mitt 2011 - januari - april

Januari:
välkomnade de nya året med sjukt bra folk.
gjorde om transporten med papi.


tog en tripp till östersund och var med martin.
och umgicks med mina fula vänner på ikaros.
Februari:

firade syster.

utekvällar med brudzen.

spenderade mesta tiden i sebbes garage.

och åkte jävligt mycke epa.
Mars:

hade massa grillkvällar.

umgicks väldigt mycke med jengan.

va i backen.

och börjae hänga i vindeln.
April:

va i fjällen med la famijla.

fortsatte vara i vindeln och blev med pojkvän.
tog hand om min finaste.

och firade världens bästa madde och valborg.

hejdå och gott nytt år!

eftersom att bussarna går helt cp idag så måste vi fara in till stan nu. vet inte vart vi ska ta vägen när vi kommer till stan men vi får väl våldgästa min syster eller någe, hur som helst så vill ja bara önska er ett gott nytt år så hörs vi sen! pusss♥

i´m freaking out when i held ya

som sagt så gick vi till tomas, satt där å spelade kort med några trevliga tills de stängde. resten av kvällen har vi bara tagit de lugnt, sett på film och myst. min pojkvän är så jävla bra så de går inte å beskriva♥ skulle egentligen ha sovit för längesen, de blir upp tidigt imorrn oxå för att bussarna går helt cp. jajjaja, nu ska jag krypa ner bredvid älskling som redan har somnat. sleep tight!

jag, bror och nalle puh


bråååådizz

min pojkvän har tydligen jätte bråttom till tomas så vi ska dra dit nuu, skriver mer senare. puss!

yo gangster

efter jag hade kommit hem från en ridtur med sandra så däckade jag i sängen. har sovit två timmar nu men är fortfarande trött. hade svårt å sova igår och har ont i hela kroppen. men va gör de? ska iväg till vindeln nu, gymma med julia och döda min kropp lite till. sen blir de förhoppningsvis bara lugnt med älskling ikväll. peace!

if it makes you happy, it can´t be that bad


haha gullhäst

en trött towe far nu till stallet, puss!


fulmadde

va väl inte speciellt värt att fara till vännäs eftersom vi inte gjorde nånting, va iaf kul å träffa dom och madde levererade som modell ikväll. hahah. har legat och spelat bubble witch sen jag kom hem, och nu hade jag tänkt göra ett seriöst försök att hitta min mobil sen sova. ska upp tidigt till stallet imorgon!

sexigt va?

jag har börja fundera på ett till hål i tungan, han som piercade mig första gången tyckte att jag skulle ha tre men två for nog räcka..har inte pengar till de just nu så de lär inte bli än på ett tag. men frågan är ju om jag orkar gå igenom inte-kunna-äta perioden. haha i-landsproblem..


zionpion!

zion skötte sig riktigt bra idag, lite bråkig i början och gjorde några rodeoshower men på slutet jobbade han super fint. linda filmade lite grann så jag kanske lägger ut nån film senare:) ska snabbduscha sen fara in till vännäs å umgåsas med m&j som jag inte har varit mer på flera år. pz!

NEW IN.


norrmalm today

dagens planer är att fara på norrmalm med linda och sandra så snart ska vi fara upp till stallet och börja packa i ordning. har ingen aning om när jag kommer hem men har iaf gjort ett tidsinställt med allt ja köpte igår. puss!

with every heartbeat

kan inte säga att vi har gjort så mycke vettigt, har iaf mekat ihop en ny header och fått prata med min fina älskling. maja sover redan så jag hade tänkt lägga mig å se en film och förhoppningsvis ta igen några timmars sömn från igår. sleep tight!

-


lägg märke till jackan

när jag hade kommit hem från staden drog jag med mig maja upp till stallet, skrittade en sväng runt sjön med tokhästarna och myste järnet i snöstormen. resten av kvällen spenderas i min säng med varsin dator, gillar´t!

staden med finaste!

idag alltså, ingen höjdar uppdatering direkt eftersom jag har tillbringat åtta timmar på staden med mina fina. mesta delen sprang vi runt och letade kläder men dom sista två timmarna satte vi oss på costas, beställde sjukt god mat och satt å pratade. de var min julkapp från dom och jag är så glad. så jädrans glad för att jag har världens finaste vänner och är dödligt nöjd me de jag har köpt idag!

aggresiv

de har tagit 2 jävla timmar för de här jävla videoklippet att laddas upp. upp tidigt imorgon vare ja...

en kväll med retards.

har ganska nyss hem från arnold, sett några harry potter filmer och myst me cp ungarna. förutom att greger käka en fisk för en 20a så var dom ganska normala ikväll. sitter å väntar på att paow ska duscha nu sen blir de några avsnitt sex&thecity innan vi ska sova. klagar inte på att jag ska spendera dagen imorgon på staden med mina bästa, godnatt!

harry potter-lan

for direkt till arnold när jag kom hem från coffe, jag och paow har varit här sen dess och sett harry potter. va  nyss nere en sväng på byn och mötte upp jimmy,greger och jesper, köpte lite götta oxå och nu ska vi fortsätta. är på sjätte filmen just nu så vi lär ju va här ett tag.peeeace ♥

i´ve heard that you settled down

jag har suttit i coffes onepiece hela morgonen och spela gitarr. ska snart fara hem och sen vidare till pauline ikväll och umgåsas med mina bästa. åh så bäst!

kortspel och lite gitarr

gick å mötte chrille runt sju och sen dess har vi bara tagit de lugnt. spela lite gitarr och lite kort. han gick hem för en liten stund sen, och nu, efter yp en halvtimmes diskussion har vi lyckats hitta en film båda vill se. HEJJA!

första åket!

hade typ glömt bort hur man åker men de gör jag varje år, hehe. va där i några timmar och nu är vi hemma. har precis duschat. ska lägga oss i soffan med våran onepieces och se en film. puss

buberget.

bild från förra året. cool va?
nu far vi till backen, för första gången denna vinter. blir bara halvdag men de blåser så förbannat mycke så de blir nog bra ändå.hörs senare, puss!

tistofejjj(L)

vi bestämde oss för att fara ut å åka bob, så vi tog på oss kläder å va ute å åkte ett tag. kanske inte något jag gör varje kväll men kul vare iaf! nu ska vi börja dra oss mot sängen så att vi tar oss upp ngn gång imorrn, förhoppningsvis blire backen!


new years eve.

'

filmen var lite knasig men änd hyffsad. sitter med hela familj nr 2 i tvärlund just nu och gör ingenting speciellt, får hoppas att kvällen bjuder på nånting.smell ya later!

 


mot stään!

nu far vi, dock ska majsi inte med på bio men hon fick vara med på bild iaf. hihi.

storhést

linda var ganska lilten bredvid tribond men de gick bra ändå. red ett varv runt sjön och zion skötte sig jädrans bra. är hemma nu och har lite smått bråttom. maja och älskling kommer hit snart och då blir de julbord nr 2 sen bio ikväll. peeeace

juldagen

godmorgon, dagens planer är stallet och bio me lá familja, ska även ha lite syster-syster tid me lindy i stallet. kameran följer med upp så förhoppningsvis kommer jag hem och bjuder på några bilder på finzion. stay tuned!

julklappar + en fin jul.

väldigt nöjd över mina julklappar, är rik nu och taggar mellandagsrean. förövrigt en väldigt mysig jul med min fina familj, spel och en massa godis. nu är julen över för i år och jag ska avsluta den med tomten är far till alla barnen, vart förbannad för att den inte gick på teve så därför laddade jag hem den ist. helst av allt skulle jag vilja ligga bredvid min finaste just nu men det får jag göra imorgon, ikväll myser jag och mina syskon i kojan igen. wiiie

julklapparna är öppnade


GODJUL!


snygg i pyjamas

jag underhöll mina kära syskon igår, ni ska få se sen. HAHHA. förövrigt så va jag och lisa jävligt snygg i pyjamas och vi somnade till sex&thecity. vi har käka julgröt till frukost, öppnat paketen i strumpan och nu ska vi ut på våran juliga promenad hela familjen, myyysfaktoor!

julkänslan.

nu går vi och lägger oss med en galen julkänsla. mina syskon är bäst!

dan före doppardan.

som alla andra år så har vi haft familjemys ikväll.slagit in dom sista paketen, lackat och rimmat i massor.klätt granen har vi oxå gjort, plus tusen marsipan figurer. jag var den krativa de här året och gjorde en snygg krokodil och ganska missbildad fisk. annars så är min familj ganska bäst och inatt ska jag och mina fullt onormala sykon bygga en koja att sova i, hej 5 år.

just nu


ridtur och ljuslykta!

har varit ute på en sjukt härlig ridtur med sandra runt sjön, duktiga hästar och ganska så drygt väder.
kommer hem till en ganska mäktigt ljuslykta och taggar julmys med familjen ikväll.

-.-

internet är cpstört och nu ska jag hem, de går inte att lägga upp en bild eller nånting HEJJA!

i miss us.


nu far jag till bäjbi!

drog ut liiiiiiiite på tiden, hehe.


nyvaken towiz.

somnade framför ett avsnitt sex&thecity och vaknade nu. är föbannat kissnödig men fryser för mycke för att gå upp, hehe dagens i-landspronlem. ska städa klart mitt rum och sen rullar jag till bebis. later!

julavslutning

är hemma från min sista julavslutning på hammar. började dagen med en timme i kyrkan och sen en timme med världens bästa klass, musiktävling och betyg. förövrigt så är de mer eller mindre bestämt att klassresan blir av i mallroca. hur awesome?!??! i väntan på bussen satt vi å spela kort och jag fick ett jävligt bra avslut på terminen. betygen kan väl diskuteras men jag har höjt mig i 3 ämnen så jag är nöjd, de blir nya tag efter jul!

jag skäms över uppdateringen.

har inte ens kommit halv vägs med rummet, min rygg håller på att gå av och jag vill bara sova. säger godnatt nu hur som helst även fast jag har några timmar kvar... sleep tight!

today

har inte gjort någonting alls i skolan idag, sett film och legat i soffan ungefär. for till stan med älskling å nå fler vid ett, och där har jag varit tills nu. köpt lite nödvändiga saker till mig själv och skrattat åt dom tre fula. syster kom hem idag så jag tänkte spendera nån timme med henne men sen måste jag fan göra nånting åt mitt rum, pz!


.

hemma. less. godnatt.

brb, vänn's

åh snygg. jag och min mössa far till vännäs nu för att umgåsas lite me sebbz, peace

häst hela dagen.

började dagen med dressyrteori och en clinick på norrmalm. sen kom mami med en kebabtallrik som jag käkade påvägen till stallet, hämtade zion sen vart de ett dressyrpass på eftermiddagen. kan inte säga att de gick speciellt bra eftersom jag inte red ordentligt och hade inte tillräckligt med fokus menmen. stannade i stallet och fixade massa saker efteråt och nu är jag hemma. hörs senare!

när man är dryg på facebook..

så är de många som blir nyfiken, heheh


inte lugn julklapp.

jag har slagit in en julklapp ikväll, har inte hunnit mycke mer än så eftersom de har tagit mig mer är två timmar, haha. kan ju tyvärr inte visa nånting men ni kan få en liten sneakpeak. imorrn är de elevensval igen så de blir häst hela dagen, bäst å sova. godnäjt!

svar.

Svar: på åhléns för typ 80 kr :)


löshoppning

halv sju var jag&sandra i stallet imorse, mockade och gjorde klar hästarna för att fara. hade löshoppning på elevensval så lillgubben har fått hoppa idag, inte bara lite galen men duktig va han iallafall! resten av dagen såg vi film och nu är jag hemma hos madde, har möte med klassen klockan sex så vi lär ju bara ta de lugnt tills så. hörs senare!

ronja rövardotter,

la mig i soffan och såg film, grät lite och sov en stund. nu ska jag gå upp och lägga mig med datorn i knät,
spela lite bubble witch och avsluta den här helgen med sex&thecity. imorrn ska jag upp alldeles för tidigt
så jag säger godnatt nu. by the väg, tack för en grym helg paow!

sjukt


look at my horse, my horse is amazing

nu, 5 timmar senare är jag hemma och helt slut. zion har fått galoppera i backarna och tribond skrittade
jag på banan. har gjort klart allt i stallet och packat för imorgon. nu väntar god mat och en lugn kväll,
sen är de bara att tagga till för imorrn. peace

mot stallet

båda hästarna ska ridas, stallet ska mockas och allt annat ska fixas. hörs om några timmar, pusssss

rockstar

den här kvällen, som alla andra kvällar med paow, blev inte heller tråkig. kom till vännäs, ringde till erik och sen va vi påväg mot stan. allsång i bilen, käkade pepperkakor på frasses och såg peters spelning på hamniz. fick sällskap av arnold runt tolv och då började vi dra oss hemåt till fula vännäs. erik var körkåt och jag va livrädd. nu ligger jag iaf hemma i min säng och lever, skönt. hehe godnatt
-
-

sneakpeak

typ såhär ser jag ut. rullar vidare mot paow, har ingen aning om vad de blir av kvällen men om jag känner oss rätt lär de inte bli tråkigt, pz!♥

hehe


like you said

sockertopparna yesterday
vaknade av pallans småsyskon imorse, käkade uppe godiset från igår och såg spy kids. blev hämtad av min far för någon timme sen och jag har hunnit käka hamburgare och slagit in några julklappar sen jag kom hem. nu väntar stallet och en ridtur med sandra. yäääy!

ikväll har jag rökt en ciggarett för mycke.

varit på ikaros hela kvällen. varit glad och skratta lite extra åt tim, spela poker, träffa några fina och dödat robin med en biljardboll. ligger i sängen bredvid min fina pauline atm och ska se sex&thecity tills vi somnar. har absolut ingenting att klaga på, godnatt.♥

freeeedag, wiihoo

ttvå från idag. har haft elevensval på skolan vilket inte vart så lyckat, istället fick vi se liljaskolans teater som var de ända bra med idag. efter skolan vandrade jag ner för backarna med paow, vi har varit på ica och köpt lite gott så jag överlever kvällen. jengis är oxå här och nu ska vi börja dra oss ut. peace

frassedejt!

hade en dejt med min vän maja på frasses, hon följde även med mig runt hela stan och köpte dom sista julklapparna. skönt att ha de gjort! resten av kvällen har spenderats på ug med nå sköna folk och nu ska vi gå å lägga oss. tänkte bara meddela oxå att min kamera har lagt av, (ingen aning om varför) hatar livet. godnatt!

mittbena hehe


kör på mittbena idag bara för att jag inte orkar mössa. ska till staden efter skolan och umgås med en vän sen bussen därifrån till bäjbi. = 0 uppdatering. måste springa till bussen nu, peace

städkärring

förövrigt har min kamera lagt av så har tyvärr bara mobilbilder att bju på. yäääääy
-
blev mer än att diska kan jag då säga, har skurat golvet, dammsugit hela lägenheten, varit å panta alla j.ä.v.l.a burkar och varit å handlat. tjänat pengar och haft jävligt roligt. nu blir de ett avsnitt sex&thecity sen sova, sleep tight.

drar mig in till vännäs nu

stockis ringde mig idag och frågade om jag kunde komma dit å diska, så de är de jag ska göra ikväll, HAHA. ska umgåsas med sebbe & jengis oxå som jag inte har varit med på tusen år, peace

oh shit


slutar om 20 min, då jag ska upp till zion och sen umgåsas med min fina vän. woop woop

i´ve heard there was a secret chord


in the heat of the night

hehe ooops, sov lite länge än va ja hade tänkt. vaknade för någon timme sen och har bara legat här sen dess, men nu hade jag tänkt att gå ut å gå bara för att göra någonting vettigt ikväll. XOXO

13 december

niorna hade världens fränaste lucatåg och sen så var de superman som styrde. min dag har varit bra, minst sagt. min klass var superhjältar på innebandy turneringen, kanske inte så jävla bra men snygg va vi iaf!
-
efter lunch kom sandra å hämtade mig så for vi ut å red en sväng i skogen. plumsade i djupsnön med två lite taggad hästar, råmysigt och så förbannat kul! ligger hemma i soffan nu och funderar på en pw, hehe ja de lät skönt. peace

lite från globen

borde kanske lägga ut filmerna från globen som jag lovade? här har ni iaf en som jag att min vän maja kommer att gilla, haha. jag har inte gjort någonting av kvällen direkt så jag har inte så mycke att dela med mig av. ska försöka sova och hoppas på att morgondagen blir lyckad, heheheh

searching for the right

har gjort bort dom två sista proven för terminen nu, imorrn är de innebandy turnering och vi slutar om 10 dagar. l-y-c-k-a. va extra länge i stallet idag, plumsade i snön på ridbanan och gjorde fint i stallet. nu är jag hemma och har inte tänkt göra ett skit ikväll, bara mysa med min saknade säng och njuta av att jag inte har något jag måste göra.

it´s the most beautiful time of the year


lite sådär små töntig?

jag gillar när man känner sig så töntigt nykär att man verkligen måste  tränga ihop sig två stycken i en säng på tåget när de finns två. de känns i kroppen nu kan jag lova men de va de värt. tåget var försenat så vi sitter på bussen till vännäs nu, blir försenad till skolan och har matteprov direkt jag kommer dit, TAGGAT!

NEW IN.

de här fick jag med mig hem idag. och igår köpte jag en kavaj i svart och en riktigt nice midejekjol med dragkedja. är helt klart nöjd med mina köp och ännu mer nöjd att jag har pengar kvar. dock så har jag inte hittat någon nyårs/jul klänning men jag får dra med mig bästis in till stan någon dag i veckan.

naturhistoriska riksmuseét.

började dagen med några timmar på naturhistoriska museét och casanova. sen vidare in på stan och kikade runt lite. tåget går klockan 9 ikväll så nu ska vi bara vara hemma å ta de lugnt ett tag innan de är dags att börja packa ihop. later duuuudes

8 månader(L)

ungefär såhär såg min gåkväll ut. jag och patrik vann ganska överlägeset när vi spelade med andra ord. klocken ett la vi oss i badet och 2 timmar senare sommnade vi framför ett avsnitt sex&thecity. idag har vi varit tillsammans i 8 månader och jag är så sjukt lycklig, kärlek är fint.

nytt i garderoben!

min nya favvis som jag fick med mig hem från monki today. ska på stan en sväng imorgon oxå så då kommer de säkert upp mer.

nu är det dags för lördagsmyyyys

efter att ha sprungit runt på stan i några timmar for vi hem och gjorde tacos. nu väntar lördagsmys med film. visar det jag fick med mig hem lite senare om min kamera vill sammarbeta, peace


till stan!


nu far vi in till stan, ska försöka hitta lite julklappar och kanske få me nått nice hem oxå!

glooooobeeeeeeeeeen!!!!!!

haha asså globen va så sjukt jävla mäktigt! helt meningslöst att försöka förklara men oooooj så nice! bjuder bara på en bild ikväll eftersom min pojkvän inte tycker om när jag bloggar, bjuder på mer imorrn. GODNATT PEPPPS!


3 timmar kvar!

nu far vi ut å käkar kina sen vidare till gloooooooben, ha en bra kväll för de tänkte jag ha!


allt är pappas fel.



fråga inte var när hur och varför men såhär ser jag iaf ut i håret. om jag känner mina vänner rätt kommer dom dö av skratt när dom ser den här bilden, men jag hoppas att någon själ tycker iaf lite synd om mig. håller på att göra mig i ordning atm,brb


storhandla



sov någon timme och sen tog vi oss en promenad ner till affärn och stor handla. heh visst är linda ganska lång?
nu ska jag och coffe fara in till liljeholmen för att kika runt lite innan vi ska hem och fixa oss för ikv, 7 timmar kvar!!!

i fjollträsk



2 från imorse. kom hem till linda för ett tag sen, har käka frukost och nu hade vi tänkt film å sova lite till. (iaf jag, hehe) ja mamma, vi lever och allt gick bra. peace. t-agggaaaa ikvv btwwww!!!

hejdå skogen!


vi far om mindre än 2 timmar!


 jag måste verkligen börja packa nu,
men tragiskt nog måste jag städa först för att ens hitta några kläder.
bäjbi kommer snart hit oxå, woop woop


it´s cold around me

har varit hemma från skolan någon timme nu å hade tänkt ta tag i dagen. har tusen saker att göra innan vi far ikväll så jag har inte ens tid å sitta här. smell ya later


fighting for you


orkar knappt hålla upp ögonen längre, ska lägga mig å se ett avsnitt sex&thecity å somna till. godnatt! 


VILL NI VETA EN SAK??

klart ni vill!!
om nästan exakt 24 timmar sitter jag och min fina pojkvän på tåget ner till stockholm.
och om 48 timmar sitter vi i globen och ser idol finalen! hur fett är inte de?!?!?!?


2 cool 4 school

trodde aldrig att jag skulle överleva den här dagen. har gått runt å anstängt mig bara för att hålla upp ögonen, hehe. förhoppningsvis klarade jag provet iaf och de var väl det viktigaste med den här dagen. hemma nu, spelar bubble witch å laddar upp för ännu mer plugg. har ett jävla prov till imorgon, plus en inlämning. HEJJA MIIIG


less tjej säger godnatt.

ni gör mina dagar
jag har varit självmordsbenägen hela kvällen ungefär, trött som ett jävla as och bara så sjukt less på all stress. men nu efter 4 timmar är deckaren oxå klar, den blev långt ifrån så bra som jag ville men den är iaf klar, känns skönt. blir lite sömn i natt oxå och imorrn väntar 2 prov. någon mer än jag som är taggad????? näe asså, nu ska ja slå på ett avsnitt sex&thecity å hata livet lite mer. godnatt.


kan någon ge mig en kniv?

jag avlider av allt jävla plugg, bokstavligen. satt på skolan till klockan 5 och försökte få ihop min jävla deckare, lyckades inte. sen ja kom hem har pappa försökt få mig att fatta lite fysik utan framsteg. nu sitter jag i köket med bror å lanar bubble witch, de ända som verkar vilja sammarbeta ikväll. men jag måstemåstemåste ha klart min deckare innan imorrn så de verkar bli lite sömn i natt oxå. dööööör

TÄNKTE BARA SÄGA ATT JAG SAKNAR DIG OXÅ

ni inser inte så stört glad jag blev när jag läste de här, skrivet av min sjukt fina vän.
några ord gjorde verkligen min dag, bläää va ja saknar dig.


bild från sommarn 2010.


ser vi smartare ut nu eller?

DET ÄR KLART. fattar ni????????? mitt j.ä.v.l.a so-arbete som jag har legat efter med i över en månad är klart.
maja har varit här sen jag kom hem från stallet och hjälpt mig, tre hela timmar har vi hållit på. hade tänkt och fira med lite pepparkakor nu sen ska hon nog vandra hemåt och jag ska dö i min säng. godnatt.


OJ SÅ SNYGGG.


snön, wiiee


var ute å skrittade med zion efter skolan, red lite dressyr efter vägen med sandra gåendes bredvid mig. sjukt mysigt och är så jädrans glad över att snön har kommit. resten av min kväll kommer bestå utav plugg så hata inte min uppdatering ikväll snälla.


tjuvarnas jul.


har sett ett avsnitt av julkalendern nu på morgon och ´ska dra mig mot skolan nu. hehe hojj


med det här säger jag godnatt.


tusen känslor. så fint men ändå så jävla hemskt.


grattis bro!

har inte ens sagt att tim fyller år idag, men så är de iallafall. bror min håller på bli stor, fyller 17 år idag och flyttar hemifrån i februari och lämnar mig ensam i skogen. maja kom hit, min galna moster och min fina syster. vi har käka riktigt godmat och tårta i mängder. ha dött av i sängen nu och lär inte flytta oss härifrån på ett tag. hojjj

bissan träning

zion va så stört fin idag, efter lite kaos på framridningen gick han super hela träningen. finns inte så mycke mer å säga än att jag är helt kär i hästen. har precis kommit hem och nu hade ja tänkt duscha och mysa ett tag innan alla kommer. puss



har inga nya bilder på zion:(:((:

idag är det träning igen! drar mig upp mot stallet nu för att slippa stressa, hörs senare. puss


bara en jävla massa dioder

sebbe,johan och stockis gjorde min kväll. mest varit hemma hos stockis med lite annat folk, satt upp en jävla massa dioder, städat hela stockis rum har jag oxå gjort. nu ligger jag hemma i min säng med ett glas oboy, ska ringa bäjbi sen somna till sex&thecity.


sebbe ringde nyss och räddade min kväll, ska dra på mig lite smink sen far jag. peace!


baby, tell me what is on your mind.

ligger nyduschad i sängen efter några timmar i stallet. har ingen aning om vad de blir av kvällen, just nu verkar den spenderas med en påse godis och sex&thecity men vi får se hur de blir med den saken. helst av skulle jag vilja va me min fina pojke men icket. ska gå ner å käka nu iaf, hörs senare!


fosterställning?

det blev kanske inte sveriges bästa uppdatering igår men ja råka somna, hehe. kom hem från ug runt elva ngn gång, då hedde vi på en film och somnade på en gång. imorse när jag vaknade låg coffe såhär, söt? (döda mig inte för bilden skrullan) har sett en film på morgon och nu sitter jag å stressäter pommes för dadi kommer å hämtar mig vilken minut som helst. puss!

ä to the lskling

((((gammal bild, har inte med mig kamerasladden))))

följde med älskling hem efter skolan, vi har bara myst sen vi kom hem så jag har inte så mycke kul å dela med mig av. de är inte speciellt socialt att han ligger å sover och jag spelar men ja ska väcka han nu så far vi på ug eller nånting. hörs senare iaf!

träning + sova


träningen gick sådär, som vanligt går han alltid bra på slutet men de kunde gått bättre.
kom precis hem och vill bara dö i min säng, men nu måste jag ju självklart plugga. eller vafan visst är de viktigare att sova? några minuter kan jag iaf kolla ner i den där förbannade boken sen ska jag ringa min fina älskling och hoppas på att han gör mig glad.


far till stallet nu


tränar för åsa kockan 8, har ingen aning om hur sent de blir så vi se om vi hörs ikv eller imorrn.


jag har sagt de förut å jag säger de igen..


de tar verkligen över mitt liv.. känner mig inte speciellt stolt över att jag inte har pluggat nånting, men däremot så fick jag tillbax min engelska uppgift idag och fick vg+, så de jämnar väl ut sig? hehe. hur som helst, har träning ikväll så jag skabörja dra mig upp mot stallet snart, brb


today i´m wearing this


har precis kommit hem från skolan och ska försöka plugga lite till provet imorrn. så vi hörs senare, puss