26e Juni 2013

Tillbringade nästan hela måndagen i stan med Sandra, följde med och hjälpte henne när hon tränade så vi hann inte med så mycket mer. Imorse var vi upp halv nio, gick en 6 kilometers powerwalk innan frukost och sedan skulle vi iväg igen. Varit i stan nästan hela dagen i dag också, hann även med o kika i lite hästaffärer innan vi skulle hem. Bytte om inför träningspass nummer två, sprang hem och möttes av mina fina brudar som jag spenderat kvällen med. Käkat tacos, catchat up om livet och myst i flera timmar. Fin kväll med andra ord.

Senaste dygnen.

I lördags jobbade jag 15-23, var inte piggast i världen men det gick faktsikt bra. Efter det fick jag skjuts in till stan, hamnade på garagefesten igen och hade minst lika roligt som dagen innan. Gjorde inbrott hos min bror klockan 5 på morgonen och dagen efter blev det oth-marathon ungefär hela dagen. Blev hemskjutsad runt 5 någongång, for direkt till stallet och under resten av kvällen hann jag med en mils powerwalk och många avnitt oth. Avslutade med en 2 timmars telefondejt med en väldigt fin vän och idag flyttar jag upp till stallet i en vecka, hörs hej.

Midsommarkvällen.


 
Midsommarkvällen blev bättre än alla förväntningar. Började nere vid älven med massa fina människor innan jag fortsatte in till stan där det blev garagefest. Rockade runt där till klockan 4 på morgonen, fick finskjuts hem och sedan ramlade jag innanför dörren klockan 5. Kvällen ägde trots allt blod, jag har verkligen bra människor runt omkring mig och det är jag jävligt glad för, så tack alla som gjorde min kväll.

Glad midsommar.

 
Den här dagen har också börjat bra. Klev upp klockan 7 för att fara till stallet, hoppade på banan och Zion var om möjligt, ännu finare än igår. Passade på att göra bort träningen på en gång, sprang hemifrån stallet och stressade sedan iväg till Pauline. Varit på midsommarfirande där med hennes släkt och nu är jag hemma igen för att göra mig iordning för nästa äventyr. Ha en jävligt bra kväll för det tänkte jag ha och glad midsommar på er! 

You make me feel.

Jag har haft bästa dagen på länge. Började med avslutning på fotbollskolan, sa hejdå till alla söta barn och fick sluta två timmar tidigare. När jag kom hem fick jag en impuls, storstädade hela rummet och flyttade in en ny säng - väldigt bra blev det faktiskt. Därefter väntade ett dressyrpass på banan med Sandra, Zion var finare än någonsin och jag var lyckligast i världen. 
 
Kvällen har spenderats inne i stan med la familja, blev en middagsdejt på Eastern Palace med god mat och mycket skratt. Sedan har jag även hunnit med några timmar kvalitétstid med en väldigt saknad Pauline, satt ute på hennes balkong och snackade om allt vi har missat.. Käkade hallon med glass och rökte någon cigarett för mycket. Hemma nu för att avsluta kvällen med världens bästa serie och imorgon ska jag upp tidigt igen, men vad gör det? Sånna här dagar älskar jag mitt liv.
 
 

Good, great, awesome.

Jag har haft bästa dagen på länge. Började med avslutning på fotbollskolan, sa hejdå till alla söta barn och fick sluta två timmar tidigare. När jag kom hem fick jag en impuls, storstädade hela rummet och flyttade in en ny säng - väldigt bra blev det faktiskt. Därefter väntade ett dressyrpass på banan med Sandra, Zion var finare än någonsin och jag var ungefär lyckligast i världen. 
 
Kvällen har spenderats inne i stan med la familja, blev en middagsdejt på Eastern Palace med god mat och mycket skratt. Sedan har jag även hunnit med några timmar kvalitétstid med en väldigt saknad Pauline, satt ute på hennes balkong och snackade om allt vi har missat.. Käkade hallon med glass och rökte någon cigarett för mycket. Hemma nu för att avsluta kvällen med världens bästa serie och imorgon ska jag upp tidigt igen, men vad gör det? Jag älskar verkligen mitt liv sånna här dagar.

19e Juni 2013.

Varit igång exakt hela dagen. Efter en heldag med lekar och fotboll så for jag ut och sprang för första gången på två veckor. Har verkligen inte haft tid på slutet när jag har haft mycket i skolan, börjat jobba och haft hästen. Men nu måste jag försöka komma igång igen och träna minst 3 gånger i veckan iallafall, kommer bli svårt och få ihop allting men det ska göras! Har även motionerat hästen idag och spenderat några timmar på Norrmalm igen. Nu> Dö i sängen.

Uppdatering för en gångskull.

 
 
 
 
Bloggen hamnar väldigt mycket åt sidan just nu men jag lever iallafall. Lördagens tävling gick allt annat än bra, men hade en trevlig dag iallafall och bra sällskap så jag var nöjd. På kvällen blev de en spontan utgång och jag hade roligare än va jag har haft på väldigt länge. Söndagen blev väldigt lugn för att ladda upp inför en veckas jobb, jobb n2 2 av 3 den här sommaren. Är ledare på fotbollskolan med tre andra sköningar och får betalt för att busa med söta barn hela dagarna så jag klagar inte. 
 
Förutom det så har jag hunnit med en bra kväll me fina människor, fått min första lön från jobb nr 1, börjat spela fotboll igen efter 2 år och nu ikväll har alla timmar spenderats på Norrmalm med hästarna. Skulle egentligen ha sovit för längesen men har fortfarande inte duschat, mitt rum är kaos och det mesta i min hjärna också så jag lär bli vaken några timmar till. Ni är bäst som fortfarande läser btw, kärlek till er.

Rockar sommarlovet med jobb.

De två senaste dagarna har jag till största delen spenderat på jobbet, och till du som undrade så jobbar jag på hotellet i Vännäs! Efter jobbet igår spenderades kvällen med nå fina brudar, kikade på Linuz Svenning när han spelade för att sedan fara hem och sova tidigt. Efter jobbet idag for jag direkt till stallet, motionerade min fina prins och packade iordning allting inför imorgon när det är tävling i Övik. Ska alltså upp tidigt då också, så godnatt. 

12e Juni 2013.

 
 
Då var den här dagen slut. Klockan 7 var jag uppe i stallet, Zion var helt klockren hela passet så jag fick åka därifrån med ett leende. Skyndade mig in till stan, väntade på utspringet i spöregn och åkte sedan med pappa i lastbilen när han körde Tims klass på flaket. Jobbet blev inställt idag så istället kunde jag vara med på studentfikat och hann med en shoppingrunda med mami innan vi rullade hemåt. Käkade pizza med mor&far i kvällsolen och nu har jag precis dött av i min säng, spenderar resten av kvällen med fina vänner och imorgon väntar det jobb igen. 

Rock me mama like a wagon wheel.

Godmorgon. Ska börja dagen med att hoppa Zion inför helgen för att sedan skynda mig hem, hinna duscha osv och sedan vara i stan till klockan 12. Kolla när min fina bror tar studenten och sedan tillbaka till vännäs igen för 8 timmars jobb = Ingen uppdatering med andra ord - living the hard life.
 

Hej igen.

 
Vad har hänt sen sist? Igår var sista dagen på skolan, jag gjorde mitt sista matteprov i ettan och fick högsta betyg, mekade ihop ett par militär tights på 1,5 timme och fikade med 3orna. Efter skolan vandrade jag ner till jobbet för att kriga mig igenom ett 7 timmars pass, dum som jag är stannade jag kvar och tog en grogg med nå bra folk efter jobbet. Kom hem klockan 2, sov 4 timmar och idag har vi spelat bränboll som avslutning. Dog av i min säng direkt jag kom hem, tog en powernap på 3timmar för att sedan rulla upp till stallet och rida i regnet. Imorgon inleder jag sommarlovet med att kliva upp 6, high five!

9e Juni 2013

Efter 4 dagars ledigt känns det nästan som sommarlov, imorgon ska vi dock bara städa och på tisdag har vi brännboll. Inte överdrivet ansträngande så jag tror att jag överlever. Idag tog jag som sagt en välförtjänad sovmorgon, klev inte upp förrän två och då rullade jag direkt upp till stallet. Varit där hela eftermiddagen, kom hem till god middag och efter det har jag bara städat. Nu har jag precis bäddat ner mig ute på balkongen, haft en 2 timmars telefondejt med den finaste människan i mitt liv och nu tänkte jag avsluta med oth. #livetäger

Bring your sweet.

Har nyss landat innaför dörren hemma. Efter 5 timmars jobb rullade jag vidare in till staden med mina favoritpojkar - kollade läget och köpte en korv ungefär. Blev inte så mycket mer äventyr ikväll och lika nöjd är jag för det. Tänkte bara äta någonting nu och sedan parkera i min säng. Imorgon är första dagen på evigheter  som jag inte behöver ställa väckarklockan och det tänkte jag fira med hundra avsnitt oth. 

8e Juni 2013.

Sov som en gud på balkongen och vaknade hyfsat pigg trots att det inte blev så många timmars sömn. Efter en god frukost rullade jag upp till stallet där jag har varit och hjälpt Sandra att sätta upp sommarhagen i stort sett hela dagen. Fixade klart allting i stallet ovh sedan släppte vi hästarna på betet för första gången i år, vilken lycka det är att se alltså! Nu är jag hemma för att duscha, äta och byta om - Börjar jobba klockan 5! Later amigooos♥

Bra fredagskväll.

Var som sagt och kollade på när min fina syster tog examen idag, om en vecka lämnar hon mig för att flytta tillhuvudstaden och jag vill helst av dö av bara tanken. Haft en jädrans bra kväll efter det iallafall, druckit öl med några fina vilket slutade med beachvolley mitt i natten. Fick skjuts hem av världens bästa emil och nu har jag parkerat ute på min balkong igen, ska väl avsluta med ett avsnitt oth som vanligt, den serien räddar fan mitt liv. Godnatt alla finaaaaaa♥

I can feel the love, can you feel it to?


Blev en väldigt bra kväll igår ändå.  Red en sväng i skogen i kvällsolen med min finaste och sedan balkonghäng med mig själv. Somnade för en gångskull hyfsat tidigt och idag var jag uppe vid 8 igen. Nu på morgonen har jag hunnit rida igenom Zion på banan och fixat klart allting i stallet. Nu väntar duschen och sedan en tripp in till stan för att kolla när min fina syster tar examen, vi hörs när jag kommer hem♥ pussss

6 Juni 2013.

Igår gick jag först i skolan 8 timmar och sedan 6 timmars jobb efter det. Tog en öl hos Sofia efter jobbet men for hem ganska direkt, käkade kex och såg oth istället vilket gjorde min kväll. Idag har jag käkat lyxfrukost, klippt gräsmattan och jobbat lite på brännan. Ska upp till stallet nu för att göra sista rycket innan Sandra kommer hem. HEJRÅÅÅÅÅ♥

Film från hoppträning.

 
Här har ni en liten film från hoppträningen i lördags. Zion blir tyvärr väldigt påverkad av värmen men om man bortser från den skötte han sig väldigt bra med tanke på att det var längesen vi hoppade ordentligt. Är inte speciellt nöjd över mig själv, men som sagt, Zion är bäst i alla lägen. Den 15e Juni är nästa tävling, ska tävla i övik för första gången och jag är så taggad!

En helt vanlig tisdagskväll.

Min kväll har varit världsbäst. Kidnappade Johanna med en sopsäck över huvudet för att överraska henne med middag. Efter en trevlig middagsdejt blev de spontan utgång med mina fina brudar, rockade loss hela kvällen och avslutade med max. Ska upp till skolan om 3 timmar men det gör ingenting, kvällen ägde och jag har sommarlov om en vecka. Just nu vill jag dö av lycka men imorgon kommer jag dö av ångest #livetalltså

3e Juni 2013.

 
Eftersom Sandra är i Turkiet så tar jag hand om båda hästarna den här veckan, det blir några timmar extra i stallet men jag trivs verkligen. Efter en fin kväll med bra sällskap, en middagsdejt och lite mys framför teven säger jag nu godnatt. Har varit helt död hela dagen, kommer nog ta ett tag att sova ikapp alla missade timmar men jag jobbar på det. Förövrigt så dör jag av träningsabstinens men jag har lovat mig själv att prioritera skolan in i det sista nu, hejar på mig.

Grattis världens bästa.

 
 
Idag fyller min bästa Joel 18 år, han började räkna ner när det var 100 dagar kvar och jag har stått ut med hans tjat vareeeenda dag. Tycker om honom lika mycket ändå och jag skulle aldrig vilja byta ut honom för någonting i världen. Han är iallafall världens finaste vän, har sagt det så många gånger förut men det finns verkligen ingen som gör mig lika glad som han gör.  Hoppas du har en förjävla bra dag nu bästis, jag älskar dig!♥

Min efterlängtade söndag.

Det blev ju som sagt några timmars kvalitétstid med bästis igårnatt, skjutsade fyllon och skrattade tills jag fick ont i magen. Landade hemma klockan 4, upp klockan 7 för att ta ut hästarna och sedan låg jag i sängen till klockan 5 utan dåligt samvete. Käkade onyttig frukost och kollade på serier i flera timmar - så jävla efterlängtat! Pallrade mig iallafall upp till stallet efter det, tagit hand om båda hästarna ordentligt i det fina vädret och njutit av de sista av helgen. 
 
Förresten så har jag bloggat ikapp som jag sa, men busig som jag är tidsinställer jag och lägger in det på rätt dag. Så om ni är intresserade så får ni bläddra neråååt, det är bilder i mängder från min stört roliga helg så ni kommer inte ångra er. PUSS

Klänningspremiär.

I torsdags firade jag in sommaren på riktigt med klänning. #sprickeravsommarkänslor♥

Trotsar sömnen ännu en gång

Första kvällen på jobbet är avklarad, det gick faktiskt riktigt bra och jag lever fortfarande så jag kan väl inte klaga? Tänkte dö av i min säng direkt jag kom hem men planerna ändrades så det blir tydligen äventyr i stan inatt igen, orkar egentligen inte men får man umgås med världens finaste joel så är det nästan värt det, ska ändå sova heeela dagen imorgon. 

Living on the edge.

Bild från hoppträningen idag.
 
3 nätter senare har jag sammanlagt sovit 10 timmar, är helt jävla slut med det har varit såååå värt det. Har precis kommit hem efter 7 timmar i stallet och nu väntar 6 timmars jobb. Har inte haft en sekund över till bloggen men imorgon tänkt jag inte göra någonting förutom att sova så då har jag tid att blogga ikapp. Vi hörs om jag överlever kvällen, Mvh sliten krigare

Yran 2013.

Min fredagskvälls kväll ägde med bra vänner och fint väder. Hoffmaestro rockade och allting annat också. Låter bilderna tala för sig själv för det går inte o förklara hur kul jag hade, måste bara tacka gud för sommaren, och det här är ändå bara början. WIHOOOOO FÖR LIVET