My face is above the water.

 Igår var en bra dag, tog mig äntligen upp i tid och vi fick sluta nån timme tidigare . Var i stallet redan vid 3, motionerade hästarna en sväng i skogen och sedan rullade jag hem för att käka middag hemma för första gången den här veckan. Kvällen spenderade jag på Emelies altan med nå fina flickor, drack drinkar och rökte nån ciggarett för mycket. Stört bra kväll med andra ord.
 
Idag har jag jobbat första riktiga dagen, ett 6 timmars pass som gick väldigt fort och jag trivs redan hur bra som helst. Hann med en middagsdejt med papi innan jag for upp till stallet där jag har varit tills nu. Red bara Tribond idag och Zion fick en extravilodag eftersom nästa vecka blir det väldigt mycket träningar plus tävling både lördag och söndag. /Taggadtjej_96:PP
 
 
 

29e Augusti 2013.

Hur fan är det möjligt att man försover sig 4 av 4 dagar på en vecka? Missade dock bara första lektionen idag men ändå - så jävla kass. Efter att ha överlevt skoldagen tog jag mig iallafall ut och sprang, drygt 3 kilometer vilket inte är så mycket att skryta om men när motivationen till livet är på minus så känns det ändå hyfsat. Annars så har jag motionerat två hästar idag, blev en sväng i skogen med båda två och jag älskar det verkligen. Vore det inte för de där fyrbenta djuren skulle jag inte kliva upp överhuvudtaget.

28e Augusti 2013.

Den här dagen har varit skit, rakt igenom, hela dagen. Försov mig IGEN, kom till skolan precis till lunch och efter det hade vi inga vettiga lektioner. Emma var iallafall bäst som bjöd på lunch, hade det inte varit för henne hade jag nog inte fara dit överhuvudtaget - bara tanken på att jag måste överleva två år till dödar mig. 
 
Jag kan ju iallafall vara glad att jag har Zion, efter två välförtjänade vilodagar så red jag lite dressyr på banan och han är lika fin som alltid - bästa häst.♥ Stannade kvar uppe hos Sandra för att se idol, blev kvar där tills nu så inte fan blev det nån träning ikväll heller. Men imorgon SKA jag ta mig upp i tid och jag SKA fara ut och springa, även fast det blir mitt i natten. 

27 Augusti 2013.

Idag har det varit en hyfsat bra dag även fast jag lyckades försova mig igen. Började dagen med att få ett sms om att höstens jobb är säkrat, från och med nu jobbar jag varannan måndag plus de flesta lördagarna så jag lär dra in några extra tusenlappar i månaden iallafall. Förutom det har skolan gått ganska bra, är redan spyless med solen och mina fina brudar gör allting mycket enklare.Efter några timmar på det nya jobbet åkte jag till stallet för att ta hand om min fina springare och där har jag varit tills nu. Tänkte avsluta med en töntig barnfilm bara för att och sen sova som aldrig förr. Sov så jävla gott.
 

Perfekt måndag.

Som jag trodde tog jag mig inte upp till skolan i tid, pallarade mig iallfall dit efter lunch när vi bara hade en lektion kvar. Åkte in i till staden med min fina Emma för att inhandla lite nytt till garderoben och sedan blev det en middagsdejt på Waynes. Väl tillbaka i vännäs styrde vi upp fruktsallad framför idol, såg en film efter det och sen fick jag skjuts hem av bästa Johan. Ganska perfekt måndag om jag får säga det själv.

Augustitävlingen 2013.

'
Har ganska nyss landat hemma efter 4 intensiva dygn på Norrmalm. Hästen har skött sig över förväntan, vi har debuterat 1.10 och vädret har varit på våran sida hela helgen. Började torsdagen med att bygga bana och fixa iordning allt det sista innan vi avslutade med tårta i bussen för att fira Tony som blivit gubbe. Resten av helgen har flytit på med uppstigning klockan 6 och ryttarfest på fredagskvällen. Zion har varit helt otrolig och jag har haft världens bästa stöd från min fina låtsas mamma. Är helt slut och det är tänkt att jag ska orka med en heldag i skolan imorgon, zion ska få ett par välförtjänade vilodagar och jag ska ta tag i träningen igen. Highfive till livet, fyfan va du är bra!

Sista sommarlovdagarna.

Efter en myskväll med bästis igår for vi in till vännäs för lite äventyr med grabbsen. Var längesen jag hade så roligt och dom gjorde verkligen min kväll. Somnade nöjd efter en beckfilm och idag var jag uppe i stallet vid ett - släppte ut hästarna på betet, mockade alla boxar och smörjde de mesta av min utrustning inför helgen. När Sandra kom hem från jobbet trimmade vi hästarna i skogen, zion var super fin så jag kunde inte göra annat än o le.
 
Var hemma en snabbis för att byta om innan jag mötte upp mina fina saknade brudar. Beställde mat och satte oss ute för att ta igen allting som vi har missat under sommaren. Avslutade kvällen och även sommarlovet med fruktsallad, idol och mys med bästis ännu en gång. Fyfan va hon är bra.♥

Livskvaliteeeeeeee.

Som sagt spenderades lördagskvällen i stallet och det är även där jag har spenderade hela min dag igår. Efter det fick jag för ovanlighetenskull tid över så jag la mig i badkare och såg några avsnitt othinnan det väntades godmiddag. Någon timme senare var jag påväg in till stan för att se bio med tre fina peeps, elysium hette filmen och var bättre än alla förväntningar. 
 
Imorse vaknade jag pigg, började dagen med en 30 minuters promenad innan jag lyxade till det med frukost ute i solen. Dagens planer ser väl inte speciellt annorlunda ut mot för andra dagar, ska upp till stallet på en liten stund för att motionera min fyrbenta springare och ikväll ska jag se idolpremiären med bästis. 

Massa bil, begravning och one tree hill.

Igår begravdes min fina farfar, efter många års lidande fick han äntligen somna in och vara med farmor igen. Även fast jag hatar begravningar och allt vad det innebär så känns det ändå som en lättnad att ha det gjort, det kanske är fel att tänka så men det är så det känns. Dagen avslutades med en finmiddag med hela släkten och trots att det inte var det bästa omständigheterna så är det alltid roligt att träffa alla igen. 
 
Eftersom begravningen var nere i Karlstad vilket ligger 80 mil härifrån så kanske ni förstår vad jag gjorde på torsdagen och även vad jag har gjort halva dagen idag - åkt bil.. När jag kom for jag direkt upp till stallet där jag har spenderat hela min lördagskväll kom precis hem och nu tänkte jag avsluta den i min säng med One tree hill.
 

Björklövenfan för en kväll.

Efter en liten sovmorgon rullade jag upp till stallet för att motionerade hästarna i skogen med sandra. Stannade kvar där tills jag blev upphämtad av pauline som äntligen har lyckats ta körkortet, förutom en liten sväng i förrgår så var det premiärturen ikväll. Åkte in till staden för att heja fram Björklöven vilket rockade, även fast de förlorade med ett litet mål så var dom grym. Därefter väntade ett skrovmål på max och jag som inte hade ätit på 10 timmar dog av lycka(!!!) 

Jobb, tävling och för lite sömn.

 
Nu var det längesen jag skrev igen, som vanligt när jag har fullt uppp från morgon till kväll så prioriterar jag att sova när jag kommer hem istället för att blogga. De senaste dagarna har sett ut som de flesta andra - spenderat mesta delen med Sandra uppe i stallet, motionerat hästen och fixat inför tävlingen. Däremellan har jag hunnit vara en sväng till på Nolia, kollat fotbollsmatch och hängt lite med Sagali. Jobbade sent både fredag och lördagkväll, trots det så har jag tävlat båda dagarna också så det har inte blivit speiellt mycket sömn i helgen. 
 
På söndagskvällen var jag mer död än levande, min säng var så efterlängtad och godiset räddade allt. Hela gårdagen var jag i stallet igen, även fast jag sov i stort sett hela kvällen innan gick jag runt som en zombie hela dagen. Lyckades ändå få ganska mycket gjort innan tävlingsmötet som var på kvällen. Idag har jag hunnit vara in en sväng till stan, återigen med Sandra och köpt hem lite nödvändigheter. Är bara hemma nu för att gå ut med hunden sen ska jag tillbaka dit igen. 

Nu jävlar sitter den där.

 

Det skulle rocka.

 
Igår när jag var hos Pauline satt vi och kollade efter utlandsresor. Bestämde oss för ett hotell som det förhoppningsvis blir, bokar isånnafall till helgen och far i slutet på april. Längtar så mycket ifrån vardagen och skolan innan den ens har börjat så jag hoppas på mitt liv att det blir av. En vecka ifrån allt med bästis som sällskap kan inte bli så mycket bättre. WIIIE
 

7e Augusti 2013.

Idag har varit en bra dag, har spenderat mer pengar än vad jag har gjort under hela sommaren men det har varit SÅ värt det. Var uppe tidigt i stallet vilket börjar bli vanligt nu för tiden, efter hoppningen igår fick hästarna en välförtjänt skittur i skogen innan vi bytte om för att fara in till stan en sväng. Kikade i lite hästaffärer och även fast jag inte skulle köpa något speciellt hittade jag väldigt mycket fint. For därifrån 1000 kr fattigare vidare på max där det blev en lunchdejt med världens bästa låtsas mamma innan jag blev upphämtad av pappa som skulle följa med till tatueringstudion. 
 
Efter många om och men har jag äntligen fått min tatuering på plats, åkte därifrån yttligare 800 kr fattigare men så nöjd man bara kan bli. Sist men inte minst var jag i Holmsund en sväng för att fylla i naglarna hos Johanna och träffa grabbarna ett tag. De sista timmarna har jag tillbringat med bästis, suttit ute på hennes altan och snackat skit hela kvällen. Hon är så bäst alltså!♥

6 Augusti 2013

Direkt jag vaknade for jag upp till stallet där jag har spendderat exakt hela dagen. Släppte ner hästarna på sommarbete, städade i stallet och mockade både hagarna och boxarna. Käkade lunch med Rasmus och sedan sov jag en timme i solen innan jag for ut o sprang idag igen, det var minst lika varmt som igår så 4 km fick räcka. 
 
När Sandra kom hem från jobbet fixade vi klart det sista för att fara, rullade iväg till Norrmalm någon gång efter middagen för att hoppa hästarna innan tävlingen i helgen. Trots Zions lilla sommarvila gick det väldigt bra, han var på g hela tiden cch hoppade som satan. Är sjukt taggad inför helgen när vi dessutom ska debutera 1.05 med laget!!
 
 
 

Sommaren är allt bra fin.

När jag kom till stan mötte jag upp Maja, vi köpte glass och satte oss på torget för att prata igenom allting vi har missat - allt i från pojkar till jobb. Gick till böleäng i kvällsolen där vi stannade hos hennes mamma någon timme innan jag blev upphämtad. Åkte vidare till Holmsund för att spendera kvällen och natten med en fin vän.
  
Efter en kortare paus ifrån träningen bestämde jag mig för att börja dagen med att springa, blev 4,5 km i 25 graders värme och det räckte gott och väl. Sedan blev de tyvärr lite ändrade planer, jag som har längtat så länge måste vänta yttligare några dagar. Men istället spenderade vi hela dagen på Nolia vilket var trevligt det med. Nu ska jag avsluta dagen där jag trivs bäst - i stallet med min fina springare. 

4 Augusti 2013.

 
Klev upp tidigt imorse också för att fara till stallet, väl där bestämde vi oss för att låta hästarna vila på grund av värmen. Istället beställde vi pizza, solade några timmar och snackade skit, helt perfekt dag. Är hemma nu för att byta om, tänkte åka in till stan idag igen för att träffa en annan saknad. Senare ikväll åker jag till Holmsund och imorgon smäller det, WIIIIE

Mys-lördag.

 
Det blev en skön dag igår. Red en sväng i skogen på morgonen innan jag rullade in till stan med bästis. Gick mest bara runt o njöt av det fina vädret, myste i sf-parken med jordgubbar och kikade på lite kläder. För ovanlighetenskull kom jag hem tomhänt men lika glad är jag väl för det, käkade middag med mig själv när ja kom hem och såg one tree hill i kvällsolen. Fick sällskap av Sagali en stund också innan jag avslutade med en två timmars telefondejt. 

Overthinking.

Jag tycker verkligen inte om mig själv sånna här dagar. De dagar när jag låter mig själv tänka för mycket, dagar när jag låta mig påverkas av helt onödiga saker och de dagar när all inre stress hinner ifatt mig. Stressen över livet, av att allting går så fort och jag är tusen mil bakom. Jag lägger för mycket energi på vad som kommer hända istället för att tänka på det som händer just nu. Jag blir galen för att han är så långt bort och för att han tar över varenda liten del av mig. Jag känner mig ensam även fast jag inte är det, och det är just det som gör mig så arg - att jag tillåter mig själv att känna så. 

Right now I´m alright if your just fine.

 
Spenderade hela min dag i stallet, red ut med Sandra och fixade den nya sommarhagen. Städade iordning bland massa grejor och duschade en väldigt smutsig Zion. Käkade även lunch där innan jag rullade hemåt för att göra mig klar för jobbet. Blev en väldigt lugn kväll när det inte var så mycket folk, jobbade dock med Madde och fick sluta en timme tidigare så jag klagar inte. For förbi hos Sofia en sväng efter det, drack några cider och pratade om livet. Telefondejtade med bästis en timme när jag kom hem och nu mååååste jag verkligen sova, upp tidigt imorgon igen. WIHO

Tillbaka till verkligheten.

 
Det blev inte så mycket av min sovmorgon när chefen ringde och ville att jag skulle jobba. Skyndade mig till stallet, red en sväng i skogen och kramades i massor  med min fina. Stressade hem igen för att byta om och sedan iväg igen. Känns ändå skönt att va tillbaka på jobbet igen och fick en ganska lugn start med ett 6 timmars pass. Imorgon blir det samma sak så jag tänkte sova efter en avsnitt One Tree Hill så jag hinner ta hand om hästen ordentlilgt innan. 

Äntligen hemma.

Det som skulle va 24 timmars resande blev istället 48. Första planet var trasigt, blev fast i Chicago 6 timmar, mellanlandade 2 gånger istället för 1 och blev massa ombokningar hit och dit. När vi äntligen hade landat i Stockholm 15 timmar försent så väntadde en 8 timmars bilresa. Påvägen hem stannade jag av hos bästis för att kramas, snackade skit någon timme och sedan åkte jag hem för att mötas upp av nå andra saknade människor. 
 
Suttit ute på min altan, rökt någon ciggarett för mycket och snackat skit. Har inte ätit mer än en burgare på 24 timmar, mitt huvud håller på sprängas och helst av allt vill jag dö just nu - och det är precis vad jag ska göra. Ska dö i min efterlängtade säng och se lite one tree hill, imorgon ska jag ta en välförtjänad sovmorgon och sedan fara till min fina springare och pussas i mängder. Så jävla skönt o va hemma.