30 November 2012

Det blev ändrade planer så istället för att spendera min lediga dag på Norrmalm blev det en lugn dag hemma bara. Tog en välbehövd sovmorgon och har bara myst hemma hela dagen. Käkat världens godaste frukost och slöat alldeles för många timmar framför teven. Inte varit ute mer än 5 minuter på hela dagen men vädret har inte tillåtit så mycke annat heller så jag klagar inte. Ska börja göra mig iordning lite  och packa väskan sen drar jag mig vidare mot Vindeln.

Gårdagens gympass.

Igår blev det ett gympass på 1 och en halv timme. Plågade magen lite extra men även benen och rumpan fick kämpa. Och ni som inte förstår att apparna är jobbiga kan ju ladda ner dom själv och testa! ;) Imorgon eller på Lördag ska jag ta mig ut på en springtur och sedan väntar ännu ett gympass på Söndag! 
Cardio-appen 10 min, Mag-appen 10 min, Situps med vikt 20 x 3, 8 kg. Sidlyft med vikt 20 x 3, 8 kg. Ryggaps 10 x 3, Bencurl 10 x 3, Benpress 10 x 3, Utfall 20 x 3, Rump-appen 10 min.
 

Öppethus!

Kvällen har som sagt spenderats på skolan vilket faktikt har varit förvånandsvärt kul! Vi har stått i idrottshallen och presenterat våran linje men annars bara sytt. Blivit klar med min onepiece och bara några detaljer ifrån klar på väskan, YÄY! Nu väntar ett mördarpass med Emmiz och sedan ska jag dö på min säng! 

29 Novmeber 2012

Mami kom nyss förbi med det här så jag överlever kvällen, hon är bäst!
 
Den här dagen började med skolbio, sov största delen av filmen men den verkade bra det lilla jag såg. Annars så har vi bara haft sy hela eftermiddagen vilket vi ska fortsätta med hela kvällen eftersom det är öppet hus. Blir kvar här till åtta ikväll och efter det ska jag dra med mig Emma en på gymmet. Imorgon är vi ledig men jag iväg till Norrmalm på morgonen så det blir tidigt ändå. Hur som helst har vi fortfarande inge internet hemma så det lär bli tör uppdatering till helgen men jag hinner nog med ett till ikväll så vi hörs då! Puss

Min gårkväll.

 
3 ganska värdelösa bilder från 3ornas modevisning som var igårkväll.

lite missat från instagram.


 

Busterträning.

 
Film från gårdagens hoppträning som förövrigt gick hur bra som helst, verkligen. Som vanligt är han spänd och dryg i början men det gick ganska fort över.
Efter han hade fått hoppa fram ordentligt samarbetade han  jätte fint och det blev väldigt många bra språng. Det var nog bästa hoppträningen hittilis och jag blev så glad när Buster sa att han aldrig sett oss så bra tillsammans. Wiie!

Nytt till hästen.

    Fick med mig lite nödvändigheter till pållen sist jag var i stan så ikväll ska det invigas!

Svar på Träningsfrågor.

Vart gymmar du någonstans? :)

Sv: Jag har precis börjat gymma på skolgymmet som finns där Mamma jobbar. Inget avancerat direkt men fullt tillräckligt för att styrketräna!


Hej! :) Kan inte du lägga ut ditt "pass" du kör när du gymmar? 

Sv: Jag brukar ju köra olika men styrkepasset vi körde igår såg ut såhär: 

(På magövningarna hade jag 7 kgs vikt och på armarna hade jag 5 kgs vikter)

Värme upp med hopprep 1 min x 10.

Mage

Situps med vikt 20 x 3, Kasta ben 20 x 3, Sidkast med vikt 20 x 3

Armar

Arm workout 10 min (App), Fjärlien 20 x 3, Armhävningar 20 x 3

Ben

Ben press 20 x 3, Bensträck 20 x 3, Ben workout 10 min (App), Utfall med vikt 20 x 3


 Imponerad av all din energi! Men du tränar, springer och gör en massa för att hålla dig iform o må väl, samtidigt som du är medveten om att du gör en sak totalt fel och som förstör o kosta dessutom en massa kosing. Du vill ändra på det men har har du det"guts" som krävs? Ja tror du fixar det, hästtjejjer är visst envisa ;) Eller har du slutat röka?

Sv: Nej jag har ju tyvärr inte det. Och ja jag vet att det är fel och blablabla men jag tränar inte för att få någon superkondition utan mest bara för att jag tycker det är kul och mår bra av det! Jävligt kul att du tror på mig dock för någon gång i livet ska jag lyckas ;)

 Tack för kommentarerna förresten, tusen gånger roligare att blogga då så fortsätt med det!


27 November 2012

Somnade inte förrän halv tre igår efter att ha varit ute och träffat en väldigt saknad Fredrik. Råkade fastna med bloggandet ett tag också vilket resulterar i att jag är helt död idag men vi har sy hela dagen idag också så jag överlever förhoppningsvis! Efter skolan idag blir det en springtur med Emmiz innan jag drar mig vidare till stallet för att fara på Busterträning. Vet inte om internet funkar hemma än men ni lär väl märka om ni hör något mer från mig ikväll annars hörs vi imorgon. Puss!♥
 

Tagga beach 2013!

Som sagt drog jag med Emma på gymmet för att genomlida samma mördarpass som jag körde igår. Vi var helt död efter 1,5 timmes styrkepass och eftersom jag har kört två dagar irad nu när det ju kännas i musklerna imorgon.   Nöjd som fan är jag iallafall!

Hatar inte mat.

Jag har faktiskt gjort annat än å ätit idag även fast det inte ser ut så på bilderna, haha. 3 utav 4 lektioner har vi haft sy vilket gör att dagen går väldigt fort, en pizzadejt med nå grabbar på lunchen gjorde inget sämre direkt och annars har jag bara skrattat mest hela dagen. For som vanligt upp till stallet efter skolan, blev en sväng runt sjön med Sandra och sedan fixade jag iordning det mesta inför imorgon. Rullade direkt in till Vännäs efter stallet där jag nu har blivit bjuden på middag av fina Emma, vi ska dra oss vidare till gymmet på ett litet tag sen sover jag här ikväll. Mys!

Han lämnade dom till mig på egen risk..

Hahahah ja som sagt.. Pimpade Mathias arbetsbyxor idag, han bad mig att laga ett hål och fick sedan tillbaka dom såhär, snygga va?. Kan ju inte säga att han blev speciellt nöjd men han kommer då ha de snyggaste arbetsbyxorna på skolan iallafall ;) 

26 November 2012

Hej världen. Vårat internet hemma vägrar fortfarande fungera så det är däför jag varit så frånvarande, har dock inte haft en sekund över till att blogga i helgen så det har mest bara varit ganska skönt. Men samtidigt så har jag haft en sjukt bra helg vilket är värt att skriva om så det tänkte jag göra seeenare.
-
Kom till skolan för inte så längesen och nu har vi sy hela förmiddagen, håller på att laga/pimpa Mathias arbetsbyxor samtidigt som jag syr min onepiece. Jag är förövrigt ganska grym på att göra två saker samtidigt och Johana är väldigt glad idag. Hörs senare amigos, puss!♥
 

Partyjobb!

Min Lördag bestod av jobb på ett vädligt fint bröllop i Vännäsby. Lyckades börja kvällen med världens tabbe men efter några timmar var det bortglömt, resten av kvällen gick fint och att få jobba med världens bästa vän var inte heller helt fel. Efter tio någon gång for resten av kökspersonalen vilket slutade med att vi fick besök av två grabbar och styrde party i köket, ägde en hel del på dansgolvet också samtidigt som vi diskade undan allting. Var inte hemma förrän 4 på morgonen men vad gör det om 100 år? Kan inte klaga någonting på att få pengar för en kväll som råkade bli den bästa på länge!

Slutar för dagen

 
Har haft en himla fin fredag och nu slutar vi om bara 10 minuter. Då tar jag med mig pallan upp till stallet för att gå ett varv runt sjön med pållen.. Efter det skyndar vi oss hem för att käka nå mat innan vi rullar in till staden. Ska kolla på min syster teater ikväll och sen ska vi hänga med grabbsen, blir nog fint de. Later amigos!♥

Fredag 23 November 2012

Efter simningen med Julia igår vandrade jag hem till Coffiz där jag spenderade resten av kvällen. Låg mest bara i soffan hela kvällen, kikade på teve och hade det bäst. Somnade dock inte förrän två inatt eftersom han fick för sig att han skulle äta ostkrokar mitt i natten, haha. Det var en plåga att ta sig upp imorse men livet kändes lite bättre när jag insåg att det var Fredag och att jag ska få umgås med Pallan hela kvällen. Underbara heeeeelg♥
 

IKSU

Igår så hade vi friluftsdag på iksu så vi pumpade muskler heeela dagen. Började med 20 minuter på crosstrainern följt av 10 minuters cykling och 10 minuters powerwalk i lutning. Efter det körde vi en timmes styrkepass som d-ö-d-a-d-e mig  och efter lunchen så simmade vi 1000 m. Konstigt nog har jag knappt nå träningsvärk idag men det känns ju i kroppen ganska ordentligt iallafall. Simning står på schemat idag igen eftersom jag ska till Vindeln, tänkte även avnjuta 20 minuter i solariumet efter och jag ska få lite kvalitétstid med bästa Julia så jag klagar inte så mycke. Slänger nog in ett inlägg senare ikväll, puss!♥
 

22 November 2012

Internet vägrar sammarbeta hemma därav uppdateringen. Har dock ganska fullt upp också så jag hinner inte fixa det heller, men snart köper vi nytt och då lär det återgå till de vanliga förhoppningvis. Som tur är finns det ju internet på skolan så jag kan visa att jag lever iallafall. Sitter för tillfället på lektion med brudarna och jobbar flitigt, 10 minuter kvar till lunch och sen har vi bara sy lektioner tills vi slutar. Skönt!

Filmen från Bissanträningen.

 
Här är filmen från träningen i Fredags, tog med alla mindre bra delar den här gången också så får ni se ungefär hur det brukar se ut, haha. Träningen i övrigt gick inte så bra, han var ganska tung i handen och kändes väldigt oriden men det är ju inte så konstigt men tanke på hur lite jag kunnat rida de senaste veckorna. Idag har jag träning för Buster 19.30 så det lär bli ganska sent i stallet, får se om vi hörs när jag kommer hem, annars imorrn. PUSS

NY.

Inviger denna skönhet idag.

Nytt från staden idag.

 
Hade en trevlig kväll i staden med flickorna. Tog en fikade, köpte lite men gick mest bara runt och kikade. Kom iallafall hem med en tröja, en foundation och ett fint navelsmycke. Var som sagt i stallet efteråt, underlaget suger ju fortfarande så det blev bara en mysig skrittur i mörkret. Har bäddat ner mig i sängen nu och tänkte försöka somna tidigt för en gångs skull men först ska jag avnjuta ett avsnitt sex&thecity. Puss

19 November 2012

Tillbaka till skolan. Har hunnit klippa ut mönstret till min onepiece, en fikapaus och en lunchdejt med mina saknade brudz. Sitter nu på en extremt långsam svenskalektion och längtar ihjäl mig tills vi slutar. Efter skolan rullar jag in till staden med två av mina favoritflickor för att inhandla lite nödvändigheter och sedan måste jag fara till stallet för att ta hand om pållen som vanligt. Med andra ord blir det ganska sent ikväll men vi hörs då iallafall, puss!♥
 
 

You help me breath.

Att så lite kan göra en så glad. Så stört förvirrande.

Söndagsmys.

Har haft fint sällskap ikväll, uppdaterats om livet med brudarna och sett solsidan för första gången i mitt liv. Mina två lyckopiller kom förbi en sväng också vilket fulländade min kväll och nu tänkte jag säga godnatt efter att ha legat i sängen över en timme och bara kika runt på lite bloggar. Imorgon väntar första skoldagen på 3 veckor, jag ljuger om jag säger att jag inte längtar liiiiite. (Och precis när jag ska stänga av teven så börjar "Fråga Olle", inte mitt fel om jag är trött imorgon.)

Kanske ska bli hästfrisör eller något..

Det blev som sagt mååånga timmar i stallet. Josephine var bäst som kom och höll mig sällskap de tre timmar som de tog att klippa hästen, förbannat drygt men oj så fin han blev. Kom hem därifrån både trött och hungrig, har precis fått i mig lite mat och nu ska vi rulla in till Vännäs för att spendera kvällen med en lite för saknad Johanniiiii. Tyvärr så hinner jag inte skriva mer eftersom jag har en jävligt hungrigt monster bredvid mig som vill hem till sin pizza. Hörs sen, puss!♥

Måååånga timmar i stallet.

Jag har utsläppet nu på morgonen sedan ska hästen både ridas och klippas så jag lär ju spendera några timmar i stallet. Hörs hemma igen, puss!
 
 

You didn´t have to cut me off.

Haft en bra kväll med grabbsen, åkt lite för mycke bil och skrattat lite för mycke. Avslutade med en jädrans bra film ute i skogen innan vi fick skjuts hem. Ligger helt död i sängen nu, hade inte planera nå annat än och sova eftersom jag ska upp om 4 timmar. FYFAN. 
 

Förbättring.

 Mina ringar som tidigare har legat i en gammal tops-låda har äntligen fått byta plats och fint bleb de!

17 november 2012

Var uppe i stallet till nio, mockade åt båda hästara för att sedan fara hem igen. La mig och sov några timmar till för att sedan vakna för inte så länge sen. Sett klart flmen från igår har jag också gjort och nu tänkte jag väcka min vapendragare för att ta med mig henne ut på en prommis. Kvällen är ganska oplanerad än så länge men de verkar som grabbsen kommer hit och då lär de ju inte bli tråkigt direkt. Lateroo♥
 

Friends with benefits.

Det har varit en lååååång dag som började med jobb 9-16. Sista dagen gick bara fint, kom hem med en present därifrån och lite annat fint som jag plockade på mig i väntan på tåget!  For direkt från tåget till stallet där jag gjorde iordning pållen för  träning, tänkte ta det i ett eget inlägg med film och allting imorgon men Zion skötte sig iallafall bra. Min saknade Maja kom ut till skogen efter träningen och har hållt mig sällskap sen dess. Har precis tagit mig en efterlängtad dusch, renbäddat i sängen och nu tänkte jag lägga mig och se världens bästa film med världens bästa vän. Livet är kanske inte så tokigt ändå.
 

it´s hard to wait but even harder to regret.

24 Juni 2012 04:09
"Jag ångrar mig säkert men just nu känns det som den smällen får ja ta. Jag har förstört mig själv så mycke att jag inte vad jag ska göra"
 

Uppdatering om hästlivet.

I måndags var jag på Norrmalm och red igenom Zion, tränade lite dressyrprogram osv. Hade egentligen fullt upp resten av den här veckan också men när helt plötsligt ligger hemma 2 dagar i feber så blir det inte riktigt som planerat. Tanken var iallafall att vi skulle vara med på Busterträning igår och idag skulle han egentligen bli klippt inför tävlingen på Lördag. Imorgon skulle han gå ett enklare pass i ridhuset och på Fredag var planen att träna för Bissan. 
-
Eftersom inte klippningen blev av och det har krånglat med att fixa licens så skippar jag tävlingen på Lördag. Känns jävligt tråkigt men det var mycke som inte ville sammarbeta så det får bli så ändå. Träningen för Bissan blir iallafall av så jag rider honom hemma imorgon och laddar upp för fredagen istället! Blir nog bra det också.
-

Investerar tights.

Fick med mig lite nya tights i Måndags men eftersom jag legat hemma de senaste dagarna så har jag inte haft möjlighet att ianvända dem men nu jävlar. (Haha de låter som jag ska ha alla på mig samtidigt men nej så är det inte) Tänkte inviga de vit/gråa idag som får liva upp min svarta outfit. Finfint!

Luckiest girl

Jag hade sett fram emot att se Bonde söker fru heeela kvällen tills jag inser att Tv4 är dum i huvudet och byter ut det mot fotboll. Och nu efteråt är facebook bombat med en massa jävla tjat om Zlatan. JAG HATAR JÄVLA FOTBOLL. Tog mig iallafall ut på en promenad med vovven och haft världens roligaste samtal med Robin. Nu ligger jag mest bara och inväntar sex&thecity som får avsluta min kväll. I brist på bilder så bjuder jag istället på en låt som har gått på repeat de senaste dagarna.
 
-
 
 

Living on the edge.

Jag har legat i sängen i snart 2 dygn, alvedon har varit min bästavän och jag har inte fått i mig nånting annat än mandariner. Man måste bara älska livet ibland? Den här dagen har varit, om möjligt, ännu segare än igår, men ett samtal från världens finaste gjorde min dag lite bättre och min fina mamma kom nyss hem med en pizza. Annars då? Ligger mest bara och slötittar på teve vilket jag lär fortsätta med hela kvällen. Liiiiite lesssss:@@@

Sjukling.

 Förlåt för frånvaron men vårat internet har levt sitt eget liv de senaste dagarna såååå.. That´s why. Kan iallafall meddela att gårdagen spenderade jag i min säng med 40 graders feber, sov mest hela dagen och rörde mig inte mer än nödvändigt. Idag mår jag lite bättre, febern är borta men mina halsmandlar är fortfarande lika stora som potatisar. Blir liggandes i sängen hela dagen idag också, men imorgon är jag förhoppningsvis på benen igen. 

Min söndagskväll.

Det blev inge Vindeln, tidschemat blev lite för pressat så istället åkte jag direkt till stan. Jonas var bäst och skjutsade mig till Coffe där jag nu har varit världens bästa hemmafru och städat hela hans (sjukt jävla äckliga) lägenhet. Ni ser ju ba bilden, blääääää. Lagat mat har jag också gjort och undertiden jag har offra hela min söndagkväll på att städa så har han spelat som den nörd han är. Nu ska jag iallafall tvinga med honom ut på en promenad och sen sovaaaaaaa. PUSSS♥

NEW IN.

Impulsköp in väntan på bussen. Mina nya babes är från Skopunkten och jag betalade bara 399 :- för skönheterna. Hur underbart?

11 November 2012

Somnade lite för sent igår vilket resulterade i att jag sov lite för länge idag. Planen var att fara till Vindeln vid två och att jag skulle varit i stallet innan de. Men eftersom den planen råkade bli ganska omöjlig så far jag upp till stallet nu så får det bli Vindeln ikväll istället. Det blir nog ingen träninge eftersom både jag och Julia är sjuk men jag ska iallafall få umgås med min saknade - som jag har längtat! ♥
-
 

Grabbsen räddade min kväll.

Min lugna hemmakväll varade inte längre än någon timme när jag helt plötsligt blev våldgästad av Josef och Joel.. Längesen jag skrattade så mycke åt ingenting och jag fick ju faktiskt lite av min hemmakväll ändå eftersom vi har hängt ute i skogen hela kvällen. De lämnade mig för en stund sen med bara massa chipssmulor kvar i sängen, men inte klagar jag för det eftersom kvällen har varit bäst. Nu ska jag sova så jääävla skönt bara så ni vet. Godnatt!

Långprommis och huvudvärk.

 Känner mig långt ifrån frisk men eftersom underlaget var värdelöst idag också så det blev ett varv runt sjön idag igen. Som tur var hade jag Mimmi som sällskap så jag överlevde dom där 7 kilometrarna idag också, även ett styrkepass när jag kom hem som lär kännas i musklerna imorgon! Duschen efteråt var lätt bästa på hela dagen och nu tänkte jag spendera kvällen i min säng med huvudvärken som vägrar lämna mig. YÄY

Favoritlåten.

 
Som jag skrev för några veckor sen så har jag verkligen fastnat för den här låten och det är fortfarande första låten jag lyssnar på varje morgon. Inatt släpptes videon och det gör den inte sämre direkt. Rihanna är så jävla grym!

Fredag 9 November 2012

 
Efter 16 timmars jobb, 5 timmars sömn och 6 timmars jobb igen var jag ganska så jävla slut. Inte nog med att jag hade ont i hela kroppen så hade jag världens huvudvärk och sjukt ont i halsen. Men jag plågade mig igenom gårdagen som innehöll en sväng på stan efter jobbet, sedan en mellanlandning i Vännäs innan jag tog med mig Jossan till stallet för en promenad runt sjön. Efter stallet och en 7 kilometers promenad for vi hem, bakade kladdkaka och fixade myspys till mina föräldrar, Somnade några timmar senare efter att ha sett världens bästa film - Fuckning Åmål.

Massa jobb och en övertrött Towiz.

Som den trogne bloggaren jag är så skriver jag ett inlägg till er när jag egentligen borde sovit för längesen. Skulle det varit en vanlig dag skulle jag klaga över att ligga på en oskön madrass på golvet hemma hos min bror, men efter att ha jobbat 16 timmar är jag tacksam över att ens få ligga ner. Hittade dessutom universums skönaste sovtröja så jag lär sova som en gud inatt. Är tyvärr alldeles för trött för att somna så att det är jädrans tur att Tim har en störd katt som kan underhålla mig. Nä alltså, nu svamlar jag alldeles för mycket så jag kanske ska försöka släcka ändå, 6 timmars jobb väntar imorgon också.  WOOPWOOP

Do you remeber how it use to be?


7 november 2012

Efter ännu en dag med jobb, en lunchdejt med brudzen och några timmar i stallet så har jag precis landat hemma. De är inte så stor variation på dagarna direkt men det flyter på bra och jag stortrivs på praktiken. Nu väntar Bonde söker fru innan jag ska lägga mig i sängen för att vila upp mig för morgondagen som förmodlingen lär bli den jobbigaste dagen på väldigt läääänge. Godnatt kompanjoner!♥

Nalovardooooo

 
Råkade hitta filmen från när vi var i Nalovardo förra året, kunde verkligen inte hålla mig för skratt och blev alldeles tårögd. Tänkte även meddela att vi redan har bokat en stuga där till Påsk så förhoppningsvis får jag med mig samma sällskap och får återuppleva så sjukt roliga, mysiga, störda, jobbiga och helt klart bästa dagarna i mitt liv. Oj så djup jag blev, men så mycket överdriver jag faktiskt inte. 

Ny ring.

Idag inviger jag min nya fina ring. Jobbar 10-16 sen spenderar jag kvällen i min säng efter stallet. PUSS

Duktig brulla!

Hade egentligen tänkt att lägga träning på hyllan under dom här två veckorna så jag skulle slippa stressa ihjäl mig men det har blivit en så stor vana att de gick bara en dag. Drog med mig Mimmi ut på en 8 kilometers motionsrunda varav 3 km sprang jag och 5 km gick vi. Var ute ungefär en timme och körde sedan styrka (Situps 20 x 3 och Armhävningar 15 x 3) när jag kom in. Haft en fin telefondejt med min bästavän och nu tänkte jag avsluta med ett avsnitt Jersey Shore. Godnatt världen!♥

I can change your life

Hej och välkommen till ännu en dag med dålig uppdatering. Min dag har sett ut exakt som igår så därför har jag inte haft tid och inte känt att det har varit speciellt intressant att skriva om heller. Men nu har jag iallafall äntligen parkerat i sängen efter att ha städat upp lite på rummet, tänkte ligga här med mina 20 ljus (Ja, jag har räknat) någon timme bara för att smälta maten lite innan jag ger mig ut och springer. Laterooo♥

6 November 2012

Blev upphämtade av två grabbs igår när jag anlände till staden. Tog en raggarunda med dem och sedan blev jag skjutsad till min systers lägenhet där jag sov för andra natten i rad. Dock sov jag ensam eftersom hon var ute på andra äventyr men jag trivs råbra själv och jag längtar ihjäl mig efter min egna lya. Tog mig en efterlängtad dusch innanj jag parkerade i soffan någom timme,förflyttade mig till sängen och slötittade på en bra serie innan jag somnade. 
Hoppas på att jag klarar mig igenom den här dagen också.
-
 
Han är min andra halva, bästavän och helt klart mannen i mitt liv. Kalla mig töntig men jag kan inte ens beskriva min kärlek till den här fyrbenta varelsen.♥

I gonna love you more then anyone

Att jag fick ha världens finaste röst i luren en stund gör att jag kan somna med ett leende på läpparna även fast livet säger emot mer än någonsin nu.

Första dagen på praktiken.

Kanske ska börja med att säga förlåt för min helt obefintliga uppdatering, men idag har jag varit hemma ungefär en timme så anledningen duger. Praktiken gick iallafall bra, lunchdejtade med mina två favoriter och resten av tiden bara flög förbi så tråkigt nog så tror jag de här två veckorna kommer gå fort. Slutade vid fyra och for då direkt upp till stallet för att ta hand om pollen. Var som sagt bara hemma någon timme för att käka middag innan jag for tillbaka till stan igen. 

Söndagkväll.

När jag väl pallrade mig upp till stallet tvingade jag ut Madde på en promenad runt sjön vilket hjälpte att få tankarna på annat för en timme. När jag sedan kom hem åt jag gomiddag med mor och far innan jag blev upphämtad av Emil som fick bli min taxi in till stan. Körde vilse på Haga som vi då trodde var Ålidhem men efter en 30 minuters promenad och en bästavän i telefon hamnade jag tillslut på Ålidhem. De senaste timmarna har jag spenderat hos min fina syster med att prata om livet och dricka te. Har även fått en privatkonsert precis innan vi ska sova. Hon är så bäst.♥

Två bilder från inatt.

 
Min natt bestod av massa telefonsamtal, en matdejt med tom & jerry och nån cigarett för mycket. Efter det somnade jag lite för sent med samma ångest som jag vaknade med idag. Måste till stallet men det finns ingen ork till att gå upp, vet inte vad jag ska göra så jag ligger kvar i väntan på vaddå?  Mamma är iallafall bäst sånnahär dagar och ger mig frukost på sängen, men inte ens frukost på sängen gör nånting bättre. Åh jävla skit liv. 

Jag som snickare.

 Har varit duktig och målat om några gamla hyllor och inatt fick jag för mig att leka snickare. Tog ungefär 1 timme för mig att spika upp dom men jädrans så mysigt de blev! Fick dock ingen bra bild men dehär får va bättre än inget!
-

when i grow up i will be so far away from you

Kaoskväll nummer 2. Godnatt och hejdå bajslov.

Garage bruuuuudar.

Gårkvällen blev trevlig trots allt. Fick sällskap av både Madde, Erik och Madde nummer 2. Var snyggast i världen under tiden vi slipade klart det mesta på epan, tog oss en bra bit igår så nu är de ba å fortsätta så min lilla pärla blir klar någon gång. Rullade in till Vännäs en sväng därefter, träffade bara Sofia en snabbis sen for vi hem till skogen igen. Parkerade i min säng för resten av kvällen, orkade inte blogga och somnade jävligt skönt efter två någon gång.

whatever it takes, or how my heartbreaks, i will be right here wating for you

Jag saknar dig varje dag, varenda minut av dygnet.

Lite bilder från halloween.


Min häst är finast i världen.

For upp till stallet direkt jag kom hem idag, red en sväng för första gången på hela veckan och sedan sprang jag även hem i de underbara vädret. Duschade i 300 grader när jag kom hem för att tina upp igen och nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så att jag får äta någon gång. Min saknade Madde kommer hit ikväll och spenderar kvällen ute i garaget med epen. Bilderna från halloween kommer upp snart btw! Puss

Hallonsoda och mys.

Hamnade i vindeln ikväll, i mitt andra hem med en hallonsoda och lite vindruvor. Skulle egentligen farit på gymmet när jag ändå var här men idag är en sån där dag när jag skulle kunna äta en hel chipspåse utan att få dåligt samvete. Jag tänkte spendera resten av kvällen i soffan under massa filtar och tusen bra filmer.

1 november 2012

Kvällen som igår skulle bli bäst råkade blir helt värdelös istället. Var mest bara arg över massa idioter men jag fick iallafall somna i min säng efter många om och men. Började min dag med att jag fick frukost på sängen av bästa mamma innan jag for vidare till lokalen för att städa undan helvete. Jag och Anthonia hade iallafall trevligt när vi städade me stil. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i stallet och tänkte hoppa in i duschen för att sedan lägga mig och dö på sängen. PEACE