Nytt i garderoben.

Jag verkar ha fått någon dille på det här med koftor. Tycker det är hur fint som helst men jag trivs egentligen inte med det, därför har jag gett mig själv fri tillåtelse att köpa alla koftor jag hittar bara för att lära mig att tycka om det. Hittade två stycken på H&M igår som jag förhoppningsvis kommer använda mycket, om inte så hänger dom iallafall fint i garderoben.

26 Oktober 2014.

 
Igår var jag som sagt på gymmet, drog med mig aron för andra kvällen i rad och plågade rumpan. Idag har jag haft stora problem med att gå, men det var helt klart värt det. Klev upp tidigt som vanligt och gjorde bort stallet direkt på morgonen, red ett varv runt sjön idag igen - denna gång i sällskap av sandra och det var minst lika roligt som igår.  
 
Efter det skyndade jag mig hem för att senare möta upp madde inne i staden. Vi åkte mest runt på olika affärer och kikade, gjorde lite ärenden och höjdpunkten för min del var väl att jag äntligen äger en fjällräven jacka. Var även inne i stan en sväng och kollade i de nya affärerna i utopia, fick med mig lite smått hem och är väldigt nöjd med dagen och sällskapet. 
 
Väl hemma käkade jag en världsmiddag och sedan har jag spenderat hela kvällen ute i garaget med pappsen. Gjort en helservice på pärlan min så nu känns det som en helt ny bil, efter lovet ska den på omlackering om allting går enligt planerna så då kommer hon bli ännu finare! Nu sitter jag i soffan med en kopp te, gäspar som en galning så ska nog avrunda när som helst. 

25 Oktober 2014.

  
Igår fick jag mitt livs sista höstlov - det inleddes med några timmars jobb följt av en mysig middag med pappa. Kvällen spenderade jag på gymmet med aron för att sedan somna framför en film. Även fast jag somnade tidigt igår ville jag dö när larmet ringde imorse. Kämpade mig upp för att släppa ut hästarna och hann även mocka hela stallet innan jag skulle vara på jobbet halv tio. 
 
For direkt till stallet igen efter jobbet där jag red ett varv runt sjön med min fina prins. Underlaget har varit värdelöst i över en vecka så att kunna rida ordentligt idag på en överladdad häst gjorde verkligen min dag. Har dött av i min säng nu för att ladda om inför ännu en kväll på gymmet, tänkte lyxa till det med 20 minuter i solariumet först så bäst jag skyndar. HAreeeeeeee

23 oktober 2014.

 
Sist jag skrev var det bara några dagar kvar tills jag fyllde 18, jag hade en världshelg framför mig och jag var allmänt glad över allting. Nu har det mesta tagits över av min hemska ångest över hösten, mörkret och allt runt omkring, ska ändå försöka sammanfatta de senaste veckorna för att påminna mig om allt fint i livet. Har dessutom vänner som blir irriterad för att läsa samma inlägg varje gång de klickar sig in här och det ska jag självklart försöka ändra på. Bläddra neråt så kan ni läsa lite nytt iallafall.