made a wrong turn

you're fuckin perfect to me

raggarbrud<3tuttlisa

1 av 5 dagar, check! kom hem med världens huvudvärk och skulle göra typ vaaad som helst för att få sova men icket. de blir istället att ta en alvedon sen ut i stallet för att senare dra sig vidare till norrmalm. dressyrträning idag!kanske drar till vännäs direkt efter, jag får se hur jag gör. isf blir de dålig uppdatering, later!
bara allmänt coola och dålig kvalla osv

school lover

5 dagar till i skolhelvetet sen ett välbehövligt och sjukt efterlängat lov

snygg sexig singel

lilla sagali kom hit å myste lite me mig. runt halv åtta drog vi in till vännäs med madde, sprang runt på konsum å lekte cool osv. hann träffa bebis oxåva ba där ngn timme och nu är jag hemma igen. söndagsmys=wallander.

fuckin perfect

BAAM. fysatan va duktig ja känner mig nu:] har hopptränat en timme, duschat lillskrullan, mocka åt båda hästarna &städa hela stallet. de gick riktigt bra å träna, hon springer som en idiot ibland men hon hoppar jätte fint verkligen!! jag har nyss käka makaroner&korv, de godaste som finns utan tvekan haha! ska ta en varm dusch och sen mysa ner mig me tusen täcken i sängen och se klart filmen.
lekte ba lite me photoscape, ganska duktig osv

har ingen bild nu heller

låg å prata me bebis igår så de blev lite för sent.. :] men nu har jag ju  lyckats ta mig upp, och jag är pigg(?). har träning klockan två och jag har inte tränat på 2 veckor så gissa om ja är taggaad? de kan jag lova att  jag är! ja skriver när ja kommer hem, later amiigoooooss

(y) för uppdateringen, right?

saknar älsklingsbebis nå så förbannat, ja tyck han borde komma hit NU. han är i rödå så jag får dejta kudden själv. kul? not. har iaf min cola som sällskap, ska se crossroads nu (om ni inte har sett den,se den!!) bara så allt vet, sleep tight♥

can you make it stop.

de blev en galen-kulig-chill-störd-lördag. när allt fokl hade tagit sig till sofia drog vi oss vidare till vännäs plåt. tolkade med bob efter epan, å de är på riktigt de roligaste jag har gjort i hela mitt liv, haha de skulle man fan haft på film! resten av kvällen satt vi i grillstugan, man har jävligt kul när man har störda folk i närheten, haha ta åt dig david! @ home nu, ska inta chillm0de å se en film!
haha inga kommentarer, livet handlar om att bju på sig själv..

perfect for me♥

I thank god that you're here with me

bättre sent än aldrig

nu blev de jävligt sent (ovanligt?) eftersom både jag och min kära pappa inte vet vad tid är. har ingen bild jag kan bju på heller men de har jag förhoppningsvis efter kvällen. ska först förbi affärn å köpa marshmallows, sen far jag till sofia sen får vi se när vi drar därifrån! vet inte när jag kommer hem, om jag har danne me mig eller om ja ens kommer hem ikv. haha jaja, pusshääj!

like take a shower

så jävla skönt med +grader, eller visst äre de? va då sjukt skönt å rida iaf:):):):) jag och sofia håller på styra upp kvällen och de verkar som de blir grillning om vi får ihop allt folk. å då lär vi dra ut å tolka me eporna oxå(så jääävla kul!) jaja, nu ska jag duscha och fräscha till mig lite, så skriver ja sen innan ja drar!

solen skiner dudes

de blev att jag somnade om, skönt som fan men är fortfarande trött. men nu ska hästen ut å röra på sig i de finfina vädret. man skulle fan ha varit i backen idag!!

home is where heart is

hade en fin kväll med mina bästa brudar. massa deep talk och skratt. när danne kom till vännäs så följde jag me han till robin å va där me nå folk. drog oss hemmåt vid typ tolv. såg en film å myste osv. han drog hem någon gång efter de för han skulle upp tidigt och kunde tydligen inte sova här, haha sepe unge ska käka go jävla frukost och gå å lägga mig i sängen igen. hörs senare, puss.

out of town

cyaaaaaaa.

marabou digestive<3

jag var duktig och for ut å red direkt när jag kom hem. inte lika kul vare att aggis va lika omöjlig idag. ÅÅH. blir på sug dåligt humör. ska in till vännäs snart och va me några fina. vet inte när jag kommer hem eller va jag ska göra?. men de blir nog bra, de bästa me livet just nu är att jag är fri från fängelset i 3 dagar. KUNG.

you are perfect for me


fredag,livet leker&hästen ska röra på sig nu, later.

say that you looove me

de är ju alltid jag som gör fel, så äre ju.kom aldrig härifrån, har sett lite av "älska mig" som alla, verkligen alla har snacka om. tror inte jag har en enda jävel på bloglovin som inte har skrivit om den, haha. har bara sett halva men den verkar helt okej faktiskt, typiskt svensk film med b-kvalla på skådespelarna(y) 

skulle inte tro de va

dfhkldfsklödjfdgu, ååhhh. kände mig duktig som va ute å red i de här vädret åså hade pappa kommit hem me pizza. hade äntligen börja bli på bra humör. de va planerat att madde skulle komma hit å se film eller att vi skulle dra oss in till vännäs en stund, "glöm de towe" självklart så har jag gjort nå fel nu igen. DÖ.

gangster h00d

finns inga kommentarer om dagen, har inte gjort ett SKIT. utan skämt, så jävla segt så de är fan inte sant. måste styra upp livet. jag gick ner på byn med paow&mm sista lektionen, colan har räddat lite av min dag och nu sitter jag hemma. vädret är åt helveteeeeee, och hästen ska ridas. wish me luck.

birabirabira, bärsbärsbärs

jag sa ju att vi skulle ha kul, HAH. kungkväll, godnatt.

you not gonna reacht my telephone

söta flikkor, ok?
har varit ute å ridit nuuee, vi ska dra oss in till vännäs för att busa
me madde å nå andra kanske? hur som helst ska vi ha KUL,
melon power! sover @ paow place 2night, men vi hörs nog sen. PUSS.

bambi på hal is

de va inte riktigt min dag igår. har iaf jätte söta vänner, haha. va en helt ok kväll på ikaros osv, hade damp när jag kom hem de va därför de inte blev nå inlägg. jaja, paowmjaow är här nu och vi ska ut å ridaaaaaa. later bebisar.

helvetes jävla bajs. godnatt.

helvetes jävla bajs. godnatt.


inköpt;)

bikbok 249 kr.
rut m. fl. 399 kr.
3 för 129 kr på ginaa.
köpte lite andra småsaker oxå men de orkarde jag inte ta kort på.
och förlåt för dålig kvalla, jag SKA köpa en systemis.

vi levererar på ett fyndigt sätt

pappa hade mens när jag kom hem så då fick ja inte sitta vid datorn(?) haha. har iaf gjort ett tidsinställt inlägg me de ja köpte så kolla in senare;) jaja, aggis fick skor igår så jag har varit ute å ridit och gjort bort allt i stallet. aggis va helt omöjlig och sjukt pigg men de är inte så konstigt eftersom jag inte har ridit på 2 dagar. nu har ja käka go jävla middag å snart kommer mäddis hit. vännäs nästa!
söt bebbo yesterday

FYFAN VA JAG BLIR LESS.

FYFAN VA JAG BLIR LESS.


tisdaaaag

drog på min lite av de nyaaa, en grå basic tröja på h&m för 100 kr. visar resten efter skolan, later amigos.

förlåt för dålig uppdateeering

de blev helt random att jag följde med maja till stan. men nu är mamma 1000 kr fattigare men jag är nöjd! fick me mig ett par svarta jeans som jag har letat efter i 1 år MINST och lite andra nääjsiga saker, ja visar imorrn.  jag orkar verkligen inte nu. har inte käka sen lunchen och jag har damp på min mobil och allt annat i heela världen. avslutar min kväll med makaroner och eva&adam!

följde me majsi in till stan efter skolan,...

följde me majsi in till stan efter skolan, och nu är ja påväg till vännäs och stannar nog där! vi hörs senare, h0jj


brb

skolääääää

charmtroll

"posa då papiiii" HAHA, så jävla osöt.. me denhär sjukt charmiga bilden säger jag godnatt. efter världens segaste söndag kommer jag va speedad nanting imorrn. ska ta en sista piggelin och sen se wallander. scheent.


jag älskar de

min kväll fortsatte me en jävla massa eva&adam.
och ska fortsättas typ resten av kvällen oxå!

eva to the adam

har legat å sett på eva&adam heeeela dagen. eller vaddå hela? har varit vaken typ 3 timmar. gulligt äre iaf. väntar på mat nu sen tror jag att jag ska dra mig in till vännäs. så jävla ruttet å ligga inne. är typ sjuk men /care. vi hörs senareee!

tör jävla söndag

har sovit 12 timmar i natt och de behövdes kan jag lova. ska inte rida idag eftersom att aggis inte har fått nå skor. va ska jag göra annars då? ingenting.. förutom att ja hostade som ett jävla sepe när ja vaknade inatt så va ja förbannat sugen på kina mat. (HAHA, fråga inte varför) jag kanske ska dra me mig på en liten resa in till stan, skulle va nice om jag inte va så jävla fattig..

sova på soffan 4sho

HEHE. sängen nu dirrm0de.
jag saknar min bebis så förbannat mycke.. :(

vi ba chilla lite

vi har suttit i sebbes garage och lekt haschtomte och har sprungit runt som nå jävla offer för att jengan skulle träffa ngn som inte ens fick gå ut. bra där! for hem tidigt för ja är så förbannat trött och bebis va ute på andra äventyr. ska lägga mig å se en film och kommer aaantagligen somna i soffan. NICE!

sovarN

BRA TOWEEEEEE. somnade i soffan och vaknade för inte så länge sen och vi som skulle åka 7. har säkert en glad madde som sitter å väntar på mig. drar till sebbe nu direkt när jag är klar så ser vi väl vad som händer. är fortfarande tröttare än tröttast så jag går inte långt om ja in behöv om man säg så!;) vi hörs, pussar
randombilder är min grej (y)

when the last one falls

har nyss kommit in å fyfaaan va jag fryser, är på dåligt humör oxå. de blev ingen träning och min lilla häst som alltid brukar gå in snällt i transporten skulle stå å bråka i en halvtimme(!!!) funderar starkt på sitta inne och käka godis ikväll men jag vet att jag kommer ångra mig. nu ska jag duscha i hundra grader minst, sen ska ja mysa me ännu mer täcken och se the last song för typ tredje gången. cyaa.


this is my horse, myhorse is amazing

hoppträning halv två, brb.

"jag ska ha 6 billys å 3 glassar"

hade ändå en ganska trevlig kväll igår. vi drog till peter efter vi hade varit hos sofia ett tag. vi stanna där några timmar kanske(?) va int nå drag nånstans men de överlevde vi. de roligaste på hela kvällen va fan tims reaktion när jag kom in på ikaros typ vid tolv å skulle ha 6 billys&3 glassar.. haha "har du druckit towe?" (y) de slutade iaf me att danniebooii följde me hem till jag, han skulle ba stanna ett litet tag men de blev att han for hem runt 4 ngn gång, hah! sötonge!

i´ve got no service

precis när jag skulle fara ut å rida ser jag att aggis har tappat en sko, igeeeeeeeeen. hittade inte skon så hon fick vila idag, jävla tört eftersom de är träning imorrn men de överlever hon. de roliga med idag är att de är fredag och ikväll ska jag leeeeka.  + att jag ska käka go jävla tacos till middag, score!
zebran♥leoparden

dear angel of mine

igår när jag kom hem från vännäs for jag direkt till norrmalm för sadelprovning. kom hem runt elva, där av den dåliga uppdateringen (y) nu sitter jag här i datasalen och har sexualkunskap igen. ska fara å galoppera idag så ja far ut direkt ja kommer hem, hörs efter de dudees. H0JJ!♥

random egopic från arkivet + typ världens bästa låt, enjoooy!


så jävla värdelöst

godnatt.♥

kallt äre

började åt helvete men slutade ändå ganska bra. har inte så höga krav eftersom min tokfia är som hon vart, haha. orkar egentligen inte fara in till vännäs, har dyng jävla hosta & trött nanting. men jag saknar min bebis(som vanligt) & skulle behöva prata me sebbe lite. plus att jag kommer ruttna om ja stannar hemma. sååååå, ja ska ring till madd4 å säga att vi dra eeendå. haiid00.

bildbrist nanting, lavjo maddä

snusmumriken går lös

va helt död i morse så mamma fick slita mig ut sängen. annars då? jo, jag och olivia bakade sjukt goda bullar på hkn, har sovit en hel del och har fått världens gulligaste kärleksförklaring av johannes idag, hahah. kom hem för inte så längesen och ja håller allvarligt på hosta ihjäl mig. måste ändå dra mig ut i stallet om en stund sen får vi se om ja stannar hemma eller far till vännäs. enjoooy!

spårat osv

har käka go jävla kycklingen och varit me mina finasteeee. jag har skrattat så
in åt helvete mycke ikväll så de är fan sjukt, hahah. så klockrent som de bara
kan bli. danne har failat 1,2,3,4,5.. 100 ggr? haha sötungen min. kommer sova
förbannat gött inatt, och nu äre bara mamma hemma och hon vågar inte klaga
så ja kan spela musik huuur högt ja vill, godnatt amig0s.

"jag hade oxå haft ginger om jag va en mös...

"jag hade oxå haft ginger om jag va en mössa:):):)" citat av majziiz f15. vi stannade i vns, kommer hem ikv ngn gånggg, puss


what your doing tonight?

nu ska mysa ner mig i sängen utan bebis :(:( & se en film. snodde hans tröja så han är ju nääääästan där. haha man kan ju alltid drömma,godnatt!

i´d catch a grenade for yaa

förutom de vanliga drog vi förbi en sväng på ikaros, hahah jag å madde på biljard (y) säger ja ba! kom hem för ett tag sen och nu ska jag sitta här å dega i hundra år som vanligt. de känns som de är lördag eftersom vi har varit lediga idag, meeeeeen skola imorrnby the väg, jag har blivit beroende av den här låten. hundra år efter alla andra men den är fan k to the ung!

gammt towizz

nu har jag varit ute hos min finfina springare, man ser ut som en eskimå och de går knappt å röra sig eftersom de är så jävla kallt. fyfan va enkelt allt hade varit om de va sommar! de blir vännäs ikväll. ska följa me madde in så de är bäst ja skyndar mig. hon kan bli lite sur dendär:]]]]] ska bara göra de, och de, å de, åså de. sen madde jag loovar! skojas bara, vi far NU.

bebishand?

de blev att vi sov hos mig istället. han har nyss farit hem och helst av allt skulle jag sova. men jag har redan sovit bort hela dagen så nu måste jag vakna osvosv. vi va ba runt i vännäs igår, roligaste va fan att rulla nerför backen. hahah jag har alltid varit lätt road. träffade massa fina sen drog vi hem till mig runt elva typ.

i love the way he do it.

jag har fortfarande inte fått upp värmen, men nu ska ja ut på nya äventyr. först in till vännäs dra en gochill me jengan,madde&sagali sen vidare hem till bebis tror ja. sover antagligen där eller han här. anyway, de blir dålig uppdatering iaf och de får ni leva meeeeee. take care!

happy valentines day

aggis va helt jävla omöjlig ibörjan men mot slutet gick hon suuper fint, hon är lite tokig dendär! by the väg, de är ju fan alladag idag. haha jag hade typ helt glömt bort de men jag tycker inte de är så big deal. hur som helst ska jag va me min bebis ikväll ändå. ska duscha nu osv sen dra mig in till the big town!

plutte bebis


jag vet vart jag ska

förbannat chill dag. såg film hela förmiddan, käka på frasses,
sen resten av dagen har jag soovit på ett ungefär. haha nämen,
åkte buss hem med bästapaow. glömmer bort henne på helgerna:(:(:(
skojas, men  de finns alltid lika mycke å prata om när vi träffas igen.
som sagt är vi ledig imorrn så de blir vännäs ikväll. livet leker,
a to the wesome!!!!!!!!

nu måste vi dra

jag drar till skolan nuuuuuee, vi är ledigaaa imorrrrn shallallalalaa!

kapning på g

david har varit tuff&sebbe har kapa epan. va hos sofia en sväng och såg solsidan annars så har vi bara dragit en chill i sebbes garage. de är där allt händer. jag har fått gonatt puss av bebiis och nu ska jag se wallander. sleep tight!

someday

ska till beztasebbz nu, brb

heat of the night

precis när jag ska ut å rida ser jag att hästjäveln har tappat en sko, efter pappa hade slagit fast den for ja ut. ja red inte så länge eftersom de va träning igår och förhoppningsvis imorgon oxå. va en jävla isbit när ja kom in, nu efter 1 timme har jag nästan fått tillbax värmen. ska få i mig nått i magen nu, även kallat middag sen ska ja väl dra mig in till vännäs. take care!

born this way

idag är de söndag vilket betyder tördag, men ja får hoppas att madde sytr upp min kväll. RING MIG! fyfan va gött ja har sovit inatt. somnade ändå typ 4 och vaknade upp till pappas tjat. "vakna nu de är fint väder" jaja, jag ska. nu har jag iallafall käka och ska dra mig ut. hästen står först på listan 2day, baai.


life is life

så tragiskt jävla trött jag är, men jag har 1 kg godis och en jävla massa dricka som kommer hålla mig vaken. danne for nyss hemmåt, vi kom hit typ vid tolv och innan de har vi bara varit runt i vännäs me massa fååålk å busa. lär ju sitta kvar här ett tag till men de blir nog sista inlägget toniiight. måste ba säga att pizzan gjorde min dag, godnatt!

mändi(L)t0w3

i like the way. en söt random bild på jag å määndi för några helger sen,
bara för att min uppdatering suuuger.

old schoool

de gick sjuukt bra å rida, kan inte annat än å va stolt över min lilla ponny! har stressaa jävel nu för att madde kommer snart hit å hämtar mig så ska ja följa me henne in till vännäs å käka pizza(?). vettefan va de blir sen men vi får se helt enkelt. räkna me rååådålig uppdatering ikväll, harekung

i like yo.

skulle inte va helt fel å sova några timmar till men nu har jag iaf sovit tillräckligt. har träning klockan 3 så nu ska ja ta nått å käka sen dra mig ut i stallet. cyaaa

knarkar piggelin atm

tack för att du finns<3<3<3<3
och tack till mina bästa som gjorde min kväll!
nu; godis+film+mys=NICE

gratz sis

efter en sjukt deppig dag och en halv trevlig kväll så hoppas ja att ja ska få fara in till vännäs. måååste prata me beztasebbz och vill pussa lite på bebis. hur som helst så är min stora(lilla egentligen)syster 25 år nu och alldeles för gammal för att va min syster. men jag älskar hon ändå! vi hores när vi slynes

jag försöker springa ifrån mig själv

allting har varit upp&ner heeela veckan. de känns som ja inte har varit i skolan nånting även fast ja har varit där varje dag, de känns som ja inte har sovit nånting även fast ja aldrig har varit riktigt vaken.

har sett en film/powernap, är seg i huvet och vill bort. vi ska fira linda ikväll som fyllde 25 igår. då blire antagligen att jag stannar i de här jävla rövhålet hela kvällen. skulle göra vad som helst för nånting annat än "de här". DAMP.

if i dont need you..

jag sitter hemma nu,drog hem från skolan tidigare för jag vet inte,haha. nämen jag har ont i huve,ska ta en alvedon se på en film och ha allmänt tråkigt. jag orkar inte me mitt humör, tänker alldeles för mycke och allting kan dra åt helvete.

a to the manda

fy helvete så kallt. kom mig nyss hem från vännäs, for dit efter stan (fick me mig 4 leggings å troser) och åkte epaa eftersom ja va tvungen å vänta på skjuts hem. ska ut till stallet nu å kolla till min bebis och fara ut en sväng. sen dejta kudden!

you´ve got to move with the flow

kung,mysig,kulig,störd kväll hos sebbe igår. mina bebisar va på plats så de va awesome. orkade inte me dtorn när ja kom hem, somnade typ halv elva utan skämt, haha. mami&papi tog aggis inatt, jag har sovit lika gött som tarzan och imorse va aggis bra igen. finally! sitter på skolan nu och har so-prov om 10 minuter (y) drar till stan med amanda& kanske madde efter skolan har ingen aning om när jag kommer hem så, baai.

sötbild 2shoo


like a wagon

tog en powernap som inte alls blev en powernap, låg å såg på teve istället och kunde inte sova. men nu har jag iallafall vilat lite. ska fara å hämta betfor till aggis så hon får i sig ngt. mami ska va snäll å gå ut å gå me henne ikväll å jag ska följa me sagali in till vännäs en stund:)))) vi hörs då ja kommer hem!

this is hardcore

de skulle aldrig gå att beskriva hur trött jag är så de skiter vi i att ens försöka med. mami for ju hem tidigare och då va aggis dålig igen, ringde vetrinären som va här när jag kom hem från skolan. dom hade gjorde samma sak som inatt så nu äre bara vänta å se. bli bra älskling! mami är i stallet nu så ja får sovaaa.

jag har världens bästa.


de är inte alltid lätt å leva. vetrinären va klar typ efter 4 någon gång. hon fick först spruta för smärtstillande åså, slangade in vatten och till sist fick hon dropp. jag satt kvar i stallet tills droppet hade runnit färdigt, då tog pappa över och gick ut me henne så ja fick sova. nu är jag vaken igen och hade tänkt orka fara till skolan me 3 timmars sömn. ska ut å kolla till lillbebis innan ja far och sen kommer mami hem, /trötttjeej.


lilla älskling.

aggis verkade helt knas när ja tog in hästarna ikväll, hon ville inte äta eller dricka. ja gick ut å kollade henne efter typ en timme å då låg hon ner å krampade i magen osv, fan de värsta jag har varit me om på riktigt. har varit ute å gått me henne säkert 10 gånger nu på 3 timmar, har försökt få henne å dricka å allt, men de går fan inte. hon försöker lägga sig ner hela tiden å jag får panik för ja vet inte va ja ska göra. ja ringde vetrinär som är påväg hit nu, hon skulle va här på typ en timme. blir hon inte bra så dör jag fan på riktigt, min fina underbara älskling.


rock me mamaa

film + min bästavän, kan inte bli mycke bättre.
paow kom hit före sju ngn gång, blev en lugn filmkväll till.
sooft nanting. har fortfarande den där förbannade huvevärken
så vi ska dejta kudden nu, godnatt sweeties.

cover me i´m going in

de va inte ens värt att ja for till skolan, 2 av 3 lektioner va inställda så va gjorde jag egentligen? haha jo ja gick runt som en zombie hela dagen. fick iallafall pussa på bebis och åka epa hem (y) som jag sa gick ja ut i stallet dierkt, for ut å galopperade i 1 timme,  nu har jag käkat och är helt död, igen.. väntar på paow som snart kommer hit å håller mig sällskap ikväll, awesome!

sick daddyy

har legat å snoozat i 2 timmar nu, så jäävla trött. nu när jag är uppe så känner ja mig ba allmänt seg i kroppen men de får ja överleva, är föskyld som faen oxå men vafan. saknar min bebis naaanting så ja drar till skolan nu, ska försöka rida när de är ljust när ja kommer hem så vi hörs efter de, h0jj.

ja är inte sjuk längre, jag är död.


de här har varit mitt tidsfördriv ikväll. har legat i soffan heeela kvällen och får mer&mer ont i huve hela tiden. hjärnan funkar inte och jag ser dubbelt. känns som jag skulle behöva sova typ NU. är hemma imorrn tror ja, kanske far till skolan efter lunch eftersom paowmjaow kommer hit imorrn. men vi får se, är jag lika död som nu så går ja inte många meter. godnatt!

listen to the music

wagon wheel & en cover av when i look at you.
två awesome låtar som ni booorde lyssna på!

make my day

nog för att jag älskar att vara sjuk, men vissa gånger är de inte lika kul.även fast vi hade 2 timmars sovmorgon så har jag inte alls orka me skolan så ja gick ner på byn me maja på sista lektionen. har världens jävla huvevärk, trött, helt död i hela kroppen å förskyld som ett as. skulle lätt kunna dö just för tillfället. ska ha filmkväll me mig själv, å ta igen förra veckan om man säger så. hästen får lida men ja ska gå ut me henne senare om ja blire piggare. later bebisar.
'
de är på mattelektionerna allt händer.

trött som ett jävla as

skön kväll blev de kan jag lova. vi bastade säkert en timme med massor av skitsnack. sebbe du är helt klart kung. efter de kom de nå fler å drog en chill i garget som alla andra dagar. bebisdanne skjutsade hem mig och nu är jag äääääntligen hemma om man kan säga så. de känns som jag aldrig är hemma, vilket jag aldrig är heller. men nu ska jag mysa me min säng och se wallander. imorrn har vi sovmorgon, hur nice?! SJUKT NICE. godnatt.
min statistik lever sitt eget liv om man säger såå.

yeoo

jag är duktig! ska dra till sebbe nu och bastaa, scheeent nanting. ikväll när jag kommer hem ska jag sova bara så alla vet, heydooo.

bäääcken

de blev en heldag i cafeterian istället, haha nääråå. men de va förbannat kallt så vi åkte faktiskt inte så mycke, men kul vare! ja drog direkt ut i stallet när ja kom hem, check! nu äre bara städningen kvar, fyfaen va ja äe duktiii.

bilder från igår

adam drog en powernap i bussen




halloj

vi blev 8 st som for in till stan. 4 av oss gick på bio, dock va filmen ännu sämre än förra helgen men skit samma.när vi åkte hem va björken på g å gjorde kvällen helt klart. grabbarna drog igång allsång i bussen, allmänt kul bara. haha fyfan ja kunde inte sluta skratta. (y) jag kom hem lite efter ett till en oglad pappa, blev ingen dator eller nånting så ja gick upp å sov direkt. bilder kommer snart.
med 7 timmars sömn äre nu tänkt att ja ska orka en heldag i backen, de tvekar jag på men vafan. jag är en hårding. när jag kom väntar ridning och städning och sen hoppas jag på att jag hinner me att fara å basta med grabbarna ikväll. vi hörs helt enkelt, cyaa

hest er best

helvete så duktig hest ja har, gick riktigt bra å rida för att va första gången. hon är förjävla stark men de får man leva med, stallet är helt klart och nu ska jag bara va duktig och städa å en massa för att ja ska få pengar till kvällen. de blir bio med madde, danne, adam, sebbe och axel. david skulle kanske me, och de lär väl bli några till innan vi far oxå, haha. vi hörs senare, puss!

godmorogn, bilder från igår

va så jävla trött igår när jag kom hem så ja kunde knappt gå. klart som fan skulle jag fastna vid datorn så ja knappt tog mig upp ur sängen imorse. kvällen igår va helt okej, de blev inte riktigt som ja hade tänkt men helt klart värt de. idag blire först hårdträning. de är första hoppträningen efter aggis har varit skadad, känner taggen. och sen ikväll blire antagligen stan me nå pepps, jaja berättar mer om de sen, nu ska ja äta. pussN.





-

godnatt säger jag bara.

vännässsss


HEYDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO- älskar livet.

melonbebibsar


har verkligen ingenting att blogga om. funderar på sluta ett tag eftersom jag ändå har så dålig uppdatering, men jag vet att ja ändå kommer vilja blogga heela tiden. de är iaf är fredag, kommer bli en lätt skön kväll ikväll med mina bästa meloner. de ända ja har att berätta nu är att min jävla mobil jävel laggar nanting å tar bort sms av sig själv och att mamma kommer hem med pizza vilken sekund som helst. KUNG DE.



vissa dagar är ju bättre än andra

älskar sånna här fredagar, när de tillåme är kul i skolan så äre ngt som har gått snett. förutom en jävla massa kul har jag gjort två prov, vill inte ens veta resultatet men de är iaf gjort, check! nu äre tänkt att jag inte ska fastna här så ja tar mig ut i stallet. men jag måste äta, och jag vill sova. heydoooo.

som sagt, hon gör mina dagar..

madde bebis

jag stog för matlagningen tonight. borde fan satsa på de där, jag är kung! drog ju in till vännäs,först en sväng till madde å dunkade lite musik. sen en sväng med eporna, å förbi sebbe osv. ja ni förstår. är sjukaste trött, jag är alltid trött men nu äre fan överdrivet. och ja kommer ändå inte somna tidigt ikväll för nu är jag så jävla sugen på oboy så då vare kört. godniiiiiight.

ändå ganska bra humor?

vet inte om man ska skratta eller gråta..


i living the sweetlife

vännäs nu, brb

toni är en dålig tjej

skola idag, k bry. fredag imorrn, wiihooo! sämst väder så hästen vilar och jag ska umgås med madde. vi ska väl försöka plugga lite å antaligen åka epa. livet rullar på som de ska typ. sjukt va tråkig min blogg blir när jag har kul.  tjaarååå!


toni limmande ihop mina fingrar, bad girl.. :(

ännu en till, tråkigt va?

jahej, jag hann inte fixa något tidsinställt eftersom de blev så jävla stressigt och internet laggade ihop osv. efter norrmalm drog vi förbi hemma hos sebbe. party i hans garage me en maaaaassa andra, haha. drog ut å körde lite epa precis innan vi skulle hem och ja, nu är jag hemma. de gick helt okej å rida idag, tänkte bjuda på en film men eftersom blogg.se har nå fel så går de inte å lägga ut den. men här är den iaf, är helt slut i huve så nu ska teven avsluta min kväll. natti!

livet leker.

madde följde me hem efter skolan, vi ska bara äta makaroner nu sen dra vidare till norrmalm, och sen vännäs. haha mitt liv är så jävla stressat, men FYFAN va kul! kanske lägger in nå tidsinställt senare men ni får nog överleva en dag till med dålig uppdatering.
HEEYD0!


peta in en pinne i brasan


jag har varit jävligt irriterad, minst sagt. sebbe sa att vi skulle hinna va i vännäs till halv nio. men istället så va vi kvar i vindeln till halv tio så de blev inge vännäs = [email protected]. haha anyway, sitter å lodar mig nu, funderar på dra mig till sängen och lyckas somna tidigt ikväll igen. wish me luck. sleep tight!

could it be you


they the girls that start the party.

zebbe


^en utav dom två snygga bilderna från i lördags!
b-r-å-t-t-o-m  n-a-n-t-i-n-g. nu måste ja springa, bokstavligen. vi hörs när ja kommer hem. h0jjj.

ost är gött

de har varit en ganska trög dag. har varit iväg å snackat me en kompis och de blev inte mycke gjort. åkte hem me johannes å lyssnade på lady gaga hela vägen, skönt (y) jag har egentligen inte ens tid att sitta här, sebbe skulle döda mig om han såg de, hehe. de är nämligen så att jag ska följa me han till vindeln klockan sex. och ska hinna rida min lilla springare innan de. så stallet blire nu!

skola nu, brb