Fotovägg.

Såhär fin blev min vägg igår, vi hängde även upp gitarren på väggen och Zion fick en egen liten fotovägg. 
 

Kvällens sysselsättning.

De senaste timmarna har vi sysselsatt oss med att byta ut alla kort i mina fotoramar, Har även städat upp kaoset som har varit i mitt rum så nu går de iallafall att gå in här igen, haha. Pauline har redan somnat här bredvid mig så jag ska väl se en film och försöka göra det jag med. Nyår imorgon, woopwoop!

Fin kväll med fina vänner.

Har haft världens finaste kväll med världens finaste brudar. Tog med mig Jossan på en sväng till Övik för att spendera några timmar med våran saknade Emma. Åt på en fin kinaresturang där vi blev sittandes i flera timmar och pratade om allt möjligt. När det stängde flyttade vi oss till ett café där vi åt efterrätt och skrattade tills vi fick ont i magen. 4 timmar senare sa vi hejdå med en massa kramar innan vi blev upphämtade av pappa. Hämtade upp pallan på vägen hem och nu har vi precis kommit innanför dörren. Hon sover här ikväll och imorgon blir det först upp till stallet innan allt fixande inför kvällen börjar. Åh, så taggad!

Gympass.

Gårdagens gympass blev ganska lugnt. Började med 2000 m på rodd maskinen och sedan plågade jag magen. Situps med 10 kg vikt 20 x 3, Sidkast med 10 kg vikt 20 x 3, "Cykling" med benen 1 min x 3, Plankan 1 min x 3 och mellan varje övning körde jag 3 minuter på crosstrainern. Det blev iallafall veckans tredjepass, tänkte egentligen släpa mig till simhallen imorse men sov ut istället. Bara drygt en vecka kvar av lovet nu sen börjar hårdträningen!

29 December 2012

 
Hamnade i Vindeln ikväll, det var dock inte helt oplanerat men så blev det iallafall. Haft en jävligt skön kväll som bestod av gym med Jesper, skitsnack med Ruthiz och någon timme för mycke i soffan. Har förflyttat mig till sängen nu, planen var att försöka se en film men frågan är ju hur det ska gå när jag ligger i mttev av två mongolider. Jaja, vi hörs imorgon iallafall. PUSS♥
 

Tävlingsdebut.

Är helt sjukt nöjd över dagen, över Zion och över mig själv! Hade absolut inga förväntningar överhuvudtaget eftersom jag vet hur han kan vara men redan på framhoppningen skötte han sig super bra och satte alla språng helt klockrent. Var ovanligt avslappnad, fokuserade ordentligt och lyssnade på mig.
-
Första klassen - 80 cm. Det finns så mycke som kan bli bättre men målet var att ta sig runt och de gjorde vi över förväntan. Han blev mer spänd inne på banan och var ganska stark men fokuserade samtidigt på mig vilket ledde till en felfri runda. 
 
Andra klassen - 90 cm. Han var inte lika klockren på framhoppningen som förra klassen, men verkligen inte katastrof och hade en bra känsla när jag gick in på banan. Han var mer avspänd till den här klassen men fortfarande lite stirrig och stark vilket gjorde att jag inte riktigt orkade hålla ihop honom hela vägen så det blev ett pet på 5an. Men som sagt, jag är jätte nöjd och det är trots allt våran första "tävling". 
 

Instagram-bilder.


Fredagkväll.

Gjorde världens godaste middag till mig själv när jag kom hem, har legat död i min säng någon timme och nu ska jag snart iväg till paow en sväng. Blir nog inte där så länge eftersom jag ska somna tidigt ikväll men en dejt med min bästavän säger man aldrig nej till. Förresten, om 6 dagar drar vi till Stockhoooolm!

Film från igår.

Klippte ihop en kort film från träningen för Kerstin som var igår. Det var väl kanske inte våran bästa dag men det gick bättre hela tiden även fast han var helt tokig. På slutet när han slappnade av ordentligt fick vi iallafall några klockrena språng som förhoppningsvis följer med oss på tävlingen imorgon. Kvällens ridpass blev lugnt, red igenom honom i skritt och trav i kanske 40 minuter mest bara för att han skulle få röra på sig.Efteråt stannade jag kvar för att smörja grejorna och packa det mesta inför morgondagen då vi startar våran första tävling tillsammans. Vi är anmäld 80 & 90 och målet är väl ungefär att ta sig runt, haha.

28 December 2012

Pallrade mig upp efter 6 timmars sömn och nu har jag precis kommit hem efter en heldag i backen med Madde. Vi har för de mesta plumsa i djup snö och kört in i träd men däremellan har vi haft jävligt kul. Druckit några liter julmust hann vi också med, skrattat åt varandra och frysit lite för mycke. Nu tänkte jag spendera den kommande timmen i min säng i hopp om att få tillbaka värmen och sen måste jag upp till stallet för att motionera pållen!

Skoterkväääll. woopwoop

 
Var bara snabbt hem och duschade efter stallet för att sen rulla vidare till Paow. Satt å snackade lite skit i väntan på resten av folket och sedan bar de iväg me skotrarna. 3 timmar och en jävla massa blåmärken senare har jag äntligen landat hemma. Har förfrusit varenda kroppsdel jag har och skrattat sönder min mage men vad gör det om 100 år? Jag har haft en jädrans bra kväll och nu tänkte jag lyxa till det med nattkäk innan jag ska dejta John Blund. 

Nytt och fint.

149 :- från H&M.

Träning idag.

Jag har träning för Kerstin 16.00. Hörs efter! 

Sladd, bob och skratt.

Blev en minst sagt trevlig kväll igår som började med mys i bäverboa. Allsång, skratt och någon ciggarett för mycke. Därifrån for vi vidare hem till mig för att ännu en gång tolka bakom bilen med bob. Sofia var min vapendragare och gjorde allt så mycke roligare. Avslutade sedan med en tripp in till Vännäs för att träffa nå fina peeps och somnade vid 4 någongång efter en timmes samtal med en fin vän. 

26 December 2012

Försovning. Mellandagsrea. Fina vänner. Skrovmål, Bio. Ungefär så kan man beskriva min dag på staden, fick med mig lite fint och såg bio med familjen innan jag for hem för att motionera pållen. Har legat död på soffan någon timme och nu tänkte jag fara ut en sväng för att se om kvällen bjuder på nå äventyr. Puss!

Who am i to say?

Allt drog ut på tiden så jag var tvungen att ändra planerna lite. Men jag lyckades iallafall få med mig båda systrarna upp till stallet så motionsrundan blev ett varv runt sjön med Zion. Hann inte heller med skoterturen eftersom jag var tvungen att dra mig in till staden direkt efter. 
 

Mötte upp Maja när jag kom till stan, tryckte en varsin tacotallrik på Waynes och pratade om allt vi missat. Köpte med oss godis hem och nu har vi degat i sängen några timmar. Imorgon är planen att springa runt på mellandagsrean och spendera lite pengar så vi ska väl avrunda här med en film eller något. 

Såhär såg jag ut igår.

 
 
 
 
Förlåt för halvkassa bilder, med dåligt ljus och en stressad fotograf blir de inte så mycke bättre.
 

3 bilder från igår.


25 December 2012

Godmorgon, skulle verkligen inte ha någonting emot att sova några timmar till men har ganska fullt upp idag så då är det bara att pallra sig upp. Ska börja med att fara ut på en motionsrunda med min kära syster, efter det väntar stallet och sedan är det tänkt att jag ska hinna följa med brudarna på en sväng med skotrarna. Ikväll har jag en dejt inplanerad med min saknade Maja, har inte träffat henne på över en månad så det är mer än välbehövligt. Ska dra mig neråt för att äta frukost nu, kommer upp några tidsinställda under dagen annars så hör vi nog mer ikväll. Puss!♥

Nu var den här julen slut.

Har haft en jätte fin jul med min fina familj. Har som vanligt sovit i soffan framför kalle anka, käkat ett gudomligt julbord och varit tomte runt halva byn. Fick det mesta av de jag önskade mig och har fått ge bort massa fint. Kvällen avslutades med "tomten är far till alla barnen" och massa kortspel. Jag har en förjävla fin familj och söta som vi är sover vi alla fyra syskon bredvid varandra på golvet. Godnatt på er! ♥

Julaftonsmorgon.

Sådärja. Frukosten är avklarad och en 5 km promenad med hela familjen. Alla har gjort sig iordning och det har det varit kaos framför min spegel, i duschen och överallt annars. Tänkte väl kanske inte sitta vid datorn hela dagen och uppdatera er eftersom nu börjar kalle, därefter väntar middagen och tomten. Hörs kanske mer ikväll annars imorgon. Ni får ha en hilma bra fortsättning på julen!♥

Julfint i stallet.

 
Har hunnit ta ut hästarna nu på morgonen, mockade åt båda hästarna och fixade julfint i stallet. Nu väntar sista avsnittet av julkalendern, tomegröt till frukost och sedan den vanliga julpromenaden. Åh vad jag älskar traditioner och åh, vad jag älskar julafton

Låter bildena tala för sig själv och säger godnatt.


23 December 2012

 Tog som sagt en lång sovmorgon idag och sov ända till 2 då jag flyttade mig ner till soffan och såg typ världens bästa julfilm. Varit ensam hemma så jag lyxade till det med go frukost som bestod av räkmackor och julmust. Åh vad jag njuter av lov. Nu har vi precis käka middag och ska väl börja ladda upp inför julbak, julklappsinslagning, marsinpanfigurer och allt annat mys. Uppdaterar nog under kvällen med bilder, puss!♥

Photoshooot.

Blev fråga av Stephan för några veckor sen om jag ville bli fotad. Den 2a Januari är de nu bokat och jag ska dessutom bli sminkad av Ida. Hon går andra året på Draggens makeup/spa linje och är verkligen sjukt duktig! På hennes blogg lägger hon upp både filmer och bilder på hennes sminkningar så gå in å kolla!
-
(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Godnatt / min rosa onepiece.

Kvällen har spenderats hemma med familjen bara. Käkat världens goaste middag och spelat kort som vanligt i min familj. Nu tänkte jag förflytta mig från soffan till sängen och avsluta där med en film. Imorgon väntar som sagt en lååång sovmorgon och sedan jul-mys hela kvällen. Åh!

Badminton och springning.

Har precis kommit hem ifrån idrottshallen där vi har spelat badminton allihopa.  Sprang både dit och hem också vilket är ungefär 4 km sammalagt så det blev ett ganska ordentligt träningsass ändå. Det blev förövrigt tredje passet den här veckan och jag tänkte faktiskt inte köra mer än tre pass/i veckan under lovet eftersom jag ska passa på att ta det lugnt. Linda ska rida imorgon så efter jag har släppt ut hästarna på morgonen så får jag fara hem och njuta av min välförtjänade sovmorgon!!

Kärlek.

Min syster har skrivit så fint om mig och Tim på sin blogg så jag tänkte ge henne lite kärlek tillbaka. Hon är drygt 10 år äldre än mig och lever ett helt annat liv än mig men ändå så märks det inte när vi umgås. Vi har ju hästintresset gemensamt så det är där vi spenderar mest tid tillsammans och hon har varit min förebild så länge jag kan minnas. Hon är nog en av de snällaste personerna jag känner och hon försöker alltid göra de bra för alla. Tyvärr så bor hon 65 mil ifrån mig så vi ses alldels för sällan men det gör att man uppskattar de mer när man väl ses. Hon är iallafall bäst och jag skulle inte kunna be om en bättre syster.♥
-

Tidigt uppe.

Var uppe med tuppen idag igen! Jag uhar tsläppet i helgen så klockan 8 var det bara att pallra sig upp till stallet. 4 timmar senare har jag nu landat i soffan efter att ha mockat åt båda hästarna och ridit ut i skogen med Sandra. Zion lyckades kasta av mig idag också men fick dock en lite skönare landning idag, haha. Ikväll kommer syskonen hem igen så gomiddag står på schemat och sedan får vi se vad det blir för äventyr ikväll! Puss

Min kväll.

 
Efter stallet råkade jag spendera lite för många timmar i soffan men dom var välförtjänade. Hann även med att avnjuta en väldigt bra film samtidigt som jag låg i ett skönt bad. Tänkte lyxa  till det med ännu en myskväll hemma och försöka ta igen några timmars sömn men istället fick Madde för sig att åka in till stan. Sagt och gjort så rullade vi in mot stan där våra planer tyvärr kraschade så jag hamnade jag hemma hos Cim istället. Skrattade oss igenom två filmer innan André kom och räddade min kväll med skjuts. Nu ligger jag här igen och ska upp om 4 timmar, när fan ska ja hinna sovaaaa?

Zion idag.

Var uppe i stallet 9 idag, med hjälp av Linda packade vi iordning hästen och rullade ner på Norrmalm för att hoppa igenom honom ännu en gång. På Torsdag tränar jag för Kerstin en sista gång innan tävlingen som är på Lördag. Och idag då? Det gick ändå hyffsat bra, han är spänd och dryg i början men som vanligt blir det bättre mot slutet. Jag är jätte nöjd över honom även fast han får för sig att kasta in mig i väggen. (Haha, kolla i slutet av filmen)
-
 
 
 
 
-
 
 

Christmas tree.


Godnatt krigare.

 
Ikväll har alla syskon varit här för att klä julgranen, jag har skrattat i mängder och ätit lite för mycke. Sett några avsnitt julkalendern och varit ute på äventyr med André. Nu tänkte jag lägga mig för att försöka få någon sömn, är helt jävla slut och jag ska upp om 6 timmar igen. Wihoooo♥

Gårdagens.

Igår gick jag klädd såhär, i min nya tröja från BikBok och en massa smycken.

19 December 2012

Blev bjuden på middag av Coffiz direkt jag kom hit sedan har vi bara varit en sväng på ug. Var inte ute överdrivet länge så vi kom hem ganska nyss, nu väntar nog bara någon timme framför teven innan vi somnar. Imorgon lär det bli ännu mer stress i skolan men jag får gå därifrån med ett välfötjänat jullov! 

Tränings-update.

Det blev ingen tränings-update igår, och ser nu att jag inte skrivit om förra veckans träning heller.. Hade iallafall idrott som sista lektion idag, vi körde ben/rumpa och varvade med hopprep. Gårdagens gympass såg ungefär likadant ut förutom att då var det armarna/magen som fick jobba. woopwooop

Off to the gyyyyyym

Drar iväg på gymmet med Emmiz så ska ni får en riktigt tränings-update när ja kommer hem. Puss!

Jag vill tillhöra dig.

 
When will you realize that I'm not like the rest. I know you're scared but there's just one life to live.



Mini julafton.

Myser med mina babes ikväll.

Kolla va hon kan!

Fick stå modell åt fina Emmiz idag som har sytt kanske världens snyggaste nyårsklänning!

16 December 2012

För en gångs skull lyckades jag hitta julklappar till alla jag skulle hitta till på samma dag. Fick även med mig lite nytt till mig själv som kommer sitta fint i garderoben. Fikapausen innan hemresan var dagens höjdpunkt och sedan pluggade vi stenhårt hela vägen hem. Efter ett varv runt sjön med hästen och ännu mera plugg här hemma så vi äntligen parkerat i sängen. Jag har skicka in sista uppgiften för terminen och imorgon har vi sy hela dagen. L-y-c-k-a!!

Julklappsshopping på g!

Godmorgon! Idag väntar en hel dag på stan här i Övik för att förhoppningsvis hitta några julklappar. Lär inte blogga så mycke mer idag eftersom vi tar tåget hem direkt ifrån stan och kommer hem ganska sent. Hörs när vi är hemma iallafall, puss!♥

15 December 2012

 
 
Fördrev min tid på tåget med att sticka, precis som vilken mormor som helst skulle göra, haha. Väl framme blev jag upphämtad av Emmiz och rullade direkt hem till henne för att käka middag. Sedan pallrade vi oss ut på en 5 kilometers promenad med hennes vovve i snöstormen, höll på blåsa bort och förfrysa men vi lyckades iallafall överleva och bastade direkt efter så jag klagar inte. Avslutade våran myskväll med en film i soffan och nu ska vi sova för att orka ta oss upp imorgon. Sleep tight.♥
 

Dag 10 - Mina hobbys

 
Det är väl kanske ingen hemlighet direkt att jag spenderar mesta delen av min fritid i stallet. Däremellan försöker jag träna 4-5 dagar i veckan och klämma in mina fina vänner. Fyfan va det låter som att jag har ett tråkigt liv men jag trivs förjävla bra måste jag säga.

Heiidoooo

 
Nu rullar jag vidare till Övik för att avlsuta helgen med min fina Emma. pussss!♥

Instagram tar över bloggen

 
Vi lyxade till det med en pizza innan vi rullade på Norrmalm och sedan har jag spenderat större delen av min fredagskväll där. Travade bommar och hoppade igenom honom lite nu när första tävlingen är inbokad den 29e. Väl hemma igen snabbduschade jag och gjorde mig iordning för att fara in till Vännäs. Hämtade upp Jossan och hann precis till Dead by aprils spelning som förövrigt var riktigt bra! Sedan avslutade jag kvällen med julkalendern och godis hemma hos en vän. 

Hest är best.

Far till Norrmalm direkt efter skolan så det blir tomt här ikväll. Puss!♥

lite missat från instagram..


En helt vanlig Fredag.

Stylingsprov står på schemat idag, woopwoop!

13 December 2012

Har haft fullt upp heeeeela dagen. På förmiddagen gjorde vi restuppgifter på skolan, blev klar med det mesta och hann även börja på redovisningen som vi har nästa vecka. Efter lunch hann jag bara se lite av 3ornas musikal innan jag var tvungen att fara till frisören. Klippte bort några kg hår och sedan tillbaka på skolan för att skriva klart nästa arbete.
 
Min kväll då? For till stallet direkt efter skolan som vanligt, blev ett varv runt sjön och vi överlevde idag också. Fick skjuts till Vindeln direkt efter det för att simma med min saknade Julia, det var myspys på simhallen så vi passade på att lyxa till det med bastu och solning efter vi hade kämpa oss igenom 1000 m. Nu har jag precis kommit tillbaka till Julia efter att ha varit hemma hos Coffe och kramats med Ruthiz. Nu väntar bara några avsnitt 

Dag 9 - Vad gillar du mest av allt du äger

Jag skulle vilja säga Zion, men jag äger ju honom inte så då blir nog min systemkamera. Det är lätt de bästa jag har köpt.

Dag 8 - Min favorit outfit

Lite svårt att säga, men byxorna är iallafall mina favoriter i garderoben och den här tröjan passade fint till. Så, jaa.

Svar.

Sara om My mind keep saying run as fast as you can;
hur målar du dina ögonbryn? 
vad använder du för färg, penna/ögonskygga?
Sv: Jag målar ögonbrynen med den svarta ögonskuggan↓ och använder en vanlig sneskuren pensel. :)

Min prins.

Zion skötte sig himla bra igår, gick hela varvet runt sjön och bråkade ingenting. Sammarbetade riktikgt bra gjorde han också så jag satt bara och njöt även fast det var 15 minus. Han är så bäst. Idag ska han få en vildag eftersom jag är upptagen med plugg hela eftermiddagen, klagar dock inte eftersom det ungefär världens roligaste uppgift som ska göras och med bästaste Emmiz som sällskap. Stannar då hos henne efter skolan och ikväll tänkte vi köra stenhårt på boxercisen när det inte blev någonting i Söndags. Men ja, då vet ni min kväll. Vi hörs när jag kommer hem!♥

Dag 7 - Min bästa ålder

Jag måste nog säga 14. Var blond, hängde på ikaros och gjorde mer fel än rätt. Kämpade mig igenom åttan, var ute med kompisar mest hela tiden
och lyckades hitta världens finaste pojkvän.  Om några år lär jag ju tycka att det var den värsta åldern men nu kan jag inte låta bli att sakna det lite. Dock så skulle jag inte heller tacka nej till att bli 6 år igen, åh så underbart.

Onepiece nummer 2!

här är resultatet av andra onepiecen som ska bli julklapp till min lilla kusin, på torsdag börjar jag med den tredje som även den ska bli julklapp!

10 December 2012

4 bilder från dagen.
Onepiecen har jävlats hela dagen så jag hoppas på att den sammarbetar bättre imorgon eftersom jag ska hinna med att göra en till innan jul också.
Anyways,efter skolan blev det ett varv runt sjön med Sandra och två cpstörda hästar innan jag for tillbaka till Vännäs igen.
Finaste Emma bjöd på middag, bättrade på brännan i solariumet och plågade benen på gymmet någon timme. När jag kom hem gjorde
jag mig en välförtjänad fruktsallad och nu ligger jag här för att äntligen få sova. Sleep tight! ♥

Dag 6 - Min klass.

Vi är en liten klass med bara 8 tjejer( vi var dock ni stycken i början) men trots det så trivs jag ändå. Det är världens finaste flickor och dem gör mig alltid på bra humör. Vi skrattar oss igenom hela dagarna och jag längtar alltid efter skolan på söndagkvällarna. Skulle inte kunna be om en bättre klass! ♥

Beställt!

 

Söndagsmys.

Helgen avslutades med tevemys hos Fredrik, lyxade till det med gofika när jag kom hem och nu återstå bara några avsnitt av julkalerndern innan jag somnar. Imorgon väntas en heldag med sylektioner så förhoppningsvis blir onepiece nummer 2 klar då. Godnatt peeeps!♥

9 December 2012

Tog mig till stallet vid 1, plumsade runt i djupsnön på ridbanan och myste lite extra. Sen ja kom hem har jag bara käka middag, legat i min säng och kika på julkalendern. Funderar på att ligga kvar resten av kvällen men jag vill inte vara så tråkig så de lär ju sluta med att jag far in till Vännäs iallafall, puss!

My mind keeps saying run as fast as you can

Why does it feel so good but hurt so bad?


Igår.

Efter några avsnitt av julkalendern och en timmes powenap kladdade jag på nå smink för att rulla in till Vännäs. Hamnade hos Jesper ikväll igen men inte fan klagar jag på de. Såg en bra film och tog det bara lugnt, jävligt skönt faktiskt. Hämtade upp pallan på hemvägen, bjöd på kvällsfika och somnade vid 4 någongång. 

8 December 2012

Jag tog mig ett helt varv runt sjön och för första gången sprang jag alla 7 kilometer. Det var en plåga att springa i snö men 50 minuter senare var jag tillbaka och jävligt nöjd! Efter det blev det ännu ett vavrv, denna gången på hästryggen och med Sandra som sällskap. Råmysigt! Har precis kommit hem, ska ta mig en välförtjänad dusch och sedan se några missade avsnitt av julkalendern. Later babes!

Dag 4 - Mitt favoritdjur

Behöver jag ens säga nå mer?

Hej och välkommen till världens sämsta uppdatering.

 Har varken haft tid eller lust till att skriva nånting så ja, det är väl anledningen till att det har varit så tomt här. Men ja tänkte iallafall berätta om min gårkväll som blev himla lugn ändå. Var hemma hos Jesper större delen av kvällen, såg film och skrattade med mina saknade pojkar. Blev upphämtad av Sebbe vid tolv någongång och då rullade vi hem till skogen några stycken för att ännu en gång tolka med bob bakom bilen. Somnade inte förrän tre vilket gjorde de nästintill omöjligt att ta sig upp imorse men nu är jag iallafall uppe och ska iväg till stallet! Puss♥

Dag 3 - En av de bästa kvällarna i mitt liv

Skulle ja skriva om den absolut finaste och bästa kvällen i mitt liv så skulle det bli alldeles för känslosamt. Men midsommar var nästintill lika bra, fast på ett helt annat sätt. Vet inte ens hur man ska beskriva den kvällen, hade precis kommit hem från Frankrike och livet var kaos. Fick spendera kvällen med alla mina bästa och kunde bara må hela kvällen. Träffade många saknade och skrattade som aldrig förr. Världens bästa start på sommaren kan jag ju lova.
-
 

Zion har lärt sig att pussas.

Nu
 
Nu far jag vidare upp till min fina prins!♥

Innan kvällens träning.

 
Jag och Emma plågade oss igenom ett fys/styrkepass  ikväll. Körde stationer, intervaller, styrkeövningar och avslutade med idioten. Vaknar förhoppningsvis upp med lite träningsvärk imorgon som förövrigt blir min andra vilodag för veckan. På Lördag ska ja försöka springa ett varv runt sjön och på Söndag blir det boxercise för första gången på hela terminen. Nu ska jag försöka somna tidigt för första gången på hela veckan, önska mig lycka till!
 

Resultatet.

Här är resultat av onepiecen som även blev Tims 18-års present. 

Dag 2 - Min bästavän

Pauline Andersson. Min bästavän som och den absolut finaste som finns. Hon känner mig bättre än någon annan, vet precis hur man gör mig glad
och ser det ingen annan ser. . Vi har delat så mycke genom åren och förhoppningsvis så blir det många år till. Kan annars bara passa på att
berätta att jag och min baby tar bussen ner till Stockholm efter nyår för att spendera pengar och bara må. Nä alltså, jag kan inte ens beskriva
min kärlek till denna människa - jag älskar henne så otroligt mycket.♥

Lycklig 18-åring!

Igår var vi som sagt inne i stan för att fira Tim. Käkade kanske världens godaste middag på Allstar, snackade skit i några timmar och sedan bjöds det på tårta i hans lägenhet. Drog oss hemåt vid nio någon gång och då såg jag bara gårkvällens avsnitt av Bonde söker fru innan jag somnade. 

Dag 1 - Några bloggar du läser

Jag följer över 40 bloggar på bloglovin, men de ja klickar in på först är de här tre. Otoligt läsvärda alla 3.

 
Kenza är den ända av "storbloggarna" som jag följer. Det jag mest diggar hos henne är att hon verkar så jordnära när hon egentligen skulle kunna vara en bortskämd snorunge. Hon verkar uppskatta alla möjligheter hon får och inte ta någonting förgivet. Inte nog med det så ärhon snygg och är inspirerande som fan. 
 

Linn Olsson driver en av Sveriges största hästbloggar, Hon blandar "vardagsinlägg" med riktiga killer-inlägg och har kvalité i varenda ett. Hon går andra året på gymnasiet med massor av extra kurser samtidigt som hon har en ungponny, eget företag och åker runt på olika föreläsningar. I hennes vardag försöker hon även få in pojkvän, kompisar och tid för att andas. Jag känner igen mig så otroligt mycke i henne och hon får en verkligen att inte ge upp.
 

Det är nog ingen hemlighet att Maja är en utav mina bästa vänner. Men hon är en av dom bloggar som jag skulle läsa även fast jag inte ens kände henne. Hon blandar inlägg om sin vardag, musik och känslor. Hon beskriver otroligt bra i det hon skriver och berör med nästan varje inlägg.
 
 
 

5 December 2012

Började dagen med utvecklingsamtal följt av matteprov som förövrigt gick väldigt bra, tror jag iaf. Annars idag har vi bara mentortid och idrott innan vi slutar. Rullar vidare in till stan efter skolan där de väntar en middag med la familja för att fira min fina bror som blev vuxen igår. Blir nog rätt sent ikväll men vi hörs då, puss!

Bra tisdagskväll.

Det råkade bli en timmes powernap efter maten, dock jävligt skönt men det blev lite för sent med plugget. Vi plågade iallafall igenom oss 2 timmar med matteboken, fick besök av Pauline efter ett tag och belönade oss med gofika efteråt. Har precis lagt mig i sängen, har två utav mina favoriter som sovkompisar och snart börjar dubbelavsniitt av sex&thecity. Kan de bli så mycke bättre?

Stallet och badminton.

Efter skolan tog jag med mig Emmiz upp till stallet för en promenad med pållen. Efter att ha dött i kylan blev de en timmes badminton med min far, vi ägde lite mer än vanligt men det lär ju kännas i benen imorgon.Ikväll väntas de plugg i mängder men först ska jag äta världens godaste middag och ta en välförtjänad dusch. Pz!

En lista bara för att.

Dag 1 - Några bloggar du läser
Dag 2 - Min bästavän
Dag 3 - En av de bästa kvällarna i ditt liv
Dag 4 - Ditt favoritdjur
Dag 5 - Någon du älskar
Dag 6 - Min klass
Dag 7- Min bästa ålder
Dag 8 - Min favorit outfit
Dag 9 - Vad gillar du mest av allt du äger
Dag 10 - Mina hobbys
 


4 December 2012

 
Orkade inte blogga när jag kom hem igår, städa rummet lite och sedan kollade jag bara på julkalendern innan jag somna. Hade annars en väldigt bra kväll igår,
pumpade muskler med Emmiz någon timme innan jag gick ner till Fredrik och såg en film. Idag är vi utan lärare hela dagen, Johanna har klippt mig nu på morgonen
och nu är planen att göra klart onepiecen för att sedan börja på den andra. Hörs senare, puss!♥
-

3 December 2012

 
Har suttit i soffan och stickat i princip hela dagen så jag kan väl inte säga att det har varit speciellt ansträngande. Men med 15 timmars sömn på 3 nätter så var jag tvungen att kämpa för att hålla mig vaken.  Har snart klarat mig igenom hela dagen, nu ska jag bara överleva en ridtur i den här kylan och sen ikväll väntar ett gympass med Emmiz . Vi hörs senare ikväll, puss!♥
 

Adventsmys med en fin vän.

 
Gjorde bort lite plugg sen vart det en timmes motionsrunda varav 20 minuter bestod av intervaller i mördarbacken. Gick även en sväng förbi affärn innan vi vandrade hem igen, fixade gofika och myste ner oss i soffan med tusen filtar framför de två första avsnitten av julkalendern. Nu ska vi väl försöka dra oss mot sängen så det blev nån sömn inatt. Måndag imorgon, woopwoop.

Julfint i stallet.

Efter 5 timmars sömn pallrade jag mig upp till stallet. Blev inge ridning idag heller men jag mockade iallafall, gjorde julfint i stallet och pussade lite extra på min bästa. Sen jag kom hem har jag bara legat i min säng, kollat lite missade program och bloggat om gårkvällen/natten som förövrigt var sjuuukt rolig. Om ett tag ska jag börja dra mig in till Vännäs för att plugga, träna och ha julmys med fina Emmiz. Hörs lateroooo!♥

Partynatten, woop woop

Hade en jävligt trevlig kväll/natt. Skrattat med fina grabbs, dansat järnet med Sagali och pratat om livet i timmar. Äventyret slutade i min säng vid åtta imorse, tror aldrig jag varit så lycklig över att få komma hem men oj så värt det. 
 

My baby is back!

Efter 3 månaders väntan har jag nu ÄNTLIGEN fått tillbaka min baby. Dock en helt ny baby men det gör inte mig någonting, är bara glad för att jag har en kamera till så jag kan lämna in min andra baby som har gått sönder. Så nu lär ni får leva med lite halvkassa bilder ett tag framöver men det är iallafall bättre än inget!

Nu drar jag ut!


Hockeypojkaar.

Idag är det fjärde dagen jag inte rider, både underlaget och vädret strejkar så det är inte ens värt. For iallafall dit för att fixa iordning stallet och då fick hästarna komma in på samma gång. Därefter rullade jag in till Vännäs, mötte upp Josephine och vandrade till ishallen för att kolla då grabbsen spelade hockey. Nu har vi precis landat i Jossans säng där vi sk fördriva tiden med lite sex&thecity tills Mami kommer och hämtar mig. Puss!♥

Störd men mysig kväll.

Efter ett 40 minuters pass på gymmet gick vi vidare till Julia igen för att göra oss iordning. Spenderade kvällen i Vännäs där det som vanligt slutade med kaos och polisförhör. Det var dock ganska underhållande så jag satt mest och skrattade hela kvällen. Kom tillbaka till Vindeln för någon timme sen, Julia har bjudit på mysfika och nu har vi precis bädda ner oss i sängen med tusen filtar för att avsluta kvällen med världens bästa film. Godnatt!