En lista med bilder bara för att.

Du och en bästa vän. Har inte bara en bästavän men Pauline är min absolut bästa och har varit det så länge jag kan minnas. Finns inga ord för den här människan, hon är guldvärd på alla sätt och vis. 
Någon du saknar. Kan väl inte direkt säga att jag saknar henne med tanke på att jag träffade henne för någon vecka sen men jag saknar henne i min vardag och skulle göra vad som helst för att få ha min fina syster hemma jämt. 
Du som fotograf. Har väl tagit de flesta bilder jag har så den här räknas väl? HEHE. (Det var mest för att jag ville få med mina andra två syskon också. Bäst i världen är dom.
En dag du minns. Midsommar 2012. Har nog aldrig haft så jävla roligt i hela mitt liv, säger det bara. 
En konstig bild. Det beror väl på hur man definerar konstig men personen till höger är allt annat än normal men oj vad jag älskar henne ändå.
Någon du litar på. Finns det någon jag skulle dela allt med så är det Maja. Det finns inte mycke hon inte vet om mig och vad jag än säger så vet jag att det stannar hos henne.  
Någon du älskar. Min fina Emma. Hon gör mina dagar och jag är så glad för att hon finns i mitt liv. 
Någon som betyder mycket. Madde och Anthonia, även Jasmine som står bakom kameran. Har haft dom här brudarna vid min sida hela högstadiet och det säger väl det mesta.

Någon du tycker om. Min bästa Joel. Att säga att jag bara tycker om honom räcker dock inte, han är så jävla bra alltså. 
Någon du skulle offra livet för. Min mamma, helt klart. Det finns ingen som ställer upp för mig så mycket som hon gör. Säger det alldeles för sällan men jag skulle verkligen inte klara mig utan henne.
Något som är viktigt för dig. Träningen har blivit en stor del av min vardag och det får mig att må stört bra. Tagga beach 2013, wihooo
Dig själv skrattande. Tror inte jag har någon bild på mig när jag skrattar och även fast jag hade en skulle jag nog inte lägga ut den med tanke på hur jag ser ut när jag skrattar. (HAHA) på den här bilden sen jag iallafall väldigt glad ut så.
Dig själv för längesen. Jag och min fina bror rockar stenhårt i vårat vardagsrum.

Dig själv som lyckligast. Den här fyrbenta gör mig så fruktansvärt glad. Han är mannen i mitt liv.


Kommentarer
» ida

haha inte för att det har något med detta att göra men..orkade verkligen inte leta rätt på ett inlägg just nu. men vad hände med epan du jobbade med och AM kortet?

2013-04-01 // 19:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback