what a day likzåm

fyfan vilken lång dag. skolan va inte speciellt dryg faktiskt, jag å madde va speedad nanting så de gick ganska fort. men när vi väl kom till tingsrätten så blev de 2 timmars väntan. men madde va ju me då oxå så de va ganska lugnt. allt gick väl ändå bra, kan inte säga så mycke direkt. efter gick jag&madde på frasses, och en stund på stan. tog 10 över 6 bussen till vännäs och va där me nå pepps till nu. ÄLSKAR LIVET!! pinsamt dålig uppdatering men, vem bryr sig?????? godnatt.


livet handlar om att bju på sig sjelft.

monday


godmorgon.
måndag igen, känns bra me 5 dagar me underbar skola, fyfan va tråkigt me helg ändå. hehehehe. rättegången är idag klockan tre så jag vet inte när jag kommer hem idag. hörs när vi hörs helt enkelt.

good night

satan va stressigt de blev. hann inte ens käka middag så skulle vi in till vännäs. jengan kom efter ett tag, åså träffade vi moa&elina en stund oxå. jaja intressant. när tommie& axel kom åkte vi epa runt vännäs typ 50 varv och hade allmänt kul. värt fast ändå ovärt. de är wallander nuu, cyaa

thers no heaven

har gjort bort stallet nu. skrittade en sväng me aggis och mockade åt båda hästarna. är helt död nu eftersom jag inte har ätit ngt på hela dagen. sitter å väntar på mat och sen ska jag till vännäs me mina maddor. kung de.

i´ve got the magic


skulle egentligen till backen idag men nu sov ja alldeles för länge så de blir inte så. men ut ska jag, NU. för aggis ska skrittas idag och ja orkar inte sitta inne. vill inte ens leva den här dagen. glömde mina cigg i dannes epa igår. bra där. jävligt duktig towe. hejdå

jobbigt vaa?

ja alltså, for ju in till stan. mötte upp folket å sen gick ja å käka me sebbe på megazone. vettefan va vi såg för filmen men dålig va den, haha nerå men helt okej. surkärringen gjorde lätt min kväll. påvägen hem till sebbe sjöng jag världens finaste sång till sagali som nu är 16 år, gz besta! drog en dans me sebbe i hans garage medans ja väntade på lilldanne. fick skjuts av han hem och nu sitter jag här.. igen.


nu drar ju jaaag

fan nu blev de stressigt igen. även fast ja började fixa mig i tid. haha fattar inte hur ja lyckas. jaja hur som helst, tar bussen 10 i 8 till stan, möter upp resten där en blire bio! vet inte vilken men de bli säkert kung de här! ha en bra kväll, vi hörs när ja kommer hem!

saknar min bebis nanting.

allt kan ju ändras på en sekund. planerna för ikväll sket sig. men de verkar som ja följer me nå andra på bio istället. jaja, de blir nog bra de med. har halvsovit medans ja har sett en film nu som snart är slut. nu ska jag gå ut i stallet, mocka osv så allt de där är klart. later amig0s.
fin dussen yesterday.

spårat

nyvaken och förbannat sliten. men vem klagar? jag älskar mitt liv. så jävla kung. planerna för kvällen är inte riktigt klar än, hur som helst ska ja väl in till vännäs en sväng. vill till backen men de är ingen som är spec pigg på de så ja ska väl dryga tiden hemma. och nu när de är som finast väder så kan ja inte rida. bra där!



girls going wild

tacos hemma hos moa med världens finaste brudar. senare blev de utgång. förbannat kul. lite mindre kul va de att polisen kom men annars så, bästa kvällen på länge. åkte hem me danne och kom runt två någon gång. håller allvarligt på somna nu så jag lägger in resten av mina bilder imorrn. + att madde&eimma har typ 100 bilder till. godnatt och tack för kvällen. ni vet vilka ni är!



girls night out!

dsc01268 (MMS)

girls night out!


this life is a party

sagali följde me mig hem efter skolan, va ba hemma å hämta kläder osv och nu är vi tillbax i vännäs. är hos madde nu och ska fixa oss lite sen dra vidare till moa och käka tacos där me 8 gobrudar. taggat nanting. efter maten får vi se vart kvällen tar oss, kul ska vi ha iallafall. hörs innan vi drar ut. pussssss
bildbrist nanting ;>

haloooj

ändå kul me sexualkunskap, man lär sig mycke. väldigt mycke. intressant äre oxå. hehe helt seriöst. tänkte bara säga att ja sitter i datasalen med madde nu. de går inte å va seriös när man är me min plutt men vi har kul ändå. vi hörs när ja kommer hem från skolan. T-A-G-G-A I-K-V-Ä-L-L-L-L-L-L-L!!

2008? g0gumman<3


har ba varit ute å åkt epa hela kvällen, k...

har ba varit ute å åkt epa hela kvällen, kung de! är så jävla trött så de är inte sant, har förbannat ont i huvet oxå. fredag imorrn! godnatt


beautiful

har sovit sen vi kom hem från vetrinären. har så jävla mycke sömnbrist så de är inte sant. har haft ont i huve hela dagen oxå och de vägrar försvinna. ikväll ska ja till vännäs å busa me mina vänner. hur awesome? freaking awesome! nu säger pappa att vi tydligen ska åka, bra pappa. jätte duktig. hejdå.

lill jengan!



fick dra tidigare från skolan för nu ska jag&mami fara till vetrinärstationen för att vaccinera aggis. de betyder ingen ridning på några dagar så va gör jag ikväll? de blir antagligen backen eller ikaros men ja får se. hör av er folkzz.

this is bad

kom ut i stallet efter åtta. värdelös nanting, haha. måste fan bli bättre på ta mig ut i stallet men hur varmt äre? inte varmt alls. nä juste. som alla andra kvällar ska oboyen få följa me upp till ännu en kväll att försöka sova tidigt, men som vanligt kommer jag inte lyckas. a shot at love with tila tequila på teve nu, godnatt.

ny header, tryck f5

towe today

skulle inte överlevt kvällen utan min bästa,fina,underbara.
men så jävla ovärt säger ja bara. har inte rört mig från datorn alls ikväll. haha eller jo, har ätit mat och tog en powenap på en halvtimme. schööönt nanting. är inte på humör för att göra nånting och jag är inte ett dugg taggad på gå ut i fittkylan å ta hand om aggis. de är ett måste men fyfan va ja vill ha sommar!


om ja va rik skulle ja inte gå i skolan

känns som att dagarna "ja inte gör ngt vettigt" blir fler. skärpning!!!!! jaja, som ni ser så har hockeybrudarna varit i farten idag, va i ishallen efter lunch och sluta en halvtimme senare. dyng chill! jag vill ha mat nu. antecknat, check. hejdå

min bästavän

dålig uppdatering idag, men de är ju för att min besta hest paow mjaow kom hit! jag gjorde en romantisk middag. körv och makaroner. (y) vi har kollat igenom gamla bilder, pratat minnen och skrattat så ja har ont i magen. är så glad att ja har min lilla pluttfia. hon sover här ikväll så ja ska mysa me hon hela natten.

skinny booiii

skinny boy

it is not that i don´t want you. babe, i really do.
i dont really know you, baby i want your above

tisdagtjugofemtejanuaritvåtusenelva

åkte runt me bussen idag oxå,  kommer hem typ en halvtimme senare men jag har så jävla kul me jesper så de är fan inte sant. haha. jaja, är hemma ensam heeela kvällen. skönt nanting. paow kanske kommer å håller mig sällskap, annars ska ja bara ta hand om min fina i stallet. skolan sög 2day, h0jj.


gödans.

ja drog till ikaros efter träningen som för övrigt gick bra. jaja, va där ngn timme eller två med mina inte helt för galna vänner. haha har världens fulaste filmer från ikv. lagomt tört och lagomt trött är jag. ikväll SKA jag sova tidigt. orkar inte me att va så jävla trött hela tiden. lite oboy ska få följa me mig å dejta kudden.. NU!

min dag i bild


romeo&julia

snusk

hon ba kolla lite, hehe

sjukt dukti brud de där

ändå nice

sov 5 timmar i natt, en äckligt trött tjej for till skolan.  hade världens roligaste matte lektion idag, no kidding. busbill fick damp ojoj, stackars gubbe. har degat igenom resten av dagen. åkte runt med bussen och sitter nu å väntar på mat, är så jävla hungrig så de är fan inte mänskligt. ska ut i stallet direkt efter maten för ja har träning ikväll, kanske far till vännäs direkt efter, jaja dålig uppdatering iaf.

nu drar jag till skolan


hel bra kväll helt enkelt.

från stan till lisa kändes typ som världens långaste vandring. skulle ju gå å köpa maten som ja inte hade tillräckligt med pengar till, haha. som tur va hade moa åkt samma buss och kunde betala så länge. hur som helst, när jag kom hem till lisa blev de gammla vanliga. kinamat, chips,dip&dricka, en bra film och en jävla massa skitsnack. filmen ikväll va love&other drugs, se den säger ja ba!! godnatt.

we got this afternoon


sjukt va tråkig uppdatering ja har haft i helgen, haha inte okej. den lär ju inte bli bättre förrän imorrn eftersom ja drar nu och sitter nog inte så mycke vid datorn ikväll, men ett inlägg innan ja ska sova blire ithink. hörs då, pussN!

påny hest

gick supert å rida, min finfina lilla påny är helt klart bäst!
nu måste jag verkligen städa klart mitt rum, sen ska ja ta bussen halv sju in till the big town. blir en chill kväll med min sjukt saknade syster. awesomeness!

inte ok tow3

sov för länge, ok. har bråttom nanting, ok. ska fara till norrmalm å träna, ok. hörs sen, ok.

bänääään

folket kom förbi här typ vid åtta, tog eporna till hällfors och satt i grillstugan där å myste. nanting så bra humor. resten av kvällen har vi varit runt i vännäs å sladda. slutade mer än en gång i snödrivan för sebbes lilla epa, haha stackarn. slutade med att jag&sebbe satt hemma hos han å käkade tårta sen drog ja hem. fryser som en kamel så ja ska mysa me hundra täcken och en film, KUNG DE!


grilla rutten banan (y)

kvällens!


grattis sebbe!♥



sebbe i sina gammla dar, haha sötnos!

nyår 09/10

sebbes sweet sixteen.



han är min bästaste pojk-vän! älskar dig snutte

sunshine

har varit ute å ridit nu i de finfina vädret. skulle va perfekt för backen idag men icket. btw så är min älskade pappa iväg nu å köper billys åt jag, hehe. nä, nog me skit snack. nu ska jag först städa rummet sen börja fixa mig för ikväll osv. sebbe bebis fyller 17 idag å de ska firas, later.


sne morgon

vaknade nyss av att amanda ringde och nu kan jag inte somna om. men lika bra de för hästen ska ridas och jag måste hinna vakna ordentligt innan ikväll. men först ska ja mysa i soffan me film en stund. tyvärr vet vi inte riktigt va de bli än, men antagligen kom de nå folk hit annars ser vi väl. jaja, måste bara säga igen att gårkvällen va KUNG. förutom de skulle ja kunna döda för en billys just nu.

hehe tog inga bilder igår ;>

sweet nanting

lätt värd kväll. förbannat kul folk osv. så jävla skönt å va hemma. trött som en kamel är ja oxå, sova NU. haha danne fattar bilden. godnatt.

tonights gonna me a good night


heh bråttom osv. ska fara förbi madde nu å hämta upp henne sen vidare till vännäs. bad update. haid000

fredagtjugoförstajanuaritvåtusenelva


har faktiskt lyckats med ngt vettigt idag, va duktig på matten, lämnade in
engelskan och klarade so förhöret. BAAM. när ja  kom hem stog jag me
min fina pauline och väntade på hennes  buss, kan säga att deeptalk me 
bruden behövdes. kom precis  in och jag ska ut nu igen och göra klart stallet,
senare blir  de partyfix sen vännäs, like it!

va vare ja sa


kärlek är ett underbart helvete.
ja kunde inte sagt de bättre själv.
sleep tight!

eparagg liksom


hade inte varit ute i stallet eller ngt när viktor,sebbe,madde&sagali kommer förbi, men de blev helt random att ja följde me dom  ändå.nu har jag hunnit me både stallet och en eparagg genom vännäs, schönt. kanske ska börja dra mig mot sängen redan nu så ja tar mig upp imorrn. men de kommer aldrig hända, adi0s.

hur vet man om man är bög?


haha varje dag lär man sig ngt nytt..

torsdag

hej och välkommen till världens segaste tjej. är förbannat trött idag oxå, har försovit mig hela veckan, känns bra. nu ska jag vara duktig och laga mat, sen måste ja väl ut i värmen och rida. sebbe och viktor kanske skulle komma förbi. de är typ ändå ganska mycke för att vara i skogen. haha haid00

paow är min finaste

de blev ingen powernap. fastnade vid datorn, å gick ut efter maten istället.
fick ju hem skivan idag, är ganska nöjd den här gången faktiskt.  har försökt lägga ut låten men datorn har sega ihop och jag orkar inte sitta här längre.
så jag lägger ut den på fredag när jag har tid. godnatt!

tireeeeed

trött nanting. funderar på att dra en powernap men om ja känner mig rätt så kommer jag aldrig ta mig ut i stallet efter de. livet är inte alltid lätt, haid0

 



skolaaaa





dagens outfit

tjaaa, ska snart dra till skolan... :/
så här kommer dagens outfit!
skaver lite gran i stjärten

sovmorron

hej hej bloggen :) sovmorron idag, ok
ska snart kliva upp å kladda på nå smink, ok
ÄLSKA ONSDAGAR!!!!!

ja känner mig ful


tänkte bara dela me mig av denna fina bild från tonight och säga godnatt. men frågan är ju vart skönheten kommer ifrån? hur kan man bli så extremt snygg? ingen vet. och ingen kommer förstå hur man kan va lika perfekt som vi. jag är ganska bra på snacka skit vet jag oxå, sleep tight.

i dont love u

tur jag har lilla joel som är duktig och bloggar åt jag när jag är borta. har varit i vännäs me mina söta, sprang runt lite överallt osv. ovärt men ändå värt. när jag kom hem va hanseeee här och nu har han fixat min gitarr. KUNG DE! imorrn får jag min andra skiva, nervös nanting. som jag sa förut, blir de inte bra den här gången slutar jag. jaja, ska pallra mig ut i stallet och ta hand om hästen, later.

puderluder

skotta snööööööö nyss, de va ganska KUUUUUUUUUUUNG!!! ok
bloggtorka nu typ, ok

"varför måste vi bo i fucking jävla kuk åmål?"

madde drog nyss, och som ni ser så har hon och en annan liten sötnos varit inne å busa på min blogg. sjukt seriösa vänner osvosv. men jaja, nu har madde farit hem. efter stallet såg vi film och myste med världens bästa film och ja skojar inte. haha, trött som ett sepe är jag oxå. så nu ska jag dejta kudden, puss godnatt.

/ madde röring

hejsansvejsan, nu är väärldens bästa madde här och vi ska ut och rida (????????????????????????????????????) jätte kallt tycker jakk...

"jag vart sugen på chocklad"

*kommer med en stor chockladask*

typ towes vardag hehehehheheheheh.



nu ska vi slicka snopp, hare bra!<3<3<3<3<3<3<3<3<3
påååååsa lite innan vi gick ut till pånysarna ;)

jag är kuuuuuuung

vifta på händerna FJOOOORTISS!!

måndagsjuttondejanuaritvåtusenelva

de är drygt me måndag. bara en, två, tre, fyra dagar kvar till fredag. vaddå bara? de är inte bara, men fredagen ska bli bäst såå,. deal with it. iallafall, madde kommer hit snart. ska ut me pållarna en sväng sen mysa me film&popcorn, låter mer än helt okej för att vara en tör måndag, later babes.

mattelektionerna är dom bästa, hahaa

dresscode


hemma bäst

hemma = lycka. min säng = lycka. mat = lycka.
hemresan va tusen gånger jobbigare, har inte ätit på 8 timmar så de ända ja har tänkt på är typ. matmatmatmatmat. men är man hårding så är man! plus, de bästa av allt - ikväll ska ja sova i min u-n-d-e-r-b-a-r-a säng och slippa bli väckt me snö som jag har blivit i helgen. schöööönt, fast nä. aja, godnatt.

älska pojken!

Joel persson är KUUUUNG! bli alltid en massa ståhej när man pratar med han, jag skratta så mycke! jag har ett mongo skratt också :)

bara för att

iloveu!

@towe engström

chaaaaa bloggen! på väg hem nu, är ett jävla ståhej här på bussen!
jag äääääääälskar att åka buss, precis som raggara från tväääråbäck...
jag är ganska tuff! KUUUUUUUUUUUUUUNG

min rääääääääääääääser!   jag glider omkring tills klockan bli mycket!


i going home


nu blire hem, 6 timmars buss.. igen..

de är bara f12er som kollar din blogg /martiniii


förlåt för snusikgt dålig uppdatering. men de är så att jag är ju mitt ute i ingenstans och internet laggar jävel här. de som finns å berätta är att igår satt vi på donken, och körde skoter, tittade på film osv. och idag har vi oxå varit ute å kört skoter. och jag har även kört för första gången i hela mitt liv, KUNG DE! hans syster och pojkvän har varit här ikv så de ha varit middag osv, är helt jävla död nu så sängen väntar. HEHE misstolka inte, godnatt!

maja är bäst<3

nu sitter jag antagligen på bussen, och det är antagligen typ en timme kvar, jag har antagligen smsa hela min kontaktlista, jag har antagligen klara ut alla spel på mobilen, jag har antagligen lyssnat igenom alla mina låtar, jag hat antagligen lite batteri, jag har antagligen käka upp allt mitt godis, jag har antagligen räkna träd tills jag svimma, jag är antagligen trött nanting, jag har antagligen förbannat ont i röven, jag är antagligen döless på att åka buss. och har antagligen SÅHÄR kul<3 plus att någon jävel sitter å skrattar bakom mig och det låter som när en get bajsar på ett plåttak, de kunde inte bli bättre.

hejdå äckel vännäs

har hunnit va hemma i knappt en timme, allt är packat och nu ska ja fara in till frasses och köpa ett fett skrovmål. bussen går halv hem och ja kommer fram typ tio(!!!!!) ikv. har iallafall mitt godis som sällskap, men va social för fän. PUSS


torsdag13januari2011

vi har inga läxor, inge mycke lektioner, chill dag osv! kom nyss hem och internet dampar som f-a-n precis nu när jag har bråttom, men jag ska försöka lägga ut en film på greger från 2day, HAHA.


byxerna högt upp är ganska snykkt tycker jaakk

random

kvällen va bra. mina vänner är bäst. nu ska jag packa för imorrn ska jag bort. bort från äckel vännäs. ska dra en weekend i östersund. hur nice?!?!? godnatt.


to venes nu dååeeee

schöööönt väder, fast ändå inte. fryser så in åt helvete och nu ska jag följa me skogstomtarna in till vännäs och frysa lite till, KUL. vi hörs sen dåraaa, pusssn


hittade 2 bilder från nyår, babbeesss

små bebisar

en till dag av skolan avklarad, har inte gjort ett skit idag heller.. men man ska inte förvänta sig ngt första veckan, HEHE. orkade int gå hem i snöstormen så ja åkte runt me bussen därför kom jag hem nyss. mami håller på göra makaronisar åt jag, så jag ska äta sen dra mig ut i stallet, otaggattttttt....
hahah typ dom här fina små bögarna som gör mina dagar

tidig kväll dårååå


hlkfdsfjsflsd. damp. trött. bajs. less. dö. fuck shit, åh. godnatt.

i dont wanna daaance

har gjort klart stallet och allt de där, de gick bara bra å rida men kallt som faeeen. de blev inge vännäs, majsi kunde inte och jag orkar egentligen inte ens. så nu ska jag göra popcorn å mysa i soffan me nå film, later bebisar.

15de dagens bild:

nån som du vill vara med

väldigt seriöst osv, älskar min dator<3

väldigt seriös

ändå näääjs me teater på morron och 3 håltimmar efter lunch, jag har alltså inte gjort ett skit idag. (y) livet leker men de är jävligt deprimerande att de är sista terminen med mina bebisar :(:(:(:(:(:( med lite pizza i magen ska ja nu springa ut och ta hand om pållen sen vidare in till vännäs tror ja, lateeer.


ganska coooool


nighhttt


de blev inge sköööjter men massa skratt blev de iaf, finaste linnea!
nu ska de sooovas, otaggad nanting på skola. godnatt!

bruuuuum


på me myskläderna sen vidare till linnea, wooop woop.

change in the life


nu har iallafall hästen varit ute å rört på sig men jag har fortfarande inte ätit. väntar på papi ist som förhoppningsvis kommer hem me pizza, jag kommer rulla fram snart och jag vet om de. HEHE. ikväll blire nog fara å åka skoter med linnea, annars ska ja sova tiiiiidigt, och tagga skola imorrn (y) pusspussspusss

ainaaaa


buss till stan 10, va på polisförhör kl 11, tog bussen hem kl 12 och nu sitter jag här. trött som en jävla zombie och tom i magen. måste äta, måste rida, m-å-s-t-e sova. de blir stallet först eftersom de snart är mörkt, såå.. later!

hejja towee, vaknade 20 minuter innan buss...

hejja towee, vaknade 20 minuter innan bussen gick, plus att jag va tvungen å gå till bussen så de blir stressigt nanting. hur som helst så sitter jag på bussen till stan nu, vi hörs när ja kommer hem:)


lugn kväll hehe


de va inte lugnt inne i sebbes garage ikväll kan jag lova. adam,wille,sebbe&viktor tillsammans slutade såhär^^ haha nämen allvarligt, go grabbarna gjorde min kväll helt klart, skönaste humorn ever.  drog till en kompis lite senare och såg en film. kom hem för ett tag sen och är förjävla trött, så vafan gör man nu då?

14de dagens bild:

en bild som påminner dig om gamla tider

hörnefors 2009 (L)

mot sebbeeeee

ja far in till vännäs nu, ska först till sebbe en stund. vi ska ba mysa lite sen vet ja inte vart ja tar vägen, blir hemfärd ikväll iallafall så vi hörs så, PUSS.

@ home


är hon inte fin? min lilla doris
hon har varit min bästavän nu när ja har jobbat

mitt 2010 september- december

september

blev as tight med madde, va me henne typ all night long.

fyllde fjortis och kände mig stor (y)

skulle aldrig klara skolan utan min lilla sockertopp.
oktober

busade med skogstrollen..

va me paow hela höstlovet..

och hade sjukt kul med erik&leo..
november

va i sthlm och gick på globen horse show med syster.

drack tusen liter cola..

och party varje heeeeelg!
december

klippte lugg, aldrig igen, haha.
innebandy tunering på skolan (y)

åså massa julmys..

tack alla bästa, fina, underbara, awesomeeee
people som gjorde 2010 till allt de blev, love it!

day 4

va gör vi? nu kör vi!
3 timmars sömn i natt, YEE.

sveriges drygaste dag

efter 6 timmars sömn gick ja upp, for först ut och red sen vidare till ålö
där jag nu har varit i 10 timmar. och målat typ 5 av dom. ser fortfarande
ut som jag har badat i målafärg och har inte ätit på hundra år.
vilket jävla liv jag har egentligen. men jag har styrt upp den dåliga uppdateringen med bilder från igår, kolla nerååååt! + att ja har bjudit på halva
mitt 2010 vilket har varit typ de konstigaste och roligaste året hittils!

förlåt för dålig uppdatering men jag är fo...

förlåt för dålig uppdatering men jag är fortfarande kvar på ålö.


the town





vi såg the town istället, men de blev bra de me! skönaste människorna helt klart, så jävla kul vi hade. sen kom jag hem alldeles försent till en glad mamiii, HEHE.

kvällen har varit kung, kom hem nyss och d...

kvällen har varit kung, kom hem nyss och de blir jobb imorrn oxå så nu blire sängen!:)


bi00000


winters bone eller the tourist blire..
vi hörs när ja kommer hem!

13de dagens bild:

du och någon klasskompis -  bbbbästa toni!

sommar 2010 juni - augusti


juni

blev blondin, fast de va typ ändå ljusbrunt i början, hehe.

SOMMARLOOOOOOV!

tivoli med mina beesta..


spelade fotboll och ägde ut världen med mina flikkor.

dygnade me maja ute på balkongen..

och hade typ tusen chill kvällar i vännäs, BAAM.
juli

va i östersund me flikkorna, kom till 8-delsfinal i A-slutspelet och hade förjäääävlakul!

va hos farmor&farfar och hade 5 sjukt najsigaa dagar me michelle.

va i häggsjö med paow&madde, typ lätt de flummigaste på hela sommarn(L)

tog familjefoto..

tävlade i stöcke me pållen.

augusti


jag,oscar,madde&nicke busade i stan..

hade filmkväll me nå sötnosar @myplace..

va helt störd me madde å jengan..

spelade sista fotbollsmatchen för säsongen..

och började skolan!





day 3

de är inte ens okej att jag är uppe såhär tidigt...........
och de är verkligen inte okej att jag har målarfärg hela håret..


whos that chick?

nä nu ska ja dra mig härifrån, slå en pling till martin sen sova. blir upp tidigt imorrn oxå, seg dag men sen blire bio me dom snyggaste på kvällen. KUNG!

hard working



ändå ganska snygga? sådan far, sådan dotter, HEHE.
de kanske syns va ja har gjort idag? jo målat, hela dagen, i typ 6 timmar. BAAM.
jag är överspeedad för att jag inte har skrattat på hela dagen,
ska springa ut i stallet å ta hand o pållen sen in å sova, hare gött!

12te dagens bild:

en bild på din vardag




mitt 2010 januari - maj

januari

firade nyår med sjuk bra folkzz..

blev tillsammas med emil..


sebbe fyllde 16..

februari

va för de mesta jävligt mycke med paow..

la mycke tid på hästen oxå..

haha och jag å madde busade i skolan..

mars

friluftsdag på skolan..

piercade naveln..

och va på hockeymatch för första gången i mitt liv ((y)

april

for till tärna med familjen&emil..

chillade  i stor stadN..

och chillade på skolan, yee..

maj

rix fm med mina bästa..

årets första dopp med vilmaa..

och årets andra med maddee..

haha de känns som de va igår, jag har världens bästa vänner (L)

day 2

uppe me tuppen och taggad på en hel dag på jobbet, HEHE.
nämen allvarligt nu kör vi, jag ska va me pappa hela dagen i verkstaden
och slipa osv, känner mig som en riktig man. vi hörs när ja kommer hem, H0JJ




01:31

väntar på att min hallonsoda ska bli kall, sen ska jag soooova!

kanonkul

va på pappas jobb å fixade me transporten till typ åtta, då drog jag till vännäs och kollade på fotbollsträningen med sagali. sen vidare till peter och busade där ett tag. hel lugn kväll kan jag lova. åkte epa hem me johannes, och nu sitt ja här å väntar på att pappa ska göra popcorn till lilla mig, later babes.

han ba chillade lite i solstolen du vet, haha

11te dagens bild:

< en person du kan berätta allt för


mummaaaa


oboy till frukost och nu blire pizza, nyttigt ojaaa! (y) drar jag vidare till pappas jobb för att börja fixa hästtransporten, sen får vi se vart kvällen tar mig, HEHE.

-


wonderful

hade tänkt sova tidigt igår men precis när ja håller på somna så ska ju
självklart lilla sötnosen ringa, men kul vare, skrattade som ett sepe i två
timmar, sen somnade jag innan vi la på typ, haha. blev väckt av mami för ett
tag sen, ska sitta här å dega ett tag sen tror ja de blir jobb sen, usch fyfan..

nu:


haha godnatt!

let it burn

disney channel + godis = kvällen räddad haha nämen de blev mest lugnt framför teven å godis till en början, sen vid elva typ drog vi ut å åkte epa me danne, träffade sebbe en stund osvosv. danne skjutsade hem mig sen och nu sitter ja här å fetar mig me resten av godiset, helt vanlig tisdag, right?

bildbomb




dirty bit

de blev förjävla stressigt så ja hann inte blogga ngt innan jag drog å va barnvakt. men nu är de iaf gjort, såg på shrek å chillade ni vet (y) haha ska snart börja dra mig in mot vännäs, vet inte riktigt va som bli ikväll så hör av er okkk? kramizar.


frukost (L)

god dag


självklart fastnade jag vid datorn igår och kollade inte på klockan förrän halv
fyra då såg ja teve, prata i telefon osv så ja somnade typ inte förrän halv sex.
inte ens nära okej eftersom ja sov tills nu och ska hinna rida och käka innan
innan klockan 5. ska va barnvakt då och efter de drar jag in till vännäs
så ja har väl egentligen inte ens tid å sitta här, later babes.

my dator is back ♥♥♥♥♥♥♥♥

de va längesen ja va såhär lycklig, haha nä ja ba skojas men saknad har den varit! har nyss kommit hem från vännäs, va hemma hos fredrik med johannes, sebbe,sofia,sagali och lite fler folk.  träääävligt värre kan jag lova! har fått resten av bilderna från nyår nu, ska redigera dom nu sen blire bildbomd imorrn!


bildzz från ikvvv

peddobear

for ju till backen med madde igår, helt galet kul vare. vi+skogsvägar funkade inte så bra tillsammans, slutade i djupsnön typ hela tiden (y)


och idag blev agnäs me eiimma, sebbe och nån till random(?) har iaf inte träffa lillsnuttan på tusen år så de va mer än nice!


de blir backen imorrn oxå, godnatt!;D

de blir backen imorrn oxå, godnatt!;D


TIGHT

nyår va dyngnice, fyfäääään så kul vi hade! finns inte så mycke mer å säga, moa ska skicka resten av bilderna så dom får ni sen ngn gång!

ikväll har jag å madde varit hos jack och chilla me nå grabbzz, åkte epa en sväng oxå hel nice de dåraa. imorrn blire upp tidigt å fara till backen, så nu ska ja dejta kudden! jajaj, ska sluta dryga, godnatt!
de här kan man kalla tight

nyår!







'

så jävla gött nytt år!

så jävla gött nytt år!


2011

bilderna från kvällen får ni när jag får tillbax min dator, hare gött!