kiss and tell

jag är på så jävla dåligt humör så jag vet fan inte om ja ska skratta eller gråta. gick inte alls bra å rida, dålig dag helt enkelt. plus att jag är så jävla trött så ja vet inte vart ja ska ta vägen. kul. ska gå ut å dra i mig lite cancer sen ska jag dö på soffan å aldrig mer vakna. hehe skojas, tänk positivt. imorrn äre fredag (y) godnatt!♥

helt jävla galna


besta hest

hann aldrig berätta att jag va på norrmalm igår. hade ju egentligen hoppträning för eva men hon va sjuk så ja for dit å hoppade lite själv. de gick ändå helt okej, coachvilma kom dit efter ett tag och då gick de faktiskt mycke bättre. de blev några fina språng och jag är nöjd över lillbebis! ska fara upp på sandras ridbana idag igen och rida igenom henne lite grann. vi hörs efter de!

sliten krigareee

helt sjukt hur bra väder de har varit. solen har stekt jävel och nu ser ja ut som en tomat typ, fint osv. annars så har ja sovit på jeppe, ätit gojävla mat & har varit lite lagomt bäst på snowboard. + att ja å david bytte så ja ägde lite på twintips oxå (y) drog till sebbe direkt efter backen och har nyss kommit hem. ja ska bju på en lite galen film senare oxå, l8er.

haha loveu jengis

morniiing guys, ska snart dra mig vidare men ja sitter ändå å väntar på johannes så då kan jag ju säga att gårkvällen va awesome. jag fick stressa som en jävla kamel men de va de värt. har typ bott i vindeln dom senaste dagarna (y) vi har friluftsdag idag så brädan får följa me, taggaaaaaaa. hörs när ja kom hem!♥

home coming

är hemma nu, är ba allmänt glad och sjukligt trött. sängen väntar på mig;););););) godnatt.♥

lever livet i vindeln


jengan kommer snart förbi här å då drar vi en impuls resa till big town vindeln. känner att de blir en jävla massa vindeln nu men skitsamma, jag tar igen uppdateringen sen någon gång i livet. (y)

vindeln nu igeeen

en av tuuusen bilder från igår:] hah, kvällen va helnice me kung folk, skrattade nanting se mycke å sett på powerpuffpinglorna. kan de bli bättre? eh nä. vi kom hem lite för sent så ja gick ba å la mig direkt. fast paow sov hér så de blev inte speciellt tidigt ändå. anyway, ja bjuder på mer bilder l8er.

partyremixxxx

I love the way you undress now, baby begin

haiid00


how do you do

har varit allmänt chill dag, knappt nå lektioner och har lega ute i solen mesta delen! jengis pengis är här nu, vi har dragit en chill på altanen. och nu har vi ganska bråttom för vi ska till vindeln ikv så vi ska bara fara ut en sväng me pållarna nu, sen kommer paowmjaooww hit åså drar vi ivääääg

godnatt.♥


jädrans så stolt jag är!

red först själv en stund, de tog ett tag för henne att lossna. men sandra kom ut ett tag på slutet och ojojoj så fint hon gick då! de är fortfarande lite jobbigt att bära upp sig ordentligt i galoppen men de va längesen hon gick såhär fint! efteråt gick ja in å tog en fika(y) haha nybakta bullar satt fint i magen efter ett dressyrpass. vi planerade även att ja skulle följa me på tävling i sundsvall om några veckor, inte helt bestämt än men om de blir av så blire hur kul som helst:)

nu jävlar

nej folket, jag har inte gjort bloggen lösenordsskyddad. de va bara medans linn gjorde designen. nu är den typ klar, vet inte hur många timmar hon har suttit me den och hon har fått ändra å ändra å ändra. hihih. men visst är den snygg?:D är helnöjd faktiskt!

gödans

nu blev de helt ändrade planer. skulle egentligen ha varit ute å ridit nu och farit till vännäs efter de, men icket. nu ska jag göra mat åt min kära fader, vänta på att han kommer hem sen fara upp med hästen till sandra och rida på hennes ridbana:) körv&makaroner står på scehmat, mummaaaa.

2day i´m wearing this


i´ll be missing you

nu går ja fan å lägger mig, ingenting vill ju sammarbeta. inte minst dom där jävla filmerna. någon dag jag har tråkigt lovar ja attklistra ihop filmen. bara för att linda är sjukt söt,knas,störd,cp♥ nu ska jag vandra vidare till min älskade säng, funderar nästan på att va hemma imorrn eftersom huvevärken inte är borta, men vi ser ju. sleep tight!

söt pyjamas osv

kan lova att jag har fyrkantiga ögon. skärmen har varit största tidsfördrivet 2day,  och de lär fortsätta några timmmar till. trots huvevärken har jag och min syster busat lite, sjugit lite&spela lite. kanske lägger upp filmen här snart om ja orkar redigera den, hahehea! nu ska ja ut å dra i mig nå cancer, å tycka synd om mig själv för att pallan inte är här:(:(♥

that´s why

som ni ser så har linn börja ändra om litegrann nu.(tryck f5) allting är inte klart och allting är inte som jag vill ha de men vi ska fixa alla smågrejer typ imorrn(förhoppningsvis). hur som helst sååå har min chill-söndag hittils varit jävligt chill. förutom huvevärken som vill va min bästavän. nu får jag inte ens ha teven längre, de är hockey på g = ett jävla skrik från papi and my broder.

soft om du frågar jag

godmorgon. vaknade nyss upp med världens fetaste huvevärk. de va ansträngande att flytta sig till datorn och ja kokar så ja skulle tro att febern hälsar på. därför ska ja ta en ultimat-chill-söndag. bara för att ja får dåligt samvete när ja har bildbrist tog jag bild på min söta frukost:] later yaoe.


vindeln by night

helt random blev klockan 4 och vafan sitter ja uppe å gör? ingenting. nä juste towe, sov då för helvete. men ja, jag ska mammaaaaaa. lite schizofren osv♥ kvällen har varit sjukt chill. sett film osv hos sebbe ikväll igen men satan vilken humor! drog runt en sväng i vindeln med erik(han måste fan ha muta nån för att få sitt körkort) sen skjutsade han hem oss. nämen på riktigt nu, godnatt!


here we go again

jag duscha minst i en timme, sen drog jag en fet chill i min säng å kollade på disney channel och hann tillåme sova en stund. sceeeent nanting. jag,jengan&paow fick en liten impuls 2day så vi bestämde oss för att dra till vindeln idag oxå. de blir tyvärr lika dålig uppdatering som igår men jag bloggar när ja kommer hem;);) later amigoooooss

klubbhoppning:)

första klassen- gick ändå väldigt bra, fick ett stopp och en rivning. stoppet va bara mitt fel för att de gick för fort. och rivningen blev lite för nära då hon inte hoppade upp sig tillräckligt.
andra klassen- tråkigt nog så vägrade vi ut oss. vet inte riktigt va som blev fel men hon är ju så jävla osäker. de är bara att fortsätta försöka få upp hennes självförtroende. allt i stallet är klart och nu ska jag ta världens längsta dusch!

drag me to hell

vi drog ju till vindeln igår. va me nå jävla randoms och hade förbannat kul. såg på skräckfilm och dog några gånger ungefär. hehe, de ska göras om! kom hem lite efter ett, drog en chill å gick å la oss. ja tog inga bilder igår heller(:]) MEN, ja tänkte ba säga, är ni lika lättskrämd som jag så se den fan inte ensam (y)

hejja på mig

idag är klubbhoppning som står på schemat. jag har anmält mig till 60&70. förhoppningsvis tar vi oss runt utan problem och slipper allt tjaffs. men vi får se helt enkelt. första start är 12.00 så vi hörs när jag kommer hem. later guys!

later yao

HEHU, jag drar till vindeln nu mina vänner!

vart gick de snett?

idag har jag gjort klart mitt matteprov, inte gjort fysikprovet, blåst upp en FET kondom, sett på mumindalen, och jobba jävel me anthonia på engelskan. ja typ så ser min dag ut hittils. ska fortsätta ut i stallet om ett tag men nu sitt ja å väntar på en efterlängtad pizza som pappa snart kommer hem med. hörs later♥

snyggare får man ju leta efter

"du kan få köpa en 5a av mig för en 10a"
skulle nog stannat hemma ikväll. är så jävla trött så de är fan inte sant, ska ba springa ut å ta in hästarna nu sen dra min vanliga chill - jersey shore+oboy. natti!

ha en bra kveeeeeeel

ridningen gick de ju som de gick me. hahah lyckades göra en snygg avfallning som gjorde förbannat ont men pållen är ju söt iallafall. och trots vädret gick hon ganska fint vissa stunder:) nu ska ja slänga i mig lite mat, sen drar jag in till vännäs. borde ju göra redovisningen men som sagt, de skiter jag i. cyaa gUys

like it´s a bad thing

idag har jag inte gjort n-å-n-t-i-n-g, dagen har varit allmänt dryg så ja har ba dega runt överallt. och nu då? vädret suger dase, man blåser bort så fort man kommer utanför dörren och kallt nå så förbannat äre oxå. vet inte ens om de går att rida idag men jag ska ge de ett försök. vi hores när vi slynes

don´t hang up, can we talk?

sagali kom hit en stund, snackade bara lite sen va ja tvungen å köra ut henne:] kom på att jag har lovat kalle(hehe min so lärare) att jag ska ha klart en super duper dunder-redovisning tills på fredag. men guess what? jag orkar verkligen inte. de får gå åt helvete me den där jävla redovisningen för nu ska jag sova. är allmänt jävla less, de är inte min dag och jag tänker för mycke, så godnatt.

jennifer adriansson

du är verkligen världens g0aste. finns alltid stumpan, loveu♥

f-e-t-t-0

vet inte riktigt va man ska säga om träningen. aggis va inte sig själv alls och jag får hoppas på att de bara va en dålig dag. for förbi ica efter träningen och köpte mums tills ikväll. sagali kanske kommer förbi på en fika annars är jag helt själv, åååååh va ja älskar de! anyway, smell ya later.

jävligt söt bild förövrigt

hoppträning @norrmalm 17:00.

your biggest fan

thinking back and wondering why i´m such a fool, for loving you♥

in thä bäcke

den här värdelösa bilden är tyvärr den ända ja tog ikväll. hehe anyway så vare ba nice att åka, jävligt isit osv men kung vare. lillepeter kom dit oxå å bara för att jag åkte me han så lyckades vi faila i liften, bra där(y) är helt slut så nu ska ja dejta kudden. btw, ni s-u-g-e-r på att kommentera tycker ja. sleep tight!

allmänt cool tjej

nu drar jag, och nu jävlar skare åkas! bjuder på den här extrema bilden nu tillvidare, förhoppningsvis så har jag nya bilder ikv. ska hämta upp jengis nu, smell ya later.

ibland äru fan bäst

för att vara törtisdag så har dagen varit helt okej. och faktiskt, så har jag varit riktigt jävla duktig idag+att jag hade kvarsittning å då brann de typ i pennan (y) är ba hem en snabbis nu, ska käka&mocka sen drar jag in till vännäs igen för ikväll ska ja till backeN. har inte varit där sen typ jullovet? taggat nanting!!

partypics

2 jävligt söta bilder från i helgen, fråga mig inte va vi håller på me för ja har ingen aning:] hehehe. paow kom hit för några timmar sen och vi har ba myst järnet.
och de ska vi fortsätta me bara så alla vet, godnatt bebisar!

träningsschema för pållen

kom nyss in från stallet. lillskruttan va väldigt fin i galoppen men lite stressad hem. anyway, tänkte visa veckans schema för aggis. so here you go!

måndag: uteritt, alla gångarter ca 50 min.
tisdag: vila.
onsdag: hoppträning för eva.
torsdag: skritt trav ca 30 min.
fredag: lösgörande ca 60 min.
lördag: klubbhoppning.
söndag: lugnt. ca 40 min.

tonight i´m fucking you

stannade hemma för att jag va sjukt yr imorse? gick bara å duscha sen gick ja å la mig igen. sov till elva och sen har jag fan inte gjort ett skit. har lite ont i huve men ja måste fara ut å rida ändå så ja drar mig ut om en stund! heyd0000.

HEHE


skillet

bilden är en låt.
innan ja går å lägger mig måste jag bara säga att jag hittade några låtar på linns blogg(som förövrigt är sjukt seg på göra min design men ja tyck om hon ändå♥) har spela dom om&om igen i säkert 2 timmar idag. haha de är egentligen inte ens min musiksmak men jag dööör så bra dom är. jag är kär på nytt. sleep tight!

beställt;)

klickade hem de här och jag är nöjd. hittade inge speciellt snyggt schabrak men jag behöver verkligen nya så dom här fick duga. anyway, nu har jag varit duktii å städa rummet nu. klockan nio blire att inta chillmode (för andra gången idag) och se wallander. plus att mami har baka kladdkaka♥ mmmh..

to be with you

tog en powernap på 2 timmar, skönt nanting. som en zombie drog jag mig ut stallet, for på norrmalm och hopptränade för sandra. fet som en kossa är hon men de är SJUKT hur duktig min lila påny har blivit. dom två sista sprången flög vi, hehe. ska inta chillmode och kika runt på lite hästgrejer och klicka hem ngt förhoppningsvis. hörs later sötnosar!

paradiset i bild


slitet:):):)

.
pigga tjejer påväg till bussen (y) jävligt kung kväll igår måste jag säga. berättar mer sen för nu ska jag dra en chill framför teven med min efterlängtade toast och ett fett glas oboy. jag är nog inte den enda? eller va säger du maddis, hahah. förbannat hungrig och förbannat trött.

hehe

förlåt för dålig uppdatering folket, jag ör ute på öventyr!!!!

rock fridaay

en söt rickey igår..
och en ännu sötare madde..


guess what?

vi tar bussen 07:55 från stan till öööööövik! blir nog dålig update today, för ja sover i stan och kommer inte hem ngt däremellan. men KUL ska ja ha och ja ska göra iaf ett tidsinställt;) vi hörs när vi hörs helt enkelt, cyaaa f0lKzZz.♥

"hur många lingon finns de i världen?"

har aldrig sett ngn bättre film i hela mitt liv å ja skojar fan inte. hahaha! vi blev 8 st till slut, jävligt bra sällskap och jävligt bra film. kvällen får lätt 5 av 5 popcorn, nu ska jag packa sen sova dirrmode för imorrn ska ja ut på äventyr, sleep tight!

tidsinställt

^
20:30!

tagga till nu

sitter å väntar på denna sötnos atm, hon kommer snart hit och då tar vi halv sju bussen till stan där vi möter upp madde,amanda&arnold. BRA SKIT!

kärlek till fredag

underbara freeeeedag, lyckan när vi slutade idag va fan obeskrivlig♥ haha, for ut en sväng med min fyrbenta direkt jag kom hem. klar i stallet och nu väntar bara kvällen som blir bi0 med 4 underbara. vi ska se "hur många lingon finns de i världen?". hahaha kollade nyss in trailern och de verkar som de kommer bli en jävligt lyckad kväll. later amigos.

en bild säger mer än tusen ord.

I don't know what I've done

de är verkligen inte min dag idag, har ba lust å gräva ner mig nånstans, försvinna å dö. soffan låter jävligt bra under massa täcken och några avsnitt "livet enligt rosa" som förhoppnings gör mig lite gladare. plus att jag har mina älskade ballerina♥ FYFAN va ja hatar sånna här dagar. har iaf varit ute på en sväng me pållen och gjort bort allt i stallet så nu kan jag dejta teven hela kvällen. hejdå.

would you let me love you long time?

fick en impuls och följde me brudzen(&inavlet på bilden) till norrmalm och satt där me dom, hehe helt okej impuls om du frågar mig. jag kom nyss hem och nu har jag bara stallet kvar. de är jävligt tråkigt eftersom de knappt går å rida för de är stenhårt i marken. jävla skit väder men de är ba pallra sig ut. hörs sooner, pöss

white blank page



"jamen vaddå, om jag ändå bara ska knulla med henne måste jag ju få ha lite krav oxå" citat av johannes p12. jag sitter i lillagruppen med johannes aka sexguden. han är sämst och jag är trött. hejdå mina fina små vänner.


i´ve got the magic in me

såg ett avsnitt av livet enligt rosa och insåg att klockan va mycke (hehe ja, jag tycker de är sent klockan 10:]) innan vi drar oss mot sängen ska ja dricka ett fett glas med oboy som jag för övrigt har varit sugen på hela dagen. sleep tight!♥

ejäejäejä

glömde helt bort å blogga innan jag for till sebbe, men skit samma. nu har jag suttit där i typ 3 timmar med han och jengan. snackat en jävla massa skit, minnen,skrattat osvosv. HEL KUNG! pallan is tha house atm så vi hörs senare!

today i am wearing this

solen håller humöret uppe hela dagen, i love it! ikväll ska sebbe hålla mig på bra humör bara så alla vet, har inge vettigt å säga egentligen så vi hörs senare,puss.

gojengan;*

de va lite dåliga vibbar här igår, därför de bara blev ett tidsinställt igår. inte överdrivet bra upd idag heller men jag drog ju till vännäs med sagali. hände inte speciellt mycke men ändå skönt att komma hemifrån ett tag. ska nog avrunda här för att inte tråka ut er me all skit. på tal om de så har gjort en "egen" blogg, där jag skriver av mig. typ de vettigaste jag har gjort i hela mitt liv. nattih!♥

@liljas matsal

min vän sagali visade mig nyss va som hade hänt i våran matsal idag,
hahah de är då fan de jävligaste jag har sett, hahaha jag dog

it´s not always easy

kom nyss in från stallet, sitter å äter kyckling med potatissallad atm, har typ levt på de den senaste veckan haha. anyway, jag&sagali funderar på att dra in till vännäs en sväng. MEN - då har vi ett problem att ta oss från skogen. ska gulla lite me papi (som antagligen tycker att jag ska stanna hemma och plugga) så får vi se sen, hörs när jag kommer hem isf. later duuudes.♥

de kunde inte varit bättre

om jag ska va ärlig så är vi faktiskt ganska snygga.
åkte med johannes till skolan och de va party, hahaha bra start på dagen(y) förutom att vi har varit allmänt snygg på kemin så har vi åkt skidor idag, aldrig igen säger jag bara haha. annars då? de är typ vår på riktigt nu och jävla 14+ grader ute. vafan sitt ja här för? frågan är ju, ska ut nununu. hajd00 bebisar.

mitt sp0rtlov 2011

tänkte ba dra en snabbspolning av mitt lov innan jag går å lägger mig. man kan väl ändå säga att de vi har roat oss med är att grilla? haft jävulskt roligt, och ett helt okej lov med förbannat bra folk. vissa saker skulle jag gärna varit utan, men.. allt ja kan säga är att jag har världens bästa vänner!♥

låt mig va, IDIOT.

låt mig va, IDIOT.


where i stood

de blev helt ändrade planer. skulle egentligen träna dressyr för carin idag men hon va sjuk så jag for ut å skrittade en sväng istället. annars hade jag tänkt att bara ta de lugnt ikväll oxå men sebbe ringde så ja ska pallra mig dit om en stund. ska först fylla på me min dagliga drog - oboy♥ vi hörs när ja kommer hem, later.
arkivbild

my mama told me when i was young

överlevde första dagen ganska lätt, käkade pizza till lunch&inte haft nå dryga lektioner alls. har skrattat förbannat mycke konstigt nog.. antagligen för att jag inte har träffat mina bebisar på typ hela lovet och trots allt är dom bäst! min klass är cp hela högen men de kan vi ju ta en annan gång, haha later00!♥

jäädrans va trött jag er nu.

ikväll har jag tagit en ultimat-chillkväll för mig själv. har käka tacos, sett massvis med avsnitt av "livet enligt rosa" (typ gulligast i världen är hon), badat har jag oxå hunnit me och FAKTISKT- så har jag pluggat. 1 av 4 grejer är gjorda och ojjj va stolt jag är. (y) ingen lär ju ha missat de men de är ju tammefan skola imorrn! 

invincible

drog en chill ute på altanen med en söt kissemjaooww. hade tänkt chilla ännu mer framför teven för att senare sätta igång med lite plugg. jag är jävligt duktig på att säga att jag ska plugga men gör jag de? svar nej. hur som helst ska jag va hemma hela kvällen och för engångskull känns de bara skönt. later000.

du är de bästa jag har

igår var jag ute å galopperade i de SJUKT fina vädret. och idag har jag varit nere på norrmalm och hoppträna för sandra. är så stolt över lillskruttan, de går framåt hela tiden och hon hoppar verkligen hur fint som helst. de är planerat att vi ska starta en klubbhoppning om två veckor, känner taggen att komma igång!:):):)

boom boom pow

kom nyss hem från en jävligt okej kväll.har varit i bigtown vännäs me pirka, sebbe &wille. vi drog hem till pirka och bastade FETT. hehe nämen nice vare. drog förbi hos ngn annan(?) och när jag kom hem va ja ut me sagali på en cigg. sitter inne me min underbara cola och ska snart dra mig mot sängen. godnatt!♥

ta åt dig, idiot.

like a fool, i trusted you
still i´m hopelessly in love
i never tought that i would be that helpless
i can´t belive i giving in for you
i never tought that you could be that reckless
i can´t belive you doing this to me.
now i wanna leave but i´m lost
so now i can´t break away
although i´ve made up my mind
my heart is refusing me

runaway

hade tänkt sova tidigt igår, lyckades inte och tog mig inte upp förrän nu. måste fan tänka på att de är skola snart. på tal om de så har jag 2 prov och 2 redovisningar efter lovet. känner jävla skolstressen redan nu. ååååååååh. måste bara säga att ni är bäst som läser även fast uppdateringen suger. nu: frulle♥

umeå by night

efter mycke om& men följde jag ändå med brudzen till stan. så jävla kul har jag inte haft på länge. axel,tommie,adam&david kom dit senare. då blev de boysen vs girlsen i lazZzerdome. brudzn va ba liiiite(läs mycke!!) bättre, haha satan! träffade massa annat vännäsfolk på donken och satt där tills vi skulle hem, KUNG!

you only live once, words to live by

satt å mekade ihop en ny enkel header inatt. väntar fortfarande på att linn ska göra min nya! jaja, uppdateringen lär bli som vanligt snart eftersom jag saknar bloggen redan. men ändå skönt me liten paus. vi hörs när vi hörs helt enkelt.

livet är inte alltid på topp..

..och då blir inte uppdateringen de heller.  har varit i hörnefors ikväll bara så alla vet, även att jag har tagit mig till frisören och färga min äckliga utväxt, BAAM.

har aldrig kännt mig på jävla värdelös

i dont know who i am without you

to vanas

NU FAR JAG, HEJDÅÅÅÅ

de är såhär vi gör de i vännäs

ungefär såhär såg gårkvällen ut, så jeeeevla köng!
kolla 0.58, där allt händer(y)

tänkte ba säga de


haha skojas ba, men. min lilla pånyhezt gjorde mig på bra humör iaf en stund, kom hem och då va gubbjäveln sur. ännu kulare är ju att jag ska städa mitt rum nu som inte ens går att gå in i. (y) btw, håller på fixa filmerna, bju på dom snart!

walk the line

godmorgon. de blev inte tidigt igår och därför blev de lite senare idag. hehe, hur som helst blev de ingen träning idag så de spelar inte så stor roll. men jag och mamma ska ändå iväg till ridhuset så får jag väl hoppa lite själv. hörs när ja kommer hem l8ter.

i really wanna be with you

måste börja dra mig härifrån. träning imorrn = upp typ elva. ska ladda hem en
film och mysa ner mig med massa täcken. de är inte okej att jag har varit hemma nästan två timmar och fryser fortfarande. GODNATT med stora bokstäver♥

lätt skön kväll

livet är inte så jävla dumt ändå. så förbannat värd ikväll. med sjukt roligt folk och inte bara lite bra fantasi kommer man långt.skrattat hur mycke som helst och ba haft de gött. har tolka bakom epan ikväll igen, den här gången blev de me en träpall, hahaha. ojoj säger ja ba. flög ba nanting och david är helt störd. lägger ut filmer imorrn men nu bju ja ba på två bilder. vi hörs l8ter, puss bebisaar. 

we go back like 1980

gammalsötbildpåjohannesfråntypnovember. har jätte bråttom så ja hann inte göra mellanslag, hehe skämt-å-sido. men bråttom har jag nå så förbannat. johannes är här vilken sekund som helst och då ska vi in till vännäs och steeeka. nä ja vettefan, men ska iaf göra ngt som får mig på bättre tankar. cyaa.♥

hon räddade min dag

hon är bäst bara så att alla vet!

bilderna från igår


morning guys

resten av bilderna kommer senare.
vi vaknade nyss, hejja livet. vi hörs sen när jag har nå vettigt å säga, later.

love you long time

vi har suttit å prata om allt&inget i typ 4 timmar. skratt&tårar. världens bästa vänner helt klart. klockan ett började vi vandra hemmåt, 7 km och en och en halv timme senare sitt vi här helt döda. maja kommer somna direkt vi her på en film men jag kommer va vaken heeela natten. sounds good to me.

my heart is refusing me

I never thought that i would be that helpless. vi har pratat,pratat å pratat. sett en film, for ut å red en sväng och nu har vi nyss käkat. ikväll blire nog grillning med mina finaste. liver rullar på saktare än vanligt, vi hörs sen eller ngt.

smoking the last cigarette

snackade me jeppe flera timmar igår, fysatan så bra han är. han gjorde min kväll helt klart. även att hampus ringde typ vid halv tre ngn gång och fick mig å skratta nanting, rå skön grabb dedär! somnade lite efter halv fyra igår, och vaknade typ för 2 timmar sen? världens sämsta början på ett lov, ikväll får vi hoppas på nå roligare, majsi kommer iaf hit snart. ärtor,majs&makaroner dirrmode!

vissa är lite bättre än andra

tack för att du finns!

hold your head up high

(världens finaste låt)
tänker alldeles för mycke och tänker alltid på de värsta.
skulle göra vad som helst för att få somna nu och inte behöva vakna imorrrn.

to see the signs that we missed


bilden säger allt, sagali va taggad ikv. allt annat suger just nu, for hem tråkigt jävla tidigt. soffan kommer va min kompis ikväll, en jävla massa filmer och världens sämsta humör kommer va me oxå. kul va?

groove slam, work it back

ska till vännäs nu å busa me nå folk. har inge planer alls så de lär bli tört
men hellre de än skogen! hörs ikväll biatcheeees

she will be loved

i´m the girl with a broken smile

i know you wondering when

jag vet inte om man behöv säga ngt om igår. sjukt tört i början och liiite spårat senare kanske? haha. kom hem till danne runt halv två å somna direkt typ. blev väckt av lille fjanton i morse, feta som dom är så skulle vi självklart käka pizza till frukost (y) somnade på soffan ngn timme när vi kom hem, sen for dom till agnäs och jag for hem. nu sitt ja här och försöker hitta på ngt tills ikväll, later bebisar.

to the town

nu drar jag till vännäs med den här lilla sötnosen!  hare gött:):):):):):)

gårkvällen ya0

vi har sexualkunskap nu igen, slutar snart och efter de har vi svenska/engelska i 2(!!!!) timmar, kunde varit liiite roligare på fredagar men icket. lov efter de, wiiie!

gårkvällen bjöd på ingenting alls, eller joo. sjukt mycke skratt av en viss tim zollerdal (även fast ja va down, han lyckas alltid) "k-punkt-bry-baH" hahaaha!
va på ikaros mestadels men drog förbi hos robbin en sväng oxå innan vi for hem.
he knows how you do it

last night

jag hann inte säga ngt om igårkväll för när ja kom hem blev de sängen direkt. moa&jennifer gjorde min kväll,som kunde ha varit såå mycke bättre. vi fick iaf se duschsex genom fönstret och epapöjkarna fick parkeringsböter. BAAM.
nu far jag igen och ser va kvällen har att bju på, lateeeer!

t0w3 2day

en dag närmare lov, SWEET! aggis fick en förtjänad vilodag igår och idag ska ja ut å rida lite dressyr. de är kung väder så de skulle inte va helt fel att fara till backen men icket, ikväll ska jag till vännäs. btw, tack för kommentarerna, keep it up!
stökigt rum nanting

godnatt folkzz

du är bäst, min daniel.

i wish you would

jag drar till sebbe nu, en idiot som egentligen inte ens är värd att slösa tid på.(du vet att jag älskar dig även fast du aldrig är hemma) sen drar jag nog till danne om han vill va me mig, hehe nämen han har lite svårt å bestämma sig så vi får se helt enkelt. här är iaf en EXTREMT sexig bild från i måndags. master crew 4sho,

its going down

hatar min uppdatering dom senaste dagarna & hatar min fula design. but guess what? linn ska fixa en ny design åt lilla mig, då ska ja göra om ALLT. plus att jag ska införskaffa mig en systemkamera har jag bestämt. vet inte riktigt vart ja ska få pengarna ifrån men, hehehehe. anyway, ska se klart filmen vi såg igår. cyaa!

jesperbooi in the house

de är mars (!!!!!) = vår,massa sol & +grader. åså äre typ 3 månader kvar till sommarlov. de som är ännu bättre just nu är att jag har världens finaste bebis som jag förövrigt saknar som ett as och att de är 2 dagar kvar till lov. har haft en kulig dag, tog en powernap me jeppe & har suttit i syslöjden i 3 timmar, ändå nice. ska dega här i min ensamhet sen får vi se vart jag tar vägen, hehe hane!

tusen gånger stronger

nu ska vi mysa, sorry för dålig uppdatering. godnatt!

bestaven

nu är paow här och jag ska socialisera mig med henne nu, h0jj

lite tvärt sådär

när jag va påväg hem från skolan ringde sandra å sa att ja skulle rida upp dit å prova en sadel.jomensjälvklart. gick ut i stallet direkt jag kom hem. sadeln va skitfin och passade bra så ja tog me mig den hem och ska rida i den några dagar nu. sen äre ba å gulla lite me mamma å pappa;)

lets go

har knappt sovit ngt alls inatt, den där jävla hostan verkar tycka om mig ganska mycke om man säger så. fick sovmorgon av mamiii, haha hon kommer snart å hämtar mig så ska ja till skolan å gå på dom 4 drygaste lektionerna på hela veckan. wiiiie! hörs när ja kom hem, pussn