om det är hälsosamt med sånna extrema humörväxlingar? 

Sjukling.

Livet har som sagt inte varit på min sida de senaste dagarna. Skolan började vilket inte var speciellt lyckat eftersom jag låg i soffan hela dagen pågrund av att jag kände mig sjuk. Låg inne hela kvällen också och gårdagen. Har mest sovit hela tiden och de stunder jag varit vaken har jag velat somna om. Har iallafall blivit bortskämd av min fina mamma, käkat massa gott bara för att jag kan och fått kärlek av mina fina vänner. De ända vettiga jag har gjort dehär dagarna är att motionera pållen och jag måste bara säga hur glad jag är att jag har honom. Min bästa.

I miss the old you.

Livet sviker, därav tystnaden.

Sista lovdagen.

 
Min sista dag på lovet har jag spenderat största delen i stallet. Galopperat hästarna i det fina vädret, tagit en fikapaus och sedan fick jag åka skoter hem. Sedan kom min saknade Emmiz hit, åt gomiddag och var ute på en promenad. Har även hunnit ge Emma en privatkonsert såhär på kvällskvisten och nu äre väl tänkt att vi ska sova. Tillbaka till verkligheten imorgon, sleep tight!♥

Årsresumé September-Oktober

September:
September började tungt med en tripp ner till Karlstad för att säga hejdå till min fina farmor.
Hade personlig styling på skolan och pluggade hemma på kvällarna.
Jag och mina vapendragare städade hela stockis lägenhet.
Blev 16 år, fick världens finaste tårta av mina babes och massa annat fint också.
Firade mig och Tommie med massa bra folk.
Tog skolfoto och hade filmkvällar.
Fikade massa onyttigt med Emmiz och spenderade många timmar med Fredrik.
For till Övik där jag hade en stört bra helg med mina brudz. Hockey, roadtrip och Medina.
Käkade fruktsallad varje kväll och började träna med Emmiz.
Fick finbesök från Östersund och hade ännu en bra helg.
Hade middagsdejt med Coffe och såg ut lite grann såhär.
Oktober:
Firade pappa som blev ännu mer gubbe och Emma som blev en stor 16-åring.
Var mycket nere på Norrmalm med hästarna och klippte Zion för första gången.

Middagsdejtade med några fina brudar och åt lyxfrukostar med mig själv.
Samlade på mig en jävla massa smycken och fikade på skolan.
Lyssnade på när min syster sjöng och var på bio med nå sköningar.
Hade myskvällar med min fina Julia.
Spenderade de flesta kvällar med Joel&Josef, hade förbannat rolig och åt alldeles för mycket.
Det var kaos på mitt rum och hade middag med tjejerna.
Det blev höst på ritkigt och jag har nog aldrig mått så dåligt.
 
 
 
 

Sista dagen i Stockholm.


 
Gårdagen bjöd på en fikadejt med Paulines kusin och hennes pojkvän, vi blev sittandes på waynés i några timmar med diskussioner om allt möjligt och sedan gick bara runt en sväng innan vi skulle äta. Lyxade till det med buffé på en kinaresturang sista kvällen där vi också blev sittandes i några timmar med prat om pojkar, livet och allt däremellan. 
-
När vi skulle hem sprack min tidsplanering så det blev kaos, sprang som två idioter igenom hela cityterminalen och av en ren slump så lyckades vi komma med bussen hem. Mest bara lyckliga av att vara påväg hem så plågade vi oss igenom dom 10 timmarna på bussen, tror dock aldrig jag har skrattat så mycket i mitt liv och det är nog den konstigaste bussresan jag har varit med om. 

NEW IN.

Massa nytt från H&M och Gina Tricot.

Årsresumé Juli- Augusti

Juli:
Juli började med en återträff med klassen på bowlinghallen och sedan sommarjobbade jag i 2 veckor.
Jag och Sofia rockade på Wheels med massa andra fina människor.
Min fina syster var hemma och vi spelade kub i kvällsolen.
Hängde hemma hos Jim med Tommie och Paybackgrabbarna hälsade på mit på jobbet.
Sprang runt på Vännäsdagarna en hel helg med stört bra folk.
Var i Åsele över en helg där de bjöds på dans i husvagnen, grillat med Tommies föräldrar och en jävla massa klistermärken.
Spenderade kvällarna med grabbsen som fick mig att skratta mellan all skit.
Rullade vidare till Skellefteå och trästock med brudarna. Drack hallondrinkar, träffade massa härligt folk och var på korv-dejt/haha) med Filip.
Slipade massa timmar på epan och käkade nattmat hemma hos mig.
Hängde med bästis i stan och badade mitt i natten.
Gick runt barbent och var brun.
Var på motorveckan i Lysele med mina brudar och skrattade mest hela tiden.
Augusti.

Var hos Farmor&Farfar och myste med min fina kusin.
Hälsade på fina Coffe i Göteborg.
Hade förbannat kul på Stärkesmarks musikfest.
Kollade på när bästa Elin sjöng på stan och käkade Fredagsmiddag med Maja på balkongen.
Hängde med mina bästavänner och umgicks med nå fina i Vindeln.
Husvagnen styrde i Näsmark.
Efter allt kaos över sommaren började jag va mer i stallet igen och cyklade därifrån varenda dag.
Åt ute i solen och firade att Coffe hade kommit hem.

Hade världens svacka i livet som räddades av balkonghäng med bästis.
Sist men inte minst så började jag gymnasiet med finaste Johanna och spenderade kvällarna i min onepiece.
 
 

Dag 2 i Sthlm.

 
Sprungit runt på Stockholms gator hela dagen idag också, spenderat lite för mycke pengar och haft de allmänt bra. Mellanlandade i lägenheten för en powernap och en romantisk middag innan vi begav oss ut igen. Den här gången för att se på bio, vi såg Sinister och jag är mest bara är glad för att vi överlevde. Väl "hemma" igen så dansade vi någon timme innan vi nu äntligen har lagt oss. Imorgon är sista dagen, ska utforska Gamla stan och bara må, livet leverar!

Årsresumé Maj - Juni.

Var ute på kvällspromenader med Maja och kollade på Messi som valp.
Pluggade på Waynes och skrattade med Madde i skolan.
Våren bjöd på sol och lärde Zion att pussas.
Hängde med grabbsen och spenderade mycke tid med Madde nr 2.
Spelade brännboll på kvällarna och käkade onyttigt.
 
Myste med Jasmine och klarade coopertestet.
Firade Lisas 24-års dag och ägde med brudarna på yran.
Sydde min onepiece och packade väskan till Danmarks-redan.
Var på en stört rolig klassresa med bästa 9D.
Hjälpte till på storhästtävlingarna med bra sällskap och var med Sebbe på kvällarna.
Jobbade på Äpple med Anthonia och införskaffade min första Iphone.
Juni:
Följde med Coffe till Skellefteå och inhandlade nya träningskläder.
Dansade i en vecka med världens härligaste gäng inför sista kvällen med niorna.
 
Fick våra klasströjor och åt avslutningsfika med klassen.
Var på sista kvällen med niorna.
Gick ut nian och var mer än nöjd.

Var en vecka i Frankrike med min fina familj och Coffe.
Kom hem och firade midsommar vilket var de roligaste på hela sommaren.
Blev våldgästad av grabbarna som jag spenderde i princip varenda dag med.

Hängde på bryggan med fina vänner och hade myskväll med Sebbe.
Fick hem Messi och red med Sandra i sandtaget.
Var brun och förade innan Örträsk.
Badade badtunna och hängde hemma hos Jim.
Dejtade Maja i kvällsolen och åkte epa med Madde.
 
 

Dag 1 i Sthlm.

 

Råkade sova till 3 då vi skyndade oss in till staden, sprang runt och kikade på kläder fram till klockan 8 då vi satte oss ner för att äta kanske de godaste jag någonsin har ätit. Kom hem till lägenheten igen för någon timme sen och nu är väl planen att sova och ladda upp för ännu en dag på staden. Förresten så uppdaterar jag Instagram mycke bättre. @toweengstrom heter jag där, Godnatt folket.♥
 

Årsresumé Mars-April

Mars
Blev många kvällar med Coffe och umgicks mycket med Majzi.
Träningen blev mer seriös och gav bra resultat.
Fortsatte ta hand om Zion varenda dag och var ute på tävling med Sandra.

Klarade mig igenom nationella i Matte och spelade innebandy DM med skönaste gänget.
Njöt av våren och käkade massa gott ute på balkongen.
Var på en mysig weekend i Övik med Coffes familj.
Bodde hemma hos Sandra med Maja för att ta hand om hästarna.
Bowlade med fina människor och lyckades få väldigt många irriterade läsare pga av att jag "var gravid".
 
April:
Kramades med fina Sara och hängde med Moa och Sagali.
Hade nationella i Engelska och kräktes på allt plugg.
Såg Takida live för andra gången i mitt liv.
Hade ännu en tjejmiddag och träffade 'Niclas för första gången!
Simmade med Julia varenda vecka och jobbade på brännan.
Firade ett år med Coffe och var mer kär än någonsin.
Kämpade på epan och det gick framåt.
Åkte även ganska mycke epa med mina favorit Maddar,
Var i Nalovardo med familjen + Coffe och Maja. Hade 3 helt sjukt bra dagar.
Kom närmare Jasmine och hängde ute i solen.
Var ute och sprang nästan varenda kväll och spenderade många timmar på gymmet också.
 

vi överlevde

Tio timmar senare har vi landat i lägenheten. I natt har vi blivit underhållna av två dryga stockholmare, käkat lite för mycke godis, skrattat åt helt onödiga saker och käka en räkmacka i pausen. Nu väntar några timmars sömn innan vi ger oss ut på Stockholms gator! Godnatt, godmorgon eller nånting?


off to huvudstaden

-


3 Januari 2013

 
Varit uppe i stallet nu på förmiddagen och motionerat pållen, pussat honom lite extra och sagt hejdå. Har landat hemma nu igen, ska väl försöka styra upp packningen men nu är jag för trött för det så först ska jag dö några timmar på min säng. Kanske klistra ihop några fler inlägg till min årsresumé också. Hörs lateer♥

Årsresumé Januari-Februari

Januari
 
Börade året med att plugga ihjäl mig till de där jävla körkortet som jag aldrig klarade och alla lediga timmar  såg jag Andra Avenyn.
 
Åt fruktsallad med mina favoriter och spenderade någon kväll med Arnold.
 
Hade middag med brudarna som slutade sent efter många timmars dans.
 
Fick slut på jullov och plågade mig igenom skolan.
 
Skrattade mig igenom kvällar i Vännäs.
 
Var ute och åkte skoter med brudarna + pojkvänner.
 
Spelade massor med kort på tomas och hade dålig humor.
 
Kände mig frän i sidecut och motionerade pållen varenda dag.
 
Firade Sebbe som blev 18 och Stockis som blev 20. 
 
Februari.
Februari var fint så de blev mycke promenader.
 
Festade med Sagali och var måååånga timmar med mina favoritgrabbar.
 
Åt onyttigt sådär dagen efter och spenderade kvalitétstid med min syter.
 
Det var friluftsdag på skolan vilket var en utav de roligaste dagarna på hela året.
 
Red i de fina vädret och var ute på kvällpromenader.
 
Stressade ihjäl mig över skolan men väl där var jag ändå ganska glad.

Råkade bli lite för många utekvällar där en av dom var maskerad.
 
Tränade 4 gånger i veckan och piercade näsan för 3e gången.
 

Tillbaka till bloggen.

 
La undan bloggen några dagar, har haft fullt upp och tänkt på annat. Under tiden jag har varit borta har jag hunnit med firat in de nya året med bra folk, motionerat min fina häst, spenderat tid med Cim, blivit ägare till en iPhone 5, fotats i studio, varit på middagsdejt med mina bästavänner, införskaffat mig en cool piercing och nu ikväll har jag umgåts med min syster. Spelat en massa gitarr och pratat om livet. Imorgon lämnar jag Norrland med min andra halva för att avsluta lovet med några dagar i Stockholm. Så bäst bara. Och förresten, har inte haft med mig kameran någonstans heller så att instagram får rädda bloggen ännu en gång.