31 Mars 2014.

Bejbi kom till mig i lördags på kvällen, var med på tävlingen igår och idag har vi varit i stan hela dagen. Följde med honom till tatueringstudion där han hade sittning nr två och sedan hängde vi i min brors lägenhet några timmar innan jag tog bussen hem. Spenderade några timmar i stallet efter det, red ut med sandra och zion var verkligen SÅ fin idag, kärlek till han. Avslutade dagen på bästa sätt med ett varmt bad och några avsnitt top model, något som äger ännu lite mer är att jag är ledig hela den här veckan. WIHO
 

Tävlingshelg i Umeå.

Nu är ännu en tävlingshelg avklarad med tidiga morgonar och sena kvällar. Jag har levt på kebabtallrik, godis och alvedon ungefär så det har väl kanske inte varit den mest hälsosamma helgen. Hästen har skött sig bra iallfall, det var både hans och min första nationella tävling så hade inte alls höga krav. Fredagens resultat var dock verkligen inte bra, red inte överhuvudtaget och hade absolut ingen känsla vilket gjorde att vi hamnade på 21 fel. 
 
Lördagen var väldigt mycket bättre, hade bra flyt och red ordentligt. Mot slutet red jag av honom på en dålig väg vilket gjorde att jag tog med mig hinderstödet med foten, han petade också sista i kombinationen men som sagt, mycket bättre än fredagen. Är trots allt nöjd med helgen, det har inte varit några katastrofer och båda klasserna var egentligen bara tänkt som träning, mer erfarenhet och en utmaning. 
 

27 Mars 2014.

Imorse vaknade jag upp med världens huvudvärk, ont i halsen och allmänt seg trots ovanligt mycket sömn. Åkte ändå upp med mamma till stallet vid 8 då vi direkt for ut och skrittade ett varv runt sjön. Därefter packade vi ihop hästarna för att rulla vidare till Norrmalm där vi badade båda hästarna inför helgen. Som jag skrev igår tänkte jag dö på min säng när jag kom hem från praktiken vilket dock blev några timmar tidigare, efter att ha varit på praktiken en timme var jag svimfärdig och febern hade hälsat på. Åkte hem och resten av kvällen har jag spenderat i soffan, varenda rörelse har känts som att gå igenom ett krig och här ligger jag nu några alvedon senare. Mår inte bättre alls och ska tävla imorgon, bra tajmning osv. 

Det här ska bli en bra dag.

mina nya favoriter i smyckessamlingen
Igår kom mina två favorirbrudar till stallet för att hålla mig sällskap, var inte klar där förrän halv tio då vi rullade hem till mig för att prata ikapp livet över en fika. Även fast det kan gå flera veckor emellan gångerna vi ses så känns det aldrig som att det har gått mer än en dag, bäst är dom. Idag väntar som sagt några timmar på Norrmalm innan praktiken, de har extra kvällsöppet ikväll så jobbar till klockan nio ikväll och efter det lär jag dö i min säng innan fredagsmorgonen då larmet ringer halv sex. 

26 Mars 2014.

Alltså det här vädret?! I'm in lööööv. Var på praktiken några timmar imorse innan jag mötte upp micke för en lunchdejt på max och sedan rullade vi vidare till hästaffären på röbäck där jag inhandlade lite nya presenter till Zion som han ska få inviga i helgen, wiho. Vi hann även med att avnjuta en glass i solen innan jag jobbade mina sista timmar. Zion hade sin vilodag idag men har ändå spenderat hela min kväll i stallet, hästen skulle klippas vilket tog några timmar och har dessutom smörjt större delen av alla grejorna. Imorgon börjar jag inte förrän klockan tre så innan det ska vi på Norrmalm för att både tvätta och motionera hästarna.
 
 

25 Mars 2014.

Igår invigde jag mina nya favoritbyxor på praktiken innan jag rullade hemåt för att motionera min fina prins och idag har jag blivit bjuden på lunch av min fina moster som jag träffar alldeles för sällan. En timmes lunch är alldeles för kort tid för att hinna prata igenom livet så vi har redan bokat in en till lunchdejt nästa vecka, men trevligt var det iallafall så länge det varade. Kvällen har spenderats på Norrmalm, hoppade igenom hästarna inför helgen när årets andra tävling väntar. (PEPP!!) Käkade en lite för sen middag samtidigt som vi såg ryttareliten på teve och nu har jag precis landat hemma. Imorgon väntar ännu en lång dag med praktik följt av massa tävlingsfix på kvällen, alltså detta hästliv!
 

23 Mars 2014.

Den har dagen har varit den lugnaste på länge. Milan for redan vid nio imorse så då passade jag på att göra i ordning en ordentlig frukost som jag käkade i soffan framför en bra film, när hände det sist? Spenderade några timmar i stallet med min andra favoritkille, red en sväng i skogen i det härliga vädret innan jag rullade hemåt. Brorsan var hemma så efter en godmiddag med iallfall halva familjen så åkte jag med honom in till stan där jag nu har parkerat i hans säng. Köpte med mig godis på vägen hit, har precis startat kanske världens bästa film och det är flera timmar kvar tills jag måste sova, söndag när det är som bäst.

Svar på en fråga.

 
Svar: Det är väldigt olika, jag har ju bara schemalagda tider på ett utav mina jobb vilket är ca 20 timmar i månaden. Men som tur är har jag fått jobba väldigt mycket mer än så, vissa månader har jag jobbat upp mot 70 timmar och ibland jobbar jag bara ca 30. Men som sagt, det är väldigt olika beroende på hur mycket jag får jobba men det är allt mellan 2000 - 7000 kr. :)

22 Mars 2014.

Blev som sagt en tidig ridtur imorse innan jobbet, började dagen på bästa sätt med ett varv runt sjön med min fina springare och sedan vidare för några timmars jobb. Därefter gick jag direkt till hotellet där resten av kvällen spenderades med årsmöte, god mat och bra sällskap. Blev upphämtad av bäjbi efter nio någongång och nu har vi precis landat i sängen. Om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen vara så tråkigt att jag somnar direkt vi startar en film men jag får iallfall somna bredvid min världsfavorit så jag klagar inte.

21 Mars 2014.

Alltså jag säger det igen, hur bra är inte fredagar? Följde med babe imorse när han skulle tatuera sig, fick hålla handen hela tiden men duktig var han. Efter det bjöd han mig på stans godaste kebabtallrik för att sedan skjutsa mig till praktiken. Eftersom jag jobbade sent så fick zion sin vilodag idag men for ändå upp dit direkt jag kom hem för att natta hästarna. Stannade även kvar några timmar hos sandra för att färga håret, snacka massa skit och kolla lets dance. Har precis landat i min säng där jag ska försöka ta igen några timmars sömn, imorgon väntar en lång dag när jag ska rida innan jobbet och därefter fara på årsmöte med ryttarförening följt av middag på kvällen. Bra lördag med andra ord.
 
 

I ain't been myself, lately somethings going on.

De senaste dagarna har rullat på, spenderar mina dagar på praktiken och kvällarna i stallet. Har lyckats dragit på mig en äcklig förkyldning och har ont i huvudet framåt tillbaka hela tiden. Kom hem från stallet klockan 10 efter att ha smörjt alla grejor inför morgondagens hoppträning. Ska lägga mig i sängen nu och se ikapp några avsnitt topmodel för att förhoppningsvis kunna sova och imorgon ska jag äntligen få somna bredvid min fina pojkvän igen, hur bäst?

Alltså den där bruden.

Klicka på bilden för att komma till låten som gör min dagar lite bättre.
 

Lite svar om resan.

Det var någon som undrade hur mycket resan kostade, vem jag skulle åka med och hur länge vi skulle vara borta. Resan kostade sammalagt ca 10 000 kr för två personer, flyg från stockholm och all inclusive i en vecka. Tanken var från början att jag skulle åka med pauline men när det visade sig att hon inte hade råd så ska jag istället åka med milan vilket kommer äga det också. Vi kommer vara i turkiet i en vecka men åker till stockholm några dagar tidigare så sammanlagt blir det 10 dagar!

Min bästa, bästa hästvän.

Alltså den här hästen, han är verkligen helt otrolig och jag vet inte vart jag ska börja. 99% av ni som läser det här är förmodligen inte hästmänniskor och kommer troligtvis bara himla med ögonen eller inte läsa det alls. Men, alltså det finns inte nog med ord för hur tacksam jag är över att ha honom i mitt liv, jag är så tacksam för att jag får chansen att utvecklas med honom och jag är så otroligt tacksam för allt sandra har lärt mig. Vore det inte för hennes tjat varenda dag, hennes peppande ord eller hennes kunskap så skulle vi aldrig ha varit där vi är idag. 
 
I Augusti 2011 började jag rida honom lite smått, hade haft ett kortare uppehåll efter min ponny som jag hade tidiagre och hade i stort sett inga planer alls på att fortsätta med hästar. Till en början kunde jag knappt rida honom överhuvudtaget, jag tyckte att han var stor, jobbig och alldeles för svår. Jag kunde knappt galoppera honom och verkligen inte hoppa, de första månaderna kastade han av mig flera dagar i veckan men nånstans emellan allt det där så tyckte jag om honom så himla mycket.
 
Nu i efterhand, nästan 3 år senare, så skulle jag inte vilja ändra på någotning, jag ha lärt mig av alla misstag och jag har lärt mig av alla framgångar. Vi är världens bästa team, han och jag. Han hjälper mig och jag hjälper honom, han ger mig självförtroende och ställer upp i alla lägen. Så ja, inte trodde jag att det skulle vara möjligt att en häst skulle kunna vara ens bästavän, men han är verkligen det. Universums bästavän och mannen i mitt liv, den där fybenta fina hästen. Älskar honom till månen och tillbaka, min fina häst.♥

16 Mars 2014.

Störrde delen av min dag har spenderats med min fyrbenta favorit och sandra. Var på Norrmalm vid elva i morse och hoppade igenom hästarna på en serie, zion skötte sig som vanligt nu för tiden väldigt bra och jag var jätte nöjd efteråt. När vi landade hemma i stallet igen gav vi hästarna lunch och drack en kopp te för att sedan göra klart mockningen vilket slutade med storstädning. Några timmar senare rullade jag hemåt där jag nu har tagit det lugnt hela kvällen. Legat på soffan, haft en välbehövlig telfondejt med en utav mina fina systrar och även snackat skit med en saknad grabb som kom hit en sväng. Nu tänkte jag avsluta kvällen där jag trivs bäst - i min säng med en bra film. Imorgon börjar tredje veckan på praktiken, wihoooo. 
 

15 Mars 2014.

Blev en väldigt bra kväll trots allt. Sanna var för det första bäst som hämtade mig, när vi kom till stan spenderade vi någon timme i sängen med glass och sex&thecity för att sedan åka vidare till bowlinghallen. Lyckades faktiskt få en strike och var inte lika värdelös som jag minns, haha wiho, Hann med en dejt på max också innan jag träffade philip och gänget som jag hängde med resten av kvällen, fick dessutom skjuts hem vilket ägde. Som avslut på kvällen så har jag myst ner mig i sängen med grabbens tröja, mystofflor, en bra film och en kopp te. Nu saknas bara han för att den här kvällen skulle vara perfekt men sån tur har jag dock inte ikväll så ska försöka sova ändå, sleep tight amigos.♥

Obeskrivlig kärlek.

Hade en mysig kväll med mitt fina hjärta igår - badade badkar, doppade frukt i smält choklad och pussades. Somnade i världens bästa famn efter en film och var tvungen att kliva upp alldeles för tidigt idag. Bejbi lämnade av mig på jobbet där jag har haft en helvetesdag, har varit stressigt från början till slut men överlevt har jag gjort iallfall. tryckte en välförtjänad kebabtallrik med familj nr 2 efter det och nu har jag precis kommit hem ifrån stallet. En snabbdusch väntar nu innan jag rullar vidare för att spendera min kväll i staden med min bror och hans flickvän, ha det bäst folkz.♥

14 Mars 2014

Blev upphämtad av mamma nr 2 efter praktiken idag, rullade hemåt för att skritta ut en sväng med hästarna i stormen och nu har jag precis landat hemma. Hjärtat kommer hit om någon timme och då väntas det myskväll i mängder, vi har varit tillsammans i en månad idag så därför tänkte jag vara lite extra kär ikväll. Imorgon väntar dock jobb som vanligt men mer än det har jag faktiskt inte planerat i helgen, känns faktiskt baaaara skönt. 

13 Mars 2014.

Idag har jag, förutom att ha varit på praktiken - Åkt massa buss. Läst ut min bok. Firat världens bästa låtsasmamma. Ridit ut i stromen. Städat mitt rum och... DAMDAMDAM. Betalat utlandsresan. Om 36 dagar drar jag och babe ner till Stockholm för att först hälsa på Johanna innan vi åker vidare till Alanya. Can´t wait alltså, det kommer äga typ såhäääääär mycket.

2 till skönheter i garderoben.

 

Materiell lycka.

Den här och väldigt mycket mer köpte jag med mig hem ifrån praktiken idag. Jag som vanligtvis inte ens tycker om att ha klänning kände mig tvungen när jag såg den här. DÖR SÅ FIN. Har förövrigt haft en väldigt bra dag som dock började med att jag försov mig, var ändå i tid till jobbet och fick lunchdejta med babe så jag har inte så mycket att klaga på.
 
Kvällen har spenderats i stallet med mockning och en promenad runt sjön med två av grabbarna. Stannade kvar några timmar efter jag var klar också och nu har jag precis kommit hem. Rensat garderoben för ungefär femte gången de senaste månaderna och nu SKA jag styra upp en bloppis så jag blir av med skiten, så lova mig att köpa någonting av mig så ska ni få en kram.. 

10 Mars 2014.

Igår fick jag äntligen somna bredvid mitt fina hjärta. Han hämtade mig i stallet när jag var klar där och sedan myste vi mest bara hela kvällen - spelade kort, käkade glass och såg på film. Åkte även med honom in till stan imorse, började praktiken redan klockan 8 idag eftersom jag började jobba klockan 3 i vännäs. Lunchdejtade med fina johanna ifrån klassen som också började sin praktik idag, käkade på bästa waynes och pratade ikapp lite. 
 
Efter 10 timmars jobb rulladejag vidare till stallet, zion fick en välförtjänad vilodag idag men istället motionerade jag en utav sandras hästar och fixade lite i stallet. När jag sen äntligen landade hemma for jag ut och sprang för att rensa tankarna lite, 4 km blev det och det känns faktiskt lite bättre efteråt. Sitter nyduschad i sängen just för tillfället och tänkte inte göra så mycket mer ikväll, blev en väldigt lång dag och imorgon väntar återigen en dag på praktiken. 

Filmerna från helgens träningar.

)
 
Här är filmerna från både dag 1 & 2.  Vi har hoppat väldigt mycket tekniskt svåra övningar och även hoppat väldigt mycket högre än vad vi har gjort tidigare. Båda dagarna avslutade vi med att hoppa bana på 110-120 cm vilket gör att jag känner mig mer än redo inför tävlingssäsongen, det finns självklart tusen saker att träna på men vi har utvecklats så mycket tillsammans under vintern så jag skulle inte kunna vara mer motiverad. Fyfan vad roligt det är alltså.

Mot träning i övik.

Bild från i söndags.
Nu rullar jag upp till stallet för att först rida Bosse med Sandra och sen packa iordning alla grejor för att fara. Tränar inte förrän sju ikväll men vi åker ändå redan klockan 2 för att zion ska hinna vila några timmar innan träningen och sedan tränar jag halv tio imorgonbitti. Sandra jobbar och Hannas häst är skadad så det blir bara jag och mamma som far den här gången, är dock lika taggad för det, är verkligen så jävla motiverad vad det gäller hästen just nu.

7 Mars 2014.

Alltså finns det någon bättre dag en fredag? Även fast fredagskvällar eller helg överhuvudtaget aldrig innebär ledigt för min del så känns allting alltid bättre på fredagar utan någon speciell anledning. Började iallafall dagen med att kliva upp i tid så jag slapp stressa vilket är det bästa jag vet även fast det händer väldigt sällan, skrattade mig igenom dagen på praktiken och sedan åkte jag med min bror från staden för att spendera kvällen i stallet. 
 
Red bara ett lugnt pass idag, på vanligt bett och graman för att rida igenom honom ordentligt inför morgondagen när jag åker till övik igen för att träna för lotta. Även fast det spöregnade och blåste äckligt mycket så finns det ingen bättre känsla än när man känner att allting stämmer, vilket det gjorde idag. Var hemma innan tio någongång efter att ha smörjt alla grejor och snackat massa skit med världens bästa låtsas mamma över en kopp te. När jag kom hem bjöds det på en lite för sen men väldigt god middag och nu väntar bara packningen innan jag bäddar ner mig i sängen för att andra avenyn tills jag somnar. Åh så bäst.

6 Mars 2014.

Även fast jag sovit alldeles för lite inatt så överväger det att få vakna bredvid han alla dagar i veckan, bäst i världen var han också som gjorde frukost till mig och följde med mig till bussen. Timmarna på praktiken flög förbi som vanligt och efter det red jag ett varv runt sjön med min favoritkille. Resten av kvällen har jag varit ensam hemma, gjort lyxmiddag till mig själv och inte gjort någonting speciellt alls. Tänkte parkera i soffan nu och kolla på gårdagens avsnitt av top model, hoppas ni har haft en bra kväll.♥
 

5 Mars 2014,

 
 
Idag har jag gjort dag två på praktiken, timmarna bara flyger iväg och jobbar med världens skönaste människor så jag trivs verkligen hur bra som helst. Lunchade även med en lite för saknad maja idag vilket gjorde ungefär hela min dag. Efter jobbet blev jag upphämtad av milan för att rulla vidare till holmsund där jag fyllde i min tatuering och bokade tid för min nästa som sitter på plats om drygt en månad, den som säger att man inte blir beroende av tatueringar har fel, haha åh så taggad! 
 
Innan vi fortsatte hem till honom bjöd jag på en otroligt oromantisk middag, det var dock lika mysigt ändå för att inte tala om kvällen. Kollade först på hans träning (vilket kändes som de längsta timmarna jag har varit med om) och sen myste vi ner oss i soffan med godis, tända ljus och massa täcken. Helt klart världens bästa avslut på en helt vanlig onsdag, den där grabben kan verkligen göra livet tusen gånger bättre.

NEW IN.

Mina nya babes från skopunkten, 299 :-
 

4 Mars 2014.

 
Inatt har jag sovit drygt 10 timmar, minns inte ens sist det hände så det var förmodligen väldigt välbehövligt. När jag vaknade rullade jag upp till stallet direkt för att rida en varv runt sjön med sandra för första gången på tre veckor, sjukt roligt var det och zion skötte sig hur bra som helst. Var hemma tvärt för att snabbduscha innan jag for på jobbet, eftersom det har varit fettisdag idag så har jag inte gjort så mycket mer än att sälja semlor och det har varit fullt upp hela dagen.
 
Tanken var egentligen att jag skulle fara in till stan efter jobbet för att bowla med några grabbz men efter att jobbat över och varit utan mat alldeles för många timmar var jag inte så sugen längre. Istället åkte jag hem, käkade en efterlängtad middag innan jag for ut och sprang. Plågade mig igenom 4 km, stannade av på sandra jobb på vägen hem där jag har spenderat det senaste timmarna. Druckit en kopp te och snackat massa skit, helt okej kväll alltså. 

"It can only get better"

 
Har tyvärr haft en väldigt dålig period i mitt liv. Pressat mig själv lite för mycket vilket gör att jag inte känner mig tillräcklig någonstans. Tiden räcker inte till allt jag vill hinna med och jag kan inte göra det jag gör så bra som jag vill. Låter mitt självförtroende sänkas ungefär varenda dag pågrund av det vilket suger. Värst av allt är skolan där jag verkligen inte trivs men ändå måste plåga mig igenom varenda dag, det dödar mitt psyke och blir mest bara en ond cirkel när jag har prestationångest även där. 

Idag gjorde jag min första dag på praktiken där jag kommer spendera de närmaste 5 veckorna. Känns skönt att göra någonting annorlunda och någonting som förhoppningsvis får mig att må bättre. Kommer förmodligen ångra mig för det här imorgon men det får bli en note to myself - Nu kan det bara bli bättre. Har förövrigt världens finaste människor i mitt liv, måste bara säga det.

Åh så bäst han är.

 Bestämde mig för att följa med sandra på norrmalm vilket gjorde att min sovmorgon krashade ganska ordentligt men värt var det iallfall. Red olika styrkeövningar som uppvärmning och Zion var så sjukt fin igenom alla övningar. Avslutade med att hoppa en oxer som låg på 1.25 m och bara tanken på att det inte ens var 2 år sedan som vi knappt kunde hoppa 50 cm gör mig så jävla glad. Milan var även bäst i världen som följde med och filmade även fast han höll på frysa ihjäl, haha.

Lördagsmys med mannen i mitt liv.

Gårkvällen var ungefär den mysigaste på länge - överraskade bejb med lite för gott lördagmys, såg en film som gick på teven och kramades i flera timmar. Jag är verkligen så jävla kär i den där grabben så ord kan inte ens beskriva.♥
 

Jobb, häst och friendz.

Gårdagen spenderades med några timmar i skolan, några timmars jobb och några timmar i stallet. Därefter blev jag upphämtad av Aron för att rulla vidare in till vännäs. Väl där drog vi till Sofia vilket slutade med alkohol, väldigt mycket skratt och en jävligt bra fredagskväll med bra folk. Idag har jag jobbat med min favorit-anthonia som rockade hela min helg ungefär, red jag ett varv runt sjön med min fina prins efter det och nu väntar jag på prins nr 2 i mitt liv. Förövrigt så ska jag ha sovmorgon imorgon för första gången på några månader och jag ska få somna bredvid min fina bejb två nätter i rad bara så ni vet, livet äger.