Söndag igen, fyfan.

 
Avslutade helgen med världens godaste middag hos familj nr 2, jag styrde upp kladdkaka till efterätt och nu ligger vi allihopa helt död på soffan. Har försökt blogga ikapp en hel del, som sagt mest för min egen skull men några läser ju iallafall fortfarande. Har sovit här hela helgen men ikväll tänkte jag faktiskt sova hemma - saknar min säng lite grann. 

Ännu en jobbhelg.

Nämen hej bloggen, det var längesen. Det är inte speciellt värt att jag säger att jag ska bättra mig eftersom det aldrig kommer gå men ni är bäst som klickar in ändå. Livet rullar på iallafall, plågar mig igenom skolan på dagarna och resten av tiden spenderar jag i stallet. Jobbar lite för mycket gör jag också men det äger med pengar.
 
Jag har överlevt ännu en jobbhelg med 20 timmar och alldeles för lite sömn. Jobbade några timmar på fredagskvällen, var uppe klockan sju dagen efter för att hinna rida innan första passet på lördagen och sedan hann jag vara hemma i 2 timmar innan jag skulle tillbaka igen. Idag jobbade jag ett 5 timmars pass på morgonen och har precis kommit in efter att ha ridit igenom världens finaste häst på banan. Så mycket kärlek till honom♥

Lite missade bilder från instagram i veckan,

 
 
 

Jobbar ihjäl mig och tar hand om hästarna.

 
Sandra har varit borta sen i torsdags så jag har tagit hand om hästarna, förutom det har jag jobbat 3 pass så det har väl inte blivit överdrivet mycket sömn men jag lever iallafall. Motionerade alla tre hästarna i tordags efter skolan, på fredagen spenderade jag hela kvällen på norrmalm och igår jobbade jag dubbelpass från nio på morgonen till 3 på natten. 
 
Ville helst av allt dö där ett tag när jag skulle upp fyra timmar senare för att ta ut hästarna, men pallrade mig iväg för ännu ett pass på idag och efter det red jag alla tre i skogen.Är mer död än levande just nu men det är bara att ladda om för ännu en skolvecka, inte nog med det så jobbar jag efter skolan imorgon också. Haha alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..
 

Resultaten från Augustitävlingen.

Kom på nu en månad senare att jag fortfarande inte har bloggat om Augustitävlingen, även fast jag kanske inte har så många hästintresserade läsare så gör jag det ju egentligen bara för min egen skull. 
 
Första klassen på fredagen hoppade jag 1 m där allt fokus var att få en bra känsla och det hade vi verkligen. Vi fick en rivning på andra hindret på grund av ett missförstånd men resten var hur bra som helst, hade ett super bra flyt genom hela banan vilket gjorde att vi bestämde att vi skkulle debutera 1.10 dagen efter. Har dock ingen film från den klassen.
 
 
Andra klassen på lördagen var alltså våran debut i 1.10 och även lagklassen för sista lagomgången i div 2. De 5 första hindrena flöt på bra och zion hoppade som aldrig förr men efter det tog nervositeten över vilket resulterade i att jag glömde banan. Att jag spyr när jag tävlar är väl ingen hemlighet längre(haha), det händer långt ifrån varje gång och oftast brukar jag hinna igenom hela banan men den här gången var det redan efter 7e hindret därav uteslutningen. 
 
 
Tredje klassen på söndagen var 1.05 vilket blev en riktigt revansch från dagen innan, även fast zion skötte sig hur bra som helst på debuten och vi hade 0 fel på hinder så var jag arg på mig själv. Efter en klockren runda med framåtläge på varenda hinder slutade de med en tredjeplacering och glädjetårar. 

18e September 2013.

Nästan en vecka sen jag skrev sist och det känns som att det var igår, dagarna går fortare än vad jag hinner med vilket gör att jag verklilgen inte hinner med att blogga. Har iallfall haft en ovanligt bra dag - har fått mycket gjort i skolan och blev bjuden på lyxlunch av bästa Aron. Efter skolan blev det som vanligt några timmar i stallet även fast alla hästarna hade vilodag, blir dock betydligt fler timmar där i helgen eftersom Sandra åker bort imorgon.
 
Resten av kvällen har jag spenderat med emma, bakat två olika mästerverk och myst framför idol. Ganska perfekt kväll såhär när det regnar. Nu har jag parkerat i sängen och tänkte bara avsluta med en film innan jag somnar. Hade förövrigt en sjukt bra födelsedag och en väldigt bra helg som jag ska blogga om senare. Livet är inte så tokigt ändå och det har jag mina fina vänner att tacka för. XOXO

Living the hard life.

 

Här är några bilder från min sjukt braiga helg som började i stan med middag på kinaresturang med la familja som fortsatte med tårta och fina presenter. Blev lurad till vännäs där jag blev överraskad av mina favoritbrudar och inte nog med det så hade johanna kommit enda från stockholm för att fira min födelsedag, grät av lycka och det var bara början på en stört bra kväll. Blev tusen kramar från alla olika fina människor, emily sjöng för mig på en soptunna och aron bjöd på nattkäk.
 
På lördagen jobbade jag ett 6 timmars pass på cafét där jag trivs så otroligt bra, därefter red jag två hästar innan jag for in till vännäs igen där det väntade ännu mer festligheter och ännu en bra kväll. 8 timmar av söndagen spenderade jag i stallet, red två hästar igen och klippte zion för första gången i år. Helgen avslutades med bra sällskap lite för sent på natten men vad gör det om tusen år.
 
 
 
 
 

12 September 2013

Dagen började bra med bra besked på mattelektionen, på svenskan redovisade jag mitt tal och efter lunch hade vi en 3 timmars lektion. Efter skolan rullade jag vidare till stan med min fina Johanna för att köpa mat och sedan åka vidare till holmsund - där blev det middagsdejt och nagelfix. Väl hemma i skogen igen blev det en kopp te hemma hos världens bästa låtsas mamma innan jag plågade mig igenom 5 km på cykeln och ett intervallpass med vovven. Nu ska jag se några avsnitt sex&thecity och imorgon fyller jag 17! 

11 September 2013.

För ovanlighetenskull har skolan flytit på bra idag och har faktiskt fått ganska mycket gjort. Var bara en snabbis till stallet för att skritta ut en sväng med baylo innan jag rullade vidare till tvärålund. Spenderat de senaste timmarna där med Coffes mamma och hans lillebror - blivit bjuden på ceasarsallad, pratat om livet och sett idol. En väldigt välbehövlig myskväll såhär mitt i veckan. 5 av 5!

Början av veckan.

De två senaste dagarna har sett ganska likadan ut, det har varit dryga dagar i skolan och sedan några timmars jobb efter det båda dagarna. Fortsätter iallafall spendera mina kvällar i stallet även fast jag har en skadad häst. För att bota min rid-abstinens har jag motionerat en utav Sandras hästar och ikväll hann jag även med att springa några kilometer. Imorgon blir det ännu en dag i skolan följt av några timmar i stallet, därefter väntar en middagsdejt med två saknade personer.

Fin helg.

 
Helgens planer som egentligen var att tävla båda dagarna kraschade efter att vi upptäckte att Zion hade trampat in en skruv i hoven. Med all tur i världen verkar det ha gått bra så förhoppningsvis är han återställd snart igen. Men annars så har jag ändå bott hos Sandra över helgen, stortrivs verkligen där och har haft en stört bra helg ändå. 
 
Fredagskvällen innehöll en jävla massa skratt, somnade inte förrän 4 på morgonen men det var helt klart värt det. Gårdagen blev mest hemma, grejade på i stallet i flera timmar och mockade hagarna till halv tio på kvällen innan vi avslutade med en bra film, massa tända ljus ch chips. Idag har söndagsångesten varit med mig hela dagen - fick iallafall avsluta med kräftmiddag och en 5 kilometers powerwalk.
 
 

5 September 2013.

Pallrade mig till skolan idag för att ha skolfoto - med världens grymmaste tröjor och världens bästa klass. Rullade in till staden efter lunch för lite kvalitetstid med Sandra, kom tillbaka till skogen några timmar senare med lite nytt till hästen. Därefter har vi spenderat hela kvällen i stallet, rensat ut massa gammalt, badat en väldigt smutsig Bosse och mockat. Som avslut på kvällen sprang jag 6 km utan problem, ligger nu nöjd och helt slut i min säng. Imorgon är det fredag och nu ska jag sova, godnatt.

4 September 2013.

 
Efter en helvetesdag igår så blev jag hemma idag, har verkligen inte ork till skolan överhuvudtaget och tyvärr inte till livet heller för den delen. Lyxade till det med en god frukost och sedan städade jag rummet ordentligt innan jag vandrade upp till stallet med bra musik i öronen och solen som sällskap. Red båda hästarna idag igen så det tog några timmar, men inte klagar jag för det - det är verkligen det bästa jag vet.
 
Kom hem för en liten stund sen, har parkerat i min älskade säng och väntar på att bästis ska komma hit. Även fast livet sviker mer än någonsin så kan jag iallafall vara glad att jag har henne, min fina vän.

Åt helvete med här jävla livet.

SÅ jävla less. SÅ jävla trött och SÅ jävla förstörd.
 

I´ve got the eye of a tiger.

 
Måndag igen = 4 dagar kvar till helg. Hade sovmogon till tio och sedan sylektioner hela dagen. Motionerat min fina springare i det fina vädret. Sett idol med familj nr 2 och sprungit 5 km i mörkret. Godkänd dag helt klart. Nu → One Tree Hill med det bästa sovsällskapet någonsin - min kisse. Ps. Himlen var ganska fin ikväll.

Säger hejdå till sommaren.

 
 
Hej söndag och september. Även fast jag hatar det faktum att sommaren håller på att ta slut så hoppas jag på en bra månad - jag fyller 17 vilket inte är något speciellt egentlligen förutom att det är ett steg närmare 18. Imorgon väntar ännu en hel vecka i skolan och jag skulle göra vad som helst för att slippa, jag hatar det verkligen. Nä usch, om studenten bara kunde vara liiiite närmare. Mvh. En negativ towiz.