svaren del 2 - om skolan/gymnasiet/framtiden

Trivs du på din skolan?
Nja, alltså inget fel på den egentligen.

Har fina(hehe eller?↑) vänner och bra lärare men själva skolan skulle kunna va tusen gånger fräshare.

-

Vad har du för betyg i alla ämnen?

Orkar inte skriva vad jag har i alla, men jag har 6 vg och resten g.
-
Vilket gymnasium har du valt och varför?

Jag har valt mode/design på lilja. Och det valde jag för att jag inte riktigt vet vad jag vill bli så jag satsade mest på att ta någonting som jag tror jag kommer tycka är kul i 3 år, plus att jag ska gå ridning som specialidrott och det passar bra ihop med den linjen.

-

Vad är dina framtidsmål?

Först och främst, bara ta mig igenom skolan. Få ett jobb så jag överlever och vara lycklig, har inte tänkt längre än så.

-

Vad vill du jobba med när du blir stor?

Helst av allt skulle jag vilja jobba med musik, vilket inte kommer lyckas så jag vill som sagt, bara ha ett hyffsat jobb. Skulle kunna tänka mig typ jobb på hm, på ett cafe eller liknande till en början.

-

Om du fick flytta vart du ville, vad skulle du välja?

På den här frågan förväntar man sig väl typ new york eller någonting men helst av allt skulle jag nog vilja bo i göteborg, tro det eller ej men det är dern finaste staden jag vet.


1 timme senare

körde mest uthållighet idag,sprang 40 minuter i lågt tempo och lite uppförsbackar. tog ordentligt i benen och efteråt körde jag min vanliga styrka - situps 20 x 3 och armhävningar 10 x 3. känner mig mer än nöjd! kom precis ut från duschen och nu tar jag mitt pick och pack och rullar vidare till coffe. förhoppningsvis blir det mer uppdateringen ikväll om inte deras internet strejkar som vanligt. har iallafall gjort ett tidsinställt med resten av svaren, puss! ♥

mat och plugg

åt en välförtjänad lunch och sen dess har jag legat i soffan med datorn i knäet och pluggat. har klarat 100 % på nästan alla avsnitt så jag kommer vilja döda någon om jag inte klarar de. tar mig ut och springer nu iallafall, vi hörs senare!

träningsläger på norris

har precis kommit hem efter 5 timmar på norrmalm. hoppade lite igår och idag har vi ridit dressyr, zion har varit duktig båda dagarna. det gick dock mycket bättre idag så han kanske får bli en dressyrhäst iallafall. hur som helst är han bäst och gör mina dagar! hemma nu, har mycket att göra idag så ja återkommer senare, puss

svarar på en fråga ifrån svaren

Sv: Min kompis låtsades vara min pappa i telefon, haha. Lite wierd är ju att du vet att jag inte fick? Stalker♥

EDIT:

Sv: Använder true match mineral foundation från Loréal.

Haha vet inte riktigt hur jag ska svara på det? lite svårt att beskriva hur:)


you need me and i don´t need you

pluggat, pratat med älskling, sett ett avsnitt andra avenyn och nu blire godnatt! ♥

Svaren del 1

Vad använder du för parfym/favoritparfym?
Min favorit är Amor Amor Absolu↑, är dock för snål för att köpa den så just nu
använder jag bara nå billig skit men det funkar bra det med.
-
Favoritplagg?
Helt klart mina svarta jeans från Dr.Denim.
-
Vars har du köpt din skinnjacka?
Köpte den av min kompis förra sommaren och jag har ingen aning om vart hon har köpt den så kan tyvärr inte svara på det, haha.
-
Hur sminkar du dig och vad använder du för smink?
Det beror på, sminkar mig olika nästan varje dag lite beroende på. Men till vardags använder jag ofta bara foundation, mascara och ögonbrynspenna. Lägger på eyeliner ibland och ögonskugga någon gång.
-
Din naturliga hårfärg?
Råttfärgat typ, wihoo
-
Vem tog hål i tungan på dig?
Det gjorde Offer.
-
Hur lång är du?
Det var längesen jag mätte mig men jag skulle gissa på typ 171.
Vad använder du för kamera?
Nikon S3100.
-
Har du någon gång åkt ambulans?
Ja, en gång när en kompis hade gjort illa knäet. Men har aldrig varit på
sjukhus/åkt ambulans för att jag själv har gjort illa mig,bezt?
-
Om du skulla hamna på en öde ö, vilka 3 saker skulle du ta med dig då?
Ett flygplan, några liter cola och ett ciggpaket. hehe
-
Favoritmat?
Kyckling på alla olika sätt. Kebab är inte heller helt fel.
-
Favoritserie?
Har inte sett så överdrivet många serier i mitt liv, har inte tid, haha.
Men Andra Avenyn och oth isåfall.
-
Hur många besökare har du per dag?
Det varierar mellan 130- 170 typ. Har dock ett besöksrekord på 580 ;)
-
-
Kan du visa bilder på ditt rum?
Lite svårt och visa det på bild men här är i alla fall två bilder från förra sommaren, ser lite annorlunda ut nu men hoppas det duger:)
-
Vilka är dina närmaste vänner?
Vet inte ens vad jag ska svara på den. Men pallan kommer alltid vara min bästa vad som och Maja är världens finaste vän, tvekar aldrig på henne. Annars så skulle jag nog säga att min pojkvän är min bästavän.
-
Hur ofta har du och coffe sex?
Jag är oskuld. :)
-
Ska du och jag ragga runt i eporna i sommar?
JA. det lovar jag Melissa!
-
När ska du komma in hit till stan??!?
Det är bara att ringa så tar jag första bussen in Alex!
-
Visst är jag cool?
Det är du säkert.
-
Vem gillar du mest av mig och mig?
Det är ett svårt val, men jag tror jag gillar dig mest Linnea. mhihi

you whisper please, remember me

de blev sent som jag trodde och imorrn ska vi iväg igen, sandra hämtar upp mig kvart i sju så det blir en tidig kväll. har precis lagt mig i sängen med myskläderna på och här kommer jag spendera resten av kvällen med min bästavän. måste plugga lite körkortsteori åså ska jag svara på era frågor som jag har lovat, så kika in senareeee, puss! ♥

där jag trivs bäst

spenderar hela kvällen i stallet. tar bussen dit efter skolan sen rullar vi mot norrmalm direkt vi packat hästarna, sen middag på frasses innan ett ridpass i ridhuset. kommer förmodlingen hem rätt sent men vi hörs då, puss!

my babes

fick hem mina nya älsklingar igår. skickar tillbaka dom andra och klickar hem ett par andra istället. är iallafall helnöjd med dom här som ska få bli mina avslutningsskor. yäääy

moments ago

satt ute någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord. gick över till madde som bjöd på tårta och där blev de yttligare någon timmes prat. mina fina vänner. sen jag kom hem har jag plågat mig igenom ännu några tal i matteboken. morgondagen består av ett matteprov men annars bara massa häst, sen helg. love my life.

promenad med den 4benta

har varit ute på en promenad med fina zion och fixat massa i stallet. imorgon tar vi ner hästarna på norrmalm igen och rider 2 dagar! varit hemma någon timme nu, pluggat matte med papi och ätit. tar cyklen och rullar vidare till pallan, får se hur länge jag blir där men vi hörs när jag kommer hem iallafall! ♥

bilder från hockeyn idag


lunchdejt med världens bästa

haft två lektioner idag innan lunch och sedan gick jag ner till sagali. vi gjorde mat och satt ute på balkongen ett tag innan vi vandrade vidare till ishallen för att se när killarna spelade hockey dm. förlust med 24-0 och jag skäms. tillbaka på skolan nu, blev ingen sista lektion så jag sitter och väntar på bussen till stallet. ikväll blir det träning, plugg och förhoppningsvis lite häng med pallan. puss! ♥

biffN

som ni ser blev det 44 minuter på bandet och brände 389 kalorier. började som förra gången med hantlar som uppvärmning i 10 min, 10 minuters lutning efter det och sedan sprang jag i 24 minuter. plågade mig med styrkeövningar efteråt, och nu är vi äntligen hemma. duschen och sängen väntar, godnatt!

fruktsallad och gym

har myst med min fina, gjort fruktsallad och kolla lite andra avenyn. nu går vi vidare till gymmet!

första bilderna med nya kameran

haft några fina timmar på staden med min vän, som förövrigt är väldigt nöjd med sina nya skor på första bilden. smet undan en stund från skolan och tog en tidigare buss till stan. hämtat ut min kamera, bytt ett par byxor och käkat en jädrans go macka! nu sitter jag på tåget påväg till vindeln, ikväll väntar gymmet med julia och mys med pojken. ♥

kom igen nu!!

avslutar frågestunden imorgon kväll så fråga nu!! jag svarar på allt och ni är ändå snål på fråga.

to much fuck´n

tänkte bara meddela att jag far till staden med madde efter skolan, därifrån far jag direkt till bäjbi så uppdaterar inte förrän ikväll. jaja, drar mig vidare till skolan nu iallafall. ha en bra daaaaag! ♥

you can´t hold me down

pluggat som ett psyk ikväll och äntligen börjar det sitta, skriver igen om 6 dagar och hoppas på tredje gången!! har precis lagt mig i sängen, ska läsa dom sista inläggen på bloglovin och se lite top model som jag har missat. tror det här är första gången i hela mitt liv jag lyckas lägga mig tidigt, 1-0 till mig!
-


maybe you should do something about it

ligger ganska skönt i soffan, växlar mellan bubble witch och körkortsteorin, samtidigt som ulrik spelas i bakrunden. annars då? springer runt i pappas mjukisbyxor och mystofflorna, njuter av solen och bara mår.

27 mars 2012

dagen har rullat på ganska bra. gömt henkes byxor i en soptunna, haft handikappidrott och pluggat matte så hjärnan sprängdes ungefär.  hästarna har fått gå ett varv runt sjön efter skolan och nu har jag precis kommit hem. ska ta på mig myskläder och göra middag, vilar från träningen idag och tänkte sova tidigt, skönt.

vidare mot skolan!!


YÄY MEEE

sitter nyduschad och med ansiktsmask i min säng. var lite tvek på att träna ikväll eftersom förskylningen vägrar försvinna men jag tog mig ut ändå och sprang vanliga rundan på 2.5 km med bättre tid än vanligt! HEJJA MIG. avsultade med lite styrka som redan känns i hela kroppen. bra, nu kan jag sova gött ikväll också.

nöjd tjej!!

dom här två snyggingar är påväg hem till mig, tillsammans gick de på 1300 från footway.se!

it´s fucking monday

sov som en bäbis på bussen till skolan, har skrattat med fina mädi hela dagen och äntligen gjort klart mitt arbete på bilden. var ute en sväng med zion direkt efter skolan, en bråkig jävel är vad han är men han är ganska duktig också när han vill det. har parkerat i soffan efter middagen, måste smälta maten och plugga lite körkortsteori. peace
-


nyttig?

efter en timme på gymmet. ska mysa ner mig bredvid världens finaste, känner mig mer än nöjd. sleep tight!

nu far jag till bäjbi!


hallonsoda och sol

stallet gick fint, red ut med sandra i strålande sol med två duktiga pojkar. cyklade hem och kom hem som en lerhög. suttit ute och njutit av värmen med min hallonsoda och nu återstår en snabbdusch innan jag far vidare till min fina i vindeln. ikväll väntar ännu ett träningspass på gymmet och söndagsmys!

lördagsmys med grabbzen

överlevde kvällen med dom här 3. filmen var som sagt bra, missade bussen hem med 4 minuter, satt 2 timmar på stan och vänta på nästa. träffade farbror blå, käkade cheese och tog en powenap inne på frasses sen sov jag ganska skönt på arnold hela bussresan hem. obeskrivligt skönt att komma hem till sin säng och nu är jag vaken efter 6 timmars sömn. far vidare upp till stallet nu och sedan ska jag fara vidare in till stan igen!!
-

the hunger games

filmen var bezt, 4 av 5 toasters! äntligen hemma, sjukt trött, upp om 6 timmar, godnatt.

en stressad towe är påväg in till stan med...

en stressad towe är påväg in till stan med 3 cp ungar. frågan är ju vad jag har gett mig in på, blir iallafall bio ikväll. hörs när ja kommer hem! puss


bra start på dagen!

for ut och skrittade med båda pojkarna i det fina vädret och gjorde klart allting i stallet. ganska skönt att ha det bortgjort eftersom jag har tusen andra saker jag måste fixa idag, loppis imorgon så jag ska leta fram alla mina gamla saker och prismärka. rummet skulle behöva städas också,jag måste jobba lite för att jag är fattig och sen var det tänkt att jag skulle hinna in till stan innan affärerna stänger. HEJJA MIG
-
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

tidig morgon!

far vidare upp till stallet nu!

snyggare får man leta efter

legat under epan några timmar, målat halva underredet och haft allsång. flaket är i princip klart, nu fattas bara växellådorna sen är den klar för bisiktning, YÄY. resten av kvällen har bestått av kortspel, godis och mjölk. lite bubble witch får avsluta, är trött som ett svin och ska upp tidigt imorgon. godnatt!

like a open door

efter att ha fått en efterlängtad helg tog jag bussen upp till stallet.gick en 40 minuters promenad med min fina och vovvarna. hämtade upp maja på vägen hem och nu väntar på mat. bror är hemma så kvällen spenderas i garaget!!

ni vet vad ni ska göra!


-

har beslutsångest, men min blivande tatuering ska bli på fingret. det har jag bestämt.

 

 


gymmet

har inte tränat på flera dagar på grund av den där jävla förskyldningen. är fortfarande lite sjuk men var tvungen,  tog det lite lugnt med 20 minuter på bandet. armarna fick ta stryk första 10 minutrarna med hantlar, sen gick jag i en plågande lutning  och högre tempo sista 10. avslutade med situps 15 x 4 sen var jag nöjd! har precis kommit ut ur duschen och nu väntar sängen med min fina pojke, godnatt!

porträtt ritning

skön statistik idaaaaag!! ritat fint ikväll, bilden ska föreställa melissa men tror inte man ser det hehe. är bara hemma tvärt, vandrar vidare till gymmet och pumpar muskler med johannes & bebi, brb

sunlight baby

glad med skinnjacka och solglasögon. solen tittade fram idag, suttit ute på lektion och haft det gött me mina brudar. blev mött av pojken i vindeln, träffade erica ett tag och nu har vi ganska nyss kommit hem. ligger i coffes säng just nu och klickar runt på lite bloggar i väntan på mat. ska bjuda på lite bilder senare, pusssar

i väntan på lektion


nödvändigheter

förlåt för lite halvtaskiga bilder men det är ungefär det jag har att bjuda på. det här var de som fick följa med hem, sved lite i börsen men det behövdes verkligen. nu väntar några hundra halstabletter innan jag kan somna, godnatt!

kebabtallrik och en sväng på torget

mötte upp bezta, gick några varv runt torget och blev fattig. lämnade in kameran för andra gången på en månad och var lite smått arg, avslutade med en kebabtallrik på döner och lite skitsnack innan jag tog tåget hem till vännäs igen. ligger skönt i min säng med skolångest, återkommer med det jag köpt efter allt plugg. peace
-


han tar största delen av min spotifytid.

- - - -

motivation!

hittade denna bok hemma för någon dag sen, började läsa den igår och blev helt fast!

du är min bästa, vad som.

idag tar jag tåget in till staden efter skolan, tänket inhandla massa nödvändigt och få lite kvalitéts tid med min fina vän. senare ikväll väntar plugg och städning, sånt där nödvändigt tråkigt. hejs
-


kan inte sova.

Tumblr_lzt1iknlg91rp32b4o1_500_large

-´vill pausa livet.

finaste hest

kan väl inte direkt säga att det gick bra idag.. zion var super duktig och räddar oss i alla lägen men jag är verkligen inte nöjd över mig själv. men det finns väl sånna dagar också. tur zion är bäst iallafall, han gör mina dagar. äntligen hemma, nyätit middag klockan 10 på kvällen och helt jävla slut, godnatt.

Buster-träning

en liten film från förra gången jag tränade. ikväll är det träning igen, vilket betyder att jag far till stallet direkt efter skolan och blir där hela kvällen. datorn har varit med på skolan så några inlägg har jag iallafall gjort, vi hörs när jag kommer hem ikväll! pusss

godmorgon tisdag!


förlåt för den dåliga uppdateringen

min hosta har verkligen plågat mig hela dagen. min kväll har jag tillbringat under min blivande epa och målat,

ni kan ju gissa hur jag ser ut just nu? som den datanörd jag är så hamnade jag hemma hos grannen bara för att internet strejkar fortfarande hemma. nä alltså, ska ta min oboyflaska och börja vandra hemåt nu faktiskt, invänta ett samtal från en fin vän och avsluta kvällen med en zeggahs som linnea skulle ha sagt. sleep tight.♥


tröga anonyma frågor

-
Sv: tänkte inte att min blogg skulle handla om det här men eftersom ingen av er kan skriva erat namn så har jag ju ingen annan stans att svara. det var en kul grej, inget mer med deeeeeee. OKI?
-
1. HAHA "bloggarnas största fel".. jag skriver på en jävla miniblogg för mig själv och för dom som är intresserad av mitt liv.
-
2.nej tyvärr, jag har inte tänkt på det. bryr mig inte heller och jag förstår inte varför någon annan gör det heller.

confused?


måndagmorgon

-
har svettats fram och tillbaka hela natten. blev inte mycke sömn för varken jag eller bebi så vi stannade hemma idag. eller ja, tog en liten sovmorgon iallafall. sitter på tåget påväg till skolan nu för att inte missa allt för mycket. känner mig deprimerad över att snön är tillbaka och huvudet värker. inte min dag.

sanningen svider?

nej jag är inte gravid, haha. jag och min vän madde hittade bilden igår och hade tråkigt helt enkelt. vissa tycker ju att det är sjukt att skämta om men vem lider av det? big deal. så är det iallafall och lite stört är väl att jag har haft 400 läsare mer än vanligt, och sidvisningarna spårade. nog om det, godnatt!
-

finally bloggning

internet har strejkat hela dagen vilket ledde till en förbannad towe.
for upp till stallet runt två, hann göra ett snabbt inlägg hos sandra iallafall innan vi for ner till norrmalm. red lite markarbete med pojkarna inför tisdag då det är buster-träning igen! har precis landat hemma hos min fina pojkvän, ligger och hostar tills jag inte kan andas och kallsvettas, hej feber.

cp internet

myskväll med madde igår. skrattat å myst. slutade med att båda somnade i soffan till en film.
idag funkar inte inernet och jag ska till norrmalm med sandra. så vi hörs, puss

beeebii

ja det är sant, är i 15e veckan just nu och det är beräknat i september:) bara fråga något om ni undrar!

vännäs kväll

gårkvällen var bra, fin och allmänt bäst. hade alla mina fina runt omkring med mig och fick skratta
tills jag fick ont i magen. arnold lärde mig dansa och viktors keps gjorde mig cool. fråga mig inte hur,
men jag och maja gick vilse när vi skulle hem. äntligen hemma i skogen igen så käkade vi billys
och snackade skit. somnade sedan skönt efter ett avsnitt eva & adam.

lördagkväll

har gjort ett skrovmål till mig själv, hela köket blev rökfyllt men gott blev det iallafall. som sagt gör madde min kväll, har hela huset för mig själv så vi ska bara vara här och mysa. se gladiatorerna och äta chokladbollar.
-

stor trivs

uppe tidigt idag. ut med hästar och hundar. gjorde klart allting i stallet. städade hela huset. avslutade med att ligga i soffan med götta↑ några välförtjänade timmar. har "flyttat" hem igen. känns skönt men ändå, trivdes bra som fan och majzi har varit min vapendragare hela veckan, loveu. kvällen är oplanerad än sålänge men som det ser ut nu kommer madde göra min kväll.

spenderar kvällen i vännäs

allt är gjort i stallet och nu återstår bara mat å dusch.  tar med mig majzi in till vännäs senare ikväll för att umgåsas med några fina, uppdateringen återgår till det vanliga imorrn, ha en bra kväll!!

glad/ledsen fredag,

gårkvällen bestod av några timmar på tomas och mys. kände ingen ork till att blogga eftersom pojken tog all min tid och nu är det tre dagar tills vi ses igen:( kan iallafall vara glad för att det är fredag, ska "hem" efter skolan, ta hand om alla djuren och sedan får vi se vad kvällen bjuder på. saknar min hemmafru.
-


saknighet

4 dagar utan bäjbi är tungt, har saknat ihjäl mig efter honom så ska ta vara på varenda sekund av kvällen.♥ sprang över vägen direkt jag kom hit, plågade mig på gymmet någon timme och nu sitter jag här med mat i magen och jädrans nöjd. väntar på coffe som duschar, sen vandrar vi till tomas och spenderar kvällen där, puss!

Trött

Tog en tupplur idag på musiken..


@schoool


myzer med min fina jasmine och tänkte egentligen bara meddela att jag far till bäjbi efter skolan, pz♥

hästskötare hihihi

hästarna gör våra dagar och vi spenderar kvällarna i soffan, med andra ord har vi det ganska bra. ikväll har vi pumpat muskler på hallgolvet och städat som de hemmafruar vi är. myzer med soffan nu igeeeen, sleeep tiiight!!

innebandy dm

blev indragen lite random i innebandy dm så igår  var vi i holmsund och spelade 2 matcher. släppte in 27 mål och gjorde 0, målet var att hålla nollan så det lyckades vi med iaf, HAHA. jag fick smeknamnet slaktarn efter 3 varningar, en volt och en utvisning. idag lider jag med träningsverk men kul hade vi iallafall!!

VILL NI VETA EN SAK??

om exakt en månad och 6 dagar står jag med madde framför takida igen!! liiiiiiiite taggad

duktiii

överlevt nationella i kemi nu på morgonen, jag och madde har mest suttit och kastat godis men jag gav det faktiskt ett försök så får väl hoppas på det bästa.. sitter utanför atm och väntar på anthonia som aldrig verkar blir klar, pz

tisdagskväll


kvällen har bestått av korv & makaroner, ett ridpass på banan och top model. nu ska hästarna ha kvällsmat och sen väntar sängen, godnatt!

mina sötizar


ni gör mina dagar, varje dag.

details of yesterday

lite såhär såg jag ut igår. eftersom internet inte ville funka så blev de ingen super uppdatering igår direkt, lär inte bli det resten av veckan heller. har med mig datorn till skolan nu och bloggar härifrån, hehe. ska iallafall försöka göra något inlägg ikväll från majas iphone samt göra ett tidsinställt med lite bilder från gårdagen, puss!

inflyttningsfika

hästen har motionerats, vi har tryckt i oss kebab, varit nere hos mig och packat för en veckan och nu har vi äntligen landat i soffan. lyxar till det med lite fika såhär första kvällen! internet vägrar sammarbeta så majas iphone räddar oss, puss och godnatt!

hej

hihi tänkte bara säga att jag älskar dig sötnos, du är det bästa som hänt mig:):)
sen håller jag ju din blogg uppdaterad oxå, loveu<3
slänger in en bild på dig oxå så alla serhur fin du är:]

Flyttat hemifrån i en vecka

Sv: Sandra far bort i en vecka så jag ska ta hand om alla djur osv,

med mig har jag min räddare i nöden som ska bo med mig hela veckan!

 

 


avslutar lovet med en springtur

jag och mitt snygga pannband har varit ute och sprungit nu igen. hann inte till träningen så de blev en springtur på 20 min och lite styrkeövningar istället. ligger nyduschad i min säng, ser på teve och har skolångest. skulle göra vad som helst för att slippa gå tillbaka till helvetet, godnatt!

söndag

blev ute bara någon timme, vädret svek men vi var ganska glada ändå. har precis kommit hem efter några timmar i stallet, båda hästarna har ridits och stallet är klart. imorgon flyttar jag in till sandra ännu en gång, peace!

bara min

tack för elva helt sjukt bra månader, jag älskar dig!♥

inhandlat i övik


11e mars

godmorgon, somnade runt ett igår efter en film och idag vaknade vi upp till sol. frukosten bestod av pizzamackor och dagen bjuder på skranaåkning i runesbacke. ska börja fara på en liten stund så vi hörs nog förmodligen hemma nästa gång, pusss!

2 dagar i övik

söt pojke påväg till badet

av en slump träffade vi sofia & kierion och hade sjukt kul!

färdiga efter en heldags bad

påväg ut och äta

åt världens goaste kebabtallrik på kebabhouse

jesper va söt

köpte med lite gott till hotellrummet och myste resten av kvällen
började dagen med hotellfrukost

coffes frukost, hahah
på staden

åt på subway innan vi for hem

finally, på väg hem. har haft 2 helt sjukt mysiga dagar och nu säger vi godnatt!

back in vindeln

det vart bad på fredagen istället, och idag har vi sprungit runt på gatorna i övik. fått med mig mycke fint hem som jag tänkte visa er imorgon. även att bebis klippte sig och nu när vi kom hem har jag färgat håret på honom, har inte hunnit med så mycket mer och nu ska vi ut och träffa erica. vet att du läser det här svärmor så tack för allt, du är bäst! bjuder på bilderna senare, pusss

min prins

maja har äntligen skickat bilderna från första träningen för buster. och den här bilden visar zions bästa sida haha, han överhoppar sig 9 av 10 gånger söteee! han har fått två välförtjänade vilodagar nu när jag har varit borta, den här veckan har det varit otroligt mycke häst och det har varit så otroligt jävla roligt. zion har skött sig hur bra som helst och jag är så glad för att det går så mycke framåt!

paradisbadet(tidsinställt)

bild från september när vi var där sist. idag spenderas dagen på paradisbadet, har ingen aning om hur sent vi kommer hem men förhoppningsvis bjuder jag på massa bilder då, puss!!

lite snygggg???


bilderna från igår







håret

såhär blev håret. mörkare och fräshare, nyfärgat hår är det bästa jag vet. jag var ju tvungen att fara och byta ut min hårförlängning ännu en gång för att få samma färg och nu passar det skit bra, nöjd tjej!!

nu rullar vi mot övik

har varit vaken sen klockan 7, sprungit runt och packat det sista, gjort mig iordning och försökt hinna med att göra några tidsinställda eftersom jag inte har en aningn om hur det blir  med bloggningen. jag blir upphämtad om några minuter och idag väntas en heldags shopping, följt av middag och mys ikväll. jag hoppas ni kommenterar mycket nu när jag är borta så jag har något kul att komma hem till, ha de bra!!

sen jag kom hem har jag hunnit..

färga håret för andra gången idag,
ätit lite godis,

skruvat ihop och hängt upp på min nya klädhängare,
städat mitt rum och tänt ljus,
slagit in ett gulligt paket med tomtar på.

OCH, packat väskan inför imorgon då jag rullar till övik med min andra familj. klockan ringer om 4 timmar, godnatt!

myzdag med en bästa

↑en lycklig paow framme efter att ha jävlats med lokalbussar och gått vilse. annars så har jag har haft en jädrans myzig dag med pallan, varit 5 år och lekt i vattnet, ätit världens goaste chokladbollar och chillat med plupp!! hampus och magnus fyllde våran bussresa hem med skratt och dumjäveln på shell förstörde hela min dag.

svar

Sv: Nej, zion är inte min men jag rider ju honom varje dag och tar hand om honom som min egen så det känns ju typ som att han är det. Vi har funderat på att köpa honom men ingenting är bestämt. Har inga planer på att köpa någon annan iallafall, fortsätter rida zion så ser vi hur det blir i framtiden!
-

han är världens finaste.♥


nu är det stressigt...... IGEN.

håret blev kaos, ska köpa en ny och göra om det ikväll. dagen ska spenderas på badhuset med pauline, far in med bussen som går om 10 minuter så vi har liiite bråttom nu. träning och bad står på schemat, hörs ikväll!!

nervös

sitter med hårfärgen i!!

-

far vidare upp till min buse, vi hörs när jag kommer hem!

sovninbngng

söt madde iväntan på skjuts. för ovanlighetens skull var inte träningen överdrivet jobbig idag, skönt! tog med mig pallan hem efteråt, blir bara lugnt resten av kvällen eftersom det blir en tidigt morgon imorrn också. har inte sovit längre än till 10 på hela lovet och imorgon blir inget undantag, ska vara i stallet 9 för att rida en sväng runt sjön med sandra. berättar resten av morgondagens planer, godnatt!

Svar

Svar: det hade blivit sjukt slitet av att jag bara hade använt det typ 20 gånger. jag har skött det precis enligt skötselråden och tvättat det med deras produkter, men jag fick ett helt nytt så jag ska inte klaga. hoppas bara det håller den här gången! ikväll färgar jag min utväxt oxå, ber till gudarna att de passar ihop!
-
glad med tjej med långhåret i för första gången!!

nu blir det träning!

varit ute i garaget några timmar och nu är bakrutan på plats, ett steg närmare! ikväll blir det boxercise för första gången på jätte länge känns det som, har inte varit med på tre gånger nu men som tur är har jag ju hållit igång hemma. ska boxas med fina madde ikväll men innan det blir det en sväng på ica för att köpa hårfärg, puss

min fina zion.

är så stolt över min lilla springare. vi tog igenom övningarna från träningen igår på lägre höjd, fick till ett bra flyt och han var riktigt avslappnad idag. efter vi hade gjort klart hästarna for vi på frasses och käkade lunch, och sen vidare hemåt. har precis kommit innanför dörrn, hinner knappt andas så ska jag iväg på nästa. brosan är hemma så vi ska ut i gargaet några timmar och försöka få någonting gjort på epan!! peace

film från träningen igår



"bara hon inte rycker i tömmarna" "hitta dom där 10 glassarna genom svängen"
ni får ursäkta buster och sandra för deras söta citat, hinner inte lägga in någon musik men här iallafall en film från igår! far till norrmalm nu igen och spenderar nog större delen av dagen där, hörs när jag kommer hem igen!!

är dom inte söta?

avslutar kvällen med lite av det bästa. godnatt!

hälften av mitt liv i stallet

de blir lätt många timmar i stallet, men de är det är så sjukt roligt så de är värt varenda sekund. zion var jädrans fin idag, väldigt spänd i början men det går så mycke framåt och de blev många fina språng idag!! kom precis hem och är som vanligt helt slut, blir en lugn kväll för imorrn ska vi vara på norrmalm klockan nio igen, woopwoop

svar

Sv: jag använder pappas htc ibland!


hemma från staden

det här var det jag fick med mig hem från stan idag. plus att jag äntligen fått tillbaka min kamera, hoppas de syns på bildkvalitén? var och klagade över mitt löshår så jag fick ett nytt så förhoppningsvis blir det bättre nu. påvägen hem var vi en sväng förbi på travshopen där jag fick med mig ett par ridbyxor hem, ska inviga dom ikväll! är bara snabbt hemma för att byta om, stress nu igen, hajdoooo

finns ingen bättre


jävla stress

jag försov mig. springer runt halvnaken, försöker hitta något vettigt att ha på mig och leter alla papper jag måste ha med mig. sminkar mig i stress och lägger upp den fulaste bilden i brist på annat. bussen går om 20 minuter och jag har inte ens ätit. HELVETE.

uppbokad tjej

ligger ganska så jävla skönt i min säng, lyssnar på musik och njuter av lov. är helt uppbokad till söndag kväll, men jag njuter ändå. sover alldeles för lite men jag fyller ut mina dagar med massa bra så jag klagar inte. morgondagens planer är en runda på stan med mor och sedan hem för ännu en träning för buster. sleep tight!!

bowliiiing


vi blev tillslut åtta stycken som tog oss till bowlinghallen, till en början var jag värdelös, kan väl inte direkt säga att jag var bra på slutet heller men fick iaf ner några, hehe. jag förlorade men jag var glad ändå, maddes arga pojkvän stog för undehållningen hela bussresan och nu har jag äntligen fått bädda ner mig i min sköna säng.

1 timme på gymmet

plågade mig själv i 20 minuter på bandet. gick med hantlar och styrketränade armarna, gick i lutning och sprang sista 5. det var inte tänkt men coffe följde med ändå, tvingade han att göra några boxercise övningar med mig och jag kände mig ganska vältränad bredvid honom, heheh. har parkerat i sängen atm, äter mat och ser andra avenyn. mami kommer om en liten stund och då far jagd irekt upp till stallet och motionerar pållen, peace!!

gudarna levererar

somnade tidigt efter wallander igår. vaknade upp utvilad för en gångs skull och tänkte börja dagen med en springtur. överväger att gå på gymmet men det är så jävla fint väder ute så det blir nog en sväng bort mot ånäset istället samtidigt som min lata pojkvän ligger hemma. far hem senare idag och tar hand om hästen, puss!!

glass och wallander

hann med glass och lite kortspel innan jag drog iväg. nu har jag precis landat hemma hos min bebi och inväntar wallander, peace!

fina djur

det blev 9 timmars häst idag och jag är helt slut. har hunnit vara uppe i stallet och ridit min fina oxå vilket gick riktigt bra faktiskt! blir ingen träning ikväll för jag inte har någon att boxas med men de känns som att det är välbehövligt med en lugn kväll. ska ta världens längsta dusch nu sen gå ner och socialisera mig med la familjá.

beställning på g igen!

fattar inte vart jag får alla pengar ifrån? den här månaden har jag beställt piercingar, smink och igår kunde jag inte låta bli att klicka hem lite smycken från addicted2fashion.se. på tisdag ska jag till stan med mami, har planer på att köpa två par skor, även fara en sväng på travshopen och inhandla grejer till hästen. sen får de fan räcka haha!!

vi hörs någongång!!

nu far ja och min bad hair day mössa vidare till norrmalm för ännu en hästdag!!

sugen?

vad händer med sverige.. thorsten flinck och björn ranelid? har iallafall ätit en god fruksallad och nu väntar sängen. spenderar hela dagen på norrmalm imorgon oxå, godnatt!

grattis sandra!

7 timmar häst. har suttit i tidtagningen halva dagen och hjälpt sandra en hel del som lyckades ta en 4e placering!! for en sväng på ica påvägen hem, köpte lite gött inför kvällen och hämtade upp majzi. nu ska vi förbereda för lite melodofestivalens mys, brb

film!

hittade en gammal film på min fina zion som får fylla ut bloggen medans jag är på norrmalm!

3 mars 2012

kollar igenom bloggen och ser att gårdagens inlägg bjöd inte på så mycket mer än bilder på mig själv, haha min kamera är iallafall lagad och hämtas på tisdag = normal uppdatering igen. nämen som sagt, det blir häst hela dagen idag. först upp till stallet och motionera pållen och sen drar jag vidare till norrmalm och jobbar på tävling hela dagen.
-
vi hörs senare ikväll!!

massa towizar

nä alltså, sova kanske? väckarn ringer klockan åtta imorgon och ligger efter flera år i min sömn. slår på ett avsnitt eva&adam och dejtar john blund. imorrn väntas de häst hela dagen, wie

fina människor

har landat i min säng med datorn i knät. blev inge sagali ikväll, men pojkarna har undehållit mig med dans inne på lobbyn, tv-spel och lite film.slutade med godis, livsfrågor och musik i bilen med erik. fick även ett telefonsamtal av min fina vän pauline som jag saknar i massor, längtar efter min bebis gör jag oxå. vet inte vad jag vill säga med det här inlägget? har iallafall haft en bra kväll och har jädrans fina människor runt mig. livet är för bra ibland.

cyaaa

fräscha till mig lite, tvättat håret och bytt kläder. åker iallafall in till vännäs nu, far på ikaros och är med sebbe&tommie i väntan på sagali. ha en bra fredagskväll!!

freedoooom

morgonpussar av min fina, bambi på hal is och några ord med en vän beskriver min morgon. fortsätter med att få tillbaka ett vg och ett mvg, känner mig nöjd och tar mig igenom resten av dagen. ligger i min säng efter en tripp upp till stallet och inväntar mat. ikväll ska jag umgås med sagali och njuta av lov!!

9 dagars frihet!!

9 dagars frihet!!


finiz

förlåt för förra inlägget men jag var äckligt stressad. kvällen har annars bara varit lugn på tomas, sprungit en sväng på ica och skrattat med min fina erica. fixat partynaglar och spelat lite kort. livet är bra idag, och att jag ska få somna med världens bästa gör ingenting sämre. nu väntar bara diskussionen om vilken film vi ska se, en kvällscigg och mys. sleep tight!♥

fina ord av eminem

drömde mardröm, vaknade i panik och ringde bebi. somnade om, överlevde skoldagen och missade bussjäveln hem. hängde hos sebbe tills mami slutade, kom hem en timme senare än tänkt och va arg. sprang runt hela byn och försökte sälja newbody till klassresan, fastnade hos grannen och har precis slängt i mig mat. stressar vidare till min fina pojkvän nu och ber om ursäkt för uppdateringen, peace!!
-