Uppdatering om hästlivet.

Bild från igår på Norrmalm i likadana täcken
 
Den här veckan började med en sväng ner till Norrmalm i måndags för att rida ut med Hanna. Galopperade i skogen drygt en timme och efter det fick Zion en välförtjänad dusch. I tisdags skrittade vi ut ungefär 40 minuter och onsdagen blev hans vilodag. Igår stog det hoppning på schemat så då var vi på Norrmalm igen, hoppade för första gången i ridhuset efter utesäsongen och även fast han är väldigt spänd inomhus gick det bra. Hoppade språng på 120 utan problem och jag är verkligen mer motiverad än vanligt.
 
Idag måste tyvärr jobbet styra lite grann, skulle egentligen behövt rida igenom honom lite på banan eftersom vi ska träna dressyr för Bissan imorgon men när inte tiden räcker till så ska han iallafall få skritta en sväng i skogen. På söndag får vi se hur jag rider och på måndag ska han få ackupunktur igen för andra gången i sitt liv. Därefter väntar någon dag med vila och sedan ladda upp inför tävlingen som är den 13e. 
 
Är så glad att han är helt återställd nu efter hans lilla olycka. Har tre tävlingar kvar i år innan tävlingsäsongen är slut och efter det ska han på vetrinärbesktning för att se så allting ser bra ut. 

Kommentarer
» Anonym

vad har han varit med om för olycka och när va de?

2013-10-07 // 20:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback