Norrbyskär med mina finaste.





Norrbyskär ägde alla förväntningar. Låg och pressade i solen med mina fina brudar hela första dagen, spelade brännboll och käkade grillat. På kvällen blev det äventyr, var nära döden fler än en gång men med lite teamwork överlevde vi även det.  Inser hur strört mycket jag kommer sakna min klass under sommaren, jag lyckades verkligen hitta världens finaste brudar.

Tidsinställt.

Har förhoppningsvis landat på Norrbyskär vid den här tiden där de närmaste 24 timmarna ska spenderas med min fina klass. Kommer ha bra sällskap och gud har lovat bra väder så det lär inte bli så hemskt. Hur som helst lär det inte finnas något internet där borta så vi hörs helt enkelt när jag kommer hem. Har dock 3 sjukt fullproppade (OCH ROLIGA!!!!) dagar framför mig så lovar ingen överdriven uppdatering då heller, men jaja. Min klass rockar btw, allt rockar fan just nu!

Dör skoldöden.

Satt uppe till klockan två med det där jävla slutprojektet, kände mig dock jävligt nöjd när jag var klar och det känns bra att få lämna in en grej till. Skolarbetet tar över mitt liv mer eller mindre och ni är bäst som fortfarande läser om mitt ointressanta liv. Men kameran blir snart lagad och under sommarlovet så kommer ni få läsa om allt annat förutom plugg så jag lovar att ge en guldstjärna till alla som orkar stå ut. HUGS AND KISSES♥♥♥♥♥♥♥
 

29e Maj 2013

 
 
Var tvungen att plåga mig igenom dagen i skolan även fast jag hann göra bort ännu en uppgift och vi såg film hela sista lektionen. Efter skolan for jag snabbt upp till stallet, tillbaka till Vännäs för lite beachvolleyboll och sedan tillbaka till stallet igen för att rida. Galopperade i skogen med en övertaggad häst och mötte sedan upp min fina vänner för ett kvällsdopp. Nu väntar några timmar med matteboken innan jag får sova, vill döööö

Highfive till livet, och en highfive till mig själv.

 
Stannade kvar efter skolan idag igen, har kommit halvägs på mitt slutprojekt och har numera bara 4 uppgifter kvar. Förutom det så fick jag min provanställning bekräftad idag, känns ungefär hur bra som helst och att jag har en bra helg att se framemot känns inte heller så dumt. Imorgon väntar dock en mindre bra dag men jag ska få träffa bästis för första gången på 7 dagar (!!!) vilket gör allting lite lättare. Godnatt osv, ni rockar! ♥

27e Maj 2013

Idag har det gått bra i skolan, jag har motionerat hästen och firat min fina syster. Imorgon är det exakt två veckor kvar till sommarlov, jag har sju uppgifter kvar och sedan är jag fucking klar!!!!!!!!!!!!!!! döravlycka

Träningsupdate.

I lördags cyklade jag 8 km följt av 100 situps och 75 armhävningar. Igår sprang jag 5 km med intervaller och idag måste jag tyvärr vila. Måste i princip flytta in på skolan för att hinna göra klart allting och hästen måste ju motionerat också så jag lär tyvärr behöva lägga träningen på hyllan den här veckan. Är dock grymt taggad på att göra bort det sista i skolan för att sedan kunna njuta av sommarlov, det är fan inte ens 3 veckor kvar.

Några ord ut dagboken.

Somnar som vanligt för sent och hoppas på att få drömma om dig. Hur ont de än gör att säga så är du bara en dröm och kommer aldrig bli något mer. Jag hatar att vara utan dig.

Helg, osv.

Spenderat många timmar i solen. Motionerat min fina springare. Myst med vovven. Lyckats få en fin bränna. Sovit på balkongen för första gången i år med en fin vän. Kollat på fotboll. Käka mjukglass och tagit årets första dopp. Bra helg med andra ord, fina vänner har jag också.

Bra start på dagen.

Frukost, plugg och sol. Skulle gärna skippa plugget men annars har jag inte så mycket o klaga på!

A cold beer on a fridaynight.

Låter bilderna tala för sig själv o säger inget mer än att jag har haft en bra kväll. Godnatt♥

Ännu en ny skönhet.

Denna skönhet fick följa med mig hem för några veckor sen. Har bara använt den två gånger och jag kan inte bestämma mig om jag trivs i den eller inte. Men när den var så snygg och inte gick på mer än 399 kr kunde jag inte låta bli att köpa den, i värsta fall så får den hänga på min vägg .

Några timmar för sent.

 
Fått ovanligt mycket gjort på skolan idag, stresar dock ihjäl mig över alla rester men om en vecka sätts betygen så det är värt varenda minut även om jag vill avlilda större delen av tiden. Emellan allt skolarbete har jag min fina häst som gör min dagar, trimmade hästarna med Sandra på banan idag och han var så duktig. Resten av kvällen har jag pluggat matte med papi, 4 timmars dejt med matteboken gjorde det svårt o hinna med träningen. Hann istället träffa min saknade Sebastian vilket gjorde min kväll.
 
Efter nattkäk och lite mer plugg råkade det bli lite för sent och nu ligger jag här och överväger om jag ens ska sova, låter några avsnitt sex&thecity avgöra det för hur som helst kommer jag vara död imorgon. HEJ FREDAG, KAN DU VA SNÄLL MED MIG♥

22 Maj 2013.

Idag har jag gått klädd såhär, njutit av vädret och gått en promenad i kvällsolen. Jag och Josephine stannade kvar några timmar efter skolan för att göra bort lite rester, for inte därifrån förrän klockan åtta och då for vi direkt vidare till stallet. Efter en promenad med Zion rullade vi hem igen, tryckte i oss världens godaste kvällsfika och nu väntar sängen. 

Måndagen.

Det var verkligen inte min dag igår. Var näst intill omöjligt att ta sig upp och när jag väl kom till skolan gjorde jag ingenting vettigt. Hade iallafall en fin lunchdejt med bästis innan hon lämnar mig i en vecka och vädret lyckades hålla uppe humöret även igår. Större delen av kvällen spenderade jag i stallet med Sandra, kom inte hem förrän nio och då passade jag på o träna när jag ändå var igång. Drygt 6 kilometers löpning och 30 minuters styrka! Idag väntar mer träning och en hel kväll i stallet igen där jag trivs bäst.

I´m no longer one of those girls.

Lite blandade bilder från helgen som blev ganska bra trots allt. 

19e Maj 2013

Kollat på fotboll med Sofia. Motionerat båda hästarna. Pluggat i kvällsolen. Hämtat syster i stan. Hejat fram Sveriges VM-guld. Pratat i telefon med min fina. Osv. Bra söndag. Godnatt, eller något.

Älskar värmen.

Rullade upp till Sandra vid 2 någongång och sen dess har vi legat i solen, snackat skit och rökt någon cigarett för mycket. Fixat stallet har vi också gjort och sen blev jag bjuden på grillat till middag. Haft en jävla bra dag med andra ord och nu vätar förhoppningsvis en bra kväll också. PUSS♥

17e Maj 2013.

Gud bjöd på ännu en dag med sol. På idrotten spelade vi beachvolleyboll och hade fredagsfikat ute på skolgården. Inte nog med det så har jag fått ovanligt mycket gjort idag, ordnat upp med alla rester har jag också gjort så nu kan jag äntligen känna mig lugn fram till sommarlovet. Efter skolan rullade jag som vanligt upp till stallet, blev en promenad med Zion igen och vädret tillät att gå utan tröja idag också. När jag hade gjort klart allting i stallet la jag mig i gräset, läste en bok och jobbade på brännan i väntan på mamma. Nu är jag bara hemma tvärt för att duscha, byta om osv - ikväll väntas det grillning och festlilgheter med bra folk så kvällen lär bli allt annat än dålig!

Bebiskollektion

Igår blev min bebiskollektion klar, vilket egentligen bara var en förberedelse inför vårat slutprojekt. Där är planen att jag ska hinna med att göra ett par tights med dragkedjor och en topp i paljettyg. Ligger dock en hel del efter nu så vi får se, lär ju visa resultatet här iallafall.

Solen har verkligen gjort min dag.


Det blev en impulstripp till staden efter skolan med nå sköna peeps, kikade mest bara runt och njöt av vädret. Rullade direkt till stallet efter det, där blev det en timmes promenad i kvällsolen med min fina häst och att jag kunde gå i bara sport-bh utan att frysa gjorde inte saken sämre. Resten av kvällen har jag bara försökt plugga lite, nu tänkte jag ge upp för kvällen och invänta fredaaaag!

Idag har jag varit duktig

 Förtuom en väldigt lugn förmiddag så har jag gjort bort ett svenskaprov som tillomed gick bra, motionerat hästen och gjort klart stallet, pluggat matte någon timme, fixat både disken och tvätten åt mamma och plågat mig igenom ett 45 minuters träningspass med cykling, intervaller och styrka. Ligger nyduschad och jävligt nöjd i sängen, ska avsluta med en film och förhoppningsvis somna i hyfsad tid. Sleep tight♥

But now you´re gone.

Blev aldrig att jag for ut o sprang igår, istället tog jag fram gitarren och hade lite kvalitétstid med mig själv. Såg några avsnitt sex&thecity, käkade världens godaste räkmackor och somnade tidigt.

14e Maj 2013

Här är en liten sneakpeak på min nya favorit i garderoben som jag invigde idag. Förövrigt så stannade vi kvar några stycken på skolan efter vi slutade, förutom en liten sväng till stallet så har jag varit här i över 12 timmar. Har iallafall hunnit med en hel del och haft bra sällskap så jag klagar inte. När jag kommer hem tänkte jag trotsa regnet och fara ut o springa, önska mig lycka till. 

13 maj 2013


Även fast jag verkligen inte har någon motivation till skolan så kämpar jag mig igenom dagarna. Lyxade till det med käk i cafeterian på lunchen och efter skolan blev det en spontantripp in till staden för att hänga med bästis. Käkade årets första mjukglass och snackade skit om livet ungefär. När jag var tillbaka i Vännäs blev killarna utklassade i kubb av mig och Emma. Rullade hemåt några timmar senare, bytte om och sprang 30 min. Avslutade kvällen med 100 situps och nu ligger jag död i min säng. Sov så jävla gott.

Helgens resultat.

Första klassen (95 cm) var han som vanligt väldigt pigg och okoncentrerad på framhoppningen, men vi fick ändå några bra språng så det kändes helt okej. Var dock ovanligt nervös men väl inne på banan så hade vi väldigt bra flyt. Hamnade just utanför placering vilket var väldigt surt men det var vittils våran bästa runda så jag är sjukt nöjd över det. 
 
Andra klassen (1 m) så var han mer avslappnad, fick inte riktigt till någon bra galopp på framridningen och framhoppningen kändes inte heller nå vidare bra. Efter några peppande ord från Sandra gick  vi in på banan, fick inte riktigt lika bra flyt som förra klassen men blev dock mycket bättre till omhoppningen där vi fick otroligt bra tid och gick upp i ledningen. Efter 38 startande så plockade vi hem en vinst så jag kan inte vara annat än glad!
 
Tredje klassen, andra dagen. (1 m) Både jag och Zion hade ganska slut på energi men ute på banan blev han tokig och blev rädd för allting innan vi ens hade fått startsignal. När vi sedan red mot tvåan tappade han fokus när hästen utanför hoppade till, jag red inte tillräckligt och hindret kom lite plötsligt så där fick vi ett stopp. Duktig som han är hoppade han hindret stillaståendes och resten av banan skötte han sig jätte bra. 
 

Min kärlek.

Är hemma och helt slut efter helgen. Hästen har skött sig över förväntan och jag är verkligen så nöjd man bara kan bli. Filmerna och resultaten lägger jag ut imorgon för nu ska jag sovaaaaa, tänkte bara säga att jag lever och somnar med ett leende på läpparna ikväll. Fyfan vad bäst han är alltså!♥

Till salu.

Inte för att jag tror att det är några hästmänniskor som läser mig blogg så  är det alltid värt ett försök. Ska iallafall sälja min sadel, hoppplattan och benskydden så om det är någon som vet någon eller är intresserad själv så kan ni antingen mejla mig på [email protected] eller kommentara inlägget. 
 

10e Maj 2013.

Den här dagen har varit otroligt lång. Klockan 9 var jag i stallet då förberedelserna fortsatte, 5 timmar senare var allting klart och hästarna lastade. For hem en sväng för att byta om och sedan rullade vi in till stan för att hämta upp Mimmi som följer med som hästskötare. Väl framme skulle allting göras iordning här så innan vi ens hade fått i oss någon mat var klockan 8. Har ganska nyss landat där vi ska sova, hunnit varit ute en sväng med hundarna och nu väntas en film innan vi ska sova. Godnatttttttttt♥

9e Maj 2013

"Finns det någonting som kan göra en på bättre humör än lite shopping och skitsnack?" Även fast jag var lite tveksam pågrund av vädret imorse så lyckades Anthonia dra med mig in till stan och jävligt glad är jag för det. Lite kvalitetstid med en bra vän och nytt i garderoben är aldrig fel! Kvällen spenderades i stallet, motionerat pollen och fixat massa inför morgondagen. På vägen hem trotsade jag regnet och sprang 5 km, blev ändå bjuden på fruktsallad av mamma när jag kom hem så det var helt klart värt det.

Mission night.

Blev verkligen en skön kväll igår, minst sagt. Började med lite ölspel hos brudarna vilket sedan fortsatte hem till Johanna där folk dansade nakna, simmade i öl och slogs med stekpannor. Avslutade med nattkäk på max och förutom att jag krossade min axel så mår jag väldigt bra idag. Massa pluspoäng till gårkvällen.

8e Maj 2013

Tredje och sista dagen för den här veckan är avklarad, har dock inte gjort överdrivet mycket vettigt idag när den mesta tiden har gått åt till att ligga ute i solen. Hela kvällen har hittils spenderats i stallet, trimmat hästarna på banan med Sandra och blivit bjuden på grillat. Fortsätter nu vidare in mot Vännäs för att hänga me nå bra folk och förresten så är vi ledig i 4 underbara dagar!! #wihooooooo

Det finns ingen som han.

Det finns ingen som gör mig så lycklig. Han gör verkligen mina dagar och jag skulle aldrig vilja byta bort honom för någonting i världen. Inga ord kan beskriva min kärlek till den här hästen, så jävla bäst bara.♥

I´ll be fine, just not today.


Idag har varit en bra dag.

Brorsan var hemma när jag vaknade så jag umgicks lite med hono innan jag rullade upp till stallet. Skrittade ut en sväng med Sandra i det fina vädret och sedan tog jag en promenad hem i kvällsolen. Avslutade helgen i soffan med mors&fars, en bra film och chips. Nu ska jag bara överleva tre dagar i skolan och sedan väntar en tävlingshelg i Skellefteå. Är nog lite taggad på livet trots allt.

Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den med.


Det blev en jädrans bra kväll med massa dans och skönt folk. Skrattade mest åt ingenting hela kvällen och lyckades haffa en mysig sovkompis på vägen hem som gjorde allting lite bättre. Idag hade jag inte tänkt göra så mycket mer än o ta hand om hästen, ska inte dit förrän om ett par timmar så nu tänkte jag   njuta av solen. Wihoooo

4 Maj 2013.

Somnade någon timme eller två efter ett avsnitt sex&thecity och bjöd sedan pappsen på lyxmiddag. Har precis gjort mig klar, ska fara in till Vännäs och hänga me nå sköna peeps så förhoppningsvis blir det ännu en bra kväll. Imorgon har jag förövrigt min första sovmorgon på jag vet inte hur länge så det ska firas!

Han gör mig så lycklig.

Förvånade mig själv med att ta mig upp imorse, även att jag cyklade 5 km klockan 6 på morgonen gjorde mig stolt. När vi hade gjort iordning allting rullade vi vidare till Norrmalm för att ha första hoppträningen på två veckor och dessutom första gången utomhus det här året. Det gick verkligen mycket bättre än vad jag hade förväntat mig så har en bra känsla med mig till tävlingen nästa helg. När vi kom tillbaka blev jag kvar där och städade ungefär hela stallet och nu 9 timmar senare är jag äntligen hemma. Nu väntar duschen och sedan tänkte jag ta igen några timmars sömn.

Godnatt fredag.

Kvällen blev väldigt lyckad faktiskt. Efter att ha varit på Norrmalm och ridit igenom hästen så skyndade jag vidare till Pauline, där hjälptes vi åt för att få maten klar innan hon ko hem. Överraskade henne med middag innan kvällen fortsatte med spel och en massa skratt. Har precis kommit hem, ställer väckarklockan på 05.30 så hade inte tänkt göra så mycket mer än o sova nu. Sleep tight♥

Hej igen, det var längesen.

Har haft väldigt mycket i skolan de senaste dagarna, bara varit hemma för att äta eller sova och gjort någonting i stort sett hela tiden. Därav anledningen till att det har varit väldigt tomt här, har iallafall hunnit med att fira valborg med bra folk  och hjälpt till på hästtävling. Sprungit väldigt många kilometer, tagit hand om hästen och gjort bort massa plugg i skolan. Firat min fina mamma med familjen, haft myskväll med syster och tagit en välbehövd sovmorgon. Spenderade gårkvällen med plugg och fina vänner, idag är det fredag och kvällen kommer förhoppningsvis bli lyckad.