we will never look back

har hunnit med både träningspass nummer 1 & 2 sen sist. gick en powerwalk med vovven och en timme senare sprang jag en runda på 30 minuter. sitter här svettig och jävligt nöjd, duschen väntar nu och sen tänkte jag cykla ner på affären och köpa något välförtjänat. resten av kvällen är oplanerad förutom en telefondejt med bästis. 

min andra halva

Måste bara få dela med mig av min kärlek till min bästavän. Han är min vapendragare som ställer upp i alla lägen. Det går bara inte att låta bli och le runt omkring honom och det behövs inte mycket för att han ska kunna göra mig glad. Vi lärde känna varandra av en ren slump för snart 2 år sen och jag kan lova er att jag har inte haft en ända dålig kväll med den människan. Jag skulle kunna offra min högra arm för pojken och jag vet att han skulle göra likadant för mig. Han är helt störd i huvudet vissa gånger men jag älskar honom lika mycket för det. Du är bäst Joel.

gräsklippar master

minns inte sist jag hade så svårt att ta mig upp, hela familjen kämpade i två timmar med att få upp mig och när jag väl tog mig upp hann jag bara äta frukost innan jag låg och sov igen, haha. annars har jag spenderat dagen med min nya bästavän på bilden och busat med mina fina kusiner. har nyss fyllt magen med farmors goda pannkakor och nu laddar jag upp inför ett träningspass. njuter av att gå runt barbent och bara mår, livet är inte så tokigt ändå. 

nu säger towe godnatt

som sagt har jag hjälpt farmor med flytten idag, packat en jävla massa flyttkartonger och burit sönder min rygg ungefär. tog en powenap efter middagen och efter det har jag hunnit med att busa lite med mina kusiner. nu har jag precis duschat och ätit mitt extremt goda fika ↑ efter att ha varit ute på en 30 minuters springtur. med musik på högsta volym och en energi som aldrig tog slut sprang jag runt i skogen i min egna lilla bubbla. älskar känslan.

första kvällen i lycksele

här är alla bilder jag hann ta på onsdagen. bilderna får tala för sig själv. mina brudar är iallafall bäst.

jävla smoker

igår spenderade jag hela dagen i en bil. såg nästan en hel säsong oth, drack onödigt mycke cola, käkade kinamat sent på kvällen och sov igen några missade timmar. landade i karlstad inatt någongång, slocknade ganska direkt och idag är jag tröttare än någonsin. idag ska hjälpa farmor med flytten och försöka ta mig ut på en springtur, har inte några större planer för kvällen heller om det inte skulle vara så att mina fina kusiner kikar förbi.

TRÄSTOCK 2012

brudarna var taggade på bussen..
där vi träffade två taggade killar som förade på bussen!
jag var också taggad!
arg sofia i väntan på att gå in på campingen!
snart inne!
hallondrinken var den festligaste på hela stället
redo för trästocks äventyr
besta sofia
vi pussades en hel del
och kramades
dagen efter käket var efterlängtat
allt som behövs för att överleva
vissa åt mer än andra, hahah
man kanske inte är så jävla bildskön dagen efter
redo för dag 2
waterpipeeee!!!
 började lördagkvällen med att få en fin tatuering
och sen hängde jag för det mesta i det berömda vännäscampet
busade massvis med moa som gjorde min kväll i stortsett
alle var glad
och vi var glad
jag var iallafall jätte glad
snygga grappar
tim ville inte vara med
 kan moa, kan moa, kan moa dricka vin?
här ser ni nog vem som var fullast
 
som sagt, vi var väldigt glada
bojjan var glad även med byxorna nere
några sköna människor från norr
 
nicke ville vara med på bild
vandrade in till festival området med filip som var sugen på att prova någonting nytt
han var iallafall väldigt söt och bjöd på korv. end of story, för sen dog min kamera. PEACE

your body is a wonderland

godmorgon eller vad man ska säga. klockan råkade helt plötsligt bli sju och här sitter jag, om fyra timmar går min buss och det känns verkligen onödigt att sova. dagen bjuder ändå inte på någonting vettigt, åker ner till karlstad vid tre så jag ska alltså sitta i en bil hela dagen. anyway,tänkte egentligen bara säga att jag lever eller nånting, även fast bloggen har varit lite halvdöd den senaste månaden. jag ska ta igen det, promise.
 

MINA FINASTE BRUDAR

var ju som sagt i lycksele igår. fick träffa alla mina bästa och njöt av varje sekund. landade hemma runt 3 någongång, hade sällskap av min bästavän och vi avslutade kvällen med ett bad. ikväll sover jag hos min syster men jag lovar er att jag ska ta igen all uppdatering, när livet är lättare. ni är iallafall bäst som fortfarande läser, PUSS.

tummen upp

nu rullar jag vidare till lycksele för andra gången. ger livet en ny chans och hoppas på en bra kväll.

låt mitt hjärta slå

 

allt jag har och säga just nu

är hemma idag. kunde gjort bättre val i livet men gårkvällen ägde. mina brudar är bäst.

ny header!

bästa andreas hjälpte mig med att göra en ny header igår, jag ändrade mig ungefär trehundraelva gånger så jag är stolt över honom att han ens orkade med mig. men jag vart iallafall hel nöjd, och nu fattas bara designen som jessica ska hjälpa mig med någon dag framöver!
 
 

full bil och full husvagn.

fyra tjejer med packning för tio rullar nu vidare och gör lycksele osäkert resten av veckan, wooop

packnings kväll

rullade in till vännäs, köpte klubbor och pratade genom livet med madde. kollade på när pallan packade större delen av kvällen och resten av kvällen har vi varit hemma hos mig och packat. upp elva imorgon, woooop

if i didn´t love you, you would know

sitter och väntar på madde just nu, rullar in till vännäs med henne och handlar lite inför helgen. PEACE!

tukta bmw

igårkväll var bäst. bmwn styrde leken in i skogen, genom vattnet, över stenar och in i träd. efter 10 minuter satt vi och bytte däck men som tur hade vi bärgarn med oss, shrek var också med på ett hörn och hade nog ungefär lika roligt som jag. annars var erik allmänt kreativ när de gällde att grilla korv och cpungarna fick mig att skratta så sjukt. allting slutade med bmwn in i ett hus och 20 pers i en grillstuga. mina vänner kan nog vara som bästa som finns.

Anton Ekström - Remorse

 
Fick höra den här låten för första gången igår, dog ganska på en gång så jag tänkte att jag skulle döda några utav er också. Skriven av en liten oskyldig pojke vid namn Anton, en talang som sitter i köket hemma i lilla Strand och spelar in egna låtar när han egentligen skulle haft Justin Biebers plats. Hoppas på allt att någon utav mina läsare är en producent och avgudar grabben lika mycket som jag. Lyssna på den, jag lovar att ni inte kommer ångra er.

all my people on the floor

mina grabbz räddade min kväll. glömde allting för några timmar och jag minns inte ens sist jag skrattade så mycket. lägger ut bilderna från kameran imorgon för nu ska jag sova. godnatt livet.

i´ll be there in a heartbeat

 
 
 
nu rullar jag vidare till tommie för att umgås med mina favoriter. förlåt för frånvaron men livet sviker.

förstörd

jag lever även fast helgen bestod utav sammlagt 3 timmars sömn och mest en jävla massa tänkande. landade hemma klockan nio igår morse och har sovit till klockan ett idag, var vaken några timmar igårkväll men annars har jag verkligen sovit ett helt dygn. idag hoppas jag på inte allt för mycke, det regnar och jag känner mig helt borttappad - hatar den här känslan av att verkligen behöva någon. oth ska få rädda min dag, om ingen annan gör det.

lördagkvällen i åsele

 
var bara tvungen att änga några rader till mina favoritpojkar som gjorde min lördag så jävla bra. efter all skit var det dom som fick mig att dansa runt, skratta som aldrig förr och bara njuta av livet. dock förstördes den kvällen också men vill bara tacka dom för dom bästa timmarna på hela helgen. ni är bäst grabbz.♥
 

Here you go!

Det var någon som ville att jag skulle göra ett inlägg om vad alla fick för "utmärkelser" på sista kvällen med niorna!
Johan blev "9;ans smörigaste" - att han pluggar är nog inte ända anledningen till hans betyg..
←Nisse blev "9;ans sportfåne", ↑Viktor blev "9;ans pungpillare och Albin blev "9;ans badass".→
←Linna blev "9;ans pratigaste" och Henke→ blev "9;ans gladaste" 
Amanda blev "9ans festare" - "Är du någonsin hemma på fredagkväll?"
Som sagt, Perki fick för "Snyggast ass" och ni som har sett filmen vet ju att det stämmer ;)
Jonathan blev "9;ans biff" (HAHA internskämt..)
Och jag själv blev "9;ans bloggare" men det är väl ingen egentligen förvånad över? HAHA.

skellefteå here we comeee

nu är jag när som helst klar, ska packa ner det sista i väskorna sen rullar jag in till vännäs. tar en buss därifrån in till stan, möter upp sofia&alex i stan och sen går bussen mot skellefteå halv sex. HA DET SÅ JÄVLA BRA!!

tummen upp idag!!

2 timmar senare sitter jag i min säng, nyduschad och jävligt nöjd. vet inte riktigt hur långt jag sprang men det blev iallafall 50 minuter och jobbigt var det kan jag lova. nu har jag ungefär tusen saker som ska fixas, BRB

morgon träningen!

sebbe & henke kom förbi här runt tre inatt så min plan med att ta igen några timmars sömn innan trästock gick inte  så bra. men nu är jag uppe iallafall och ligger baaaara en timme efter i mitt tidsschema.. ska börja med att fara ut å springa nu så jag slipper få dåigt samvete för allt onyttigt de kommer bli i helgen, haha. WISH ME LUCK!
 

tack för att ni alltid får mig att skratta

efter en jävligt god middag med familjen kom madde förbi, vi rullade vidare direkt till pengfors där vi träffade mina favoriter och kikade på drifting. timmarna därefter spenderade jag i garaget med min vapendragare, vi ägde tillsammans och slipade en hel sida -  var allmänt snygg efteråt och belönade oss med glass. när vi var klara i garaget kom grabbzen förbi, vi spöade dom ganska ordentligt i kubb och sedan bjöd jag på nattkäk. haft en jävligt bra kväll med andra ord, jag mår bäst och imorgon far jag till trästock. WOOP, livet äger!

snälla svik mig inte nu skellefteå


19 juli 2012

gick upp klockan 9 imorse för att fara upp till stallet och göra iordning zion. han flyttar hem till hanna över helgen för att både jag och sandra ska bort. direkt jag kom hem landade jag i soffan och här sitter jag kvar,  tanken var att ja skulle hinna städa och träna innan lisa kommer hit, men efter 5 timmars sömn känner jag mig ganska död.  har iallfall gjort några tidsinställda inlägg inför helgen och nu får vi väl se om det blir nå mer vettigt gjort, PUSS

nattdoppet igår


min bästis

haft en minst sagt trevlig kväll men bästis. det blev en mjukglass på torget med lisa mikovsky i bakrunden och självklart massa skitsnack. tog bussen vidare till böle och skulle precis starta en film när maja kom på att vi skulle bada, sagt och gjort cyklade vi till bölesholmarna för ett kvällsdopp. några timmar senare fick jag skjuts hem och nu har jag landat i min säng. väckarklockan ringer om 5 timmar men jag sover inte? smart towe.

snabbt inlägg

jag är stressad som vanligt, far till staden nu och spenderar min kväll med fina majsi. PUSS

my heart skips a beat

varit hela förmiddagen i garaget, efter några timmars slit la jag mig på gräsmattan med en utav böckerna och njöt av solen någon timme. tänkte fara upp till stallet på ett tag, ska även göra bort träningen där borta så de lär ju ta några timmar. som det ser ut nu ska jag spendera ännu en kväll i staden men vi får se hur det blir, PEACE
 

18 juli 2012

hade en telefondejt med bästis igår, käkade nudlar klockan två på natten och somnade till ett avsnitt oth.
godmorgon, varit vaken ungefär två timmar redan som jag har spenderat i garaget, är bara inne nu för att äta frukost och sen ska jag ut några timmar igen. planerna för resten av dagen är stallet, städning och träning. vet inte riktigt vad de blir utav kvällen men känner jag mig själv rätt blir det alltid nånting. vi hörs sen, puss!♥ 

17 juli 2012

min dag spenderade jag på en filt inne i stan med min fina syster, inte hängt med henne på alldeles för länge så idag tog vi igen all missad tid och jag kan lova er att hon är bäst att prata med när livet sviker - precis som det har gjort. kvällen tillbringades som sagt med familjen, det blev middag innan stallet och nu sen jag kom hem har vi haft kubbturnering - tjejerna mot killarna. min familj kan nog vara den stördaste som finns men oj så bäst vi är!

finaste häst

 
varit uppe i stallet ikväll, känns som det var första gången på länge nu när det har varit så mycke krångel. jag har varit utomlands, zion har vaccinerats, varit utan sko osvosv. men ikväll blev det iallafall en sväng ut i skogen och den där hästen gör mig lika lycklig varje gång. resten av kvällen ska jag spendera med min familj så vi hörs senare!

katarina von bredow

fick en impuls om att börja läsa igen, sommaren 2010 läste jag ut ungefär en bok i veckan men efter det har jag inte läst någonting alls utanför skolan. men sagt och gjort, jag gick in på bibloteket och fick med mig två böcker.en som är skriven av min favorit författare katarina von bredow. trodde jag hade läst alla hennes böcker men tydligen inte, tänkte ge den andra boken en chans också och förhoppningvis fastnar jag för den också.

ÅSELE 2012

åsele blev tyvärr inte alls som jag hade tänkt mig. lät helgen bli förstörd av idioter och har nog aldrig haft så mycke känslor på en och samma helg. men jag vill tacka mina fina vänner för dom bra stunderna och hatar mig själv för jag  lät andra första min helg men bara därför ska jag impuls åka till trästock och ta igen den här skit helgen!

fina umeå med fina flickor

blev impulshäng med mina saknade babes och jag har haft en jävligt skön kväll. rullade ut till moa där kvällen spenderades med bad, bastu, godis, skitsnack och skratt. påvägen hem drabbades jag av ett sinnesjukt skrattanfall som fortsatte ända till teg där jag mötte upp nicke och grabbzen på en cigg innan jag vandrade vidare mot stan. cyklade hem till lisa där jag nu ligger jävligt skönt i sängen, skulle nog ha sovit för några timmar sen men godnatt nu iallafall.

spice girls vs backstreet boys

det tog slut på minne på min kamera mitt i allt så därför var jag tvungen att klippa in slutet från en annan film för att få med det roligaste på hela filmen. för er som inte vet det så är det våran so-lärare som kommer ut på slutet, haha. och som jag sa, perki är han i rosa som vann utmärkelsen för snyggast ass, visst stämmer det? ;)

16 juli 2012

har inget annat än en bild från åsele att bjuda på just nu, lägger upp resten ikväll!

planen var att jag skulle fara in till staden för att umgås med min syster idag. men jag känner mig så jävla förstörd att de inte fanns nån ork för att ens gå upp, låg kvar i sängen 5 timmar innan jag lyckades ta mig upp till stallet. kom percis hem igen och tänkte fara in till stan nu istället, ska skriva provet idag kvart över fem och ikväll kanske det blir bio eller häng hos min syster, vi får se helt enkelt. btw, filmen från sista kvällen med niorna kommer upp senare!! 

hey idiot.


tillbaka på jorden

har egentligen ingen blogglust överhuvudtaget men jag tänkte bara meddela att jag överlevde helgen. kvällen har jag spenderat i vännäs, mest bara suttit och snackat skit men det var ungefär det jag behövde ikväll. nu ska en cigg få avsluta innan jag drar täcket över huvudet och förhoppningsvis lyckas somna. sleep tight
 

åsele vafan

vi har de bra här borta i regnet! finns på instagram @toweengstrom


näst sista dagen med niorna

medans resten av hela skolan sprang runt och doppade huvudet i mjöl låg jag och perki ganska skönt i solen linnea va taggadbokstavligen, doppa huvudet i mjölungefär såhär snygg var de efteråtlinnea va fortfarande taggad!!avslutade dagen med brännbollefter skolan for jag och brudzen hem till toni för att fixa vagnen och oss självafärdigfixade och taggade!vårat dansgäng var där någon timme innan alla andraprovade ut våra snygga glasögonoch sen var vi tvungen att sitta å trängas åtta stycken inne på en toalett - YÄYvilken festdukning va?vi åt matoch efterrättjasmine var gladanthonia och linna ocksåjohan visar sitt riktiga jagkalle imiterade viktor, sinnes sjukt så roligt!johan vann utmärkelsen för 9;ans smörigaste, hahavar ute och tog massa bilderfina grapparmin bästa toni♥vissa körde dans på gårdenär dom inte fina tillsammans?!de blev mycke manskärlek och alla var gladaperki vann utmärkelsen för snyggast ass, ni kommer få se på filmen att det stämmer!!sist men inte minst blev jakob och fina olivia utvald till kvällens kung och drottning!

taggad brulla!!

nu rullar jag vidare till jim och sen därifrån till åsele! jag ska ha världens bästa helg så ni får överleva utan mig, PEACE

just nu!

har precis våga klart mitt hår, nu tänkte jag sminka om mig och packa ner det sista sen rullar vi fan!! 

she´s just scared of not being loved

ikväll har jag varit arg. arg för att saker inte blir som jag vill och för att jag är så jävla rädd. det går inte att förklara men jag är rädd för att se mig själv misslyckas, rädd för att känna mig svag och rädd för att känna mig ensam? små saker som gör att jag känner mig svag, och svagheten får mig att känna mig ensam som fortsätter med att jag känner mig misslyckad. jag hatar att visa mig svag så därför gör jag inte det och stänger in det istället, försöker se glad ut och hoppas att helgen blir som jag vill. men jag är rädd för att den inte blir det. frågan är ju bara varför?

det går framåt!

efter 4 timmar i garaget kan jag säga att vi har kommit en bra bit med spacklingen ikväll! dock har jag inte gjort någonting annat än att slipa som en idiot men det går iallafall framåt och jag kan inte sluta hoppas på att den blir klar till motorveckan. som ni ser är den inte speciellt fin nu, bakluckan är blå, flaket är oranget och resten grönt. eller jag kanske ska låta det vara så? ;) haha. har precis kommit in och nu blir det lite teoriplugg innan sängen, pz
 

FINALLY!


7 juli 2012

två bilder från jobbet igår. 
har precis kommit hem från min nästsista dag den här veckan(kanske sista också om jag har tur!) och det känns obeskrivligt skönt, är så jävla less så ingen förstår. har iallafall precis kommit hem och tänkte bara meddela att jag lever ungefär för nu ska jag ut i garaget och försöka se till att de blir någonting vettigt gjort! XOXO

kvällsprommiz

min fina bästis kom hit och gick/sprang en runda på typ 7 km med mig, som vanligt blev det en jävla massa skitsnack om allt mellan himmel och jord. när vi kom tillbaka kom grabbsen förbi och planerade lite inför helgen bara och nu har jag precis duschat. har precis landat i sängen och väntar på skjuts, sover inte hemma inatt så godnatt.♥

11 juli 2012

 
var inne på granngården och spenderade mammas pengar, fick med mig lite oplanerat från granngården men annars köpte jag mest nödvändigt faktiskt! har precis kommit hem och ska väl sätta igång med någonting vettigt, pappa är inte hemma så det blir ingenting gjort i garaget idag men det behöver packas inför helgen och innan kvällen är slut ska jag ha tränat så det är bara att sätta igång!

tisdagsmys

två bilder från mitt egna kvällsmys igår.
-
godmorgon, kom till jobbet för någon timme sen och är tröttare än någonsin - med andra ord hoppas jag att den här dagen går fort. mamma kommer och hämtar upp mig efter jobbet och då ska vi en sväng in till stan för att köpa lite nödvändigheter inför helgen och sen lär resten av kvällen spenderas i garaget eftersom zion vaccineras idag så det blir ingen ridning resten av veckan, blööööh. anyway, vi hörs ikväll någongång. PUSS♥

ser ungefär ut som hulken

spenderade ungefär 3 timmar i garaget och då blev vi klar med slipningen - man blir ganska grön också. imorgon lär flaket bli helt klart också så det går framåt, om vi har väldigt mycke tur så hinner den bli klar till motorveckan vilket kommer äga! kanske borde lägga undan datorn och sova? låter som en bra idé, det är en dag imorgon också. sleep tight

bloggtorkaaa

har tyvärr ingen ork till att blogga, måste fan vara första gången. bloggen har alltid varit prio ett sen jag började ungefär men nu är allt bara jobbiiiiigt, jessica ska iallafall börja på en ny desgin till mig till helgen och då blir det förhoppningsvis bättre. annars så gör jag inte något speciellt på dagarna heller (så kameran används inte överdrivet mycket) jobbar till klockan tre och kvällarna spenderas i stallet och garaget - och det jag ska göra ikväll också.

förhandsgranskning

en bild från sista kvällen med niorna. ikväll ska jag sätta mig och göra ett inlägg med bilder från hela den dagen som förövrigt var typ den bästa dagen i mitt liv, det är snart en månad sen men det är bättre sent än aldrig? haha. inlägget kommer förmodligen upp i helgen då uppdateringen inte kommer vara speciellt bra eftersom jag ska ut på äventyr!

råkade somna waaah

image description
igår fick zion äntligen en ny sko efter att ha varit utan en hel vecka så det blev en efterlängtad ridtur! när jag var klar i stallet gjorde jag bort träningen på samma gång och sprang hem, väl hemma hann jag med någon timmes plugg innan jag somnade över boken - därav uppdateringen som låg på noll igår, men sömnen lär ju ha varit behövlig iallafall, haha. har fyra jobbdagar kvar, helgen kommer bli bäst och sen har jag en hel månad kvar av mitt lov. YÄY

finaste messi ♥


vännäsdagarna - dag 2

som ni ser är det mest bilder från förandet hemma hos viktor. kramades med mina saknade babes från stan, råkade röka en ciggarett för mycke och hade de allmänt trevligt. vandrade in mot tivolit runt tio någon gång, åt en korv med viktor och kramades lite till. kvällen var långt ifrån lika bra som fredagen men jag fick iallafall avsluta min lördag (eller börja min söndag) med bra sällskap och en 6 kilometers promenad. YÄY

dont forget me

tog en paus från livet och bloggen idag. kvällen har bestått av en kvällspromenad med bästa majzi och en kvällscigg med några grabbs. nu väntar ett avsnitt oth och lite sömn inför ännu en jobb vecka!

kära syster


vännäsdagarna - dag 1

gårkvällen blev som jag trodde - hel bäst. kvällen började med dans till top cats med mina fina brudar, fortsatte ner på byn för att träffa massa fina, hade allmänt jävla trevligt och kunde inte låta bli att bara gå runt å le. rockade loss inne i disco tältet med mina saknade nior och hälsade på allt som rörde sig. kvällen slutade med en pizza och balkonghäng hos stockis innan vi somnade klockan fem på morgonen!förlåt för bilder btw, glömde minneskortet i datorn som jag lämnade hemma hos pauline, men ska använda den flitigt idag istället!

ses i dimman babes

redo för vännäsdagarna dag 2, woopwoop!

inte varje dag


just nu: ofixad och jävligt glad

de här fick jag med mig hem igår, en spetsklänning från bikbok och en jeansjacka från h&m. 500 kr fattigare och jävligt nöjd! har precis landat hemma hos paow efter sista jobbdagen för veckan. det är sjuktligt varmt och jag är så äckligt taggad på ikväll. sitter ute på altanen just nu och väntar på grillat, ska färga mitt hår här också sen rullar vi vidare in till vännäs för att fixa oss med brudarna innan vi drar ut. LIVET ÄGER!

6 juli 2012

image description

 

två bilder från jobbet igår. har två timmar kvar till helg, rullar direkt in till vännäs efter jobbet för att bättra på brännan och sen vidare hem till pallan. förövrigt hatar jag mitt liv för att jag jobbar idag när det är så jävla varmt men kvällen kommer förhoppningsvis äga så de lär ju jämna upp det. bjuder nog på ett inlägg till innan vi drar ut ikväll så vi hör då!! PEACE

-

lite fler bilder från igår, kvällen var bäst.

bra jävla torsdag

min dag har varit bäst. jobbet gick för ovanlighetensskull väldigt fort, blev upphämtad av tommie när jag slutat och vi rullade vidare till jim i väntan på att han skulle komma hem från jobbet. satt mest bara och njöt av livet någon timme och när jim kom hem rullade vi in till stan. dom släppte av mig på staden där jag träffade några saknade, hittade lite fint som jag fick med mig hem och sen rullade vi tillbaka till vännäs tog en pizza. sen drog vi raggen genom vännäs några timmar i det fina vädret och hade de ba allmänt jävla bäst!


beställt!!

igår tog jag mig tid till klicka hem lite nödvändigheter från elf - allt dehär för bara 250 kr!
idag efter jobbet tänkte jag ta en sväng till stan bara för att kika runt lite, förhoppningsvis följer pallan med som sällskap annars ska vi iallafall ses i vännäs och fixa lite saker.. visar resultatet när jag kommer hem!

-



orange epa?

ni ser ju vad jag har sysselsatt mig med ikväll, kämpar med att få klart epajäveln till motorveckan.. målat (världens snyggaste) lackfärg under skivorna på flaket, nu ska bara dom sättas tillbaka sen är de klart! imorgon väntar jobb igen, 2 dagar kvar av veckan sen ska jag röja hela helgen på vännäsdagarna, woopwoop!

team payback

grabbarna payback kom förbi på jobbet vid lunch som förövrigt flöt på ganska bra idag. kom hem för två timmar sen och har inte gjort något vettigt överhuvudtaget, pratat i telefon och bloggat ungefär. jag som har en halv färdig epa och ett obefintligt körkort, har verkligen ingen ork till nångting men jag måste gå ut och göra någon nytta nu! peace

min skolavslutning 2012.


alla nior samlades i kyrkan på morgonen, ungefär såhär taggade var jag och anthonia!

kören sjöng, finaste olivia fick stependium för bästa betyg och rektorn höll ett ovanligt bra tal.

tog bilder utanför kyrkan innan vi gick upp till skolan.

i väntan på betygen!!

FÖR VI HAR GÅTT UT NIAN, FÖR VI HAR GÅTT UT NIAN, FÖR VI HAR GÅTT UT NIAAAN, OCH VI HAR TRE ÅR KVAR!

tog massa bilder med mina "fina" vänner!

stiliga grappar!

bästa perki!





påväg till vagnen!

åkte vagn upp till lägret..

där det blev fika,

brudarna var taggade, eller ja, anthonia iaf

fick en fin present av världens finaste föräldrar,

och gav present och sa hejdå till våra mentorer som har stått ut med oss i alla tre år!

fy helvete vad jag kommer sakna er, tack för tre bra år monoglider!


godmorgon!

tredje dagen!


inte gladast i världen

min kväll har spenderats med lite målning i garaget men mestadels plugg. avlider pressen av det här jävla körkortet, att epajäveln ska bli klar och nu har jag ett jävla skit jobb som tar massa tid också. JAG VILL HA RIKTIGT JÄVLA SOMMARLOV! nä, nu ska jag lägga mig ner och grina lite till oth och tycka synd om mig själv, sov inte gott.

träningsinlägg

har varit tomt med träningsinläggen, dels för att jag hade ju en lugnare period mellan danmark och frankrike och dels för att jag inte har hunnit med att skriva när jag väl kom igång igen. nu har jag bestämt mig för att jag ska försöka träna tre gånger i veckan under sommaren och det lyckades jag med förra veckan iallafall. när jag var klar i stallet idag sprang jag en runda på 20 minuter, cyklade 5 km och körde lite styrka däremellan, BAAM.

It's just make sence

 


feel the energy between you and me


bowlingen

glömde minneskortet hemma vilket gör att ni måste överleva instagram bilder. hursomhelst, har haft en bra kväll med min saknade klass. innan vi rullade in till stan mötte jag upp tjejerna i vännäs och tog igen allt vi missat, väl i stan körde vi tjejerna mot killarna och även om de är svårt att tro vann vi ganska stort!! (dock hade vi staket men vann gjorde vi iaf, hehe) runt nio for vi vidare till max, avnjöt en lyxshake och snackade skit ett tag innan vi drog oss hemåt. har precis landat i min säng, dags att sova för imorrn väntar ännu en dag med jobb. YÄY!

 


2 juli 2012

bild från skolavslutningen, tänkta bjuda på alla bilder imorgon! måste bara säga att de aldrig har varit såhär skönt att sova och att nu far jag in till stan med finisarna på bilden och några killar från min gamla klass. i stan väntar bowling och en dejt på max, vi hörs när jag kommer hem!

hemma från första dagen

jag har verkligen aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, längtat hem efter min säng och kämpat hela
dagen med att hålla sig vaken. ska se klart ett avsnitt oth och ta en välförtjänad powernap! xoxo

tack för allt!

 

Sv: Nej, vi gjorde slut för ungefär en månad sen men han följde ju ändå med till Frankrike där vi bestämde oss för att vi skulle funka bäst som vänner. Men jag är så jävla glad över tiden med honom!

Och jo, det gjorde vi. En sista pussbild.


plågad själ.

jag är inte den piggaste människan i världen idag. hade kanske världens sämsta kväll igår, grävde ner mig totalt men efter ett sms från en bra och ett samtal från min finaste kunde jag somna med ett leénde på läpparna. dock somnade jag inte förrän halv två av någon jävla anledning (jag fattar inte hur jag lyckas), vilket betyder att jag har sovit 8 timmar på två nätter när jag egentligen behöver 20. önska mig lycka till på första dagen på jobbet!!

söndagkväll

dagen har inte bjudit på någonting alls faktiskt, efter min sömn var jag kanske inte piggast i världen heller men jag har iallafall tryckt en pizza och haft fint sällskap så helt värdelöst är det väl inte. imorgon börjar allvaret så det blev en tidig kväll för mig, upp halv sju för att vara på "jobbet" klockan åtta. drar in vuxenpoäng iallafall, sleep tight!

wheels 2012

låter bilderna tala för sig själv.

tidig morgon yä

en bild från igår, bjuder på resten senare.

godmorgon, eller ja jag har varit vaken sen halv nio. zion skulle ju ut imorse också så det var bara att kliva upp efter 4 timmars sömn. passade på att rida när jag ändå var där plus att jag städade lite extra så det blev några timmar och nu har jag precis kommit hem. överväger en powernap men då kommer jag aldrig kunna somna ikväll så jagtror att jag ska sysselsätta mig med en tripp in till vännäs istället och spendera ännu en dag med sebbiz. XOXO