15 September 2015.

Fina familjen på Allstar.
Vad har hänt sen sist då? Jobbade som sagt ett nattpass, med världens bästa gäng och en påse godis var det inte så svårt att överleva det. Kom hem klockan sex på morgonen för att få sova några timmar innan det väntade födelsedagslunch inne i staden. Allstar bjöd på entrecote, käkade tårta hos min bror och fick massa fina presenter. Kvällen spenderades hemma hos Milan, dödstrött som jag var blev det inte så mycket festligare än så men jag fick iallafall sluta min vecka med söndagsbeck vilket alltid är det bästa.
 
I måndags var jag ledig, var in till stan en snabbis för att göra och äntligen klara traineeprovet så nu är det klart för utbildning i november, WIHO. Resten av dagen sov jag ikapp några timmar, trotsade förskylningen med ett gympass och avslutade i soffan med PH. Idag har jag inte hunnit med så mycket, började dagen med en sovmorgon följt av ett gympass. Har bara gjort mig klar nu och inväntar kvällsjobb, 16:30 - 01:00. 

Säg hej och välkommen till min nya babe.

 

12 September 2015.

Lägg märke till att denna bild är tagen med systemkameran(!!!) utdelar ännu en high-five till mig själv.
 
Hallådär. Gårdagen spenderades hemma i skogen, fixade lite hemma och gick en promenad med våran hund i det fina vädret. Vid 4 rullade jag in till staden där jag mötte upp Madde, var iväg på Ersboda där vi avklarade lite ärenden. Skulle hämta ut min telefon som varit inne på lagning där företaget tydligen inte uppfattat vad vi hade kommit överens om, en mindre glad Towe åkte därifrån och sen raka vägen för att köpa en ny. Käkade en lyxig fredagsmiddag i form av makaroner och korv innan jobbet. Jobbade 19:30-04:30 med skönaste nattgänget, förutom att brandlarmet gick så var kvällen ganska lugn för att vara krognatt. Trött men glad landade jag hemma hos Milan klockan 6 imorse och kröp ner i min favoritfamn för att sova några timmar.
 
Idag har jag kollat på Milans fotbollsmatch med Fanny & Frida, sverige bjöd även idag på sommarväder och det säger man ju aldrig nej till. Ligger bara och tar det lugnt just nu, tar vara på mina sista timmar som 18-åring och laddar upp för ännu ett nattpass. Imorgon är det alltså som ni förstår min födelsedag så ska köpa med mig godis till jobbet nu så ska vi fira vid tolvslaget. Hare bäst kompisar♥ 

Lite fantasier är väl aldrig fel.

Känns helt nytt det här, förutom kunde jag lätt blogga 4 inlägg om dagen. Frågan är ju bara vad jag skrev om och hur jag hade tid? Anledningen till varför det dog av var nog för att jag slutade fota, systemkameran har stått i hyllan och samlat damm de senaste två åren och mobilkameran har jag typ glömt bort hur man använder. Meeen, eftersom jag ändå har en del bilder från den senaste tiden så har jag lite att visa iallafall och under tiden kanske jag kan bli bättre på att fota igen. Ska även se till att gulla med min vän Linn om hon vill ge bloggen ett nytt utseende så kanske det kan hålla i sig ett tag det här. 
 
Här har vi då en bild från Vännäsdagarna 2015, med mina babes som jag har hängt med mest i sommar. 

10 September 2015.

Heej, för andra dagen i rad, high five till mig själv! Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än jobb mellan 11:30-18:00, for hem till mina fina föräldrar efter det vilket har varit efterlängtat. Det bjöds självklart på världsmiddag och sen har jag faktiskt hängt ute i garaget resten av kvällen med dadi för att förbereda min pärla inför besiktningen.
 
 
Nu ligger jag nyduschad och nerbäddad i sängen och tänkte lyckas få till en hyfsad tidig kväll. Jobbar natt i helgen så börjar inte förrän 19:30 imorgon vilket innebär att jag även kan lyxa till det med iallafall en liten sovmorgon, ska dock klämma in kompistid med två pinglor imorgon och även ett pass på gymmet. Massa kramar♥
 
 
 

Hej och välkommen till ett annat liv.

Nämen heeeeej! Det har alltså gått så lång tid sen jag var inne här så jag hade till och med glömt bort lösenordet, inte okej. Blir så arg på mig själv för att jag aldrig lyckas hålla motivationen uppe för jag vet hur roligt det är att kunna gå tillbaka att läsa. Hur som, hade inte tänkt skriva några löften om att ska börja blogga igen men det hade varit så himla roligt bara. 
 
Vad har hänt sen sist då? Det är svårt att sammanfatta 11 månader på bara några meningar men jag ska ge det ett försök. Till att börja med kan jag utdela ett diplom till mig själv för att jag överlevt ännu en vinter och även min sista hösttermin i skolan. Vårterminen var väldig ostabil där jag mådde mindre bra, jag sa tyvärr hejdå till hästtjejen i mig själv och fortsatte kämpa på med skolan. 
 
I maj åkte jag på studentresa med brudarna från klassen, vi avverkade även yran och balen (i min egensydda klänning) med mannen i mitt liv. Efter student har jag varit bosatt i stan, jag började jobba på max och unnade mig själv en spontanresa till Kroatien för att hälsa på min pojkvän. Nu är jag återigen bosatt i skogen men hänger mest i Robertsfors, är dock fortfarande kvar på Max där jag trivs som fisken i vattnet och kan med handen på hjärtat säga att jag älskar mitt jobb. 
 
 
Jag och min fina prins i Kroatien.