En lista med bilder bara för att.

Du och en bästa vän. Har inte bara en bästavän men Pauline är min absolut bästa och har varit det så länge jag kan minnas. Finns inga ord för den här människan, hon är guldvärd på alla sätt och vis. 
Någon du saknar. Kan väl inte direkt säga att jag saknar henne med tanke på att jag träffade henne för någon vecka sen men jag saknar henne i min vardag och skulle göra vad som helst för att få ha min fina syster hemma jämt. 
Du som fotograf. Har väl tagit de flesta bilder jag har så den här räknas väl? HEHE. (Det var mest för att jag ville få med mina andra två syskon också. Bäst i världen är dom.
En dag du minns. Midsommar 2012. Har nog aldrig haft så jävla roligt i hela mitt liv, säger det bara. 
En konstig bild. Det beror väl på hur man definerar konstig men personen till höger är allt annat än normal men oj vad jag älskar henne ändå.
Någon du litar på. Finns det någon jag skulle dela allt med så är det Maja. Det finns inte mycke hon inte vet om mig och vad jag än säger så vet jag att det stannar hos henne.  
Någon du älskar. Min fina Emma. Hon gör mina dagar och jag är så glad för att hon finns i mitt liv. 
Någon som betyder mycket. Madde och Anthonia, även Jasmine som står bakom kameran. Har haft dom här brudarna vid min sida hela högstadiet och det säger väl det mesta.

Någon du tycker om. Min bästa Joel. Att säga att jag bara tycker om honom räcker dock inte, han är så jävla bra alltså. 
Någon du skulle offra livet för. Min mamma, helt klart. Det finns ingen som ställer upp för mig så mycket som hon gör. Säger det alldeles för sällan men jag skulle verkligen inte klara mig utan henne.
Något som är viktigt för dig. Träningen har blivit en stor del av min vardag och det får mig att må stört bra. Tagga beach 2013, wihooo
Dig själv skrattande. Tror inte jag har någon bild på mig när jag skrattar och även fast jag hade en skulle jag nog inte lägga ut den med tanke på hur jag ser ut när jag skrattar. (HAHA) på den här bilden sen jag iallafall väldigt glad ut så.
Dig själv för längesen. Jag och min fina bror rockar stenhårt i vårat vardagsrum.

Dig själv som lyckligast. Den här fyrbenta gör mig så fruktansvärt glad. Han är mannen i mitt liv.


Off we go!

 
Jag och Maja låg och taggade upp med den här filmen igår. Nu åker vi när som helst och jag lovar att komma hem med en ännu bättre film. Ha de så jävla bra för det tänker jag ha.

Taggad på livet.

Idag har jag fått påsklov och imorgon beger vi oss till Nalovardo. #livetäger

27 Mars 2013

Efter jag hade överlevt ännu än seg dag i skolan så rullade jag upp till stallet. Började med att springa ett varv runt sjön vilket är 6 km sedan ett ridpass på 50 min. Pluspoäng till mig. Kommer spendera kvällen som de senaste kvällarna - med en jävla massa plugg. Den här veckan dödar mig men jag kan iallafall glädja mig åt att det bara är en dag kvar innan jag är ledig i 10 underbara dagar. 

26e Mars 2013

Har haft sy hela dagen idag,  lunchdejtat med bästis och lyssnat på fina Jengan när hon sjöng i matsalen. Efter skolan följde Emmiz med mig upp till stallet, blev en promenad med Zion och prat om livet. Blev bjuden på trerätters av papi när vi kom hem och sen dess har vi inte hunnit med så mycket mer än att färga varandras hår. Nu: plugg och sova. WIHO

I only got 20 dollars in my pocket.


25 Mars 2013.

Även fast jag har haft världens sämsta dag så har solen hållt humöret uppe. Red igenom Zion på banan i det fina vädret också vilket gjorde den här dagen lite bättre. Hemma väntade en våffelmiddag med mor&far följt av en massa plugg. Har även varit ute och sprungit för första gången ikväll efter min 2 veckors förkyldning, förbannat skönt att komma igång igen. Nu väntar ett avsnitt Top model innan jag dejtar John Blund.

Riding that bike, yä

Hade en mega bra dag i backen igår, solen hängde med oss hela dagen och vi hade även sällskap av nå sköna grabbar. Efter backen for jag direkt upp till stallet för att motionera hästen och sedan låg jag i min säng resten av kvällen. Somnade före klockan 9 vilket var välbehövligt, är dock minst lika trött idag men jag lär väl överleva det ändå.

Vännäs levererar igen.

Vännäs bjöd på ännu en bra kväll igår. Satt mest bara och snackade skit med bra folk vilket blev min underhållning för kvällen. Blev bjuden på nattkäk av en fin grabb och sen fick jag somna till Andra Avenyn så hade absolut ingenting att klaga på. Har dock bara sovit 8 timmar på två nätter, inte piggast i världen men nu ska jag rulla vidare för att hämta upp Johanna och kriga i backen.

Bra jävla fredagskväll.


Min fredagskväll som från början var heelt oplanerad råkade bli jävligt bra. Vännäs levererade och bjöd på bra folk, fyllehicka, dans på borden, öl och kramar. Skrattade mig igenom hela kvällen med mina fina och det var faktiskt längesen jag hade så kul. Avslutade med billys, film och en bra vän innan jag slocknade ganska många timmar för sent.

Mycke häst i livet.

Hej igen, känns som jag har gett upp det här med bloggandet  nu. Har verkligen aldrig orken till att skriva något, är oftast upptagen från morgon till kväll och när jag väl kommer hem vill jag bara sova. Tänker inte ens säga att jag ska försöka börja skriva igen för jag kommer aldrig hålla det. Här är iallfall två filmer från de senaste träningarna, filmerna från tävlingen ska väl upp här någon också, men det får bli sen. Men som rubriken säger är det mest häst i livet just nu och det trivs jag väldigt bra med.
 
 

I´m alive.

HEEEEEJ. I´m back. Nä inte direkt men jag lever iallafall. Har ingen ork till att blogga, designen är kaos och jag kommer aldrig ihåg heller. Lovet är över, jag är skolless som ett as och har lyckats dra på mig en äcklig förkyldning. Tänkte bjuda på bilder från lovet och filmer från helgens tävlingar - när jag orkar. 

Början av sportlovet.

Jag har inte skrivit här på 4 dagar egentligen inte av någon speciell anledning, mer bara att jag inte känner någon ork till det. Inte så överdrivet mycket som händer i livet nu heller förutom allt kaos i hjärnan vilket inte känns värt att dela med sig av. Hur som helst, mitt lov har iallafall börjat hyfsat bra. Haft en myskväll med Majzi, varit på party i Lycksele med mina bästa, sett några avsnitt för mycke av Andra Avenyn,motionerat väldigt mycke, tagit hand om min fina häst, åkt raggarbil med coola peeps, träffat mannen i mitt liv och skrattat så inåt helvete. Har faktiskt inte så mycke att klaga på egentligen.

1 Mars 2013

Två bilder från min gårdag som lyckades bli ganska bra även fast livet sviker. Solen kikade fram, käkade middag på frasses och hade hoppträning på kvällen. Idag är det Fredag och om 20 minuter så har jag sportlov. 9 underbara dagar med frihet och fyfan va jag ska må!