hejja livet

träningen gick åt helvete i början, vägrade hela tiden osv. men sen på slutet gick hon hur fin som helst å hoppade allt, älsklingspåååny!:) har egentligen inte tid å blogga, har as bråttom. ska in till vännäs nu för att sen åka buss där i från till stan med bästolivia. mobilbloggar kanske under dagen, annars hörs vi när jag kommer hem. puss!


dagens:

linne under - gina

linne över - hm

leggings - random

kofta - random

overandout!/t


done!

nu äre klart. jag failade som fan första gången å sagali fick panik osv,.
men andra gången blev de bra tycker jag, men de tycker inte sagali...... hahhaha

 

nu ska jag börja dra mig mot sängen, ska fara till stan typ elva imorrn å innan de ska ja hinna fara ner på norrmalm å träna, så ja måste alltså upp typ sju(y) HAHA

säger inte mer, måste verkligen sova. godnatt!


live your life

fotbollsträningen va as rolig och de gick helt okej. följde me sagali till ica, köpte hårfärg, sen for vi vidare till snålle där vi badade snabbt som fan, sen hem igen. nu är vi hemma hos mig och jag ska färga håret på sagali, sen blire bara chill antar jag, skriver sen, puss!

bästa bebbo.<3

ooverandoout!/t


livet är ganska kul ibland

sitter hemma hos jeppe nu å chillar på hans altan. vi roar oss me att kolla på massa failfilmer från youtube. måste bara lägga ut en film som jeppe visa mig. första gången jag såg den höll jag på dö av skratt, bokstavligen.. HAHAHAHAHAH
ska snart dra ner på frasses å käka, sen äre fotbollsträning, taggat som fän!



ooverandooout!/t
'

hold tight

mamma väckte mig typ tolv,  då tog ja me kudden åså gick ja ut å la mig å sov på studsmattan. vaknade för typ 5 minuter sen, å nu ska jag gå å duscha osv.
idag blir å va me jeppe, så ja ska fara till han på dirren när jag är klar.
jag har fotbollsträning sen ikv oxå, så de kanske inte blir så bra uppdatering
men jag ska försöka slänga in ngt random inlägg  från mobilen senare idag.
hare bäst, puss!

brand new day

de blev ingen promenixx me linda, drog till skolan å busade me vilma&sagali ist.




nu:  oboy, dega, sovaaaa. godnatt!!


hést er bést

nu har jag nyss kommit hem från norrmalm, linda tränade för sandra å de gick väl helt okej:) de blir tävling för mig i stöcke i helgen, sjukt nice! ska gå å byta kläder å sen försöka dra me mig linda ut på en promeniiixxxx.

finaste älskling!

overandout!/t


life after you

har varit ute å måla i en timme nu, jag är sämst och har målafärg över hela mig, hahaha. de är fan ganska värt eftersom att jag kan sola å tjäna pengar samtidigt, haha;) ikväll ska ja följa me linda ner på norrmalm å kolla på när hon hoppar aggis, så bilder från de lägger ja in ikv. jag ska gå ut å va social me linda en stund nu, tror inte ja orkar jobba mer men jag ska iaf ut å sola. pussshejs!

hééééééééést

träning för eva jonsson 22/6

träning för sandra 24/6

träning för sandra 24/6

ute i skogen(?) haha

overandout!/t

 


m00rn!ng

paow väckte mig när hon for hem för typ en timme sen, jag lyckades somna om åså sen kommer mamma in i mitt rum å springer runt, så då vaknade jag igen, haha. ska ta på mig bikini å gå ut en stund, måste köpa ny navel piercing så ja måste försöka tjäna lite pengar, annars vet jag inte va som händer mer idag, jag skriver sen, puss!

overandout!/t


h0m3 x2

nu är vi hemma, igen. har varit ute me majsi och vi har bara suttit å snacka åså.
paow sitter å skakar som fan för att hon fryser, de känns typ som att de är jordbävning, haha^^ nu äre film som gäller å sen sovaaaaaaaaaaa. jag är trött, godnatt!


overandout!/t


h0m3

nu är vi hemma, har nyss käka & nu ska vi dra oss ut igen för att va me majsi.
träffade några smågrabbs å har chilla me dom i vännäs, freaking awesome!
bjuder på lite bilder på 2day sen ska vi ut, pussen!





älskar dig bebbo.

overandout!/t


fucku

vi ska in till vännäs nu å va me några(?)
vi hörs när jag kommer hem!

overandout!/t


shower

paow väckte mig typ runt tolv. när vi käka frukost satte vi oss vid teven å fastnade för en film som va sjukt gullig, typiskt 2005;) haha. nu ska jag duscha å dra mig in till vännäs. ikväll kanske de blir paow igen eller ngt annat kul? aja, ja skriver mer sen, puss!

overandout!/t


säg att du älskar mig

har varit me paow hela kvällen. har kolla på filmer från jag va typ 4(?) hahah ska försöka fixa så ja kan lägga ut dom. hahahha ja va galet söt, eller ngt. hahha! aja, vi for in till vännäs hyrde filmer åså har vi bara chilla. ska fortsätta va social me lillmuppen nu å se film hela natten<3333333 overandout!/t

yesterday

igår så följde jag me paow och va me hennes släkt ngnstans i skogen(?) vi käkade, spelade brännboll, chillade osv, helt okej faktiskt:) vi drog oss hemmåt ganska tidigt typ vid 9? då såg vi film åså, sen låg vi uppe å hade n0life till typ 3? båda va speedade som fään å kunde inte sova, å helvete va kul vi hade haha! har inte så mycke bilder men ska iaf bjuda på några från igår, enjooy!


paulines extremt söta syyyster



"give it to me baby" lennart ljungkvist p28
overandout!/t


Deejaay t0w3 is b4ck !n t0wn

back on track.

jag har inte blogga nu på typ en vecka för de känns ovärt att sitta å skriva när jag är halvdöd. dom här dagarna har jag iaf försökt göra saker hela tiden, så ja slipper tänka så mycke och så länge jag inte är ensam är livet helt okej.  ska försöka dumpa emo inläggen nu och börja uppdatera som vanligt igen:) dagarna har ändå varit hyffsad, har tagit de mest lugnt, chilla me kompisar, ridit osv. åså har jag spela sista fotbollsmatchen innan uppehållet med tjejerna. cupmatch mot sandåkern, vi spelade inge bra och de slutade me att vi förlora. minns inte ens me hur mycke(?) aja, de är bara 9 dagar kvar till östersund nu, love it!(y)

paow är här och vi ska ut i stallet nu. sen ikv ska jag lägga in lite bilder åså från veckan och berätta va vi gjorde yeterdaay. hare bäst!



overandout!/t

why didn't you save us?

de gör så jävla ont att se, höra eller vafan som helst. klarar inte av de nå mer, jag vet fan inte va ja ska göra längre. han blir bara längre och längre bort för varje dag. jag är för feg för att ens försöka och är så jävla rädd att bli sårad när jag inte ens har ngt att förlora. han är den finaste människan på jorden och han är den ända som har fått mig lycklig på riktigt. de känns som att de va igår han va min.. att de va igår som han låg bredvid mig, tröstade mig, va i min närhet för sista gången.. ja gör vad som helst, men de kommer aldrig att gå. vill inte fatta, kommer aldrig fatta. han gjorde allt de där lilla extra, för mig va han speciell. ingenting blir bättre av att tänka på de som va, minnen som finns kvar från de som är ingenting för han nu. de blir inte lättare hur längre tid de än går, allting går så jävla sakta.. han finns i tankarna hela tiden & han finns ändå alltid kvar va jag än gör.  att få ha han nära mig fick mig att må bra och bara tanken på han gjorde mig alltid glad. finaste, underbaraste.. allt de som gjorde mig glad förut är ingenting, för de va han som gjorde allt så bra. jag har aldrig varit lyckligare. leva me misstaget, kommer aldrig komma över oss. de gick dagar, veckor&månader, stopp. breakdown.


20juni

hahah väldigt seriöst inlägg av jepppee^^ vi har varit i stora staden ikv, och nu har vi nyss kommit hem till skogen igen.... har bara varit hemma hos jeppe me massa folk å chilla:) nu ska vi gå ut i stugan å spela spel<33333 haha nämen vi ska väl hitta på massa skoj å btw, madd4 är kingen utan k!


overandout!/t

jepppebooi is in da house

Chaachaaaa jeppeeeboiii heeer!!!<3
towwwe ärupptagen för tillfället med att äta godispapper, så jag får ta över denna gång! towee har typ just kommit hit till mig,å nu sitt vi her å chillaaar!
hare braa pusspuss<33

overandout/J

20juni

madde ringde nyss å sa att hon skulle va me mig, å de är awesome. vädret är helt okej nu ju så ikväll ska vi nog in till vännäs ikv å hitta på ngt kuuuuuligt. ska ut i stallet nu och ta hand om minfinasteaggis, sen ska ja ringa madde igen å se va de blir av kvällen. overandout!/t

20juni

kom mig aldrig till duschen så jag sitter fortfarande kvar. å de är jag fan glad för, satt å snackade med några grabbs på skype och höll på dö av skratt. dom är inte normala ngnstans, de va länge sen jag skrattade så mycke, hahahah! åså har jag suttit å snacka me olivia ett tag nu, saknar henne hur mycke som helst och vi taggar östersund som fäään.


skriver imorrn, overandout!/t

19juni

de va ngn random som ville att jag skulle ha frågestund, så nu får de bli så.

 

-

ska gå å duscha nu, sen ska ja försöka sova bort all skit..

overandout!/t


19juni

har suttit å dega i tusen år nu.. de regnar fortfarande så aggis får vila idag, måste hursomhelst ut i stallet, mocka å ta in dom osv. jag är fortfarande helt dooooown, livet är seeegt, skulle göra vad som helst för pojken!

overandout!/t

19juni

är hemma nu, och har varit hemma ett tag. jag är så jävla trött, sur, irriterad, less å fyfan. jag måste sluta tänka så jävla mycke hela tiden, dagarna går så jävla sakta och jag hatar att vara utan dig. snart ska jag väl ut i stallet å ta hand om pållen men de får vänta ett tag, pallar inte emo inlägg.. hejssssss

 


19juni

vi har nyss vaknat å nu ska vi gå ner å äta ngt. jag vettefan va vi ska göra idag(?) antagligen kirra chrilles överraskning för tredje gången..... hahahaha. aja, jag har inge kuligt å skriva tänkte bara skriva så ni vet att ja lever. harebäst!

ooverandoout!/t

18juni

de kallas humor...........

overandout!/tt


18juni

nu har jag å maja varit ute å ridit å de känns som klockan är typ 4(?) vi har vänt på dygnet som fään. de blev ju fan aldrig bättre väder så vi va ju tvungen att fara ut i regnet iaf, men  de va fan kul, haha:) förra gången vi skulle kirra chrilles överraskning failade allt så nu har vi försökt igen, maja kommer typ ta livet av sig om de blir dåligt igen. nu blire glass å chill ett tag innan vi drar oss vidare hem till majsi igen. hare bäääst!

18juni

heejs, tänkte bara länka lillstefans blogg för att han länkade min!:)


hahaha sötpååjke_94!

18juni

majsi is back, och jag har bara suttit å dega datorn hela tideeen, jag är sämst, jag vet! nu ska vi äta lunch, haha, tidig lunch.. å sen ska vi väl rida. vädret suger kuk men vi måste ju ut hursomhelst. vi lär iaf va hos mig hela kvällen eftersom vi ska kirra överraskningen till majas chrilleee. hahahaa de blir partyy, måste gå hjälpa majsi me maten nu. hare kungarsss!

18juni

"leta bilpåse i skafferiet mellan fisk och mittemellan"
hahahahhaha sjukaste kul

18juni

vi vaknade typ två, fikade åså for vi till mig direkt. och nu sitter jag hemma, majsi har farit iväg till ridningen och jag ska bara chilla. är fortfarande trött, har typ inte sovit ngt känns de som(?) ja drömde världens sepe dröm om emil, inte okeeeej. hahah aja, nu ska jag städa mitt rum, har inte gjort de sen 2002, haha nämen de va längesen så de ska fan bli gjort nu. hare bééést!

jepppebooii yesterday
overandout!/t



18juni

vi har varit ute å grilla me greger, sebbe och jeppe nu ikv. arnold å jimmy kom förbi en stund oxå, vi har bara chilla. jag å majsi gick hem ganska tidigt, är trött som ett sepeeee.
nu: ladda hem film, snacka å sova. bloggar imorrn, godnatt!

17juni

nu är jag och majsi klar i stallet, ska dra oss vidare hem till majsi nu och sen in till vännäs en stund, fixa lite grejer sen tillbax till tvb å hitta på ngt kul. nu måste jag gå å packa, hare bäst!

overandout!/t


17juni

majsi&sebbe är fortfarande hééér, vi vaknade för inte så länge sen och nu har vi nyss käka lunch. igår va vi ute å grillade, åsen sov vi i stugan. jag va överspeedad till typ klockan tre, sen dog vi helt. haha. aja, vettefan va vi ska hitta på idag. mami å papi är iaf borta till söndag, de är galet awesome!

 

 

overandout!/t




16juni

jag å majsi va i vännäs en stund efter vi hade varit i stan och nu är hon och sebbe här. humorn är på topp och livet gillas för en gångs skull! hare bäst!



overandout!/t


16juni

nu drar vi till stan, hare gödans!

overandout!/t

16juni

godmorgon. majsi ringde mig nyss, hon hade typ panik å tvingade mig att ja skulle följa me till stan, haha. så nu kommer hon hit, å ska hjälpa mig me alla grejer ja måste fixa idag sen far vi till stan runt 4 typ. de blir kiing, + att de är varmt ute å solen skiiner. iloveit!(y) overandout!/t

16juni

nfljasdyhlghsdjguy, skulle fan kunna döda ngn.
jag är så jävla less, och trött som fan!
godnaatttttttt!

15juni





du är min bästastebästavän, jag älskar dig.




15juni

vi förlorade med 1-0. de va surt som fan eftersom de blev mål på en straff och vi spelade faktiskt jävligt bra andra halvlek, men dom va kung dom me! har varit ute i stallet tills typ nu. ska gå å duscha nu, sen fara ut å möta majsiiii.

vännäs/spöland-ersboda/ersmark

overandout!/t

15juni

heejsaanhoppsaaan, har hur jävla mycke energi som helst, skulle fan kunna springa till spanien å tillbax. har iaf match ikväll och jag är gaaalet taggad. ska byta om å sen ska jag dra in till vännäs för å käka pizza sen äre samling 17:20



haircut.

har ingen bra bild på hur håret blev,

men de här är iaf den bästa.

ja ska lägga ut massa bilder från igår sen

när ja kommer hem från matchen oxåå

overandout!/t

 


15juni

jag kom hem från paow typ för en timme sen, och då gick ja upp å sov på en gång. har sovit i typ en timme nu, men jag är fortfarande trött som ett jävla sepe men jag måste ut å hjälpa till i stallet....... happyface eller inteeeeee!
aja, de va iaf fetaste nice å va me paow igår, hon är beeeest! overandout!/t

14juni

häääääääääääääääääääääääääääj, har varit hos jeppe hela dagen å busa me han å några andra små grabbs. ska dra till paooow nu å mysa me henne ikv, har inte varit me henne på 32780430 miljoner år så de blir azm! overandout!/t

14juni

nu är vi klar i stallet, vi va inte speciellt snabb å vi red ganska länge så de tog ett tag. men nu har jag iaf nyss duscha å ska fara in till vännäs för å klippa mig. troligtvis så stannar jag hos jeppe efter de, kommer väl hem ngn gång ikv. bloggar mer då eller hos jeppe. overandout!/t

14juni

yeeeeeee, liiiiiiveeeeeeeet leeeeeekeeeeeeer. har inte sovit ngt inatt, är speedad som ett jävla sepe nu och är as taggad på att fara ut å ridaaaaaa. jag har sett på film hela natten och majsii har typ sovit hela tiden. hon har vakna ngn gång ibland å varit social i typ 10 minuter å sen somna igeeen, hahahaha. nu ska jag försöka dra me den där segasatan ut i stallet, hare bäst!

overandout!/t


14juni

sagt och gjort. jag fick ngn snilleblixt så vi cyklade till vännäs, chillade me lite folk, å sen cyklade tillbax. vi har varit borta i lite mer än tre timmar, och nu är vi hemma igen. de va fan värt de! aja, nu ska vi fixa kladdkakssmet,  ta massa madrasser å täcken å sen lägga oss ute på balkongen med majsis dator å bara chilla hela natten. fifään va nice, hare gööödans fååålket!

overandout!/t



13juni

har nyss kommit hem från matchen som vi vann med 3-0. mitt lag är bäst! nu sitter jag hemma med majsii, nu ska vi först äta sen hittar vi väl på ngt kul. ksk cykla till vännäs(?) hahah, nämen vi får se.

overandout!/t



13juni

nu har jag varit ute i stallet och ridit osv.  sitter å väntar på att viktor ska komma hit å hämta mig. ska dra in till vännäs å chilla me lite grabbs innan min match. har match mot umedalen kl sex, så ja kommer väl hem lite efter åtta eller ngt(?) bloggar mer då, hare bäst!


13juni

jag har ganska nyss tagit mig upp ur sängen. de blev inge tidigare idag även fast jag hade ställt klockan å allt. haha, jag är sämst på att ta mig upp på morron x) aja, nu blire å gå ut i stallet. ska försöka att inte sega där så mycke. ska iaf fara ut å rida i skogen nu när de är så bra väder.

du de finaste som finns!

overandout!/t


13juni


HAHAHAHHA, natthumorNN.
godnattt!

13juni

nu är ja héééééma. har varit ute me arnold, viktor, jeppe å jimmy ikväll. vi har bara typ chilla runt och inte gjort så mykcke(?) for hem till madde å va me henne å amanda en stund, kvällen slutade iaf me chill hemma hos jeppe. jeppe fixade dagens mening; ni är typ lika tighta som vg;s byxer. HAHAHAHHAHA, JAG DOG!
nu har jag nyss kommit hem, å ska ta chips å mysa me mig själv ett tag, hahaha nämen men ja ska försöka sova tidigt. måste ta mig upp imorrn, fixa stallet å sen dra till jeppe:) glömde kameran hemma så de blev inga bilder ikväll, bjuder på en låt ist. hare bäst!




overandout!/t

12juni

haha jag tog mig ut i stallet ändå, ganska sent men vafan. hon har vilat nu i två dagar för att hennes sår ska blir bättre. så jag tog de bara lugnt, red till åkern å tränade lite dressyr där :) nu ska ja duscha osv, sen fara till jesper! kanske sover där, annars så bloggar jag väl när jag kommer hem. hare bäst!

overandout!/t

12juni

SKAKA DEN FÖR SEEAAAN BANAAN


12juni

jag å madd4 kom in till vännäs typ 5, drog ner till sandkammen, sen kom jesper, greger&viktor dit å va social me oss. vi  va där å flummade runt ett tag, åså gick vi vidare till jeppe, sen frasses, å sen jeppe igen(?) haha aja, vi började iaf cykla hem vid typ tolv. när vi kom hem somnade vi på 2 sek. inte bara lite trött, haha. men fyfan va roligt vi har haft, kung början på sommarlovet!(y)

viktor kom å hämtade mig hos madde typ vid ett ngn gång, å sen skjutsade han hem mig. han har nyss farit hem så ja ska försöka dra mig ut i stallet. de blåser som fään och jag är fortfarande as trött så vi får se när jag orkar gå ut. jag tror iaf att jag ska fara in till vännäs å va me jeppe ikväll, vi får se. hare bäst!

 

overandout!/t


11juni

nu jävla måste jag speeeda. somnade när jag låg å sola, har gjort bort stallet snabbt som fan och nu ska jag till madd4, käka där å sen ska vi dra oss vidare till vännäs för att vara med massa folk!:) dålig uppdatering jag vet... hejdå!

overandout!/t

11juni

viktor ringde å väckte mig nyss å typ skrek i telefon att ja skulle vakna, haha, så de va bara å gå upp. ska fixa nått å äta sen ska jag gå ut å chilla i solen, å typ njuta av livet(?) för de är sommarlooooov!(y) overandout!/t

11juni

mami ändrade sig att ja skulle hem såjaa, nu är ja hemma.
jag, greger, jimmy, viktor å sagali drog hem tidigare. vi for ttill vännäs typ vid tio å va på badet ett tag, åså självklart drog ja me sagali ner i vattnet me kläderna på :] hahah. nu ska jag gå å kirra varma kläder, oboy&popcorn(y)









overandout!/t

10juni

jag har legat ute å sola i typ en timme samtidigt som jag har varit social med moa. nu ska jag bara snabbduscha, äta å packa å sen blire å ta bussen som går 10 över 5 till stan. ska sova hos lisa ikväll så de blir dålig uppdatering, de blir mer imorrn när jag kommer hem. kameran följer me så ja bjuder väl kanske på lite bilder imorrn oxå! overandout!/t

10juni


hon är helt sjukt jävla bra.
ryyyysningar som fään!
overandout!/t

10juni

sommarlovsommarlovsommarlovsommarlovsommarlovsommarlov(y)
yeeee, hade först avslutning i kyrkan, några sjöng åså rektorns fina tal osv, hahahah. drog tillbax till skolan, chillade där ett tag, 8;orna å 9;orna fick sina betyg, åså blev de glass<333 sen for vi till fridhem å käkade tårta med tims klass, har varit hemma nu ett tag. ska snart äta igen, hahah så jävla fet.
åså blire stan senare ikväll!



overandout!/t

9juni

har ju som sagt varit på tväråbäcksavslutning ikv, å de va ganska kuligt fakitskt:) nu ska gå ut i stallet. ska först mocka åt båda hästarna sen när moa kommer hit ska hon följa me ut å gå me äägggiiss!

overandout!/t


9juni

jag ska på avslutningen på tväråbäck med paow, madde, vilma & maja ikväll. den börjar klockan sex så ja ska börja dra mig dit snart. vettefan hur länge jag blir borta men jag bloggar när jag kommer hem, hare bäst!


hon är kingen utan k.
overandout!/t

9juni

vi hade nästsistadagenkul efter lunch och slutade halv två så dagen har varit bara nice!:) jag stannade kvar i vännäs med greger, jimmy å arnold eftert skolan å nu har jag nyss kommit hem. bjuder på dagens outfit å en bild på hur håret blev, sen ska ja gå å göra ngt vettigt.


linne - gina
tröja - stadium
jacka - lisas
leggings - åhlens
sockar - haha...


overandout!/t

8juni

jag&lisa har sett sex and the city nu i typ 2 timmar, men jag somnade typ klockan nio, haha. lisa väckte mig nyss, så jag ska ta bort sminket sen tror ja att ja ska försöka sova faktiskt, de är en dag imorrn oxå. kommer säkert inte kunna sova och ngt kommer hålla mig vaken, men de blir iaf sista inlägget för ikv. overandout!/t

8juni

t0w3 goes blondiiie! haha ja, nu är ja blond igen... eller de vart typ mer ljusbrunt(?) aja de är iaf en början.  jag träffade marcus efter jag hade varit hos frisören, satt säkert där i 3 timmar, haha. vi skulle försöka hitta några skor till mig men de gick åt helvete så vi chillade bara. lisa hade fixa kina mat så ja drog hem till henne runt halv sju å käkade me henne. ska sova här så ja ska umgås me sis hela kvällen, aweesome! har spela in när hon sjunger så ja ska lägga ut den filmen imorrn när ja kommer hem, fick låna skor av henne oxå så ja ska lägga ut bild på dom och självklart ska ja visa hur håret blev. de kanske kommer något mer inlägg innan ja ska sova, annars skriver jag mer imorrrn!

hare gööööööödans!
overandout!/t

8juni

nu har jag varit duktig! ska fara in till stan nu å färga håret, får se om ja kanske klipper mig oxå. ska iallafall träffa lisa en stund, vet inte om jag sover där eller far hem. har lite bråttom nu, men jag bloggar mer senare ikväll!


overandout!/t

8juni

godmorgon. de känns som ja inte riktigt har vaknat än? haha, ja sitter å försöker fixa klipptid i stan så ja hinner fixa håret innan skolavslutningen, håret är verkligen inte okej nu! aja, jag ska gå å få i mig lite frukost å börja me ngt vettigt så ja kommer mig in till stan ngn gång. overandout!/t

7juni

nu ska ja mysa me film, godnatt!;*

Keith Urban - Tonight I wanna cry.

7juni

hade träning för sandra klockan 6 ikv, de gick helt okej, de har gått bättre men ja ska inte klaga, haha. jag kom in från stallet ganska nyss, har varit ute å fixa massa grejer mocka osv. ska bara sitta här å dega nu ett tag, vi har typ arbetsdag imorrn, vettefan va de heter(?) aja, jag ska upp ganska tidigt men lite sovmorgon får ja iaf(y) får se om ja orkar blogga nåmer ikv, annars skriver ja imorrn när ja vaknar, hare bäst!

overandout!/t


7juni





"där står den ensamma köttbullen, passa ja kommer me stekpannan"
citerat av william einarsson p15

7juni

brännbollsturnering @ skolan 2day, så jag har varit nere på badet hela dagen. våran klass vann först mot 9b & förlorade mot 9c, å 9c vann hela skiten. aja dagen har varit fett chill iaf!:) paow är här å vi ska baka<333333 bjuder på bilder från 2day sen ska ja va social me henne, hare bäst!

overandout!/t



6juni

har precis kommit hem nu, stannade kvar en stund efter matchen å va social me jeppe, sebbe å danne. matchen va iaf mot mariehem å vi förlorade me 3-0. surt som fan för vi spelade ut dom hur mke som helst första halvlek. aja skitsammma, mamma for å köpte godis åt mig så nu sitter ja hemma å tröstäter(a) ska snart dra mig mot sängen tror ja, ska duscha å se film sen blire godnatt!

overandout!/t

6juni

har nyss varit ute å ridit,
ska slänga i mig lite mat nu sen vidare till vännäs för att spela match,

skriver när ja kommer hem, harebäst!

Dagens kläder: ridkläder
Dagens frisyr: boll på huve
Dagens smink: nada
Dagens planer: sova, rida, match
Dagens hiss: aggiiis
Dagens diss: söndag-.-
Dagens låt:
Dagens film/tvprogram: tillsammans
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: duuu
Dagens humör: tröööööttt
Dagens längtan: sommarloooov!♥
Dagens mest använda: (?)
Dagens måste: haha inte vet ja
Dagens bild:


overandout!/t

6juni


It's too late to cry, too broken to move on.
Jag kommer aldrig glömma dig. den vi va, den jag va.
5månader

6juni


"jimmy jag har sett att du har fått lite sagg i munnen"

HAHAHAH

5juni

häääj, vi har precis kommit hem. orkar inte skriva så mycke om kvällen, lägger in bilder ist:) nu ska ja å madd4 gå ut å g-rilla&c-hilla, skriver mer imorrn, hare gööödans!

FREDAG


LÖRDAG


mitt internet är fucktard så de går inte å lägga in alla bilder
haha ajaa, har en as rolig film på när vi misshandlade jimmy
orkar inte fixa de nu så ja lägger in den imorrn, overandout!/t



5juni

har varit duktig å fixa sommarhagen idag, efter de for jag till norrmlam å hopppade me lillgummsi, de gick hur bra som helst. hon lyssnade på allting å va ba as fin! nu sitt ja hemma å hos madd4 å chillar, vi ska dra in till vännäs om en liten stund:) vi får väl se va vi hittar på, vi ska iaf sova hos mig så ja bloggar när vi kommer hem.

overandout!/t

5juni

det var fett trevligt igår, va me massa folk från obbola åså vännäsfolket typ. vi chillade först runt ett tag sen gick vi upp till skolskogen å grilla:) jag å madd4 drog hem typ vid tolv, såg en film å sen blev det godnatt. lägger in bilderna sen:) kom hem för ett tag sen, jag är så jävla trött så ja ska sova en stund, hare bäst! overandout!/t

4juni

for ut å red aslångt me pollarna å badade osv, feting nice! å nu ska vi dra in till vännäs å busa me massa folk, de blir å sova hos madd4 sen ikv så vi får väl se om jag bloggar när vi kommer hem. har iaf kameran me mig så de blir massa bilder imorrn, hare bäst!


overandout!/t


4juni

vi hade bio nu sist på dagen åså fick tväråbäckarna sluta tidigare, så jag har nyss kommit hem. de har varit hur chill som helst idag, har bara haft en normal lektion. åså på lunchen gick jag, paow, vilma å fredde ner på laggen å käka pizza:)  orkar typ inte röra mig för jag käkade så jävla mycke godis på bion, känner mig som en jävla ballong nu. hahaha ajaa, nu orkar jag inte dryga mer, madd4 är här nu så vi ska dra ut å chilllaaa! hare göööödaans, overandout!/t

3juni

nu jävlar ska jag sova, är så jävla less på allt-.- fotbollsträningen gick åt helvete, hade ingen ork alls åjaa.. jag for ut å red direkt när jag kom hem, de gick ganska bra faktiskt, aggis är min bästa! ska dra mig till sängen nu å se teve tills ja somnar, godnatt!

3juni


du är de finaste som finns.
du va min livsglädje, du fanns alltid när jag behövde dig och gav mig viljan att leva. en hel jävla månad utan dig, helt sjukt. trodde aldrig att jag skulle behöva klara mig utan dig, helvete va ja saknar dig gubben.

3juni

har kommit hem från skolan för inte så länge sen, ska bara sitta här å dega nu ett tag. dagen har varit hur seg som helst, känns som inte har gjort ngt, jävla emonisse.. har ingen lust å blogga nu så vi hörs senare, hare bäst!

3juni

godmorgon, ska snart gå ut till bussen.
tänkte bara bjuda på dagens outfit, hare bäst!


linne - gina
tights - lind3x
åså fotbollströjan(y)
overandout!/t


leeos



tagggaaadeeee

 



 



hahahahaha,
nu blire godnatt!
overandout!/t


rixxfm






bättre sent än aldrig,
overandout!/t



2juni

nu är jag hemma,  jag å madde drog in till stan efter leos så vi va där typ 2. chillade runt å jag köpte lite små grejjs. när hon for hem va jag med marcus, jesper å forsbergg en stund sen, när dom drog hem va jag me stefan till typ 10 över 6, då tog jag bussen till vännäs åså kom greger å hämtade mig där å skjutsade hem mig. hahah åja, leos idag va hur kul som helst! har inte ätit ngn middag så ja ska göra makaroner nu, sen måste jag ut i stallet å mocka osv. lägger in alla bilder sen när ja kommer in, hare bäst!

overandout!/t

2juni

nu sitter jag i datasalen å fördriver tiden, halv tio ska vi fara till leos me klassen, hahah. jag å madde ska till stan direkt efter de så vi får väl se vikken tid jag kommer hem, ska iaf köpa ny usb kabel så jag lovar bilder från rixx och leos ikvvvv, hare bäst!

overandout!/t


1juni


I couldn't see how every sign pointed straight to you
saknardig, saknardig, saknardig, saknardig

1juni

tjäää, nyss kommit hem från skolan nu, ska bara chilla en stund sen ska ja gå ut till aggis. har varit trött som ett sepe å gått runt som en zombie hela dagen, hahah så de blir nog å sova tidigt ikväll. får ju inte ha datorn, så de blir inge mer uppdatering. men madde&paow kanske skulle gästblogga sen ikv, hahaha, fyfan så kul! aja, får hoppas på att de blir vanlig uppdatering snart igen, harebäst!

overandout!/t