Skellefteåtävlingen 2014.

 
Bilder på helgens tävlingar i skellefteå. Vi åkte hemifrån på fredagsmorgonen, kom fram lite efter 12 då vi packade upp allting och installerade hästarna. Första klassen red jag på fredagen i regnet, en 1m klass som slutade på 0 fel och en bra tid trots att vi missade en sväng. Slutade ändå på en sjunde plats och med en super bra känsla så var jag så nöjd.
 
På kvällen grillade vi som uppladdning för dag 2 när jag red 110 cm. Där tvärstannade han på fjärde hindret som han helt plötsligt tyckte var jätte läskigt och när jag tog om det rev han det också, förutom det var det en jätte bra runda och vi börjar verkligen få rutin i 110.
 
Tredje och sista dagen bestämde jag mig i sista sekund för att rida 1 m, vilket jag nu i efterhand är väldigt glad för. Det var inte våran bästa runda men vi var nolla och med snabbast tid så en välförtjänad vinst fick vi åka hem med iallafall. Känns som vi tar ett steg framåt efter varje tävling och jag är så tacksam över att få ha min fina häst.♥

Sen sist jag skrev.

 
Sen sist jag skrev så har livet sett ut lite såhär. Haft mys/pluggkväll med bästis inför nationellaproven i matte som förövrigt gick ganska bra, jag har hängt ute i solen med bra folk och haft ännu en bra helg med han. I fredags fiskade vi i solnedgången med en utav hans kompisar och i lördags tittade jag på hans match. Lyxade till det med kebabtallrik på kvällen, gick en sväng i stan på kulturnatta och avslutade kvällen i min säng. Idag har vi varit domare på trailtävling, hängt i stallet och pussats i massor. 
 

En helg med babe.

Jag har haft en väldigt fin helg som till större delen har spenderat med han som gör mig lyckligast i världen - min fina pojkvän. I fredags hängde vi med våra turkiet-vänner igen, käkade pizzabuffé och spelade kort innan vi kramades hejdå och efter det rullade vi hem till mig för att avsluta kvällen med lite fiske i den fina solnedgången. På lördagsmorgonen lämnade han mig för att fara på match och jag hade några timmars jobb framför mig som vanligt. Därefter motionerade jag zion i skogen någon timme med mycket galopp, ett riktigt svettigt ridpass blev det alltså innan jag ännu en gång åkte in till staden - denna gång för att umgås med min bästa barndomsvän som jag träffar alldeles för sällan.
 
Vi gick en mysig promenad på kvällen och pratade ikapp om livet innan vi blev indragna på en fest, träffade trevliga människor och skrattade där några timmar för att sedan åka vidare till bygdeå på olivias 18-års kalas! Jag fick avsluta kvällen med makaroner i sängen som nattkäk och somna i värdens bästa famn så jag var nöjd. Och idag då? Tog universums mest efterlängtade sovmorgon innan vi begav oss mot skogen igen, red bosse åt sandra med milan cyklandes bredvid (ja, han är bäst!!) innan jag dressyrade zion på banan som förövrigt gick SÅ bra. 
 
Sist men inte minst så har vi också hunnit kolla på lillebrorsans fotbollsmatch ikväll, hade bra väder och bra sällskap så mysigt var det. Som avslut på helgen så bäddade vi ute på balkongen, kokade te och såg film - myste järnet och jag var gladast i hela världen, som jag har varit ungefär hela helgen - bara för att han är så bra. Imorgon väntar ännu skolvecka, räknar ner dagarna och snart har jag fucking sommarlov!!!!!

14 Maj 2014.

Tisdagen blev en ganska lugn dag, var några timmar i skolan innan jag fortsatte min dag i stallet. Skrittade ut en sväng i skogen med min springare, mockade boxarna och myste i det fina vädret. När Sandra kom hem från jobbet åkte vi vidare till nästa stall för att motionera ponnysarna där, dressyrade någon timme på banan innan jag avslutade kvällen i min säng. Såg ikapp alla avsnitt jag missat av top model och somnade i tid för första gången på flera veckor. 
 
Igår hade vi nationella prov i princip hela dagen, det gick fruktansvärt dåligt men jag fick iallfall trösta mig med en tripp in till staden efter skolan. Sprang förbi på BikBok för att hälsa på där en sväng och sedan mötte jag upp min pojkvän - träffade sköningarna som vi hängde med i turkiet som är i umeå några dagar innan vi rullade vidare mot Robertsfors. När milan var på träning handlade jag, fixade iordning mys i lägenheten och tände ljus - sedan hade vi myskväll deluxe bara för att vi har varit tillsammans i tre fina månader. ♥ 
 
 

12 Maj 2014.

Avslutade helgen med min babe, glass, en kopp te och en bra serie i min saknade säng, kunde inte haft en så mycket bättre söndagskväll med andra ord. Milan for på sin praktik klockan 5 imorse och även fast jag fick sova två timmar längre så var det i princip helt omöjligt att ta sig upp. Snoozade över en timme och efter det har jag varit som en zombie hela dagen. Hade sylektioner hela morgonen och sedan vandrade jag ner till jobbet efter lunch för att jobba 6 timmar. 
 
Mellanlandade hemma för att käka middag med min mor&far och direkt efter maten gick jag upp till stallet med hjärtat i telefonen. Zion fick en välförtjänad vilodag idag så istället grejade jag på med massa annat i någon timme innan jag nattade hästarna. Hurtig som jag är sprang jag sedan 4 km till ner på Sandras jobb för att avsluta kvällen där med en kopp te och lite skit snack, vilket börjar bli en vana. 
 

En tävlingshelg i Sundsvall.

Filmerna ifrån helgen lägger jag ut i ett annat inlägg, tills dess bjuder jag på bilder på mina två kompanjoner som lyckades ta placering. Jag kom hem utan rosett men efter tre riktigt bra rundor och lite väl mycket otur så är jag ändå sjukt nöjd med helgen. Har världens finaste stjärna till häst och efter första borta tävlingen på året så kan jag inte vara med taggad på säsongen.

9 Maj 2014.

En bild på en väldigt söt Zion när han blev klippt i onsdags och en bild på men lite för goda lunch idag. Behöver jag ens säga att jag spenderade gårkvällen i stallet? Red ett kortare pass på banan innan smörjde det sista och packade alla mina grejor. Rullade ifrån stallet halv tio vidare till bästis, var lite för längesen vi hade sleepover men vi hann tyvärr inte mer än att snacka liite skit innan vi somnade till bästa Sex&thecity. 
 
Idag har jag jobbat 7-12 innan jag blev upphämtad av Hanna för att ännu en gång fara till stallet. Mockade boxarna, packade in allting i bussen och gjorde i ordning hästarna för att åka. Klockan 3 tog vi oss iväg och har nu kommit halv vägs ungefär. Vi är förhoppningsvis framme i Sundsvall före 7 då det väntar ännu mer släpande av grejor innan vi får sova. Är iallfall stört taggad på helgen och hoppas att få komma hem nöjd därifrån.
 
 

Hoppträning, överraskning och lite mer häst.

Igårkväll hade vi som sagt hoppträning inne i stan för Kerstin. Zion skötte sig verkligen hur bra som helst och för första gången på alldeles för länge så hittade vi tillbaka till en bra känsla vilket känns otroligt bra inför helgen. När jag landade hemma klockan 9 var jag både trött, less och hungrig. Efter att ha tryckt i mig lite för sen middag går jag upp på mitt rum för att dö av på min säng så möts jag istället av dehär↑ på mitt golv och världens finaste kille som ännu en gång överraskar. Kunde nog inte ha blivit lyckligare och jag kan fortfarande inte förstå hur otroligt kär jag är i den där människan.♥
 
Idag ska Zion få vila men istället står klippning på schemat, ska även hinna med stallet och smörja de mesta av mina grejor. Som jag skrev tidigare, det lär bli sena kvällar i stallet men lika glad är jag för de - det finns verkligen ingen plats på jorden som jag trivs bättre och när jag dessutom har den bästa hästen på jordklotet så kan jag knappast klaga.

5 Maj 2014.

Min lugna kväll igår bestod av en springtur med min fina vovve i skogen och lite kvällshäng med sandra på hennes jobb. Idag har jag bokstavligen plågat mig igenom skolan, jobbat några timmar efter det och kvällen spenderades i stallet. Red ett pass dressyr även idag och imorgon väntar hoppträning i stan.. Ska försöka somna hyfsat tidigit ikväll för att orka med den kommande veckan, de väntar förberedelser och sena kvällar i stallet varje dag, precis som det ska vara innan tävling alltså, wiho.

4 Maj 2014.

En bild på gårdagens lyxmiddag och en bild på min fina stjärna från dagens ridpass.Hade en utav de roligaste kvällarna någonsin på jobbet igår, kramades med väldigt många saknade och skrattade åt alla fyllon. Halv fem imorse landade jag hemma i min säng där jag avslutade med en tallrik makaroner och en bra film. Idag tog jag en liten sovmorgon innan jag började dagen med att kolla på rasmus fotbollsmatch, fortsatte vidare hem till stallet där ett dressyrpass på banan väntade i solen. Ikväll ska ja försöka ta det så lugnt som möjligt, få klart några saker och börja ladda inför första riktiga skolveckan sen i mars.
 

3 Maj 2014.

Förutom att spendera den mesta av min tid i stallet så har jag hunnit med första skoldagen på 8 veckor, kom dock hem till en ganska skön vecka så blev inte mer än en dag. Efter tävlingen i torsdag rullade jag vidare hem till Aron för att ha ett lite försenat valborgsfirande, käkade universums godaste middag och drack drinkar med bra folk. Blev dock en tidig kväll för min del, blev upphämtad av bebi redan vid elva för att sedan somna i hans famn. 
 
Igår klev jag upp med milan som skjutsade mig till stallet innan han for till stan, skrittade ett varv runt sjön med sandra och alla hästarna innan första arbetspasset på länge. 7 timmar senare blev jag hämtade av bebi igen, mellanlandade hemma för att duscha och käka middag innan vi åkte vidare på nästa äventyr som blev en biokväll med några sköningar. Och idag då? Började dagen med ett 6 timmars pass på jobb nr 1, var i stallet för att motionera en utav sandras hästar och göra klart i stallet. Landade hemma för någon timme sen, har hunnit äta och nu tänkte jag göra mig iordning för arbetspass nr 2 för dagen. Jobbar på hotellet till klockan 3 i natt sen ska jag hem och sova sova sova sovaaaaaa.

Inte så mycket mer än massa häst.

 Vad tror ni att jag har gjort sen jag kom hem? Ja, hängt i stallet typ alla timmar på dygnet. I tisdags for jag upp direkt efter skolan, njöt av att mocka hans box, titta på när sandra red och smörjde grejor. Borstade även i en evighet innan jag red på banan, hoppade några språng och var lyckligast i världen. I går hade jag en mindre viktig dag i skolan så bestämde mig för att spendera dagen med hästarna istället. Valborg firades med en kopp te på Sandras jobb vilket också blev en bra uppladdning inför dagens klubbtävling.
 
Så ja, idag har vi varit heeeeela dagen på Norrmalm. Hoppade 1 m & 110 cm i slutet av dagen och kan inte riktigt bestämma mig för om det gick bra eller dåligt. Hade bara en rivning i varje klass men ingen bra känsla, hade dessutom fel bett och han var sjukligt stark. Blev dock 6 st klockrena språng i slutet av andra klassen så jag är väl typ halv nöjd. Zion är bäst iallfall som hoppar i alla lägen, nästa tävling är i Sunsvall om två veckor, WIHO.